A ruhák színei

Tengeri zöld ruha

Tengeri zöld ruha

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki alkalmas?
 2. Kombináció más színekkel
 3. hossz
 4. Mit kell viselni?
 5. Kiegészítők és ékszerek
 6. cipő
 7. Töltsük fel
 8. manikűr

Ki alkalmas?

A tengeri hullám színe csodálatosan gyönyörű. Telített, de nem sötét, mint a fekete. Agresszió, mint piros, nincs benne. Ezért szeretik a tervezők.

A tenger hullámát sokoldalúság jellemzi, ezért meleg és hideg árnyalatokkal is jól működik.

A tenger zöld ruháját minden nő szekrényében kell elhelyezni. Ha a vörös hajú tulajdonosa, akkor a tengeri színek hangsúlyozzák tüzes lényegüket. Ezenkívül teljesen fel lehet használni a kép létrehozásakor, anélkül, hogy bármilyen más színes megoldással kiegészítené.

De úgy, hogy a kép nem unalmas, gondosan válassza ki a szekrényt, összehasonlítva a különböző kép- és színkombinációkat.

Fiatal szőkeeknek ajánljuk a világos vagy telített és világos tengeri árnyalatokat. És barnák és barna hajú, cserzett és sötét bőrrel, tökéletes árnyalatú tengeri hullámmal, melyet neonnak neveznek. Hihetetlenül hangsúlyozza a szürke és a kék szem mélységét.

Kombináció más színekkel

A celadon másik neve cián. A kék és a zöld egyesül. Ezért a színeken belüli összes kombináció megfelelő, azaz a tenger színe és a színes búzavirág kék, türkizkék, zöld.

Gyöngy, szürke, bézs - gyengédség és elegancia kombinációja.

A bronz, az arany és a tenger egy kicsit szokatlan, de a színek nagyon kompatibilisek. Miután hozzáadta őket a megfelelő árnyalatok tartozékaihoz, nagyon érdekes együtteset kapunk.

A cián és a csokoládé árnyalatai a finomság, a lágyság és a melegség.

Az expresszivitás és az érzelmek napos színeket hoznak létre - narancs és sárga, kontrasztot, fényességet és kifejezést - korallot.

Cowberry, bordó, lila és cián tandem - azok számára, akik a sötét színeket kedvelik.

A fekete-fehér tengeri hullám kombinációja egy klasszikus, ami mindig releváns és nyer.

hossz

rövid

A kötöttáruból készült sötétkék mini-ruha nem lehet monofónia, hanem nyomtatással (geometriai vagy virágos). Válasszon neki barna árnyalatú cipőt az évszakától függően. Ősszel és télen ezek a boka csizmák vagy csizmák, tavasszal és nyáron - cipő vagy szandál.

Hosszú ujjú és nyüzsgő bodice hozzáad egy szépséget és eleganciát a csipke ruha számára. Ez a felszerelés mindennapi életben és különleges alkalmakra használható. Csak add hozzá a megfelelő tartozékokhoz. Hihetetlenül lenyűgöző megjelenés piros sarkú cipővel és egyforma díszítéssel.

midi

Kötött ruha közepes hosszúságú sötét árnyalattal ideális alkalmi megjelenéshez. A nőiséget és nemességet sugározza. Biztonságosan viselni az irodában és egy sétára.

Hosszú a padlóra

Hihetetlenül szép tengeri ruhák az Empire stílusban. A magas derék vizuálisan meghosszabbítja az alakot, és karcsúbbá teszi.

A tenger zöld hosszú ruhái lenyűgözően elegáns estélyi ruha. Ezek lehetnek szíjakkal vagy anélkül. Elegáns virágos díszítés strasszokkal kiegészíti a ruhát, és nem igényel kiegészítőket. A lécek és drapériák kifinomultak.

Mit kell viselni?

Első pillantásra úgy tűnik, hogy nehéz kiválasztani a ruházati szekrényhez kapcsolódó elemeket a tenger zöld színű ruhájához. De ez nem. Ideális kombinációk léteznek, amelyekhez az íz és a stílus kifogástalanságát hangsúlyozzuk, a figyelem középpontjába kerül. Ezek közé tartozik a fehér és ezüst.

A cipő és a fehér színű kézitáska természetesen egy tengerészi ruhával van kombinálva, de egy ilyen készletből megszokott lesz. Ugyanez mondható el a feketeről is. Az Ön képe nem lesz elképzelés.

Érdekesebb lehetőség barna árnyalatokkal - bézs, csokoládé, kávé.

Szokatlan és fényes hangsúlyt kap a világos sárga foltok. Az egyetlen pont: nem minden tengeri hullám árnyéka, illeszkednek. Ezért légy óvatos.

A hivatalos ünnepség érdekében előnyben kell részesíteni a húsos cipőket. Előnyösebbek, reprezentatívabbak és drágábbak lesznek, mint a fehérek.

Kiegészítők és ékszerek

Az ékszerek kiválasztását maga a ruha határozza meg, és természetesen az előttünk álló ok. Esti ruha ruhát ad a padlónak. Ha szaténból készült, az esti fényben ragyog, a vágás eredeti és szokatlan, akkor a fényes és nagy kiegészítők bősége itt nem megfelelő. Elég egy kis tengelykapcsoló táska arany vagy bronz színben, és ugyanaz a cipő.

A permetezett bőr ideális anyag a táskák és a cipők számára. Meglepően ötvözi az ünnepi hangulatot és a tiszteletre méltó megjelenést. A kép nyakláncának rövidnek kell lennie. A gyöngyszál a legszívesebb.

Az esti íj kiegészítők jóak, amelyek színesek a tenger hullámához. Ez - búzavirág kék, smaragdzöld, kék.

Jegyezze fel a vidámságot és a pozitív narancs segít. De nem lehet túl sok! Elegendő lesz egy világos öv és szandál. Ugyanezek a követelmények vonatkoznak a korallra, az őszibarackra és a mangó színre is. A heveder és a karkötő (vagy gyöngyök) tökéletesen elengedi a tengeri hullám érzékenységét.

cipő

A fényes sárga, narancssárga vagy akár fuksziai cipő illik a finom chiffon ruhahoz vagy sundresshez. Ha nem a fényes ékezetek ragaszkodik, akkor állítsa le a választást a tenger hullámán vagy a búzavirág kék cipőn vagy szandálon. Győződjön meg róla, hogy világos díszítéseket és megfelelő napszakas sminket ad.

A szatén ruha megfelel a cipőknek, a fémek színe bronz vagy arany. Gyöngy ékszerek és tengelykapcsoló biztosítják a kép bizalmát és pompáját.

Bézs színű, magas sarkú cipő és egy celadon színű ruha - egy tandem egy társadalmi eseményre vagy hivatalos eseményre.

Töltsük fel

A tengeri hullám színe csodálatos. Ez vonzza a szemet és megragad téged az általános emberi tömegből. De egy ruha nem elég. A kép elkészítéséhez válassza ki a megfelelő sminket. A hangsúly a szemekre vonatkozik.

 • A fekete színben lévő szemek egy femme fatale képe. A szürke árnyalatokról a feketékre történő átmenet lehetséges, figyelembe véve saját erősségeit és gyengeségeit. Ne használjon zsíros fekete vonalakat, ha a szűk szűk szemek tulajdonosa. Hangsúlyozzuk a szemhéjak és a belső sarok kontúrjait ezüst árnyékokkal. A hatás csodálatos lesz. Használhatók a fáklyák létrehozására a szemöldök alatt. Ez friss és nyitott megjelenést fog adni.
 • Szemek barna és bézs színűek. Ez a paletta megjelenhet szexuálisan vagy ártatlansággal. Minden az árnyalatoktól függ. A természetes szépség soha nem fogja elveszíteni relevanciáját. Ebben a tekintetben a meztelen árnyalatok tökéletesek a tenger zöld ruhájával. A sötétebb csokoládé színét a felső szemhéj rácsvonalánál alkalmazzuk. Ez egyértelművé teszi. Ha a szemed barna, akkor a barna paletta az Ön számára. Kerülje a vöröses és vöröses árnyalatokat.
 • Szemek lila színekben. Lila és tengeri hullám - ez egy elegáns kombináció. Az ilyen smink legfontosabb pillanata az alapítvány kifogástalansága. A lila árnyalatok súlyosbítják és jelzik a fáradtság vagy a hiányosságok jeleit.
 • Szemek zöld színben. Ez az opció nem mindenkinek szól. Két esetben ideális. Az első lehetőség, ha a ruha árnyalata zöldesebb, mint a kék vagy a kék. A második eset a zöld vagy mogyorószemek tulajdonosai. A leírt esetekben hideg zöldt használnak.Meleg árnyalatai a sötét hajú, barna szemű lányok számára készültek.
 • Szemek rózsaszín színben. Tengeri ruha és rózsaszín - az ártatlanságot fújó kombináció. A rózsaszínnek könnyűnek és finomnak kell lennie. Az akvarell ruhájának fényességével együtt naivet ad a képnek.
 • Szemek kék színben. A lényeg az, hogy a kék és kék palettának türkiznek kell lennie. A szőke nagyon lenyűgöző lesz. Ha fényes tartományban dönt, akkor vegye figyelembe, hogy a kéknek legalább legalább három átmeneti árnyalatnak kell lennie. Az átmenetek árnyékoltak, hogy a zaj egy zónától a másikig zökkenőmentes legyen.

Példaként a türkiz színekkel ellátott nyaraláshoz adunk sminket. Természetesen kombinálni kell a ruhád színével.

Vegyük a paletta három fő színét: világos, sötét és átmeneti. A tiszta vonalak vékony ecsettel készülnek. Az árnyékoláshoz applikátorok és ecsetek szükségesek.

A világos árnyékok a szemöldök és a toll alatt vannak. A felső szemhéj mozgó része fölött átmeneti hangok lépnek fel. A legsötétebb színekben egy vonalat rajzolunk ki, amely kiemeli a rácsvonalat. Minden árnyékolódik a szem külső sarkához. Az alsó szemhéj egyharmada és a szem sarkai belseje gyöngyházzal könnyedik.

Az utolsó szakasz - rúzs. Árnyéka őszibarack, csokoládé vagy halvány rózsaszín. A bőrtípussal kell kombinálni. Blush illeszkedik a rúzs színéhez.

manikűr

A cián nemes színű, színes, fényűző és merész. Bármely kép reménytelenül hibás lesz, ha a nő egy csúnya vagy manikűr, amely nem illeszkedik a színtartományba. Szükséges figyelembe venni azt az esetet, amikor a tenger zöld ruhájára került.

A párt világos és szórakoztató esemény. Ezért a manikűrnek csillogónak és merésznek kell lennie. Ne alkalmazza a körömlakkot egy ruhával, jobb, ha 1-2 árnyalat sötétebb. A vörös, bordó, rózsaszín és bíbor színű lakk jól illeszkedik egy rövid, játékos koktél ruha. De egy hosszú estélyi ruhához teljesen elfogadhatatlan.

Tökéletes és sokoldalú francia manikűr. Ez lehet díszített strasszokkal. A körmök hegyének nem kell fehérnek lennie. Más színűek lehetnek, de összhangban kell lenniük a ruhával.

Az üzleti találkozó diktálja a ruházati kódját. A klasszikus ruha és gyöngy vagy semleges manikűr tökéletes választás.

Az arany, az ezüst és a gyöngy mindig kedvez a tenger zöld ruhájának.

Comments
 1. Lena
  26.01.2016

  Tengeri zöld ruhák nyugodtak és elegánsak. A színárnyalat nagyon mély. de csaknem mindenki számára. Szeretem ezeket a ruhákat. Cool fotók kiválasztása!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok