A ruhák színei

Menta ruha: a kép frissességének jegyzetei

Menta ruha: a kép frissességének jegyzetei

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki alkalmas?
 2. hossz
 3. Színes kombinációk
 4. Ujjal
 5. ennivaló
 6. csipkés
 7. Mit kell viselni?
 8. tartozékok
 9. cipő
 10. Töltsük fel
 11. manikűr

A pasztell árnyalatok mostanában nagy igényeket támasztanak a fashionistas között, és megemlítették a legnépszerűbb menta színét. Milyen ruhák vannak ebben a színben, és mi fontos a vásárlás előtt?

Ki alkalmas?

Meglepő módon a menta árnyalatai minden lánynak megfelelnek. A hajszíntől függően azonban meg kell választania a saját menta színét.

A szőkék élénkebb színek, például egy smaragd vagy türkiz akcentussal.

hossz

A menta ruhák hossza és stílusa nagyon változatos, így könnyedén kiválaszthat egy ruhát, amely megfelel az Ön figurájának.

Hosszú a padlóra

Az ilyen ruhák több nyári szezonban sem veszítik el a jelentőségüket. Ezek lehetnek selyem, sifon, szatén vagy pamut.

A menta színben a hosszú ruhák világosak és romantikusak. Kiegészítse ezt a ruhát stílusos szandálokkal vagy stilettóval, valamint a megfelelő kiegészítőkkel, és folytathatja a dátumot.

midi

A szaténból vagy sifonból készült menta árnyalatú ruha alkalmas romantikus találkozásra. A vonzó, térdhosszú menta ruha szoknyával vagy széles szoknyával is vonzónak tűnik.

rövid

Egyszerű és kényelmes koktél menta ruhák segítenek létrehozni egy elegáns, nőies megjelenést különleges alkalmakra.

Nem kevesebb a kereslet és a mini ruhák alkalmi változatai menta színben. Hűvös időben a farmer vagy bőrkabát kiegészíthető. Továbbá, a menta mini ruhába rövid, kék vagy korall színű kabátot viselhet.

Színes kombinációk

A klasszikus fekete színárnyalatok széles skálája és a finom rózsaszín, a mélykék és a nyugodt szürke színek kombinálva vannak a menta hangokkal. Nézzük meg ezeket a kombinációkat részletesebben.

Fekete

Ebben a kombinációban a pénzverde másodlagos szerepet kell játszania, ami elsőbbséget biztosít a fekete számára. Ha megengedi az ellenkező helyzetet, amikor a fő hang a pénzverés, és a fekete kiegészítőként jár, akkor aránytalan és közömbös képet kaphat.

Fehér

A "menta és fehér" kombináció fényes, sugárzó és világos. Ez a tökéletes nyári kombináció, amelyhez nem kell további árnyalatokat hozzáadni. Ha azonban ezt a friss "duettet" szeretné hígítani, ez sikeresen összekapcsolódik ezüst vagy arany színnel.

Bézs színű

Egy ilyen unió szilárdnak és diszkrétnek tűnik, de nagy fehér tartozékot igényel, különben a kép nem lesz kifejező. Ezenkívül a bézs és a menta kombinációja arany- vagy ezüstszínt is tartalmazhat.

Barna

Ez a kombináció az egyik legsikeresebb. Ebben az esetben a sötétbarna, mint a menta társa jobban néz ki a barna lányokra, mivel hangsúlyozza a hajuk fényességét.

Pasztell színekkel

A menta tökéletesen ötvözi a teljes pasztelltartományt. Például a „menta + őszibarack” vagy a „menta + halvány rózsaszín” kombinációk nagyon finomak és frissek. A ruha, amelyben a menta szürkével van kombinálva, nyugodtnak és semlegesnek tűnik. Jól néz ki, mint a színárnyalat - világos zöld vagy világoskék.

Egy másik szép és szokatlan kombináció a menta és a lila.

Élénk színekkel

Ha a menta ruha színe fényes, akkor csodálatos lesz egy világos rózsaszín árnyalattal, fuksziával, világos sárga vagy narancssárga színnel kombinálni. A színek ilyen kombinációi alkalmasak egy bulira, egy kávézóba való utazásra és más érdekes eseményekre, ahol hatékony és világos képre van szükség.

Kék, kék

Ez a kombináció elég vonzónak és nyugodtnak tűnik. Ugyanakkor a pénzverde hangja átalakítja a sötét és a nem feltétlen társát, így a kék nagyon lédús.

Ujjal

Mivel a menta színű ruhák leggyakrabban tavasszal és nyáron keresnek, a hüvelyük rövid vagy teljesen hiányzik.

Nagyon gyakori modellek a menta ruhák vékony pántokkal. Ebben az esetben az ujjak hiányát kabát vagy kabát segítségével kompenzáljuk.

ennivaló

A fontos események, például egy érettségi vagy egy esküvő számára gyakran választanak egy hatalmas szoknyával ellátott menta színű ruhát. Egy ilyen ruha lehet rövid vagy a padló.

A buja menta ruhák tüll, organza, taft és más elegáns anyagokból készülnek. Ezek az alkalmakra alkalmas kiegészítők, például fehér arany ékszerek.

csipkés

A menyasszonyi ruha a csipkével is nagyszerű ruhát jelent a nyaraláshoz. Tágas és nagyon elegáns.

Egy ilyen menta ruha gondosan vegye fel a stílusos cipőket és árnyékoló kiegészítőket, valamint egy romantikus frizurát.

Mit kell viselni?

 • Ne viseljen tartozékokat, hogy megfeleljen a menta árnyalatú ruhának, mivel egyszerűen elvesznek, és a kép homályos lesz.
 • A menta ruha legjobban kiegészítve bézs színű, hófehér kabát és vékony barna pánt.
 • A menta ruha világos kiegészítőkkel óvatosnak kell lennie. Ha élénk színekkel túlzásba hozza, az rontja a stílusos kép észlelését.

tartozékok

A menta színű ruhák kiegészítőinek megválasztása meglehetősen nagy. Sálak, táskák, kendők, könnyű sapkák, napszemüvegek és sok más részlet képviseli őket.

A menta felszerelések csodálatos kiegészítése a nemesfémek, például egy vékony nyaklánc, ezüst vagy arany fülbevaló, vékony gyűrűk, türkiz vagy cirkónium medálok.

A drága ékszerek hiányában egy menta ruha kiegészíthető kiváló minőségű ékszerekkel, aranyszínű árnyalattal, zöld kövekkel.

cipő

Menta-hangulatú cipő egy ruha számára, hogy megkóstolja az ízlését, mert egy ilyen ruhával jól néz ki:

 • magas sarkú cipő;
 • klumpa;
 • bőrkötegek sok pántokkal;
 • csipke csizma;
 • elegáns balett lakások.

Az ilyen cipőket a zöld, a smaragd zöld, az elefántcsont vagy a kávé színárnyalat képviseli.

Ne felejtsük el, hogy a kézitáska hangja megegyezik.

Töltsük fel

Miután tervezte, hogy egy mentális ruhával romantikus képet készít, a sminknek gyengédnek és könnyűnek kell lennie. Nem megfelelő fényes rúzs van, ezért a rózsaszín színárnyalattal vagy teljesen színtelen ragyogással kell korlátozódnia.

Ne feledje, hogy a legjobb menta színű ruha a cserzett bőrre néz, ezért különös figyelmet kell fordítania a bőrre. A sötétkék lányok nem lesznek szükségessé, sápadt bőr jelenlétében ajánlatos újjáéledni a puha rózsaszín pislogást. Az ezüst árnyalatot univerzális opciónak nevezhetjük, különösen, ha a ruházati kiegészítők (karkötő, cipő, tengelykapcsoló stb.) Ezüst színűek lesznek.

A pénzverde hangja elhanyagoltsága megköveteli, hogy a szemeket hangsúlyozzák, a klasszikus megoldás pedig tiszta fekete nyilak.

A nappali tevékenységekhez választhat a smaragd vagy a türkiz bélés. Ezzel elegánsan fog kinézni, de kerülje a szükségtelen hangsúlyt a szemekre.

A tintának csak feketenek kell lennie, így a színes szempillaspirálokkal végzett kísérletek más ruhákhoz is eljutnak.

manikűr

A menta ruha alatt, különösen a cserzett kezek esetében ajánlott egy halvány türkiz színű lakkot választani. Ez a lakk árnyalata sikeresen kombinálva fehér és finom sárga színnel.

Rhinestones, „csipke” és köröm művészet szolgálhat dekorként (rózsaszín virágok nagyon szépek a türkiz háttéren). Emellett manikűr alatt egy menta árnyalatú ruha alatt bézs, rózsaszín vagy lila lakkot használhat.

Comments
 1. marina
  23.01.2016

  Menta ruha nagyon szőke. Az ilyen színű ruhában azonnal kifejeződik és pályázunk.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok