A ruhák színei

Barna ruha - magabiztos kép

Barna ruha - magabiztos kép

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. homály
 2. hossz
 3. kombinációk
 4. variációk
 5. harisnyanadrág
 6. Cipők, cipők
 7. Kiegészítők és ékszerek
 8. Töltsük fel
 9. manikűr

Barna színű ruhákat előnyben részesítenek az önbizalmas emberek, akik szilárdan állnak a lábukra, és józanul néznek a világon. Más szóval - azok, akik bajban vannak a környező valósággal. Egy barna ruha segít nyugodtabbnak és magabiztosabbnak érezni magát, így ez nagyszerű választás az élet fontos eseményeihez.

A barna színpaletta sok árnyalatot tartalmaz - bézs és csokoládé között. Az ilyen gazdag választék közül a különböző megjelenésű lányok biztosan megtalálják a nekik megfelelő barna színárnyalatot.

homály

Ismerjük meg ennek a gyönyörű és nemes színnek a különböző árnyalatait.

fényes

A világosbarna a következő barna árnyalatokat tartalmazza: aranybarna, krém, szürkebarna, búza, terrakotta, dió, karamell, okker és hasonlók.

Ez a színséma főként meleg színű. A világosbarna ruhák nem tartoznak olyan egyértelműen a ruházat üzleti stílusához. A meleg, lágy hangok hangsúlyozzák a kép nőiességét és romantikáját, így egy világosbarna színű ruhát lehet egy időpontra vagy ünnepi eseményre tenni.

sötét

A sötétbarna árnyalatok közé tartozik a fekete-barna, csokoládé, gesztenye, kávé, vörös-barna, réz, umber és szépia.

A sötétbarna szín szigorúbb és visszafogottabb, ezért gyakran üzleti öltönyök, edzőruhák stb. A sötétbarna ruha kiváló választás a munkához, különösen, ha az üzleti köröket be kell kapcsolnia.

Ha egy elegáns ruháról beszélünk, akkor feltétlenül egy szép, szokatlan anyagból kell varrni, vagy eredeti vágással.

hossz

Hosszú és kanyargós, rövid és feszes - a tervezők által az utóbbi időben bemutatott barna ruhák különböző stílusai közül csak a szemek különböznek. Nézzük meg a legnépszerűbb opciókat együtt.

Hosszú a padlóra

Egy hosszú barna ruha lehet szigorú és romantikus. Az ünnepi kijáratoknál egy világosabb árnyalatú ruhát kell választani, bár ha látványos díszítéssel vagy stílussal rendelkezik, egy sötétbarna ruha lesz kiváló választás.

A csillogó szöveteket gyakran használják hosszú estélyi ruhák varrására, és barna esetében ez a technika több mint indokolt. A mesterséges fényben csillogó szövet tökéletesen kiegyenlíti a barna szín bizonyos mértékű visszafogását és hidegségét.

Az érett nők minden bizonnyal jobban kedvelik a Hamupipőke golyóköpenyét. Javasoljuk, hogy ilyen hölgyek egy szűkített ruhában maradjanak, lenyűgöző nyakkivágással vagy gyönyörű nyakkivágással.

midi

Barna ruha midi hossza, attól függően, hogy a stílus lehet irodai és hivatalos, és csábító.

Ez a szín annyira sokrétű, hogy az ebben a színsémában lévő ruhák az alapvető ruházati cikkek, amelyek alapján átlósan ellentétes képeket lehet létrehozni.

rövid

Barna ruha a szoknya felett a térd felett, sokan hozzákapcsolódni fognak az iskolai egyenruhához. Néhány lánynak tetszik ez az összehasonlítása, és örömmel kiegészítik ezt a ruhát egy hófehér gallérral.

A divatos nők másik fele jobban szeretne lemondani erről a képről, hogy ne nézzen ki egy szovjet időkből származó iskoláslány.

A párt számára szabadon választhatsz aszimmetrikus nyakkivágással vagy átlátszó betétekkel rendelkező, flörtölő modelleket.

Egy rövid barna ruha önmagában laconikusnak tűnik. De ebben az egyszerűségben mind a kegyelem, mind az elegancia. A barna mini-ruha ajánlott, hogy élénkítse az izgalmas, elegáns kiegészítőket, amelyek színváltozásuk biztosan ellentétes. Egy fényes bőr, nagy fülbevaló vagy nyaklánc, egy szokatlan kézitáska - egy pár ilyen részlet teszi a képet átgondoltnak és emlékezetessé.

A levágott szoknyával rendelkező üzleti ruhának a lehető legegyszerűbbnek kell lennie, és a tetején zárva kell lennie.

kombinációk

Fekete

A fekete és a barna meglehetősen sötét és sötét színek, így ez a kombináció nem nagyon jól érzékelhető. A sötétbarna felszerelés jó egy munkanapra, de néha ünnepi estére is alkalmas. Ennek a színpárnak a csodálói számára ajánlott, hogy a fekete-t egy világos barna árnyalattal kombinálják, például sötét bézs, karamell vagy terrakotta. Így a színek kombinációja egyre kontrasztosabb és kifejezőbb.

Meg kell jegyezni, hogy a fekete + barna kombináció, amit szeretett használni a ruházati gyűjteményekben, Yves Saint Laurent.

Fehér

Milyen egyesületekkel rendelkezik a barna és a fehér kombináció? Biztosan valami étvágygerjesztő: fagylalt csokoládé szirupral, kávé krémes crema, csokoládé torta tejszínnel, stb. Tehát a barna + fehér kombináció nagyon "ízletes".

Általánosságban elmondható, hogy a kép ebben a színsémában lélegzik a bizalmat és a nyugalmat. Ha ez a kombináció túl unalmasnak tűnik Önnek, ne félj attól, hogy élénk színekkel, például türkizkék vagy bíborvászonokkal hígítsa.

Bézs színű

A bézs a barna egyik fajtája, így együtt nagyon harmonikus párot alkotnak. A barna és bézs színű ruha kiválóan alkalmas a hideg évszakra, amikor annyira meleg és kényelmes.

Ezen a színpáron alapuló, puha, hangulatos képet hozhat létre, amely nagyszerű lesz, még a fényes foltok nélkül is.

Ha a barna és bézs színekkel rendelkező együttes túl unalmasnak tűnik, akkor arany díszítéssel hígíthatja.

Kék

Furcsa módon, de a "hideg" kék szín és a "meleg" barna tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Ezeknek a két színnek a ruhákban való kombinálása fontos, hogy betartsuk az egyetlen szabályt: a világosabb árnyalat a barna, annál sötétebb a barna hang. Az ellenkező irányban ez a szabály is érvényes: sötétbarna ruhára világos kék színben kell választania a tartozékokat. Kísérletezzen különböző árnyalatokkal a legszebb kombináció megtalálásához.

Piros

A barna és a vörös ruhák jelenléte egyidejűleg nagyon furcsa, indokolatlan döntésnek tűnhet. Valójában, ha kiválasztja a megfelelő árnyalatokat ebben a színpárban, akkor nagyon szokatlan, emlékezetes képet hozhat létre.

A piros szín jól puha, világos barna árnyalatú, például bézs vagy tejjel. Ugyanakkor a piros elemek nem lehetnek túl világosak, jobb, ha a sötét, elnémított árnyalatokhoz, például a borhoz ragaszkodnak.

Sárga

Ha közelebbről megnézzük a színpalettát, látni fogja, hogy a szomszédban sárga és barna van. Ez azt jelenti, hogy közel állnak a jellemzőikhez, és jól illeszkednek egymáshoz. Ezeknek a két színnek a kombinációja nagyon nyárszerűnek tűnik, még akkor is, ha a napfényes sárga színek minimálisra vannak jelen a ruházatban. Egy sárga színben egyaránt jól néz ki világos és sötét árnyalatú barna. Ami a sárga színt illeti, biztonságosan kísérletezhet az árnyalatok egész palettájával: a könnyű citromtól a mustárig.

Zöld

Barna és zöld a legtermészetesebb kombináció, amit maga a természet adott nekünk. A földön növekvő fű, a lombozat faágai csak az első olyan egyesületek, amelyek egy adott színpár említésénél eszembe jutnak. A barna-zöld színárnyalatú ruházat nem néz ki dacosnak, mindig nagyon nemesnek tűnik. Igaz, egy ilyen együttesben a zöld többnyire dominál.

Különböző zöld árnyalatú kiegészítőket vehet fel barna ruhába, beleértve a ritka és szokatlan, például olíva, smaragd, tűlevelű stb.

variációk

Állati nyomtatással

Az állati nyomtatási ruhák szinte minden divatszezonban visszatérnek a járdákhoz és a boltok polcaihoz. A tervezők és a fashionistas legnagyobb szeretete természetesen élvezi a leopárd dizájnját.

A leopárd nyomtatott ruha fegyver, amelynek segítségével minden lány valódi csábítóvá válhat. A kevésbé fülbemászó, de még mindig érzéki képhez kiválaszthat egy ruhát, amelyben a leopárdmintázat csak töredékes. További információ a cikkben leopárd ruhák.

Bőr és irha

A bőrből (természetes vagy mesterséges) készült ruha elég határozott döntés. Nem minden lány merész ruhát viselni a bőrruhában, mert biztosan mások figyelmét vonzza. Barna bőr ruha nem lehet hosszú, a legnagyobb - a térd közepére. Jobb, ha a ruha keskeny, és hangsúlyozza a figura eleganciáját.

A ruha alternatívája - velúr felszerelés. Az anyag textúrájának sajátosságai miatt a velúr ruhában lévő lány nem olyan agresszív, a kép lágyabb.

Guipure, csipke

Egy barna ruha, amely guipure-ből készült, egy lehetőség arra, hogy kimegy. Hosszú vagy rövid, teljes szoknya vagy feszes - ez a ruha mindig elegánsnak tűnik. Az érett nők szeretik a barna öltözködési ruhákat, de az ilyen ruhában lévő fiatal lányok is jól fognak kinézni, ha a megfelelő stílust választják.

A fiatal hölgyeknek meg kell nézniük a bolyhos szoknyával vagy ruhákkal rendelkező modelleket.

Pöttyös

A polka-dot ruhák különösen népszerűek voltak a múlt század közepén - nagyanyáink örömmel viselték őket. A fehérborsó barna ruhája az idő igazi klasszikusja.

Ma a ruhák olyan mintával valami másolják az elmúlt évek divatját, így a retro stílushoz kapcsolódnak. Ahhoz, hogy úgy érezzük, mint egy lány az akkori filmekből, ki kell választania a teljes szoknyával rendelkező modelleket a térdre és esetleg egy zseblámpahüvelyre.

A barna pöttyös ruha különösen népszerűvé vált a "Pretty Woman" film kiadása után, amelyben Julia Roberts hősnő nagyon nőies és elegáns volt.

Ujjakkal

Barna ruha, ujjú, általában a meleg ruházat változata az őszi-téli szezonban. Ez a melegített, gyapjúból vagy más sűrű anyagból készült ruha a legjobb módja a nőiességnek, még hideg időben is.

Azonban, amikor egy üresjárati eseményről van szó, jobb, ha előnyben részesítjük a többi anyagot. Az elegáns, hosszú gipszos ujjú ruhák népszerűek. Az aszimmetrikus modellek csak egy hüvelygel eredetiek.

harisnyanadrág

Milyen harisnyát választani egy barna ruhára a ruha árnyékától függ. Ha a ruha világosbarna, érdemes a sötét harisnyanadrág - csokoládé vagy akár fekete - helyet foglalni. Sötétbarna ruhával könnyebben viselni könnyű harisnyanadrágot, például bézs vagy tejszerű árnyalatot. A mintás harisnyanadrágok egy egyszerű vágású, tömör ruhával fognak kinézni.

A vékony test harisnyanadrág sokoldalú és szinte bármilyen képet illeszkedik.

Ne felejtsük el a fényes ékezeteket: a smaragdzöld, narancs vagy bordó nadrágtömlő tökéletesen alkalmas a ruháknak, a barna árnyalatú lányoknak, sokkoló dologgal.

Cipők, cipők

Egy monokromatikus barna ruha kiváló alkalom a legszebb cipőinek bemutatására. A fekete cipők természetesen szinte mindig megfelelőek, de a magas sarkú cipő, amely leopárdmintával vagy türkizkék, barna ruhával, sokkal érdekesebb lesz. A szandálok és a szandálok a nyári nyári ruhákhoz is alkalmasak. Ha ünnepélyes esemény fordul elő hideg időben - töltse ki a szettet zárt orrú vagy elegáns csizmával.

A kontrasztos színekben lévő cipők nagyszerű kiegészítés.

Kiegészítők és ékszerek

A barna ruhát kiegészítők kiválasztásakor a legfontosabb a kontraszt elvének betartása. Egy sötét ruhához könnyű ékszert kell viselni, és fordítva.

Minden arany árnyalat barna színű ruhával fog kinézni, így egyszerűen elhelyezheti kedvenc arany fülbevalóját vagy karkötőjét. A kövekből készült díszek, mint a türkiz vagy korall, jól illeszkednek a barna ruhához. A bőr öv és a táska kézitáska lesz az utolsó érintés.

Ne felejtsük el, hogy az összetett tervező ruhák önellátóak. Ne terhelje túl a képet részletekkel.

Töltsük fel

Stylistok több smink lehetőséget kínálnak egy barna ruhában. Leggyakrabban a lányok semleges megoldásokat választanak: smink barna, bézs vagy arany színben.

Azok, akik szeretik a fényes ékezeteket, kontrasztos árnyalatokat ajánlhatnak, például türkiz vagy rózsaszín. A színes árnyékok és a szemceruza nemcsak a szem színét hangsúlyozza, hanem a képet egészében frissíti. Ha inkább a semleges tónusú sminket szeretne, győződjön meg róla, hogy legalább egy kis hangsúlyt fektet az ajkakra.

manikűr

A körömlakk színének kiválasztásakor a barna ruhát ugyanazokkal az elvekkel kell vezérelni, mint a smink létrehozásakor. Ha egy szigorú klasszikusot szeretne, akkor álljon be a manikűr bézs-barna színben. Az extravagánsabb megjelenés érdekében a lakk világos, telített színeket, pl. Nem tudja eldönteni? A klasszikus dzseki tökéletesen illeszkedik minden felszereléshez.

Comments
 1. veronika
  16.01.2016

  Szeretem a barna ruhákat. Szemem szürke-kék, de a szín nagyon)

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok