A ruhák színei

Top 10 legnépszerűbb színek a ruhák

Top 10 legnépszerűbb színek a ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. fehér
 2. fekete
 3. piros
 4. zöld
 5. kék
 6. szürke
 7. narancs
 8. bézs
 9. sárga
 10. lila

A színek mindenütt minket kísérnek, képezik az észlelésünk alapját. És hány árnyalatot lehet létrehozni csak néhány elsődleges szín alapján - száz és ezer. A tervezők minden évben új színes megoldásokat hoznak létre, érdekes módon verik őket, és egyedülálló tandemeket adnak életre.

Az Ön számára a legérdekesebb színeket választottuk, és a legélénkebb és legemlékezetesebb árnyalatokról is tájékoztatjuk.

fehér

A tisztaság, a frissesség és a könnyűség nem minden fehér jelentése. Sokrétű és jellemzői, valamint árnyalatai érzékelése. Az angyalokhoz tartozó fehér szín, a pontos és tisztességes emberek, a menyasszonyok kedvenc színe. Szintén jobban ellentétes az összes színnel.

A fehér ruha kiválasztása különös figyelmet igényel a díszítésre. Ragyogónak, csillogónak, csipkésnek, gyönyörűnek és szokatlannak kell lennie.

Könnyű nyomtatású, virágmotívumok nem rontják a fehér ruha szépségét. A fehér szép és minden színnel kombinálható, amellyel beállíthatja az alakzatot.

fekete

A fekete szín mindig egy rejtélyt, az elegancia és a különleges stílus legmagasabb megnyilvánulását jelképezi.

Kiválasztva egy ruhát ebben a színben, hangsúlyozhatja a szexualitást és egy gyönyörű képet hozhat létre.

Lehetséges, és fordítva, hangsúlyozni a súlyosságot és a konzervativizmust.

A fekete ruhához nem volt túl nehéz és komor, kontrasztos díszítéssel és kiegészítőkkel kell hígítani. Csipke, virágok, övek fognak. Nagyon sokat lehet változtatni egy egyszerű, de elegáns köpenyt. Csak ne vigyük túlzásba, meg kell verni a képet kedvezően. Óvatosan fel kell venni a cipőt és a kuplungot, ékszereket.

piros

A vörös szín és az összes lehetséges árnyalat a szenvedély, az energia, a szexualitás forrása.

Annak a merész színhatású ruházat kiválasztásánál érdemes összpontosítani a vágásra és a stílus, a testtípus és a színtípus tökéletes illeszkedésére.

Ha figyelembe vesszük az összes árnyalatot és válasszon egy jó ruhát, akkor biztosítani fogja mások figyelmét. A piros ruhában frills, flounces és egyéb dekoratív tárgyak találhatók, amelyek csak a merész ruhák vad természetét fényesítik. Ilyen kép lenne az irodai stílusban, üzleti tárgyalásokon és találkozókon kívül.

A vörös bordó sok árnyalata közül a legnépszerűbbek Marsala és Koshemerovaya.

Bordeaux

Bordeaux-nak világos élethelyzete, ereje, célszerűsége, rugalmassága van.

A vállalkozó számára a bordó ruha igazi felfedezés, hiszen a szilárdságról, magabiztos magatartásról és konzervatizmusról beszél.

A körülöttünk élő emberek számára ez a szín a ruhádban vonzónak fog tűnni, ami segít abban, hogy a partnerei gyorsan magukhoz kerüljenek. Azonban nem ajánlott a bordó színét állandóan használni mindennapi képeikben, mivel hozzájárulhat a depresszió kialakulásához.

Marsal

Sikeres és nagyon érdekes a bordó színárnyalat kombinációja barna színnel - ennek eredményeként Marsala nyer. A színárnyalat egy évszázados expozíció elit borával hasonlítható össze.

Egyesíti a visszafogottságot és az excentricitást, a komolyságot és az eleganciát, a gyengédséget és a bátorságot.A színes Marsala tökéletesen megkülönbözteti a külső jellemzőket.

Cashmere emelkedett

Amikor megnézed a színt, a Kasmír emelkedett, úgy tűnik, hogy a világban létező minden érzékenység ebben a színtelenségben megtestesül. Ezt a színt az ősszel kell fenntartani, amikor a természetben kevéssé virágfesték lesz.

Ezt az árnyalatot megkülönbözteti a szokásos rózsaszínű, még szétválasztó színtől a tejszerű tónus jelenlétével, ami nyugalmat és vonzerejét eredményezi. A kasmír rózsa színének köszönhetően világosabb rózsaszín színeket varázsolhat, vagy nyugodt megjelenésű alapként használhatja.

zöld

A zöld szín nyugtató hatású és élénk. Egy ilyen színű ruhában jó új ügyeket indítani, a munkahelyi projekteket bemutatni, új kapcsolatokat indítani és „új életet” indítani.

Ha a zöld szín megfelel Önnek és kényelmesen érzi magát, akkor kedves, nyugodt ember vagy.

smaragd

Ez az árnyék kedvezően kiemelkedik a többi társas telítettségéből. Az őszi-téli időszakban a smaragd felszerelés legjobban zöld és kék árnyalatú elemekkel egészül ki. De ha tökéletesen tökéletes képet akarsz megjeleníteni, akkor a smaragd árnyalatot fehér dolgokkal kombináld.

Mély zuzmó zöld

Amikor egy szürke színárnyalat barna és mocsaras zöldvel kombinálódik, egyedülálló színt mutat - Deep Lichen Green ("Marsh Lichen"). Az alkalmazott anyagtól függően változhat. Ezzel a színnel nem lehet élénk színeket ötvözni, de fekete és bézs, biztonságosan választhatja és kombinálhatja az egyik képet.

Lime zöld

Ha egy kicsit sárga és szürke-zöldt adunk hozzá, egy halvány, gyengéd, enyhén pasztell színű Lime zöld színt kap. Annyira lenyűgözte a közönséget, hogy a tervezők továbbra is használják a gyűjteményeikben.

A Lime zöld árnyalatát ugyanazokkal a semleges, természetes és nem túl intenzív árnyalatokkal lehet kombinálni. A képek létrehozásának másik lehetősége a sötét színek, fényes ragyogás nélkül, de egy csepp szürke árnyalattal.

Szárított gyógynövény

A szárított fű színe magában foglalja a tevékenységgel együtt létező törékenységet. Az ősz és a kora tavasz elején ez az árnyék ideális választás. A ruhák lehetnek az egyetlen elem a képen, vagy kiegészíthetők más kontrasztos elemekkel.

türkiz

Az egyik legszebb szín a türkiz. Alapján váratlan és merész képeket hozhat létre.

kék

Ennek a színnek a kétértelműsége jellemző: egyrészt kissé szomorú, másrészt a fenséges, ünnepélyes és világos. A kék ruha alapján létrehozott kép gyengédséggel, békével és egy idegen bizalmával fog meggyőzni.

Ha a megfelelő ruhát választja, nem túl sötét, hanem telített kék, akkor belső nyugalomhoz juthat, hogy elérje a nagy lelkiséget és érezze az egyensúlyt.

Ha gyakran kommunikál az emberekkel, akkor ajánlott egy kék elemet készíteni a képen. Ez segíteni fog a beszélgetőpartner megnyerésében, erős bölcs emberként és racionális gondolkodással.

kobalt

A fényes, szokatlan és sokoldalú árnyalatok vezetője kobalt lehet. Ez a gyönyörű, mérsékelten telített szín jó ok miatt tekinthető királyi kéknek. A ruha lehet luxus és ünnepélyes, egyszerű, mindennapi, de emlékezetes. Ne feledje, hogy az anyagot dráganak kell választani, csak akkor az árnyék minden színnel játszik.

Mykonos kék

A tervezőknek sikerült létrehozni egy árnyalatot, amely nagyon pontosan közvetíti a mennyei kéket. Ez magában foglalja a sötét ég és a varázslatos indigó színétől kezdődően több tónust, és egy kék ég sötét színével végződik, amely csak egy tiszta nyári éjszakán látható. Sok tervező kísérletezett a Mykonos Kékkel, és ennek eredményeként érdekesen szép alkotásokat mutatott be a világnak.

Vizcayai-öböl

Egy új árnyalat, amely a "Biskaia-öböl" érdekes nevével készült, még egy kicsit, de mégis puccsot tett a világ dobogón. Itt a kék árnyalatokra jellemző béke jegyzetei, az új élet születésének vonzereje és személyisége csúsznak - mindez zöldben megtalálható.

Amint a gyakorlat megmutatta, a Vizcayai-öböl kombinálható a tengeri hullám színével, és mindezt virágnyomatokkal egészítheti ki. Ezt a megoldást Elie Saab vezette be.

kék

Ha valami fontosra, álomra és a nyugalomra kell összpontosítania, válasszon egy kék ruhát. Ez a felszerelés jól illeszkedik az emberekhez, akik hajlamosak a hűségre és a benyomásra, utazásra és új élményekre.

szürke

A szürke árnyalatai nagyon érdekesek lehetnek, bár többnyire semlegesek. Szokásunk van, hogy irodai stílusban szürke színű színárnyalatú ruhákat láthatunk, akiket a padlón lévő szürke ruhákkal hamisítatlanul elfelejtettek, vágásokkal és csupasz hátul. A gazdag szövetek használata tovább javítja a szürke színét.

turbulencia

A világtervezők vitathatatlan kedvence a nedves aszfalt vagy a szörnyű égbolt színe, amely szörnyű zivatarban tört ki. Ne félj megverni az árnyékot, ami jól kombinálható még a nyári virágokkal is. És hozzáadhat egy fém fényt a Turbulence-hez, ahogyan Alexander Wang modelljeiben is.

viharos

A tomboló tenger színe, a fenyegető égbolt által színlelt előrehaladó hullám árnyéka a Stormy Weather árnyékában rejlik. Elegáns, diszkrét stílus, amely szorosan összefonódik a klasszikusokkal - egy ilyen ruhához sok megfelelő képet talál, különösen azért, mert tökéletesen kombinálva van egy sor más árnyalattal.

Futurisztikus ezüst

Csodálatos szín, amelyben a csillagok csillognak - ez az, hogyan jellemezhető a futurisztikus ezüst árnyalat. Egy ilyen fényes anyag túl elegánsnak és ünnepélyesnek tűnhet, de a tervezők nem korlátozzák a fashionistaset csak az estélyi ruhákra. Szerintük a futurisztikus ezüstszínű ruhák a mindennapi megjelenéshez használhatók.

narancs

Egyedi lehet narancssárga színű. Közepes az agresszív vörös és sárga között. A narancssárga árnyalatú ruhák felkeltik a figyelmet és emelik a hangulatot.

A szezonális depresszió során nagyon hatékony lehet egy narancssárga ruhában. Csak ne adjon sok ilyen színt a képhez, hígítsa kontrasztos tartozékokkal.

Koi

Az új árnyalatot, amely fényes akcentusokat tesz a világvágókon, brocade pontynak hívják. Ez a szín érdekesebb és divatosabb, mint a narancs. Szeretné, hogy világos legyen - vásároljon narancssárga ruhát, szeretné divatossá válni - válassza ki a koi színű ruhákat. Alkalmas kiegészítők lila, zöld és kék színben.

Friss sárgarépa

Ez nem csak egy hasznos termék, amelyet ajánlott az étrendbe beépíteni. Most úgynevezett divat színe ruhákban. Amikor a friss sárgarépa színmodelljei megjelennek a sétányokon, a közönség észrevehetően élénkül.

A legfényesebb képeket most a szín alapján készítjük, amely harmonikusan zöld, szürke, sárga színű árnyalatokkal néz ki. Barna, fekete és lila - mindezt a frissen préselt sárgarépa színének megfelelő ruhák mellett is lehet.

Narancs kadmium

Ha összekeveredik a méz és a mustár szín, akkor a narancssárga kadmium színét kapja. Ez az újdonság számos tervezőre hívta fel a figyelmet, így az ilyen visszafogott és enyhén elfojtott megoldások gyakran megtalálhatók a járdákon. Ebben a ruhában az ősszel versenyezhet az élénk színek megteremtésében, a természettel való összeolvadásban és a 60-70-es évek divatjába.

bézs

Egy másik divatos árnyalat, amely lehetővé teszi, hogy a nő jobban érezze magát, nőiesebb és még egy kicsit tágasabb is - a komor őszi, kemény tél és ébredő tavasz esetében ez a kép releváns lesz.

Creme Brulee

Élénk színekből készült ruhát nem kell emlékezetesnek és különlegesnek tartani. A bizonyíték a krémes brulée színe, amely halványsárga, enyhén bézs, saját különleges elegáns.

sárga

Ez a szín napfényre, melegségre, örömre emlékeztet. Világos és vidám, képes beállítani a kívánt ünnepi hangulatot. És még akkor is, ha találod ennek a színnek az ellenkezőjét, még mindig ne félj sárga ruhát viselni. A lényeg az, hogy egybeesik a karaktereddel és a hangulattal.

Lédús citrom

Nem minden színt lehet használni a szekrény alapelemeiben, mivel a részleteket készítik. Ez a szín lédús citrom. A kiegészítőkben gyönyörűnek tűnik. Ilyen merész döntések kerültek bemutatásra a világ minden tájáról. Ez csak egy zsák lédús citromszín, amit a Proenza Schouler készített. A fekete ruhadarabok mellett friss és világos.

Sárga tölgy (tölgyfa)

A gyengédség megtestesülése a sárga tölgy árnyékáról szól. Ezen kívül hozzáadtunk egy kis fényerőt, de nem olyan káprázatos, mint a sárga, de lágy és érzéketlen. A természetes árnyalat, amelyet a tervezők végül sikerült létrehozni, hasonló, natív hangokkal kombinálhatók, vagy világos és kifejezőbb színeket választhatnak ki.

A szezonon kívül sárga tölgy ruhát viselhet, mindig felvidíthat, és nyom nélkül eltávolíthatja a depressziót. Ez a szín jól néz ki a kötött tárgyak, a természetes kötöttáru és a gyapjúból.

lila

Az egyik legnehezebb szín, amit a kreatív emberek mindig választottak, a fenséges érzések és a nem állandó jellegű tulajdonosok lila. A túl sötét árnyalatok depresszív hatásúak. Ez egy másik dolog - világos lila színek. Ezek a ruhák alkalmasak romantikus lányok, egy kicsit szeles, álmodozó és egy kicsit bizonytalan.

Akai

A Pantone palettán Akai lila színû. Ez a gazdag, mély és nagyon érdekes árnyék a leghíresebb tervezők sok gyűjteményében talált helyet.

Az Akai színe elég fényes és nem tolerálja a más, ugyanolyan élénk színekkel rendelkező környezeteket.. Ezt a pontot figyelembe kell venni a képek létrehozásakor. A tervezők megtalálják a kiutat ebből a helyzetből, és számos kapcsolódó Akai hangot hoztak létre, amelyek könnyen kombinálhatók egymással és más árnyalatokkal. Jó lehetőség az Akai és a mélyfekete kombinálása.

Ametiszt Orchidea

Ametiszt egy igazi díszítés egy nőnek, karakterének és temperamentumának tükröződése. Ezt a színt kedvelik a nagyon temperamentumú nők, erősek, nagyon lelki, bölcsek és magabiztosak.

Egyes szakértők szerint a ametiszt nem szabad más színekkel kombinálni, de képzeletünk nem rendelkezik határokkal és tilalmakkal, ezért javasoljuk az aranyelemek, a sárga, a tej és a zöld árnyalatok kombinálását egy ametiszt ruha. Óvatosan kell kiválasztani a ametiszt színes ruhákat. Világos megjelenésűnek kell lennie, amely nem tud önállóan értékes árnyalatot kapni.

Levendula szürke

A szürke-levendula színárnyalatban légy, praktikus és gyengéd. Ennek a színnek saját jellege és kétértelműsége van. Csillogó szövetek, flitterek és csillogó díszítő elemek, amelyek fokozzák a fényt, különleges varázst adnak ennek a színnek.

A divatos színekről és az egyedi árnyalatokról nyújtott információk felbecsülhetetlenek. Ezt óvatosan kell használni, szigorúan kövesse az ajánlásokat, hallgassa meg a tanácsot, és ne ellenőrizze a tiltásokat a gyakorlatban. Játsszon színt, alárendelje és működjön az Ön számára.

Comments
 1. Larissa
  19.01.2016

  Igen, fehér, fekete és piros, azt hiszem, mindig ki a versenyből) Még mindig kéket adhat hozzá.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok