Ruházat az elhízott nők számára

Divatos nadrág hossza 7/8 az elhízott nők számára

Divatos nadrág hossza 7/8 az elhízott nők számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. A stílus jellemzői
 2. Ki illik a 7/8 nadrághoz?
 3. Hogyan válasszuk ki a női nadrágot a teljes hölgyek számára?
 4. Színválasztás
 5. Mit kell viselni?
 6. Látványos képek

7/8 nadrág - a szezon egyik népszerű trendje, amely ötvözi a nőiességet és a szexualitást. A modellek, anyagok és színek széles választéka segít egyedi megjelenés kialakításában.

A stílus jellemzői

Ezeknek a nadrágoknak a fő jellemzője, hogy rövidebbek, mint a szokásos 1/8 hosszúság. Ez a stílus lehetővé teszi, hogy egy kicsit magasabbra és vékonyabbra nézzen, ha kiválasztja a jobb oldalt.

Fontos pont - a nadrág szélének a borjú izom közepén kell lennie vagy alacsonyabbnak, de nem magasabbnak. Ezeknek a nadrágoknak a stílusa lehet egyenes és szűkített, kissé megpirult. Egy nagyszerű lehetőség - nadrág-cigaretta, sokféle cipővel járnak, és bármilyen testhez illeszkedő nők számára alkalmasak.

A 7/8 nadrág általánosan elfogadott sikere ellenére nem könnyű őket viselni, meghosszabbíthatja a lábát, és karcsúbbá teheti őket, és fordítva, lerövidíti őket. Annak érdekében, hogy az alakját a legjobb fényben mutassa be, az íj elkészítésekor kövesse néhány szabályt.

Ki illik a 7/8 nadrághoz?

Nehéz megtalálni egy olyan lányt, aki nem illeszkedik az ilyen nadrághoz, és gyakran azok, akik szándékosan kiválasztanak nekik egy képet. Stilisták azt tanácsolják, hogy nézd meg ezt a modellt, magas és vékony lányokat. A stílus tökéletes sport- és sportadatokhoz.

Ne tévesszen meg, ha megfelel a modell paramétereinek, mert a teljes lányok is megfelelnek a 7/8 nadrágnak, de nagyobb figyelmet kell szentelni a kép többi elemének kiválasztásakor.

A kanyargós hölgyeknek tanácsos figyelni a nyilakkal ellátott nadrágokra, és kerülniük kell a túl széles nadrágot, valamint a drapéria nadrágot.

Hogyan válasszuk ki a női nadrágot a teljes hölgyek számára?

A legtöbb teljes hölgy zavarba ejtette a szűk nadrágot, hisz abban, hogy kitölti őket. A divatstisztisták éppen ellenkezőleg, biztosak abban, hogy az extra súly nem akadályozza a divatos kép létrehozását, és azt javasolja, hogy a görbe formájú nők ne féljenek valami újat próbálni, és saját stílusukat különböző modellekkel és színekkel hozzák létre.

A stílus kiválasztásakor természetesen figyelembe kell vennie az ábra jellemzőit, amelyek további követelményeket szabnak meg:

 1. Ha a széles csípő tulajdonosa, válasszon a laza nadrág mellett.
 2. Ha nagy mellkasa és vállai vannak, akkor széles és lángolt nadrágot kell választania.

A bolyhos lányok egyenes nadrágban jól látszanak, levehető derékkal. Ez a lehetőség azonban konzervatívnak tekinthető, és alkalmas a klasszikusok szerelmeseinek.

A divatosabb nők számára a nadrágok jobban illeszkednek a tetejére, és elcsúsznak, úgynevezett „banánok”.

Színválasztás

Ebben a szezonban a teljes lányoknak sötét és szürke színekre és árnyalatokra kell néznie, a jó szövetválasztás tweed és gyapjú lesz.

A diszkrét színekkel rendelkező nadrág nadrág divatos. Az ilyen színek kiválasztásakor az ábra sokkal vékonyabbnak tűnik, de ezzel egyidejűleg ez nem jelenti azt, hogy csak sötét árnyalatokra kellene korlátozódnia.

Barna, bordó, szilva és más színek is jól fognak kinézni. A fény és az ágy sajnos extra mennyiséget ad a számnak, ezért próbálja meg elkerülni őket.

A nyári nadrágok esetében a rózsaszín, narancssárga és zöld árnyalatú modellek jó választás. Ha tetszik a nadrág, amelyen nyomatok vannak, nézd meg a keskeny szalagot, a ketrecet és a színeket, valamint a különböző geometriai mintákat.

Mit kell viselni?

felső

Ezek a nadrágok karcsúbbak és magasabbak lesznek egy megfelelően kiválasztott felsővel:

 • Könnyű tunikák és blúzok tökéletesek a nyári nadrágok számára, amelyek könnyen kiegészíthetik az alkalmi vagy munkakörülményeket. Az ingek is jó választás rövid nadrágok számára.
 • A blúz és a dzseki kombinációja elegáns és nőies megjelenést eredményez. Egy széles blúz vagy póló kiegyensúlyozza a képet vagy arányosabbá teszi az ábrát.
 • A hideg évszakban a klasszikus, sűrű anyagból készült nadrágokat laza pulóverekkel, kardigánokkal, pulóverekkel vagy kötött pulóverekkel kell kombinálni.
 • A sport szerelmesei sportos nadrágot pulóverekkel és pólókkal kombinálhatnak.

Beszélnünk kell a klasszikus nadrágról is. Ezekkel a nadrágokkal könnyen létrehozhat egy üzleti képet.

A sötét klasszikus színek rövidített hossza, a minimalista szigorú kialakítás, a nyilak jelenléte nélkülözhetetlen tulajdonsága az ilyen nadrágoknak, mert Tökéletesen alkalmasak kabátok és dzsekik számára. A stilistáknak nemcsak a munkához, hanem a mindennapi íjakhoz vagy a randihoz is ajánlott ilyen képet használni.

A teljes hölgyeknek gondoskodniuk kell a széles nyakú nadrágokról a mély nyakvonalú blúzokkal, ami minden bizonnyal a teljes alsó részről irányítja a figyelmet.

tartozékok

A tartozékok mindig segítenek a kép diverzifikálásában. A fényes nadrágokba illeszkednek a nagy zsákok élénk színekkel, így igazán könnyűvé és gazdagá teszik a képet. Az ékszereket gyakran hangulat választja, jó megoldás az ékszerek vagy ékszerek használata.

cipő

Ami a cipőt illeti, a 7/8 nadrág tökéletesen kombinálva van a vekni vagy balett lakásokkal, de a magas sarkú cipő vagy a cipő cipője valóban kecses. Kerülje el a csizma és a boka csizmát, mert érdekes hosszúságot rejt.

Látványos képek

 1. A széles alsó hölgyek jobb, ha nem választják meg a szorosan illeszkedő nadrágokat, hogy elrejtsék az alakzatokat.
 2. A 7/8 nadrág magas sarkú cipővel növeli a magasságot, és a karcsúbbá teszi az alakot, és a szokatlan blúz tökéletesen kiegészíti a képet.
 3. Visszatérve a divatba a nadrág, amely jól néz ki egy tunikával vagy ruhával ellátott rekeszben.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok