A ruhák színei

Fukszia ruhák

Fukszia ruhák

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Színes funkciók
 2. Népszerű árnyalatok
 3. Ki alkalmas?
 4. A ruhák fukszia hossza és stílusa
 5. Látványos kombinációk
 6. Mit kell viselni: kiválasztjuk a tartozékokat
 7. Milyen cipő illik?
 8. Smink tippek

A lila szín vagy a fukszia színe, mivel most divatos nevezni, nagyon világos és merész szín. Miután a közelmúltban ismét divatba került, ez a szín még mindig az egyik legkedveltebb árnyalata a tisztességes szexnek.

Majdnem minden lány a szekrényében valami fukszia színt tartalmaz. Néhányan egyszerűen imádják ezt a színt, és néhány, ha nem gyűlölik, csak próbálják elkerülni ezt a színt a szekrényükben.

Ennek a színnek a ruháit inkább a nagyon merész és magabiztos lányok és nők viselik. Ugyanolyan fényesnek tűnik a napfény és a fényszórók vagy lámpák alatt. Annak érdekében, hogy ne nézzen túl bonyolult, a ruhához nagyon óvatosan válassza ki a kiegészítőket és a cipőket. Milyen stílusok közül lehet választani, hol és mire kell viselni, ezt a cikket fogjuk megmondani.

Színes funkciók

A lila színéhez hasonló színt az azonos nevű virág után fukszia színnek nevezték, amely viszont Leonart von Fuchs tudós nevét kapta, aki felfedezte ezt a virágot.

Ezt a színt a hihetetlen játékosság, a fényerő, a rejtett elegancia és a puszta vidámság jellemzi. A tervezők és a divattervezők ezt a színt a 20. század 30-as évekig mutatták be a divatnak, és ez valódi érzést okozott. Ettől a pillanattól kezdve ezt a színt elfelejtik a divatban, majd újra megjelenik az új árnyalatokban és új erővel.

Népszerű árnyalatok

A fukszia színét a vörös és a kék árnyalatok keverésével érik el. Az arányától függően különböző lila árnyalatokat kapnak. Ezek az árnyalatok teljes mértékben tükrözik ennek a színnek a következetlenségét. Egy fényes, hihetetlenül lédús színből nyugodt, szelíd és szerény színűvé válik.

Ezek közül a legnépszerűbbek a következők:

 • mély fukszia;
 • hollywoodi cseresznye fukszia;
 • Fandango;
 • és fukszia rózsaszín.

Ki alkalmas?

A fukszi ruhák nem mindenki számára. Ennek a színnek a színei között azonban szinte minden lány képes lesz megfelelő választást találni maguknak. A stylistok szerint a világos bőrű szőke és barna hajú nők kötelesek a fukszia, különösen a rózsaszín fukszia csendes és világos tónusaira fordulni. Képük kiegészíti a fényes sminket.

A fukszia fényes, telített tónusai könnyen választhatják meg a sötét haj tulajdonosait.

A ruhák fukszia hossza és stílusa

Célja a ruha hosszától és stílusától is függ. Érdekes tény, hogy minél egyszerűbb és jobb a ruha vágása, annál elegánsabb. A kis mellek tulajdonosai választhatnak a mély nyakvonalú ruhákat.

A nagy mellű nőknek figyelmet kell fordítaniuk a ruhák modelljére, amelynek derékát alulértékelték. Azok, akiknek standard alakjuk van, de néhány szükségtelen kilogrammot el akarnak rejteni, biztonságosan választhatnak olyan hosszú ruhákat, amelyek nagy derékúak. A karcsú figurák tulajdonosai pedig buja fenékkel ruházhatnak a padlóra. Nem ajánlott ruhát vásárolni hímzéssel, íjakkal és frillekkel. A rossz vagy túl csavaros stílusban lévő ruha tönkreteheti a teljes képet. Jobb, ha az egyszerű, elegáns vágással és tömör textúrával rendelkező ruhákat előnyben részesítjük.

hosszú

Az ilyen ruhákat általában a nagyon magabiztos és világos lányok részesítik előnyben. Attól függően, hogy a stílus őket, akkor vegye fel ékszereket, és még egy sálat.

Ha ez egy estélyi ruha, akkor jobb, ha fekete, ezüst és bézs színű virágok cipőjét veszi fel magas sarkú cipőben.

A kiegészítők jobb választás az azonos színtartomány közül. Hosszú estélyi ruhák, nyitott vállakkal jól néz ki, ha egy kendőt vagy egy azonos színű vagy más fukszia árnyalatot helyeznek. Sundresses és könnyebb ruhák esetén ajánlott ugyanolyan színű cipőket választani csak kis sebességgel.

midi

A közepes hosszúságú ruhák mellett a cipők és kiegészítők mellett a felsorolt ​​színek is zöld, kék és szürke ruhát vehetnek fel. A lebegő alsó ruhával ellátott ruhához válasszon egy keskeny övet, amely megfelel a cipő színének. Az ilyen hosszúságú ruhák bárhol viselhetők. Mindez a ruha stílusától és vágásától függ. A klasszikus opció a különböző színű árnyalatokkal ellátott köpeny ruha, kis nyakkivágással vagy nyakkivágással. Ezt a ruhát minden nap munkahelyként, valamint bármely hivatalos eseményen lehet viselni.

rövid

A Fuchsia koktélruhák tökéletesek pártok, éjszakai klubok és más hasonló alkalmakra. Ebben a ruhában nem lesz észrevétlenül. Ne felejtsük el, hogy más árnyalatokkal hígítsuk a képet, és gyönyörűnek látszanak.

Látványos kombinációk

A fukszia színe nagyon más a más színekkel való kompatibilitás szempontjából. Fontos figyelembe venni, hogy a kiválasztott szokatlan megjelenés másoknak nem úgy tűnik, mint egy „újévi fa” képe. Ezért egy külön pont figyelembe veszi azt a kérdést, hogy hogyan és milyen árnyalatokkal lehet kombinálni a fukszia ruhákat és többet.

Kezdjük azon hangokkal, amelyekkel a legbiztonságosabb és könnyebben kombinálható.

szürke

Könnyen harmóniában a rózsaszín és lila árnyalatok ruháival. Egy szürke ruhával ez a szín elegáns és nemes lesz. Ez a szín bizonyos mértékig elnémítja a fukszia fogságát.

ezüst

Az abszolút összetéveszthetetlen lehetőség egy fukszia és ezüst cipővel és kiegészítőkkel ellátott kép. Ez lehet elegáns cipő magas sarkú cipővel, balett-lakások és elegáns szandál.

fekete

Könnyen kombinálható a fukszia színével, mint egy cipő, kézitáska vagy tengelykapcsoló. Megengedett egy nyitott ruha fuksziában, egy fekete bolero vagy egy fekete övvel és fekete cipővel felszerelt ruha.

zöld

Csakúgy, mint a természetben, a virágok világos szirmai harmonizálnak a zöld szárakkal és levelekkel, a fuksziai ruhák harmonikusak lehetnek a zöld ruhákkal és kiegészítőkkel. Például egy rövid ruha, fényes fuksziában, rövid ujjú, zöld velúr magas sarkú cipővel, kis ezüst színű tengelykapcsoló, finom karkötő és megfelelő fülbevaló.

sárga

Sárga és a kép, ahol a fukszia színe érvényesül, hozzáadható a szíjjal és a magas sarkú cipővel. Ezek a kiegészítők jól öltözködnek egy ruha-tunikával vagy ing-ruhával.

piros

Például a piros cipő arany betétekkel, egy sárga lánc, egy arany lánccal, mint öv, jól illeszkedik a fényes fukszia piros nyári ruházatához.

fehér

A fukszia ruhában fehér színű lehet a megfelelő hosszúságú kabát vagy esőkabát. Egy ilyen képhez jobb, ha a cipőt krémszínnel vegye fel. Ezenkívül a kép stílusos, fehér felső és alsó fukszia. A két szín kombinációja egy ruhában üdvözlendő.

narancs

A szoknya vagy nadrág fukszia színben könnyen jelen lehet, de nehéz fukszia ruhával kombinálni. Talán, ha ez egy nyári ruházat, amely egyszerű stílusból készül, akkor narancssárga szandálokat vagy balettlakásokat viselhet.

kék

Rövid fukszia ruha, választhat a kék velúr cipő. Egy kék, vékony farmer, fehér felső, kabát fukszia, rózsaszín cipő és kék kézitáska lehet az út minden nap.

türkiz

A finom rózsaszín fukszia képe kissé hígítható türkizkék árnyékolásával.A fényes türkiz fényes fuksziával hígítható, de ebben az esetben jobb, ha türkiz színű, és fukszia színe lehet például virágként.

aranysárga

Az arany ékszerek és kiegészítők nagyon lenyűgözőek a fuksziai ruhákkal. Ezek különböző hosszúságúak és stílusok lehetnek.

Keressen arany cipőt is.

bézs

A semleges és kiegyensúlyozott bézs szín könnyedén megnyugtatja a képet egy ragyogó fukszia színnel.

rózsaszín

A vörös szín, a kapcsolódó árnyalat, fukszia színnel kombinálható. A képhez gyengédség és érzékiség érzését adja.

A korlátozások ellenére mindig lehetőség van kísérletezésre. Ne félj megtenni ezt, de ne felejtsd el az arányérzetet. Ha nem biztos benne, hogy a fuksziával bármilyen szín kompatibilis-e, válassza a némított hangokat.

Ennek a színnek a szerelmeseinek a "degrad" elve van. Ennek lényege, hogy ugyanolyan színű képet készítsen, de különböző fényerőt. Például a rózsaszín fukszia színének teteje és cipője a fényes, fuchsia színben lévő nadrágot illeti. Ez úgy néz ki, és világos, divatos és elegáns.

Mit kell viselni: kiválasztjuk a tartozékokat

Mivel a fukszia színe egy nagyon világos és kifejező szín, a ragyogó tartozékok szükségessége azonnal eltűnik. Ha ez a ruha hosszú ujjú, például csak egy kézitáskára vagy tengelykapcsolóra és megfelelő cipőre korlátozható.

Ékszereket kell választani nagyon óvatosan a stílus stílusát. Jó megoldás az ezüst ékszer kiegészítőkkel. Szinte minden ruha viselhet egy vagy több karkötőt. A fülbevalóknak ugyanazt a stílust kell választaniuk.

Nyitott ruhákkal hasonló anyagból készült bolero-t lehet viselni, amelynek színe fuksziával van kombinálva. Bizonyos ruhák, különösen a felszereléshez, nem zavarják az övet. Nem szükséges, hogy az öv a ruhával együtt legyen. Ön maga is biztonságosan választhatja ki, amíg nem zavarja a képet, és harmonizál a felszereléssel és a tartozékokkal.

A rövidített ruhákkal széles öveket lehet viselni, és hosszúakkal jobb, ha keskeny, tiszta öveket viselnek, amelyek csak a derékot jelzik.

Az ékszerek kiválasztásánál a ruha ruhája is vezérelhető. A sűrű anyagokhoz egy hatalmas ékszereket kell felvenni. Könnyű szövetek kombinálhatók áttört, levegő díszítéssel és exkluzív szerzői termékekkel.

Milyen cipő illik?

Jobb választani azokat a színeket, amelyeket egy rózsaszín-lila árnyalattal kombinálnak. Ha nem akar kockázatot vállalni és kísérletezni, vegyen be bézs vagy ezüst árnyalatokat.

Az ezüstcipők egy kifinomult és elegáns nő képét alkotják. Ehhez a képhez nem zavarja az ezüsthangok tengelykapcsolóját. A fehér cipők vagy szandálok könnyedséget és gondatlanságot biztosítanak. Ilyen cipő a fiatal és huncut lányoknak.

A szigorú ruha megfelelő cipőt és fekete tengelykapcsolót tartalmaz. Kék és zöld cipő a fukszia ruházatához a szélsőségességről, a bátorságról és a tulajdonosuk újdonságaira és kísérleteire vonatkozó szeretetről beszél. A legfontosabb dolog, hogy emlékezzünk arra, hogy a cipők színe nem lehet ragyogó és nagyon fényes, különben a kép gyengéd lesz. A cipők stílusát tekintve a magas sarkú cipő mindenki számára előnyös.

Rhinestones, flitterekkel és flitterekkel ellátott cipőt nem szabad ajánlani. Létrehozhatnak egy íztelen, olcsó megjelenést. Óvatosnak kell lennie a lakkozott cipőkkel is, különösen, ha a ruhadarab fényes. Ez a kép nem tiltott, de túlságosan megragadható.

Smink tippek

A kép elkészítése sminket ad. A smink fényereje és telítettsége attól függ, hogy hová megy ebben a képen. Egy parti vagy egyéb szórakoztató rendezvényen biztonságosan alkalmazhatja a fényes és szemet gyönyörködtető sminket.Sminkművészek javasolják a sminket a rózsaszín, lila, padlizsán, szilva, bor és cseresznye árnyalatok kombinációjából az ilyen ruhákra. A rúzs megengedett, és fényes és matt, hogy megfeleljen az árnyékoknak.

A kék árnyalatú árnyalatai más képet alkotnak. A szemedhez nyilakat adhatsz. Ilyen make-up esetében jobb, ha egy hússzínű blush és rózsaszín matt rúzsot alkalmazunk. Ez a smink kiválóan alkalmas a fukszia nyugtatóbb árnyalataira.

Comments
 1. Anya
  05.01.2016

  Sokan nem szeretik a Fukszia-t, de a megfelelő „előkészítéssel” nagyon elegáns és szép képet hozhat létre.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok