szandál

Szandál a platformon

Szandál a platformon

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Divatmodellek [Y]
  2. Platform opciók
  3. anyag
  4. Szín és nyomtatás
  5. Hogyan válasszuk ki?
  6. Mit kell viselni?
  7. Gyönyörű képek

A legnépszerűbb nyári cipők nyitott lehetőségek, mert nem melegek. Nem is olyan régen, a tömeges divat visszatért a platformra, és minden évben a divatházak megpróbálják bizonyítani, hogy minél magasabb a cipő, annál elegánsabb a kép. Szerencsére további centiméterek nem akadályozzák meg, hogy az ilyen talp stabil és kényelmes legyen. A platform nem túllépte a szandálokat, és harmonikus unióuk hihetetlenül divatos és szép cipőt hozott létre a meleg szezonban.

Divatmodellek 2019

A trend világos és stílusos modellek, sok díszítőelem, valamint nőiesség. Néhány márka olyan cipőt hoz létre, amely úgy néz ki, mint egy kis darab, tetszik a szemnek, és elképesztő a képzelet, és nem egy szokványos elem, amely segít megőrizni a lábát.

A tényleges marad nem csak szilárd platformok, hanem egy dedikált sarok. Mindazonáltal mindkét esetben a szandál tetejétől a hangsúlyt az aljzatba helyezték. A platform minden lehetséges módon készült, például hímzés, alkalmazások, láncok, szegecsek. És a felső rész, hogy kiegyensúlyozza az ilyen fényes talpat, ellenkezőleg, a lehető legrövidebb.

Azonban a pontosság, a gyengédség és az ízlésesség nem mindenki számára. Bár őszintén szólva a szandál férfias stílusa nem trend, a modellek még mindig nagyon durva változatban vannak. Ezt egy masszív platformon érik el, nem ritkán megkönnyebbüléssel, széles csatokkal, kiegészítőkkel.

A konkrét stílusok közé tartozik az etno. Az ilyen szandálok világosak és nem mindig szokványosak, hiszen a kialakításukban színes bőr, díszes dekoráció és textíliák vannak.

Ilyen kérdést is figyelembe kell vennünk, mint a szandálok nyitottságának mértékét, mert számos szabvány egyszerre divatban van. A maximális nyitott cipő teteje csak vékony pántokból és pántokból áll, így a lábak nagy részét láthatja. A heveder kicsit több lehet, egymással összefonódhatnak és stabilabb rögzítést hozhatnak létre. Enyhén nyitott modellek csak a hüvelykujját láthatják, mivel egy kis nyílás van a lábujjal. És végül teljesen lezárt a modell lábujjával.

Ami a divatos kombinációkat illeti, akkor érdemes beszélni rövid ruhákról, például szoknyákról, rövidnadrágokról, ruhákról. Plusz a szilárd platform, hogy vele együtt a mini hosszúság nem vulgáris, hanem stílusos és fiatalos.

Azok számára, akik nem akarják megnyitni a lábak nézetét, a kardinális ellenkezője alkalmas - maxi szoknyák és ruhák. Az irodai dolgozók és azok számára, akiknek meg kell felelniük a ruházati kódnak, meg kell nézni a szűkített nadrágot.

Platform opciók

A platform lehet szilárd, lapos, vagy különálló, vagyis két részre osztható és egy sarok jelenlétével. Továbbá, a növekedés nem függ a talp típusától, és nagyon észrevehető, közepes magasságú vagy teljesen lapos.

A platform magassága miatt akár a sarokmodellek is enyhén emelkedhetnek, így ez a cipő majdnem egész nap áthalad.

Maga a sarok vastag lehet, a "hordó" alakja, a négyzet, hogy harmonikusan nézzen ki egy masszív platformtal, és egy vékony csap.

Függetlenül attól, hogy milyen típusú talp, platform vagy sarok van, a magas szandál a trendben. Sok előnnyel rendelkeznek, mert segítenek a magasabb színvonalú megjelenésben, a sziluett görbületebbé és leggyengébbé válnak. Emellett a platform lehetővé teszi a cipő kényelmes használatát.

A platform előtt a zokni elhelyezkedő magasság négy centiméterről indul, és a sarok területén mind a tizenöt.Az ilyen szandálok kétségkívül segítenek egy rövid lánynak, hogy szó szerint emelkedjen mindenek felett.

De a magasság nem alkalmas mindenki számára, és nem mindenki szereti. Ezért a szandálok közül sok modell alacsony platformon. Lehet, hogy lapos, vagyis ugyanolyan magasságú minden helyen, vagy egy bizonyos emelkedés közelebb van a sarokhoz. Az alacsony szandálok kevésbé lenyűgözőek, mint a magasak, de sokkal kényelmesebbek és sokoldalúbbak, mert alkalmasak mindennapi viseletre és munkára.

Annak ellenére, hogy számos olyan anyag létezik, amely platformot teremt a szandálok számára, csak néhány közülük különleges jellegzetességet mutat. A parafa talp nagyon könnyű, úgyhogy a cipő belőle, lehet mondani, súlytalan, és úgy tűnik, hogy nem keverhető össze semmivel. A gumi platform talán a legelterjedtebb, a trendtraktorral is tökéletesen néz ki, azaz a hullámosított változat.

anyag

A felső részhez bőr (természetes és mesterséges), velúr, textil, gumi, szilikon, farmer és néha teljesen műanyag. A természetes anyagok közül a len, a pamut és a selyem népszerű.

A bőr anyaga gyakran dombornyomott, ami kígyó bőr, krokodil szimulációját eredményezi.

Platform szandálok gumiból, fából, parafából, műanyagból, poliuretánból, nubukból készülnek. Néhány anyag ismerősebb, és mások szokatlanok. Fa természetes anyagok és színek szerelmeseinek, mert a bézs és barna platform.

Az átlátszó műanyag nem képezi a képeket, de nagyon lenyűgöző. A parafa, a szalma és a rattan lehetővé teszi, hogy a cipők nagyon könnyűek legyenek, amit sok fiatal hölgy értékel, akiknek egész nap a lábukon kell tölteniük.

Szín és nyomtatás

A platformon lévő szandálokon gyakran a fő aktív elem a talp, és ő az, hogy minden színt vagy dekoratív figyelmet fizetnek. A cipő teteje ebben az esetben többnyire monofonikus és egyszerűsített, így az íztelen fussiness nem jön létre. Két darab cipőt csinálnak kontrasztos árnyalatban, vagy egyetlenben.

A klasszikus színek népszerűek - teljesen fekete-fehérek, mert egyrészt a leginkább üzletszerűek, másrészt elegánsak és sokoldalúak. Ezeknek a színeknek a szandálai könnyen kombinálhatók egy munkaruhával vagy esti koktélruhával.

Egy másik klasszikus színt barnanek és bézsnek tartanak, különösen fából vagy parafával.

Ami az élénk színeket illeti, a szandálokat széles palettán mutatják be, mert a nyár a kísérletezés és a szaftosság ideje. Narancssárga, piros, sárga, kék, rózsaszín, kék, zöld, türkiz színek és árnyalatai divatosak. A kombinációk között - narancssárga vagy piros tetejű fekete platform vagy fehér felső - rózsaszín.

A cipőfényre gyakorolt ​​nyomatok meglehetősen gyakori. Mivel a szandál nyári cipő, a leggyakoribb minta virág- és virágmotívumokhoz kapcsolódik. A zebrák, leopárdok, tigrisek bőrének színeit utánzó trend és állati minták. Ugyanez vonatkozik az etnikai történetekre is, amelyek ebben a szezonban divatosak.

Hogyan válasszuk ki?

A lábbelik részt vesznek a kép közvetlen előkészítésében, és nem különíthetők el a teljes ruhadarabból, így a szandálokat a céltól függően kell megvásárolni. Ha minden nap cipőre van szüksége, akkor válasszon egy alacsony vagy közepes platformot, körülbelül öt-nyolc centiméteres, kényelmes cipővel, és ne egy nagy felvonóval.

A félig zárt és zárt modellek előnyben részesülnek, mivel nem állnak a ruházati kódon kívül, és gyakori lábmozgások esetén megvédi a lábát a szennyeződéstől.

Míg a hétköznapi szandáloknak tömörnek, lehetőleg monokromatikusnak vagy semlegesnek kell lenniük, a bejárati ajtók bármi világosak és díszítettek lehetnek. Ezenkívül a kimeneti cipők olyan magasak lehetnek, mint a tulajdonosuk.

Általánosságban elmondható, hogy egy ilyen paramétert magasságnak tekintve szigorúan egyedi. A legfőbb dolog az, hogy a lány magabiztosan tartotta a cipőt, és hogy a platform magassága nem okoz kellemetlenséget, mivel a járat azonnal észrevehető lesz. Fontos a megfelelő méret kiválasztása, hogy a vásárlás jól illeszkedjen. A sarok és az ujjak a helyükön kell maradniuk, és nem kell lógniuk.

Ne felejtsük el, hogy a figura milyen hatást gyakorol a cipők kiválasztására. A magas platform és a sarok a közepes magasságú kis lányoknak és lányoknak fog megfelelni, mivel segítenek vizuálisan kinézni, hosszabbítani a lábakat vagy összpontosítani.

Emlékeztetni kell magára a sarokra és magára a platformra, mivel a vékony lányok nem fognak bele egy hatalmas talpba, és a formájú lány éppen egy vékony hajtű.

Mit kell viselni?

Mivel a szandál nyári cipő, a leggyakoribb ruházat a szokásos farmer helyett rövidnadrág lesz. Bármilyen hosszúság, magasság és textúra, mindig meleg környezetben lesznek relevánsak. A farmer modellek lehetővé teszik egy alkalmi és merész kép létrehozását, fényes felsőrészek, pólók, vicces nyomatokkal, tunikával díszített részvételével. A laza, természetes anyagú rövidnadrágok nagyszerűek a könnyű sifon ingekkel.

Az időjárás szerint azonban a farmer és a nadrágjátékok is megjelennek, de ebben az esetben a szűkített, "barátok" vagy kissé levágott klasszikus modelleket kell választani, hogy láthassuk a bokát, különösen, ha van egy cipőszíj.

Világos, világos vagy sima nadrág - nagyszerű lehetőség mind a mindennapi, illetve üzleti képek számára. Ne felejtsd el a munkadarabokat, mivel velük könnyed nőies vagy hűvös, hűvös íjakat hozhat létre.

A szandálok lehetővé teszik, hogy sokféle szoknyát viseljen. Ez lehet klasszikus mini, levegő maxi, buja rövid modell. Még egy ceruza szoknya is megtörténik, bár ez nem egy szilárd platform, amely jobban néz ki, hanem egy sarok.

Választhat egy ruhát minden ízléshez: egy kis fekete, felszerelt selyem vagy csipke buja, minden attól függ, hogy milyen a lány ízlése, a masszív hátizsákok és táskák nagyszerűek a platform szandálok számára, mert kiegyensúlyozzák az általános megjelenést és egymást. Magassarkú cipővel keresztkötéses zsákokat vagy tengelykapcsolókat lehet viselni, különösen, ha a készlet ruhát vagy szoknyát tartalmaz.

A „tömegesség” kombinációja az ékszerekre is vonatkozik, így ha a lábadon szandál van, akkor nagy karkötőt helyezhetsz a kezedre, vagy lóghat egy nagy medálot a nyakad köré.

Gyönyörű képek

A vastag, enyhén hullámos talpú fehér szandálok és a felső részén széles pántok hozzák létre a friss városi íjat egy közepes hosszúságú, szórakoztató betűkkel ellátott ugródeszkával kombinálva. A jumpsuit ing alatt, és kiegészítőként egy nagy hátizsák, virágos nyomtatással és kalapban a fején.

Romantikus esti megjelenés, melyet a nyakon a vállpántokon áramló azúrkék ruha és divatos, csillogó ezüst színű szandál alkot. Tartozékként vékony pánt a derékon és egy szokatlan fülbevaló a fülön.

Egy másik divatos fémes szín a szandál pántjain egy fehér középmagasságú platformból. Ezúttal a ruha rövid és alkalmi, és egy színes kockás kabátot dobnak át a vállakon. Mint egy téglalap alakú fehér keresztkocsi.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok