A ruhák színei

Két tónusú ruha - látványos kontraszt két szín kombinálásával

Két tónusú ruha - látványos kontraszt két szín kombinálásával

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Kombinációs módszerek
 2. divat
 3. Teljesen
 4. Kötött minták
 5. Mit kell viselni?
 6. gondoskodás

A különböző színek nagy elemeinek kombinációja, gyakran meglehetősen eltérő és még éles kontrasztot teremt, egy ruhában egy kombinált ruha alapja.

Kombinációs módszerek

A két szín kombinált ruha segítségével elrejtheti néhány funkciót és kiemelheti az előnyöket. Már érdekel? Az összes részletet az alábbiakban ismertetjük.

Rajzolj egy számot

A két ellentétes szín jelenléte a ruhán egy bevált módszer, amely lehetővé teszi, hogy vizuálisan adjuk meg az alakot a megfelelő alakban. A ruha egyik színe a középpontba kerül, a másik az oldalakon található. Kiderül, hogy a legénységben egy ideális figura sziluettje látható.

Kontrasztos színes oldallapok

Ez a kombinált ruha létrehozásának minden módszere ismert. Ilyen ruhák vékonyak az alakra, hogy szűkebb és kecsesebbek legyenek.

Leggyakrabban a két szín kombinált ruhájában fekete oldalfalak találhatók, de más színváltozatok is népszerűek.

A felső rész világos, az alsó sötét és fordítva.

A klasszikusok másik változata. Egy ilyen ruhában a mellek nagyobbak lesznek, és a csípője vékonyabb lesz. Ha az ellenkező eredményt szeretné elérni, akkor választania kell egy, a színek fordított kombinációjával rendelkező ruhát.

Függőlegesen osztva

Ha egy pártba megy, nyugodtan viseljen egy ruhát, amely két színből áll. Míg a vendégek megértik, hogy milyen színű a ruha, akkor megteheti egy fotózást, amely különböző ruhákat mutat.

A ruha színsémája esténként változhat, ha optikai illúziót használ. A kék színű, fekete csipke kamillaon ruha, amelyet néhányan kék-aranynak tartott, szenzációs öltözékké vált.

Átlós csíkok

Ha egy vízszintes csík vizuálisan kiterjeszti az ábra határait, akkor az átlós csík borítja, finoman illeszkedik, kiemeli a kontúrokat és a görbéket.

Geometriai elemekkel

Nagyon divatos, ha egy ruhát színes "tömbökké" törnek, így a népszerű színblokkoló stílus neve.

Hasonló stílusú ruhák tetszőleges alakúak és divatosak, szokatlanok, avantgárd és felháborító.

Függőleges és vízszintes sávok

Egy ruha, melyet gyakran függőleges csíkokból készítenek, és amelyek száma néha kápolna nincs. Többnyire klasszikus kombinációkat használtak, például fehér és kék, vagy ugyanolyan színű árnyalatokat. A divatban is fényes modellek vannak, amelyekben a szokatlan színek meglepően jól kombinálódnak.

A gálavacsorára egy széles zenekarú ruhát vehet fel. A harmónia hatása biztosított lesz.

A divatszakértők szerint a vízszintes csíkok tele vannak. És ez részben igaz, ha szélesek. Adjunk karcsúságot és adjunk hozzá néhány centiméteres hosszirányú kicsi és sűrűn elhelyezkedő szalagot.

Utánzó öv

A ruha egyik kis eleme képes a derék keskenyebbé és kecsesebbé tenni - egy széles, sötét anyagból készült betét, amely helyettesíti az övet. A sötét alatt nem feltétlenül jelent fekete - minden gazdag árnyék megfelelő lenne.

Kontrasztnyomtatással

A monokróm alkalmi vagy estélyi ruha vonzó lesz, ha a fő színt hígítják, például kontrasztos színű borsó, virágnyomtatás, csipke applikáció vagy flittermintával.

divat

Még az ilyen összetett ruhák, amelyek együttes ruhák, különböző stílusokban vannak kialakítva. Egyesek ismerősek és ismerősek, mások szokatlanok és nagyon érdekesek.

trapéz

Kombinált ruhák, trapéz alakúak az összes színes őrületmodell között. Az optimális hosszúság kissé meghaladja a térdszintet - ebben az esetben a kép mérsékelten visszafogott és még egy kicsit szexi is lesz.

skateboarder

A sokoldalúságot és a nőiességet jellemzi a kombinált rövid ruhák, a stílusos stílus és a nap szoknya. A két szín kombinációja a nem egyrészes ruházat jelenlétének hatását eredményezi, hanem két különálló dolog kombinációját.

ügy

A klasszikus kéthangú ruhát gyakran használják egy irodai megjelenés létrehozásához. A szigorú öltözködési kódok esetében is fekete-fehér ruhák tökéletesek.

Átformáló ruha

A kétszínű transzformátor ruha használatának kényelmét nem lehet észrevenni. A tervezők rugalmas szíjakat adnak hozzá az ilyen modellekhez, amiből különféle nehézségek és speciális készségek nélkül lehet létrehozni a szíjak különböző variációit.

A padlóra

A modern esti kinézetek közül gyakran megtalálhatók a leghosszabb kétszínű ruhák, amelyek elég világosak és elegánsak, de nem túl bonyolultak.

Teljesen

A kétszínű ruhák fotóit nézve úgy tűnik, hogy kifejezetten az elhízott nők számára készültek, akik minden módon próbálják elrejteni a hibáikat. Képességük, hogy vizuálisan karcsú alakot kapjanak, felbecsülhetetlen értékű, csak abban az esetben, ha a színtestek helyesen vannak elhelyezve, jó stílus van kiválasztva, és az anyag ideálisan illeszkedik a textúrahoz.

Gyakran a nagy méretű kombinált ruhákban fekete színt használnak. Ezzel nagyszámú kombinációt hozhat létre a különböző színek segítségével.

Egy széles, világos színű, hosszú, fekete ruhát tartalmazó sáv elhelyezése lehetővé teszi, hogy karcsúságot és vizuálisan helyes figurákat adjunk meg..

A kövér hölgyeknek tanácsot kell fordítaniuk az átlós kontrasztcsíkra, amely a szegély területén található.

A vízszintes csíkok egyáltalán nem tekinthetők - ez az elhízott nők számára tabu. Bár ha ki akarja emelni a mellkasot, a dekoltázs egyik vízszintes sávja nem sérül meg.

A kötöttáru igazi barátja. Kiváló illeszkedés az alakhoz, és a különböző színekből álló anyagok jó kombinációja kedvezően fog kinézni a buja formákban.

Kötött minták

A kötött kétszínű ruha puha átmenetet biztosít egy színre. A kontraszt hatása lágy és érzéketlen. Ennek oka a nagy párzás, amely nem kombinálható látványos és éles színátmenetekkel.

Télen gyakran választanak két színű, kötött anyagból készült pulóver ruhát. Egy ilyen elem kombinálása jó a leggingseknél. Ily módon nem fog fagyni, és a téli íj érdekes és kényelmes lesz.

Mit kell viselni?

A ruha egy ruha: közönséges vagy kétszínű - nincs különösebb különbség, amikor a képalkotás elveiről beszélgetünk.

Vegyünk csak egy változatlan szabályt a kombinált színes ruha alá tartozó kézitáska vagy felsőruházat kiválasztásakor - a képen látható színeknek legfeljebb háromnak kell lenniük.

Egy világos ruhát, hogy vegyen fel egy semleges színű kiegészítőket. Lehetőség van egy kiegészítő kiválasztására és a szín kiválasztására a ruha egyik árnyékában. A modern divat már nem üdvözli az azonos színű zsákok és cipők használatát, tekintve, hogy rossz formában van.

A színblokkolási stílus itt nem érvényes, és ez a szabály nem vonatkozik az ilyen képekre.

gondoskodás

Problémák a mosással kapcsolatos kétszínű ruhával.Mindig van esély arra, hogy az egyik virág a ruhánál eltüntesse és elrontja az egész ruhát. Ez különösen igaz a fekete-fehér modellekre.

Vásárlás minőségi ruhákat, akkor nem lehet félni az ilyen baj. Ha kétségbe vonja az anyag minőségét, akkor nem lehet tartós vegytisztítási szolgáltatásokat igénybe venni. A kombinált színes ruhákat otthon mossa le meleg vízben. Ajánlatos olyan vegyi anyagokat használni, amelyek a színes szövet színét rögzítik. Ezek hiányában a szokásos asztali ecet oldatát használhatja (3 liter vízhez csak 1 evőkanál).

A két tónusú ruhák figyelemre méltóak, egy hely a szekrényben és a kedvenc ruháinak kedvenc címe.

Comments
 1. Maria
  04.02.2016

  Szeretem a kontrasztos lehetőségeket. 2 szín - pontosan ez az ideális, ami látványosvá teszi a képet, és nem alyapistym. Fekete-fehér és kék-fehér - 2 kedvenc kombinációm.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok