A ruhák színei

Tejruha - gyengéd megjelenés kialakítása

Tejruha - gyengéd megjelenés kialakítása

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki alkalmas?
 2. csipkés
 3. hossz
 4. Látványos kombinációk
 5. Mit kell viselni?
 6. cipő
 7. tartozékok

A fehér színnek sok származéka van. Az egyik árnyéka tejszerű. Bár ez a szín számos variációval rendelkezik: a sült tej színe, a fehér csokoládé színe, a rózsaszín tej stb.

A meleg szezonban elengedhetetlen a tejes ruha. A szín szimbolizmusát tükrözve a legjobb tulajdonsággal jellemzi tulajdonosát hozzáad egy képet a tisztaságról és az ártatlanságról. A ruha lehet elég egyszerű, vagy fordítva, bonyolult, sok díszítő elemgel.

Nyáron a szabad vágású modellek ideálisak, természetes anyagokból, például fehérített vászonból vagy pamutból készültek.

A tej ruha mind ünnepi, mind hétköznapi lehet. Vannak univerzális modellek is. Egy egyszerű, „homokóra” stílusú ruha egyformán harmonikusan néz ki az irodában és a pártban. Csak adjunk hozzá egy golyót, egy fényes blézer, ragadj meg egy miniatűr tengelykapcsolót veled - és készen állsz ki. Ezért a tejes színű ruhák annyira népszerűek, és előbb-utóbb találkoznak minden hölgy szekrényében.

Tejszíne könnyen kombinálható más színekkel ellátott kiegészítőkkel. Ezért nagyon egyszerű, hogy egy érdekes és eredeti készletet hozzunk létre, amely jellemzi Önt. Sok lány nemrég választott magának egy tejes árnyalatú esküvői ruhát. Sokkal drágábbnak és előnyösebbnek tűnik, mint a szokásos fehér.

Ki alkalmas?

A tejruha magának tetszőleges nőt választhat. A legfontosabb az, hogy megfigyeljük a színegyensúlyt, és gondosan kapcsolódjunk a négy színtípus egyikéhez. Tejszínes ruha jól alkalmazható a hideg színtípusú nők számára, mint például a "tél" és a "nyár". Az ilyen modellek szürkéskék árnyalatúak. A „tavaszi”, „őszi” színtípusú lányok számára ideális választás lenne a krémes meleg tónusú sült tej színe.

Mélyen félreértés van abban, hogy a fehér szín és árnyalatai vizuálisan kissé terjedelmesebbek. Ez arra kényszeríti a nőket, hogy hagyjanak fel más sötétebb színek mellett. Ha hasonló érzés van, akkor valószínűleg nem megfelelő modellt választott magának, és a színnek semmi köze hozzá.

Ma a tervezők mindenféle lehetőséget kínálnak tejes tónusú ruhákhoz. Ez sokkal könnyebbé teszi a nők számára, hogy kiválasszák a megfelelő ruhát a választott árnyékhoz. A helyes választás mindig kiemeli a női alak méltóságát, és finoman elrejti a kis hibákat, ha vannak ilyenek. Ha a tükör tükrözi egy kicsit, a ruha alkalmatlan.

csipkés

A tejes árnyalatú ruha legapróbb változata finom csipkéből készült modellnek tekinthető. Különösen luxus, cserzett testre néz. Ez lehet egy csipke ruha a padlón egy rés vagy anélkül. Ideális a romantikus találkozókra nyáron sétálva valahol a parton.

hossz

hosszú

Egy rövid csipkés ruha a padlóra hihetetlenül vonzó. A női lábak kedvezően feltárják a képet szexi és csábítóvá.

A hosszú árnyalatú görög stílusban ez az árnyék nem kevésbé vonzó és mindig frissíti a képet. Egy hasonló stílusban felvett frizurát könnyen kiegészítheti a képpel.

midi

A tejes árnyalatú Midi-ruhák többféle lehetnek: golyóköpeny, ing ruha, koktél ruha, felszerelhető sziluett, kontrasztos vékony pánt, amely kiemeli a derékot.

A tejes ing ruha tökéletes egy friss, alkalmi megjelenéshez. A hideg évszak alatt vastag anyagból készült, hosszú ujjú, midi ruhát lehet viselni. Az ilyen modelleket gyakran csipke vagy íj díszítik. Mindig növeli a nőiesség arculatát.

rövid

A modern lányok egyik legkedveltebb modellje - kötszer ultrahang ruha, szorosan illeszkedő forma. A stilisták azt javasolják, hogy ezt a modellt 30 éves kor alatti fiatal lányoknak viseljék. Sok csillag inkább ezt a ruhamodellt tejszerű színben részesíti előnyben. Egy ilyen "íj" csak csábítónak tűnik, ha az alak hibátlan.

Látványos kombinációk

A leglátványosabb megjelenésű kombinációk egy világos ruhával ellátott tej ruha, mint a piros, a türkiz, a cseresznye, a bíborszínű színek. Néha egy unalmas ruha első pillantásra másképp néz ki, ha hozzáad egy vékony, világos vörös szíjat.

A kék szín nem népszerűbb, és gyakran használják kontrasztos és nem tompa kép létrehozásához.

A türkiz és a menta segédelemek könnyen eljuthatnak egy tej ruhával, így az "íj" igazán nyár és friss. Ezek az ékezetek karkötők, gyöngyök, divatos kézitáskák vagy cipők formájában lehetnek. A nyári hűvös este egy menta kabátot visel. Gyakran ezek a színek a ruházat nyomtatásában láthatók.

Az alkalmi megjelenés diverzifikálása érdekében néha elég egy brossot, vagy egy javasolt árnyalat fényes sáljához illeszteni.

Mit kell viselni?

Te is viselhetsz egy tejruhát bolero, blézer vagy kardigán. Ennek a színnek a legmegfelelőbb ruha a meztelen harisnya lesz, amely megismétli a bőr színét. A hideg évszakban egy egyszerű vágású ruha mindig hasonló árnyalatú sűrű megkönnyebbült nadrágtömlővel lesz díszítve.

cipő

Egy természetes bézs színű árnyalatú cipő kombinációja harmonikusan és mindig elegánsan néz ki. Egy sötétbarna öv, bőr szandálokkal vagy cipőkkel kombinálva elegáns és nemes megjelenést eredményez. Ezek a színek a csizmákat vagy a boka csizmákat vehetik fel egy hűvösebb őszi-téli időszakban.

Klasszikus fekete cipő szivattyúk - mágikus pálca minden alkalomra.

tartozékok

Az arany vagy ezüst fényes kiegészítők, amelyek számos kövekkel vagy strasszokkal díszítettek, még a legegyszerűbb tejfesztivált is ünneplik. Ezek a fülbemászó kiegészítők lehetővé teszik bármelyik fél megvilágítását.

Fukszia műanyag karkötők és ugyanazon árnyalatú szandálok látványosak, és azonnal elkapják a szemet. Miután hozzáadta a ruhát fényes neon színekkel, egyik lány sem marad észrevétlenül.

Comments
 1. hit
  17.02.2016

  A tej ruha sokkal finomabb, mint a fehér. Ugyanakkor létrehozza a fényes kép hatását. Lágyság, gyengédség és könnyűség ... szeretem a tejet!

 2. remény
  11.02.2016

  Milky, mint az elefántcsont, nagyon szelíd és vonzó. Ennek a színnek a ruhája minden lány gardróbjában legyen!

 3. Lina
  02.02.2016

  Én csak szeretem a ruhát a "Megfelelő" részben. Olyan szép! Az aranyszalaggal való kombináció általában varázslatos.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok