A ruhák színei

Türkiz ruha

Türkiz ruha

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Színes funkciók
 2. Ki alkalmas?
 3. homály
 4. Ujjakkal
 5. Csipke
 6. Népszerű stílusok
 7. Látványos kombinációk
 8. Mit kell viselni?
 9. hossz
 10. cipő
 11. tartozékok
 12. Töltsük fel

Színes funkciók

A türkiz szín a félig drágakő tiszteletére kapta a nevét. Régi időkben a türkiz nagyon tiszteletes volt, és varázslatos hatalommal ruházta fel. Aktívan használták helyiségek díszítésére, valamint ékszerekre. Úgy tartották, hogy a türkiz gondviselő jó szerencsét hozhat a tulajdonosának, és megvédheti a gonosz erőktől.

A türkizkék színe sokáig jött hozzánk, ugyanakkor a keleti divathoz. Azóta a türkiz színű ruhák megnyerik a világ minden vezető dobogását, majd több éve elfeledkeznek.

Egyetlen dolog van: a türkizkék színe soha nem hagy minket túl hosszúra, mert annyira szép és örömteli, hogy nem lehet újra és újra beleszeretni!

Ki alkalmas?

A türkizkék ruhákat a különböző lányok szeretik, mert ez a szín ugyanolyan jól néz ki minden színtípusú nők számára.

A türkiz ruházat hagyományos értelemben jobban illik a cserzett bőrű lányokhoz. De a türkizkék színe több tucat árnyalatot tartalmaz, és ebből a spektrumból könnyű választani a megfelelőt egy világos, cserzett barna és egy vörös hajú lány fényében, szeplős bőrrel.

A türkizkék színének megfelelő választéka segít kiemelni a gyönyörű barnaságot, vagy éppen ellenkezőleg, előnyös, ha árnyalatú és vékony a bőr.

homály

Tekintsük a legnépszerűbb türkiz árnyalatokat, amelyeket a tervezők úgy döntenek, hogy ruhákat készítenek.

sötét

A türkiz sötét árnyalatai közé tartoznak a következők: sötét türkiz, türkiz gyöngy, nagyon sötét türkiz és árnyék, az eredeti névvel: "Thrush eggs".

Ezek mind türkizkék árnyalatai, amelyek biztosan a sötét haj, a cserzett bőr és a barna szemek tulajdonosai felé fordulnak. És ha kék vagy zöld szeme van, akkor egy sötét türkiz ruha jól fog kinézni.

A sötét árnyalatok nem provokatívak, nem arra törekszenek, hogy magukra vonzzák a figyelmet, így ezt a ruhát akár hivatalos eseményekre is lehet választani.

Gyengéd, könnyű

A türkizkék világos árnyalatai: világos türkiz, akvamarin, égi türkiz és Tiffany.

A stilisták azt javasolják, hogy a türkiz fiatal hölgyek világos árnyalatait választják - a finom türkiz a legjobb módja annak, hogy hangsúlyozza a fiatal lány friss bőrét és karcsú alakját. Ami a megjelenés típusát illeti, akkor a szőke haj és a tisztességes bőr tulajdonosai meg kell nézniük ezt a színt.

A világos türkiz színű ruhák általában laza illeszkedéssel rendelkeznek, így hihetetlenül szelíd és tágasak.

fényes

Ez egy fényes árnyék, amelyet leggyakrabban a türkiz színről beszélnek. Világos árnyalatok: világos türkiz, kék türkiz, cián, türkizkék.

A türkiz fényes árnyalatai a tengerhez kapcsolódnak, a déli nap sugarai által felmelegített meleg vízben, melynek fényes halak körbejárnak és hihetetlen szépségű korallok nőnek. A fényes türkiz ruha a legjobb választás a nyaraláshoz, mivel szimbolizálja az élet örömét és az örök nyaralást. A barnák és a szőke egyaránt nagyon lenyűgözőek lesznek egy ilyen ruhában, csak ki kell választani a megfelelő sminket.

Ujjakkal

A türkizkék ruha ujjakkal egy nagyszerű megoldás hűvös estére vagy egy munkanapra az irodában. Az első esetben az ujjak jelenléte nem teszi lehetővé a fagyasztást, a másodikban pedig az üzleti ruházat stílusát fogja támogatni.

Ha a helyzet nem jelent túlzott súlyt a ruházatban, a hosszú ujjú egy rövidített szoknya vagy egy játékos nyakkivágással kompenzálható.

Nem csak egy üzleti ruhát, hanem egy türkiz estélyi ruhát is kiegészíthetünk ujjakkal. A ruha ez a része gyakran áttört gipszből készül. A hüvely hossza teljes, ¾ vagy rövidebb lehet.

Csipke

Semmi sem elegánsabb, mint egy tágas csipke ruha. Egy vékony türkiz csipke ruhájába öltözve azonnal légy légy és kecses. Hagyományosan a csipke ruhákat egy koktélra választják - ha a szoknya rövid vagy ünnepélyes kirándulás - ha a szoknya a padlón van.

Ha csipke ruhát visel, nem teszi lehetővé az időjárást vagy a ruházati kódot, kiválaszthatja azt a modellt, amelynek csipke csak egyedi elemei lesznek. A türkizkék ruha, csipke ujjjal, vagy egy karosszékkel, nem kevésbé lenyűgöző, mint egy csipke teljesen varrott ruhája.

Népszerű stílusok

A tervezők már régóta sikeresen elsajátították a türkiz színt, így folyamatosan örülnek nekünk a legváltozatosabb és legváltozatosabb türkiz ruháknak.

Köpeny ruhák Az egyenes vágású, ujjjal vagy anélkül készített ruhák tökéletesek mind az irodában, mind az azt követő este találkozón a barátokkal. Ennek a stílusnak a kétségtelen előnye, hogy jól illeszkedik a szinte minden számadathoz.

Ruhák, tunikák. Nagyon kedvelik a hírességeket. Rövid türkiz ruha, drapéria is alkalmas színpadra, és egy sétára a tengerparton. A türkizkék színe előnyös lesz, ha hangsúlyozná a gyönyörű, barnás nyitott lábakat.

Ruhák szoknyával. Flirty, egy olyan variáns, amiből huncut retro fúj. Türkiz ruha, szoknya a hajtogatásban - nagyszerű megoldás a táncra, mert ez a stílus nem korlátozza a mozgásokat. Egy ilyen ruhába öltözött, nyugodtan mehetsz a klubba, hogy reggelig táncoljon.

Bolyhos türkiz ruha. Ez egy igazi hercegnő ruha, amit minden fiatal lány álmodik. Ilyen ruha lenne a legkedvesebb a bálban vagy az esküvőn - természetesen, ha a menyasszony nem tart konzervatív nézeteket. A luxus ruha árnyalatának meg kell próbálnia egy könnyű és kényes választékot választani - nem úgy, mint egy hatalmas, fényes türkiz felhő. A legjobb megoldás a világos türkiz vagy a Tiffany szín.

Látványos kombinációk

A türkiz egyike azon kevés színeknek, amelyek fényes, sikeres kombinációkat alkotnak különböző árnyalatokkal. Tekintsük a legszebb kombinációkat.

Fekete

A fekete és a türkizkék nem véletlenszerűen együttesen néznek össze - végül is, a türkizkék fekete foltjai nagyon gyakoriak.

A fekete szín szigorúsága és visszafogása jó kontrasztot biztosít a türkizkék könnyedén és könnyedén. Például egy durva, fekete bőrből készült dzseki eredeti légköre lesz a tágas türkiz ruházatnak. De nem szabad részt venni a kísérletekben, különben az eklektikus kép helyett egy sor véletlenszerű dolgot kap.

A türkiz és a fekete kombináció a leghíresebb márkák ruháiban látható.

Fehér

A türkizkék tenger és a napfény által melegített fehér homok - ez a kép jelenik meg a fejben, amikor fehér és türkiz ruhát látunk.

Fehér, mint a türkiz - ez egy nagyon szelíd és tiszta szín, így egy fehér és türkiz színekkel díszített ruha határozottan tetszetős, romantikus jellegű. A ruházatban a fehér szín is lehet a kiegészítők színe. Például az elegáns fehér cipők és a tágas fehér köpeny egy nagyszerű kombináció lesz a türkiz ruhával.

A bézs színű kombináció is népszerű. A test színe meztelen testhatást hoz létre.

Kék

Kék és türkizkék a színek, így a ruhákban való kombinálás nagyon egyszerű. A kék nyugodtabb színe, jelenléte pedig ellensúlyozza a fényes, aktív türkizet.

A kék és a türkiz kombinációja ellentétes lehet - ha az egyik világos árnyalatát választja, és a színe más színű. A ruhák színe nagyon érdekesnek tűnik, ahol a kék szín türkizvé válik. Azúrkék, zafír és ultramarin árnyalatok jól kombinálhatók türkizkékkel.

Zöld

A türkiz és a zöld színek kombinációja nagyon harmonikusan érzékelhető, ahogy a természetben gyakran megtalálható.

A türkiz ruha hatékonyan kiegészíti a zöld cipőket, kézitáskát vagy ékszereket zöld kövekkel. A türkizkék és a zöld kombinációja a víz alatti világhoz kapcsolódik, ezért gyakran használják a hableány képének létrehozásához: hosszú, áramló haj és a padlón egy illeszkedő ruha, nyitott karosszériával.

Rózsaszín

A türkiz és rózsaszín virágok kombinációja friss és szokatlan.

E színek különböző árnyalatait használva létrehozhatunk egymásnak ellentétes képeket: a Barbie lánytól a sportos stílusig. A türkiz és rózsaszín pasztell árnyalatok kombinációja nagyon szelíd és romantikus. Ezeknek a színeknek a fényes, gazdag árnyalatait ötvözi a látványos, dinamikus kombinációt. A rózsaszín kiegészítők tökéletesek a türkiz ruha számára.

Sárga

A türkiz és a sárga színek kombinációja elsősorban a nyár, a pihenés, a fényes napsütés, a felhőtlen égbolt és a vizes felület. A türkizkék színtartományban készült ruhák nagyszerűek azoknak a napoknak, amikor szeretné megosztani nagyszerű hangulatát másokkal.

Ha nyáron nyaralni megy, győződjön meg róla, hogy egy türkizkék ruhát visel, és neki egy sárga kalap, szandál vagy nagy gyöngy. Ebben a képen napos, fényes képeket készíthet, amelyek pozitívan töltik fel, és kellemes napokra emlékeztetnek.

Mit kell viselni?

A türkiz ruha önmagában is szép, de kiegészítve a megfelelő kiegészítőkkel és ruházattal, még inkább lenyűgöző.

A türkiz ruha kiegészítéseit a szezon alapján kell kiválasztani. Például a hideg évszakban szűk harisnya és kabát vagy kardigán lehet. Ezen túlmenően, annak érdekében, hogy ne keverjenek bele egy türkiz pontba, ezeket a ruhákat semleges vagy kontrasztos színben kell kiválasztani. Nyáron egy türkiz ruha kiegészíthető világos díszítéssel, mint például egy többszínű kövek nyakláncával.

hossz

A türkiz ruha a hosszától függően különböző alkalmakra alkalmas.

Hosszú a padlóra

Egy hosszú türkiz ruha nem feltétlenül jelent különleges alkalmat. Egy vékony szövet egyszerű sziluettje, például a sifon vagy a calico ruha ideális a strandon vagy a sétányon egy forró nyári napon. Ne felejtse el kiegészíteni a kényelmes, de elegáns cipő és fényes kiegészítők képét.

Ha még mindig a kiadásról van szó, válasszon egy nemes anyagból, például selyemből vagy bársonyból álló ruhát.

midi

A közepes hosszúságú türkiz ruha sok esetben nagyszerű, csak a stílust és az anyagot kell pontosan meghatározni. Szigorú ruha az átlátszatlan anyagból a türkiz árnyalatú - nagyszerű lehetőség az irodának.

A hideg télen nőies és elegáns maradhat, ha egy türkizkék ruhát választ meg, amely hüvely - kötött vagy varrott sűrű, meleg anyagból -, mint pl. Boucle vagy gabardine. A képet bézs, fekete vagy színes harisnyákkal lehet kiegészíteni.

rövid

A rövid türkiz ruha általában fiatal lányok választéka. Az a tény, hogy a türkizkék színe szép kombinációkat hoz létre szinte a teljes színpalettával, a türkiz színű rajongók biztonságosan kísérletezhetnek, hígíthatják a kép romantikáját egy mez, egy motoros bőrkabát vagy színes csizma. A türkizkék mini szűk sziluettje, vagy éppen ellenkezőleg, bolyhos szoknya alkalmas lesz ünnepségekre.

cipő

Már mondtuk, hogy a türkiz szín tökéletesen kombinálódik a különböző színekkel.Ezért a türkiz ruha cipő kiválasztásának problémája nagyon könnyen megoldható. A legnyilvánvalóbb megoldás természetesen a türkiz színű cipők.

Annak érdekében, hogy a kép ne legyen monoton, javasoljuk, hogy néhány cipőt válasszon, amelyek világosabbak vagy sötétebbek, mint a ruha. Egy másik klasszikus lehetőség a fehér vagy fekete cipő. Az első alkalmas egy gyengébb kép létrehozására, a második pedig egy szigorúbbra.

tartozékok

Tartozékok türkizkék ruhákhoz, választható tónusú és kontrasztos színekkel.

Az ékszereket és ékszereket a ruha színe alapján kell kiválasztani. A türkiz ruha élénk színekben az ezüstfémekből és az áttetsző kövekből kifinomultabb díszek alkalmasak. A fényes türkiz ruha esetében ajánlott, hogy szembetűnőbb ékszereket válasszon, például aranyból és többszínű gyöngyökből, bár ezüstös nem kivétel.

Hozzon létre egy látványos képet egy türkiz ruha nagyon egyszerű!

Valódi türkizkékből készült fülbevaló vagy nyaklánc jól néz ki egy türkiz ruhával.

Töltsük fel

Türkiz, mint más, árnyalja a szem színét, így a kozmetikumok segítségével hangsúlyozni kell ezt az arcrészt.

Válasszon fényes árnyékokat, amelyek kontrasztosak a szemed színével. Ne felejtsük el a szemceruza - fekete vagy színes - megjelenését is. A könnyű és tágas türkiz ruházathoz egy nyugodt, áttetsző sminket kell választania puha, pasztell színekben. Ha ragyogóan kiemelte a szemét, akkor nem szabad nagy figyelmet fordítania az ajkakra - jobb, ha a természetes árnyék fényes fénye van.

Comments
 1. Katia
  10.01.2016

  A türkiz a kedvenc színem! Annyira veri a megjelenést. A kék és a fehér mellett a türkiz a tengerre vonatkozó nyaralásra emlékeztet.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok