Ruházat az elhízott nők számára

Banán nadrág az elhízott nők számára

Banán nadrág az elhízott nők számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Ki alkalmas?
 3. szín
 4. Tippek a kiválasztáshoz
 5. Mit kell viselni?
 6. Látványos képek

A modern körülmények között egy tetszőleges testméretű lány engedheti meg magának, hogy szép és stílusos legyen: a különböző típusú ruhák széles választéka egyszerűen hatalmas, a divat magazinok és a televíziós műsorok pedig csak javaslatokat tesznek a fánk és vékony termékek kiválasztására.

Ma a divat nem ró szigorú korlátokat számunkra: sok különböző trendet egyesít a különböző korszakokból. Ilyen sokféle választás esetén minden divatista képes lesz összeállítani az ízlésének és az ábra jellemzőinek megfelelő gardróbot.

Ebben a cikkben szeretnénk elmondani egy olyan ruhadarabról, amely a múlt század 80-as években a népszerűség csúcsán volt. Ami a nadrág-banán, és hogyan viseli őket tele fiatal hölgyekkel, olvassa el alább.

Jellemzők

Sokan, akik a perestroika utáni időszakban születtek, nem tudják, mi a banán nadrág, bár a régi filmekben láthatták őket. Azok a banánok, amelyek a divat összes diszkójának vágyai voltak, a puha nadrágok, amelyek egyenesek vagy kissé szélesednek a csípőtől, és kúposak a boka felé.

A nadrág - banán jellegzetessége az öv alatt lévő kis kendő jelenléte. A nadrágok vízszintes tucks szükségesek ahhoz, hogy jobban megtartsák alakjukat.

A nadrág-banán megjelenése a divat trendjeitől függően változhat. A nadrágmodell népszerűségének korában a banánnak nagy leszálló és enyhén rövidített nadrágja volt.

Gyakran a lányok a nadrágot fogják, és elérik a kívánt hosszúságot. Most a banánok lehetnek alacsony derekúak vagy klasszikus illeszkedéssel. Ezeknek a nadrágoknak a hossza is különbözik: néhány vége a térd alatt, míg mások a sarok egy részét lefedik.

Ki alkalmas?

Nadrágok, banánok - ez egy igazi lelet a kanyargós lányoknak. A meglehetősen terjedelmes, nehéz sziluett ellenére tökéletesen elrejti az extra fontot a csípőn.

A gyönyörű szépségeket arra biztatják, hogy válasszanak magas nadrágot tartalmazó nadrágot - ez a stílus vizuálisan meghosszabbítja a lábakat és elvonja a figyelmet a kiálló pocakra (ezért a jövő anyák gyakran vásárolnak banánt).

Az ábra vizuális nyújtása segít a vízszintes hajtogatások jelenlétében a lábakon. Ha lehetséges, heveder nélküli modelleket vásároljon, és a nadrág oldalán és a hátsó részén található csattal.

Magassarkú lányok nélkülözhetetlen segítője, így a banán nadrág cipőinek határozottan ki kell választania a megfelelőt.

szín

Annak érdekében, hogy a figura néhány hibáját elrejtse, a luxus formájú hölgyek gyakran „sötét” ruhákra „rögzítenek”, ami rendkívül sötét, fekete és szürke színű.

A sötét árnyalatok valóban képesek vékonyak, de csak bizonyos korlátok között, így az ilyen ruhákba való bejutás nem egy lehetőség.

Javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a nadrágokra, a sötét, de nem fekete-fehér színű banánokra. A csokoládé, a padlizsán, a sötétkék, a bordó és más mély árnyalatok, valamint más nyomtatású nadrágok nagyon elegánsak és elegánsak lesznek.

De jobb, ha visszautasítják a fény és a pasztell színeket, különösen egy sötét tetejével kombinálva, mert az ilyen kontraszt vizuálisan csökkenti és lecsökkenti az ábrát.

Tippek a kiválasztáshoz

A banán nadrágot különféle szövetekből varrják, de a kövér lányoknak átgondoltnak kell lenniük a ruházati anyag kiválasztására. Így a fényes szövetek, mint a szatén vagy a rayon, vizuálisan még nagyobbá teszik a lábadat.

A dombornyomott csizmás szövetből készült nadrág is jobb.Egy másik nemkívánatos anyag a vékony kötöttáru, amely a legmegfelelőbb helyeken a hajlítás és összegyűjtés sajátossága.

Érdekes lehetőség, amit érdemes figyelni - ezek a farmer banán nadrágjai. A farmer sokoldalú ruházat, mert mindenkihez megy, jól megy a legtöbb dologhoz, és szinte mindenütt releváns.

A banán farmereket az év bármelyik szakaszában lehet viselni: hűvös időben pulóverekkel és dzsekikkel, valamint meleg időben - felső és könnyű blúzokkal.

Mit kell viselni?

A banán nadrágok nem tartoznak egyetlen ruhadarabhoz sem, így kombinálhatja őket a szekrényből.

A modelltől és a színtől függően a banán egy öltöny, estélyi ruha vagy hétköznapi készlet része lehet.

Íme néhány példa a sikeres kombinációkra, amelyek a banán nadrágból és más ruházatból állhatnak:

 • banán nadrág + vékony pulóver vagy denevér stílusú blúz;
 • nadrág banán + laza felső vagy ing + hosszúkás kardigán + öv;
 • banán nadrág magas derék + felső + vágott kabát;
 • nadrág-banán + felső vagy póló + bőrkabát;
 • nadrág banán + klasszikus kabát az azonos színű + ing.

Ami a cipőt illeti, akkor a nadrágok esetében a banán szigorúan ajánlott cipők vagy szandálok. Azonban ezek a cipők nem alkalmasak minden alkalomra, így a banánokat egy lapos talppal kombinálhatjuk, mint például mokaszinok, szandálok, kedami vagy kenyerek.

Látványos képek

Kínálunk Önnek, hogy értékelje a gyönyörű és fényes íjak gyűjteményét banán nadrággal.

Minden kép jó példa arra, hogy milyen nagyszerűek lehetnek ilyen nadrágok a teljes lányoknak, ha a megfelelő kíséretet választod nekik.

 • Bonyolult városi megjelenés: nadrág-banán, virágmintás fekete-fehér színben, kék blúz, zöld kabát, elegáns szandál és miniatűr kézitáska.
 • Gondtalan ifjúsági stílus: banán farmernadrág, kis botokkal díszítve, egy egyszerű fekete pólóval, nyomtatással és szandálokkal, egyenletes sarkon.
 • Elegáns ruhát egy üzleti hölgynek: világos szürke banán, vágott fehér kabát, bézs blúz és ugyanolyan magas sarkú cipő. Egy hatalmas nyaklánc kiegészíti a megjelenést.
 • Etnikai és öko-stílusú rajongók: homokszínű banán nadrágok, laza fehér pamut ing, vékony kötélszíj és piros bőr papucs.
 • Szenvedélyes kombináció: fekete banán, egy rövid ujjú blúz, egy fülbevaló nyomtatással díszített, és lakkás papucs.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok