A ruhák színei

Korall ruhák - kifinomult lányoknak

Korall ruhák - kifinomult lányoknak

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Színes funkciók
 2. Népszerű árnyalatok
 3. hossz
 4. Látványos kombinációk
 5. Mit kell viselni: kiválasztjuk a tartozékokat
 6. Milyen cipő illik?
 7. Smink tippek
 8. Csillagok a korallban

A korall színe szokatlanul szép és elegáns, de nem mindig jelen van a szekrényben, mivel a harmonikus kép létrehozása nem könnyű.

Színes funkciók

A korall ruha egyaránt alkalmas mind a világos, mind a sötét nők számára. A színt nem jellemzi agresszivitás, például narancs. A telítettség és a lágyság jellemzi.

Az árnyalatok palettája olyan nagy, hogy szinte minden nő választhat magának, mi igazán illik hozzá. A sötét, szőke hajszínű és különböző árnyalatú nők számára meleg, de intenzív korall paletta alkalmas. A világos szőke haj tulajdonosai egy kicsit elnémított és finom árnyalatokat ajánlanak.

A fényes szőkeeknek és az égő barnáknak előnyben kell részesíteniük a hideg árnyalatokat, és az első - könnyű és légies színek, a második pedig világos és lédús.

A korall optimizmussal, energiával fog felszámolni, növelni fogja a bizalmat.

Népszerű árnyalatok

Ez nem azt jelenti, hogy a korall egy szín. Sok árnyalattal rendelkezik. A színészek, a britek 12 színárnyalatot osztanak ki.

Gyöngy korall rózsaszín. Ennek az árnyéknak a ruha hihetetlenül könnyű és szelíd. Nappal és éjjel viselni lehet. Gyöngyből vagy holdkőből készült ékszerek tökéletesen illeszkednek a létrehozott együttesbe, és varázslatos jegyzeteket adnak hozzá.

Halvány őszibarack korall. Ez az árnyék tökéletesen hangsúlyozza a cserzett bőrt. A halvány őszibarack korall ruha egyaránt jól néz ki mind az irodában, mind a nyaraláskor.

Rózsaszín őszibarack korall. A színárnyalat meglepően ötvözi a látszólag összeegyeztethetetlen - meleg és hideg. Az ünnepi és nyugodt.

Világos rózsaszín korall. A leghidegebb és leginkább fenntartott árnyék, de nem homályos. Úgy tűnik, hogy narancs és rózsaszín között van. Az árnyalatú ruha elegáns. Az aranyból és ezüstből készült ékszerek tökéletesen hangsúlyozzák szépségét.

Rózsaszín narancssárga korall. Általában egy szóval írható le - sokoldalúság.

Neon rózsaszín korall. A színárnyalat elég hideg. Ez a ruha nem illik minden nőre. A színek nem a lágy funkciók, hanem egyszerűen blokkolják őket.

Világos rózsaszín-narancssárga korall. Hasonlít a skarlátra, de hűvösebb. A színárnyalat drága, egzotikus lehet. Más színekkel nagyon óvatosan kell kombinálni.

Vörös-terrakotta korall. Élénk, energikus és fényes. Az árnyék ideális egy estélyi ruhában.

Forró rózsaszín korall. Nagyon gazdag, ezért nem alkalmas mindenki számára. Rendkívül óvatosan kell használni. A színárnyalat elhomályosodik, így ebben az esetben további hangsúlyt kell fektetni (kötés, keret).

Lila rózsaszín korall. Hue - egy tisztességes bőrű nők istenverte.

Crimson korall. Ebben a sötét és hideg árnyalatban a sárgás árnyalatok kevesebbek, mint a telített vörös. Figyelemre méltóan hangsúlyozza a sötét megjelenést, ami nem megfelelő fényes árnyalatok.

Vörös-narancssárga korall. A telítettség és a melegség jellemzi. Ennek az árnyalatnak a ruhája mindenkinek alkalmas - és szőke, barnák és barna hajú nők. Az a alkalom, amelyen a vörös-narancssárga korallot használhatja, szintén univerzális - séta, munka, pihenés, nyaralás.

hossz

hosszú

A hosszú korall ruha a luxus, a nőiesség megtestesülése. Előnye, hogy a klasszikusok képviselője, valamint fehér és fekete. Ezen kívül használhatja a cipőt, ami összhangban van a cipővel. Jó megjelenésű szíj, cipő és tengelykapcsoló fehér. Különösen a ruhában, amelyben drapériák és redők vannak.

Hideg időben a képet fehér kabát egészíti ki. És ha meg kell adnod egy szigorú megjegyzést, akkor helyes lenne barna (kabát vagy kabát).

A türkiz díszek ünnepélyes adatot adnak a képnek.

midi

A korall ing ruha nagyon érdekes és stílusos megoldás a mindennapi életben. A tartozékokhoz válasszon egy barna táskát és cipőt.

Nyári romantikus estére tökéletes chiffon korall ruha. A könnyű és átlátszó sifon súlytalan és tágas képet eredményez.

Nyári ruha korall színű párhuzamosan a balettcipővel és egy terjedelmes zsákkal - az egyik lehetőség minden nap.

rövid

Egy rövid korall ruha létrehoz egy szép megjelenést. A ruházat használata univerzális. Legyen szó akár koktélról, akár alkalmi ruháról, hangsúlyozza a gyengédségét.

De vegye figyelembe, hogy a cipő sarka nem lehet túl magas. Ő elrontja az arányosság arányát. A legjobb megoldás az átlagos magasság.

Az aranybarna kiegészítők kiegészítik a megjelenést. De a díszítéseknek minimálisnak kell lenniük. Nagy ékszerek illeszkednek a modellhez, melynek tömörsége jellemző. Ezzel ellentétben, ha a ruha összehajtva van, akkor a díszek könnyűek. Nem szabad egyedül lenni az az anyag, amelyből készültek.

Ujjakkal

Modell ujjjal hűvös estékhez. A ruhánál lehet egy kivágás a mellkason, de a távollétének egy változata nem zárható ki.

A legfontosabb szabály: ha egy rész meztelen, akkor a másiknak zárva kell lennie. Ezért egy rövid ujjú korall ruha legyen.

Látványos kombinációk

Ideális kombináció hideg vagy semleges színekkel.

Fekete

Fekete és piros - a súlyosság által jellemzett kombináció. A klasszikus változat fekete cipő és korall színű ruha. Ez egy előnyös választás.

Fehér

Fehér és korall - a strand kombinációja. A ruhának hevederekkel és sík talpú cipővel kell lennie fehérben.

Bézs színű

Bézs színű, narancssárga színű árnyalatú. Tendem gyengédség.

Zöld

A zöld szín a korall piros-narancs árnyalatával tökéletesnek tűnik. Hatékony kombináció a smaragdzöld és a türkiz színnel.

Kék

A színe világos rózsaszínű árnyalatú. A farmert texturált anyagként használják. Ez lehet egy rövid kabát vagy farmer dzseki.

Világos rózsaszín korall jól megy sötétkékkel.

Piros

Piros cipő és korall ruha - jó kombináció. Csak a cipő legyen magas sarkú. Látványos kép egy félnek vagy egy fontos eseménynek.

Mit kell viselni: kiválasztjuk a tartozékokat

Világosbarna szandál, barna táska és öv nagyszerű kiegészítője a korall ruha. Ez egy kép a moziba, gyaloglásra, buli megszerzésére.

A türkiz és a menta díszítés nagyon szép kiegészítést eredményez. A kép finomítása és finomítása, különösen a cserzett bőr tulajdonosai számára.

A mindennapi életben tervezett korall ruha ne használjon nagy és hatalmas ékszereket. Egy vékony karkötő és elegáns fülbevaló elég lesz.

Fekete kézitáska, ugyanazok a szandálok - ez egy varázslat. Egy aranyszínű nyaklánc hozzáadásával egy elegáns megjelenést hoz létre egy étteremben.

Az arany- vagy ezüst ékszerek a sifonból készült korall ruhahoz illeszkednek; topázok, alexandritek, ametisztek és gyémántok.

Egy hosszú ruha elegánsan kombinált ékszereket a gránátalma.

Milyen cipő illik?

A cipők szerepe a képen hatalmas. Ezt nevezhetjük a főnek. E tekintetben a cipők megválasztását felelősségteljesen kell megközelíteni.

Az egyik lehetőség az azonos színű cipő és ruha. Ha ez a kiválasztás lehetetlenné válik, a cipő illeszkedik, melynek színe könnyebb, mint a ruha, 1-2 tónusú: bézs, arany.

Kontraszt is lehetséges - kék, lila, fehér, szürke. Az ilyen kép előfeltétele azonban a szín jelenléte bármely más elemben. Lehet, hogy ez egy sál, kézitáska, sál a nyakában.

Kék cipő és chiffon ruha - egy elegáns kontraszt, ami a tömegből kiemelkedik.

Smink tippek

Coral - a szín nem szeszélyes, ezért nem nehéz létrehozni a méltóságot, amely kedvezően hangsúlyozza a méltóságot. A lényeg az, hogy illeszkedjünk a ruha rúzshangjának hangjához. Ez egy univerzális megoldás, és egyaránt előnyös mind a szőke, mind a barnák számára.

A rúzs színe a ruha és a vágy függvényében világos és sötét lehet. Ez kedvezően hangsúlyozza az aranybarna bőrt.

Ami a szem sminket illeti, akkor minden kicsit szigorúbb. Soha ne használja a lila vagy zöld árnyalatát. Ideális természetes árnyalatok, barna, csokoládé.

Smink opció. Az őszibarack színe alkalmazható a mobil szemhéjra, és finoman rózsaszín a külső sarok szélére, árnyékolva a szemöldök vonalához. A belső sarkon fehér szín kerül alkalmazásra. A megfelelő árnyékok segítségével enyhe ragyogást adhat, ami megakadályozza, hogy az összes fölfelé kerüljön. A sötét bronz árnyalat és a vékony kefe hangsúlyozza a szem vonalát a felső és az alsó szemhéjak sarki peremén. A vonal rajzolása előtt megszórjuk a kefét termálvízzel. A szempillaspirál barna és fekete, blush - pink és őszibarackot is választhat. Ragyogjon egy finom rózsaszín árnyalatot a megjelenés befejezéséhez.

A legjobb smink opció a meztelen stílus. Korall rúzs, barna szemceruza és ugyanazt a szempillaspirál - nyereséges minimalizmus, amelyet gyakran a csillagok használnak, séta a vörös szőnyegen.

Csillagok a korallban

Sok világhírű nő részesíti előnyben a korallot a szekrényben. A ruháik néha világosak és agresszívek, néha gyengédek és lágyak.

A hosszú estélyi ruhák a film és a show üzleti csillagok egyik kedvenc képei, amikor a fotósok villogása alatt a vörös szőnyegen haladnak.

Comments
 1. Julia
  21.12.2015

  Egy kicsit bosszantó, hogy ha a szín a divatban van, akkor a fesztiválon szinte minden ilyen színben van. Néhány évvel ezelőtt megvettem egy ilyen ruhát, és 5 lány volt egy ruhában a színben. Ez egy kicsit bosszantó volt.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok