A ruhák színei

Bíbor ruha

Bíbor ruha

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki lesz?
 2. homály
 3. Kombináció más színekkel
 4. hossz
 5. Népszerű stílusok és modellek
 6. Mit kell viselni?
 7. Töltsük fel

Ha bármilyen fontos eseményre ruhát választ, mindig gondolja, hogyan álljon ki a többi hölgy között, és nézzen ki igazán királynak. Nem mindenki tudja, hogy a bíróság nemessége mindig arzenáljában volt egy bizonyos színkészlet, amelyet csak királyi ruhák számára elfogadhatónak tartott. Az egyik ilyen szín a bíbor.

Ez a szín barokk, rokokó és birodalmi stílusban fényes belső terekkel rendelkezik. A győzelemhez és az őrülethez kapcsolódik.

Nagyon gyakran használták ruháiban az állam első személyei. Ma a bíbor ruha viseli a királyi státuszt.

Minden ünnepi rendezvényen könnyedén „felemelheti” tulajdonosát egy igazi királynő rangjára.

Ki lesz?

Az érett nő gyengéden rózsaszín színe nevetséges, és nem mindig az arcára néz. A bíbor árnyalatú ruhában nincs korhatár. Frissíti mind a fiatal hölgyet, mind a már kialakult nőt.

Itt fontosabb a ruha és a stílus stílusa. De ne feledd, ez egy szín karakter. A Crimson mindig vonzza mások véleményét. Ezért bíbor ruhát viselve ne lepődj meg a mások nagyobb figyelme. Még a legegyszerűbb vágás egy ilyen ruha ruhája nagyon lenyűgöző.

homály

A bíbor szín sok árnyalattal rendelkezik, amelyek között sötétebb fényesek, vagy fordítva, pasztell fények.

A barnák jobban előnyben részesítik a bíborvörös telített árnyalatait. Ezek a ruhák biztonságosan kombinálhatók lila kiegészítőkkel.

Egy másik látványos kombináció a barnák számára egy bíbor ruha, alma-zöld elemekkel kombinálva. A szőke, mint mindig, előnyösebb, mint a szelíd, szinte rózsaszín árnyalatok. De ha a „nyár” színtípusnak tekinted magadnak, akkor a ruha telített bíbor színe lesz az arcod.

Kombináció más színekkel

A bíbor ruha könnyen kombinálható fekete-fehér virágokkal, amelyek fekete-fehérek. Az egyik leglátványosabb tervezési lehetőség egy bíbor ruha, melynek kontrasztos fekete csővezetéke vagy fekete kiegészítő díszítőeleme van. Ezt a win-win kombinációt gyakran a tervezők használják gyűjteményeikben. Például bíbor szatén és fekete csipke - egy elbűvölő kombináció, amelyet a világi oroszlánok kedveltek. A bíbor ruha tökéletes a póló felek számára is.

A bíbor elemek egy bíbor ruhában nem kevésbé népszerűek.

A bíbor színű ruha bézs színű.

A ruha bíbor tónusát hétvégének vagy ünnepnek tekintik. De ha ez nem túlterhelt dekoratív elemekkel - tüll vagy guipure betétekkel, akkor a klasszikus fekete kabátot tartalmazó együttesben ez a ruha egész életében elfogadható. "Nyugodt" kiabálás bíbor hangon az államban és a szürkeben, és árnyalatokban meztelen. A szürke, valamint a bézs színű kardigán vagy a bolero lesz a szerepe.

A felsőruháktól a bíbor ruhaig, a világos bézs színű árok, amely hűvös tulajdonsággal rendelkezik, soha nem megy ki a divatból, jól illik. Ha a szekrényében még nincs bézs árok, akkor nézd meg. Ez a sokoldalú modell szinte minden ruházathoz illeszkedik. Ugyanakkor a "szürke egér" szerepe nem veszélyezteti Önt.

Mindazonáltal, egy bíbor ruha egy merész kérelem a vezetés és a tulajdonos különleges kompetenciája iránt.

Az érett cseresznye és a bordó, sötét és világos rózsaszín árnyalatok bíbor és színének kombinációja mono-kombinációknak tulajdonítható. Például málna ruha viselése málna cipővel, akkor túlságosan édes lesz egy nő, ami alázatos szövetségeket okoz a nagymama málna lekvárral. Míg egy rózsaszín cipővel és bordó tengelykapcsolóval ellátott együttesben a vadon élő, elhagyhatatlan rózsa környező költői virágaihoz hasonlít.

hossz

A modern dizájn trendek nem határozzák meg egyetlen divatos ruha hosszát. Ezért az üzletekben rövid és midi, valamint a bíbor színű ruha hosszú változatai találhatók.

Ha egy adott esetre modellt választ, akkor van néhány korlátozás. A vállalati felek némi öltözködési kódot jelentenek. Ezért a térd vagy a kissé alacsonyabb hosszúság megfelelőbb lesz. Ugyanez vonatkozik a ruha irodai változatára is.

A bíborvörös árnyalatok legrövidebb mini ruhája segíteni fog a klubba vagy a baráti buliba. Egy lédús alma színű dzseki, egy bíbor ruha mellett, egyszerűen nem cserélhető, hogy friss nyári megjelenést hozzon létre. A dzseki tónusában lévő cipők végül a színtesteket helyezik el.

Népszerű stílusok és modellek

A beépített vágott ruha mindig a legkedveltebb modell. Lehet egy kerek vagy V-nyakkivágás. Ha Ön a "hattyú" nyakának tulajdonosa, és nincsenek panaszai a kezed teljességére, akkor a nyakkivágáshoz ajánlott opciókat használhatja. Az ilyen ideális nők esetében azonban ez teljesen nélkülözhetõ.

A homokóra sziluettje, amely egy öltözött ruhát hoz létre, a férfi közönség soraiban a legvonzóbbnak tekinthető.

Azok számára, akik nem szoktak a túl kifejezett stílusok kiválasztására, a „denevér” vagy az A-alakú, hosszú, egyenes vagy lángolt hüvelyes ruha ideális lesz. Félelmetes modellek a szabad vágásnak: egy ruha-ballon vagy kapucnis. A csodálatosabb formákkal rendelkező nők gyakran inkább az ilyen modelleket részesítik előnyben, hiszen úgy vélik, hogy ez az opció elrejti az ábra összes hibáját. Ez a vélemény néha téves, mivel ezek a modellek gyakran a hatalmas formákat hatalmasvá teszik. A legjobb megoldás egy kiemelkedő alak számára, hogy kiemelje érdemeit, például egy gyönyörű nyakkivágási területre összpontosítva.

A ruhákkal való kísérlet szerelmesei számára a tervezők aszimmetrikus vágású bíbor ruhát kínálnak. Első pillantásra néha nehéz bonyolult stílust meghatározni vagy ezt a ruhát viselni. De ne rohanj elhagyni ezt a lehetőséget. Ezt a ruhát meg kell próbálni, a tervezési ötlet megvalósítása érdekében.

Ezek közül a modellek közül gyakran divatos mesterművek találhatók. Ezeket a modelleket ritkán választják. De nem kockáztatod meg, hogy megismétlődj és ugyanazt a ruhát kapod egy pár kollégával. De egy népszerű bíbor ruhát választva, buja fekete virággal - mindig fennáll annak a veszélye, hogy valaki más lesz.

A divat csúcsán ma az úgynevezett kötszer ruha, amely nagyon "étvágygerjesztő" pontosan bíbor színben néz ki. Kiváló választás lesz a 20-30 éves korú lányok számára. Annak érdekében, hogy a kép ne legyen túl szexi, a ruhaköteget nem szabad fekete bőrbőr cipővel vagy tengelykapcsolóval kombinálni. A fekete általában jobb kizárni. De a szilárd vagy az úgynevezett porszín árnyalatai megfelelőbbek.

Mit kell viselni?

tartozékok

Ünnepi estére nagy fülbevalók, gyöngyök, divatos hajvászonok, fátyolos sapkák formájában alkalmasak egy bíbor ruhára. A hajtű vagy a gyöngy megfelelő színe felkéri a kiválasztott képet. A fekete tartozékok előnyösek, ha éles szexuális képet hoznak létre.

A kiegészítők Apple árnyalatai ismét hangsúlyozzák szeretője frissességét és ifjúságát. A kiegészítők szürke és bézs tónusai kiegyensúlyozhatják és nyugtatják a képet.Ne felejtsük el, hogy ugyanazt a ruhát mindenféle értelmezéssel lehet ellátni. Sokat függ a kiegészítők választékától és a hírhedt női trükköktől.

cipő

A cipők mindig nyereségesebbek a kiegészítő tartozékok színével való kombináláshoz, mint a ruha fő bíbor színéhez. Túl egyszerű kombinációk nem adnak ízlési előnyöket a tulajdonosának.

Töltsük fel

A hideg külső színtípusok háziasszonyai számára előnyösek az arcokon és az ajkakon fényes, hűvös rózsaszín akcentusok. A bíbor ajkak mindig megfelelőek, mint a ruha főhangja. Ha inkább „tiszta arc” sminket szeretne, és nem szeretne kozmetikumokkal túlterhelni a megjelenését, nyugodtan válasszon természetes bézs árnyalatokat és port. Természetesebbek a „nyári” és a „téli” színtípusok, a bézs és a barna hideg hangok árnyalatai, az úgynevezett „raid” vagy szürke füst. A "tavasz" és az "ősz" - a meleg árnyékok mindig az arcra vannak.

A bíbor ruha kiválasztásakor ne felejtsük el, hogy ez egy királyi szín. A ruházat mellett megtanulhatja, hogy megfelelően szolgálja magát. A bíbor ruha királyi testtartást és világi viselkedést igényel.

Comments
 1. Pauline
  10.01.2016

  Crimson ruhák nem olyan könnyen megtalálhatók az eladáskor. Valamilyen oknál fogva az árnyék nagyon ritka ...

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok