A ruhák színei

Színes ruhák - extravagáns színek

Színes ruhák - extravagáns színek

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki alkalmas?
 2. hossz
 3. divat
 4. Ujjal
 5. Színes kötöttáru
 6. Színes nyomatok
 7. Látványos betétek
 8. Mit kell viselni?
 9. harisnyanadrág
 10. díszítés
 11. tippek

A színes ruhában lévő lány a nőiesség igazi megtestesülése. Számos híres tervező, akik elegáns ruhák gyűjteményeit hozták létre, a színek és a harmónia kombinációját inspirálták. Színes ruhában minden lány fényes, finom virágként érezheti magát. Ezért kell ezt a ruhadarabot (lehetőleg több változatban) minden szekrényben elhelyezni.

Ki alkalmas?

A leggyakrabban színes ruhákat vidám, romantikus természet választja. Vannak olyan vélemények, hogy a színes mintájú ruhák csak vékony, elegáns lányok számára alkalmasak.

Valójában ez egyáltalán nem így van - egy ilyen ruha megfelel minden alakzatnak, ha a megfelelő stílust és színt választja.

hossz

A színes ruha nagyon népszerű felszerelés, különösen nyáron. A divatboltokban bemutatott hatalmas modellek között könnyen összekeverhető, de segítünk kiválasztani egy olyan ruhát, amely megfelel az esemény formátumának.

hosszú

A hosszú színű ruhák nagyon különbözőek lehetnek - könnyű sundressek, áramló esti ruhák és esküvői ruhák.

A padlón lévő ruháknak kétségtelenül előnyük van: mindent megközelítenek - mind a vékony személyek, mind a pufók.

Az első esetben egy hosszú szoknya hangsúlyozza az ábra kegyelmét, a másodikban pedig a csábító formákat a legkedvezőbb fényben teszi ki.

Az egyetlen kivétel az apró, nagyon alacsony lányok: a hosszú ruhák „maguk elrejtik” néhány centiméter magasságát, így a magas sarkú cipő nem elég.

midi

Egy színes, közepes hosszúságú ruha egy univerzális lehetőség különböző helyzetekben. A forgalmas nap egy pozitív hullámot fog átadni, ha élénk színekkel ruhát visel.

Ha egy irodai öltözködési kód lehetővé teszi, hogy színes ruházatban megjelenjenek a munkában, győződjön meg róla, hogy kihasználja azt, különösen, ha nyáron van, mert ezúttal élénk színekkel szeretne önmagát és körülötte lenni.

A színes ruhák azonban jó hangulatot és télen képesek. Az etnikai mintázatú gyapjú kötött ruha nemcsak a testet, hanem a lelket is melegíti - bebizonyosodott, hogy az élénk színek pozitívan befolyásolhatják belső állapotunkat.

rövid

Egy rövid, színes ruha bármilyen lányt hihetetlen szépségű egzotikus virággá alakíthat. Még akkor is, ha hozzászokott az alacsony kulcsú színek öltözéséhez, próbáljon meg egy napot, menjen egy buliba, tegye egy színes koktélruhát. Egy ilyen ruhában nyugodtabbnak érezheti magát, és biztosan vonzza a csodálatos pillantásokat.

Ugyanakkor nem szükséges kiválasztani a hívó, világos színű ruhát Kezdhet egy szelíd, pasztell színekkel. Ügyeljen arra, hogy az őszibarack, a menta, a lila árnyalatú rövid ruhák nehezen és elegánsan látszanak.

divat

A színes ruhák stílusai is nagyban különböznek egymástól - a fej a tervezők által bemutatott modellek számán forog.

Ballon ruha

Az alsó részén szűkített, hosszú vagy rövid terjedelmes szoknyával rendelkező modellt ballonruhának nevezzük.

A léggömb hatását egy speciálisan kialakított bélés biztosítja, amely több centiméterrel rövidebb, mint a fő szoknya. Ezeket a ruhákat olyan lányok választják, akik el akarják rejteni a hibákat az ábra alsó részén.

Baba dollár

Ez a ruha, amely a baba ruhák vagy gyermek ruhák modelljére van varrva. Rövidnek kell lennie, míg a szoknyát gyakran fodros vagy fodros díszítéssel díszítik. Ez a ruha magas derékkal és egyenes vágással rendelkezik.

Szaggal

Az egykori illatú ruha népszerűvé vált a keleti divatnak köszönhetően. Most, egy luxus török ​​köntösből ebben a ruhában, csak egy háromszög alakú kivágás van megőrizve, az illata és néha egy öv. Ez a ruha szépen hangsúlyozza a mellkasot és a derékot, ugyanakkor visszafogottnak és nemesnek tűnik.

Kimonó ruha

A ruha-kimonó is kelet-európai modern divatban jött. A divatos, nyugati nők, akik a titokzatos és vonzó japán gésákhoz hasonlítanak, elkezdték másolni a ruháikat. Ezért a kimonó ruhát általában természetes vagy mesterséges selyemből varrják, nemzeti mintákkal festve - fantasztikus virágokkal, gyönyörű madarakkal és hieroglifákkal.

Kyulot ruha

Sokak számára a ruha-culották rejtélyesek, mert azok számára, akik nem tudják viselni, elég nevetségesnek tűnik.

A Kyulot szokatlan ruha, amely szoknya helyett nadrágot visel. A Culottes térdhossza vagy alatta van. A széles és enyhén lángolt lábak a múlt század férfi divatának öröksége.

Tutu ruha

Ez egy szép, tágas felszerelés, amit minden kislány szeret. De a felnőtt lányok áttetsző, bolyhos szoknya, amely majdnem teljesen megnyitja a lábakat, gyakran zavaros.

Csak a hibátlan lábak és a vékony derék tulajdonosai döntenek, hogy ilyen ruhában járnak - és néhány hollywoodi kettőt.

Polo ruha

A polo ruhát olyan sport lányok választják, akik nem akarnak a szokásos módon részt venni, még akkor is, ha minden nőies fellebbezést be kell mutatniuk.

Kezdetben azonban a férfi stílus nem zavarja. A levágott ruha, melynek gombjaival és patch-zsebeivel van ellátva, csak a sportos, feszes alakot díszíti.

Ing ruha

Egy másik ruhadarab, amit emberektől kaptunk. Egy tágas, hosszú ujjú ruha, melyet bőrszíjjal fogva a derékban rögzítettek, tökéletesen hangsúlyozza a leánykori figura eleganciáját és törékenységét. A gombos nyakörv helyett a modern tervezők gyakran olyan kerek vagy háromszög alakú nyakkivágással rendelkeznek.

sarafan

A sundress a paraszt lányok hagyományos ruhája, bár sokkal fiatalabb, mint gondolják. A Sundresses-t körülbelül 500 évvel ezelőtt kezdték el viselni, míg más hagyományos ruhák története több ezer évig tart.

A modern ruha bármilyen hosszúságú lehet, például a strandmodell teljesen nyitott lábakkal rendelkezik. A sundress modern értelmezése a hevederek és a laza szoknya felszerelése.

szári

Sari Indiából érkezett Európába, és hamarosan inspiráció forrása lett a nagy divat alkotói számára. A valódi szari - az indiai nők viselése - körülbelül 5 méter hosszú ruhadarab.

Ahhoz, hogy a testet körbejárja, hogy szép ruhát kapjon, különleges művészetre van szüksége. Ezért a divat európai nők gyakrabban részesítik előnyben a ruhákat, egyszerűen stírozva mint egy szari.

Sarong ruha

A Sarong egy olyan típusú strandfelszerelés, amely a forró trópusi üdülőhelyek miatt népszerűvé vált. Kezdetben a sarong egy egyszerű pareo volt, vagy a derék körül körbevett, vagy a mellkasot és a csípőt borító világos sál.

A szarong ruha egy nagyszerű lehetőség egy nyaralásra, amikor sok időt kell töltenie a tengerparton.

munkaköpeny

Ez egy aranyos és vicces ruha, amely sok buja fodros teljes hosszúságú. Ugyanakkor a fodros lehet keskeny és széles.

Smock jól néz ki a vékony lányoknál, de egy gömbölyű alakkal nem ellenjavallt. A lényeg az, hogy elég magas legyen, vagy magas sarkú cipő legyen, különben ez a ruha komikus benyomást kelt.

Ruha táska

A ruha táska a modern divat egyik legeredményesebb alkotása. Teljesen megegyezik a nevével: hasonlít egy nagyméretű tokra, amely kivágással rendelkezik a fej és a kéz számára.

Néha ezt a modellt kiegészítik ujjak, zsebek vagy díszítő elemek, például drapéria vagy nagy gombok.

Ruha cső

Hihetetlenül nőies és látványos felszerelés, amely alkalmas az élet ünnepélyesebb eseményeire. Ez a ruha rendelkezik egy nyitott, nyitott karosszériával és egy keskeny szoknyával, amely hirtelen tágul az alján.

Ezt a stílust csak azok számára ajánljuk, akiknek csípője és mellkasa keskeny derékszögű (ez a fajta figura „homokóra”).

Ruha tunika

Az ókori Görögországban először megjelent a ruha-tunika, és az egész emberiség története az egész történelem egészében változatos variációkban jelen volt a női divatban.

A modern tunikák közel állnak a hippik napjain viseltekhez - a térdhossz felett, kerek vagy háromszög alakú nyakkivágással. A tunikákat mind a csupasz lábak, mind a nadrágok vagy a nadrágtartók viselik.

cheongsam

Cheongsam egy másik keleti származású, ezúttal Kínából. Az ősi harcosok hagyományos ruháit elegáns női ruházatgá alakították.

A Cheongsam ruha szorosan illeszkedik a stílushoz és a térdhosszúsághoz vagy nagyobb. Jellemző jellemzője a magas állványos gallér. Ezek fényes selyem ruhákat varrnak, gyakran festett vagy hímzett kínai mintákkal.

műszak

Az angolból lefordított Shift jelentése "shift". Ez a ruha, nagyon egyszerû, de egyszerre provokatív, a kultúra váltásának valódi jelképévé vált.

Az ultraszortú szoknya, mindenféle díszítőelem hiánya - ezek voltak az első, elegáns ruhák. A fiúkkal rendelkező lányok divatjával egyidejűleg megjelentek, így úgy gondolják, hogy az ilyen ruhák a vékony emberekre néznek.

Ujjal

Az ujjú ruha nem mindig az üzleti ruhák számára. Az ujjak mindenféle stílusban találhatók: a tervezői fantázia nem ismer határokat.

Hosszú, keskeny ujjak - klasszikus stílus, jellemző az irodai ruhákra és a kötött ruhákra.

Forró napra választható egy ruha, amely megható ujjú-zseblámpával vagy könnyed "szárnyakkal" rendelkezik. A szokatlan ujjak képesek a legegyszerűbb stílusú, színes ruhát díszíteni.

Ha inkább a kezedet zárva tartja, gondolj a denevérhüvelyekre vagy a guipure ujjakra. Az utolsó két lehetőség előnyösnek tűnik az esti vagy koktél ruha mellett.

Színes kötöttáru

Kötöttáru megkülönböztethetetlen és megfizethető árú, így nem lesz népszerű. A színes kötöttáruból készült ruhát szinte bárhol lehet viselni - csak akkor, ha kívülről nem túl meleg.

De figyelembe kell venni egy fontos pontot - a kötött anyag hajlamos elhajlani és összegyűlni, így ezt a ruhát szigorúan kell választani - különben az összes meglévő alakhibát kiemeli.

A kötöttáru jól festett, így rengeteg ruhát találhat az anyagból a polcokon. A kötött ruhák minden létező színpalettán kerülnek bemutatásra.

Színes nyomatok

A színes nyomtatású ruhának minden lány nyári szekrényében kell lennie. Még ha általában inkább diszkrét monokróm színeket szeretne viselni, a nyaraláson megengedhet magának valamit. Ebben az esetben a nyomtatásnak nem kell nagyon élénk színeknek lennie. Ha szereted a könnyű, szelíd hangokat, akkor válasszon egy nyugodt, pasztell színeket.

A ruhát díszítő nyomtatás a legkülönbözőbb lehet:

 • geometriai mintázat;
 • virág dísz;
 • etnikai minták;
 • állati bőr utánzása és sok más lehetőség.

Válasszon ki egy olyan formatervet, amelyben a legmegfelelőbbnek érezheti magát, és lenyűgöző megjelenésű örömmel fogadja Önt.

Látványos betétek

A színes ruhák jó alternatívája egy fényes betétekkel ellátott ruha. A gazdag, kontrasztos színek töredékei lehetővé teszik a monofon felszerelés frissítését.

Ezt a technikát gyakran használják esküvői divatban: sok menyasszony unalmasnak tartja a klasszikus fehér ruhát, de annak érdekében, hogy ne hagyja el a hagyományokat, találjon kompromisszumos megoldást - a hagyományos fehér vagy bézs színű ruhát színes betétekkel.

Az üzleti divatban a kontrasztos elemekkel rendelkező ruhákat úgy választják meg, hogy a szigorú megjelenést lágyítsák. Az oldalsó színbetétekkel rendelkező modellek nagyon népszerűek - ez a technika lehetővé teszi az alakzat vizuális beállítását.

Mit kell viselni?

Sokkal könnyebb felvenni egy színes ruhát, mint egy szilárd ruhát. Ha a ruha több árnyalatot kombinál, azt jelenti, hogy nagy mennyiségű színnel kombinálható. A színes ruhát általában pihenésre vagy ünnepi eseményre viselik, így nincsenek szigorú követelmények a tartozékok számára.

A cipők lehetnek semlegesek (bézs, fekete), vagy egyezhetnek a mintával. Ugyanez vonatkozik a kézitáskákra is.

Egy farmer ruha, egy bőrkabát vagy egy klasszikus esőkabátot lehet dobni egy színes ruhára - mindez a kép általános stílusától függ. Például egy könnyű ruhával egy farmer dzseki harmonikusabb lesz, mint egy koktél ruha.

harisnyanadrág

A harisnyanadrág egy olyan ruhadarab, amely egyáltalán nem látható, vagy a kép egyik fő összetevője.

 • A színes ruhák esetében a legjobb választás a szokásos bézs vagy fekete (a hideg évszakban) harisnya.
 • Javasoljuk, hogy színes harisnyát viseljen monofónikus ruhákkal, hogy az együttes ne legyen túl színes.
 • Világos harisnya, természetesen felhívja a figyelmet a lábakra, ezért ajánlott viselni, csak akkor, ha teljesen magabiztos a tested ezen részében.
 • Fantasy harisnya vagy mintás harisnyanadrágok is festék viselt ruhát, amely ötvözi legfeljebb két színben.

díszítés

A színes ruhák ékszerének kiválasztása kétféleképpen járhat: az ékszereket (jelmez ékszereket) választhatja a hangnak, vagy éppen ellenkezőleg, ellentétesnek.

Ebben az esetben a stylistok egyhangúlag azt mondják, hogy egyes drágakövek és féldrágakövek esetében kivételnek kell lenniük. Szóval, a rubinokat nem kell piros ruhával, kék, zöld, smaragd és zöld türkiz ruhával viselni.

Ami az ékszereket illeti, először is stílusosnak kell lennie a ruhának. Egy üzleti kép jobb választani a legegyszerűbb, de kiváló minőségű ékszereket. A színes gyöngyöket vagy többrétegű karkötőket fényes nyári ruhában lehet viselni.

tippek

 • A ruhaanyag kevésbé fontos tényező, mint a színezés. A színes ruhákat könnyű szövetekből, például sifonból, chintzből vagy viszkózból, sűrűbbekből varjuk be - szatén, velúr, mez. Válasszon egy szövetet az ablakon kívüli időjárástól és az esemény formátumától függően.
 • Próbáljon játszani a stílusok kontrasztjával, például, hogy durva szandálokat viseljen egy magas platformon és egy kabátot szegecsekkel, romantikus ruhával. Ne félj a merész tartozékoktól. Egyszer elfelejtett kalapok újra visszatérnek a divat világában - ez nagyszerű ok arra, hogy ezt az elegáns ruhát kapja.
 • Most egyre több lány választja a színes esküvői ruhákat. És jó okból - ez egy nagyszerű módja annak, hogy a hólyagok és a bézs ruhák között kiemelkedjen a polgári nyilvántartási hivatal közelében lévő menyasszonyok között. A saját esküvőjére a ruha színének kiválasztásával különös figyelmet kell szentelni, mert egész nap a figyelem középpontjába kerül.
Comments
 1. Lera
  02.02.2016

  Ez valami pozitív robbanás! Szeretem a színes ruhákat a vidámságért! Várom a nyarat, mert télen ezek a ruhák nem nagyon megfelelőek.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok