A ruhák színei

Narancssárga ruha - világos képért

Narancssárga ruha - világos képért

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Színes funkciók
 2. Ki alkalmas?
 3. hossz
 4. Látványos kombinációk
 5. Mit kell viselni: kiválasztjuk a tartozékokat
 6. Milyen cipő illik?
 7. Smink tippek

A legtöbb esetben szekrényünk egy sor alapvető dologból áll. Ezek a dolgok gyakran nem túl sokszínűek színrendszerükben. Ez a megközelítés némileg unalmas és még unalmas is. Ebben a helyzetben a híres stylistok egyetlen ajánlása az, hogy azonnal szétzúzza a szekrényét élénk színekkel. Először is, próbáljon meg néhányat, hogy változtassa meg saját sztereotípiáit a másik újdonság keresése során. Például, ha új ruhát vásárol egy ünnepi rendezvényre, válasszon egy lédús narancssárga színt, és ne a szokásos fekete vagy szürke színt. Ezen túlmenően, a pszichológusok egy hangon azzal érvelnek, hogy a narancssárga szín önértékelést és bizalmat ad.

Színes funkciók

Nézzük meg közelebbről, hogy milyen jellemzőkkel rendelkezik a narancssárga szín. Itten színe szerint (minden tervező használja a megfelelő színkombinációt) a narancssárga másodlagos szín, egyfajta szimbiózis a két fő színben - sárga és piros. Mindegyikből hasznosít valamit. Ennek eredményeképpen egy narancssárga színű cseppből - egy élénk és jó hangulatú töltésből - egy gyönyörű és jól megválasztott narancssárga ruha - egy antidepresszáns erős része! Az unalom és a borzalom, valamint a hosszú élettartam és a kreativitás.

A választás egy narancssárga ruhán volt, ami azt jelenti, hogy aktív, nyitott, optimista személy vagy. A narancs segít többek között a kreativitás feloldásában. De ne felejtsd el az arányérzetet. Az energia telített színe bizonyos erőfeszítéseket igényel a tartozékok kiválasztásában és a színkombinációk kiválasztásában.

Ki alkalmas?

A narancs és árnyalatai meleg színek. Ideális a tavaszi és őszi színekhez. A szeplős bőrű lányok és nők biztonságosan választhatnak narancssárga ruhát. Továbbá, ez a szín kedvezően fogja kiemelni az egyenletes aranybarna tulajdonosainak minden előnyét.

Van egy sztereotípia, hogy a tisztességes bőrű nők ne viseljenek narancsot. Az egyszerű tervezők már régóta tagadják ezt a tényt. Nem az első év, amikor a fehér bőrű bőr szép tulajdonosai elegánsan sétálnak a dobogón, bemutatva a narancs legkülönbözőbb árnyalatait. Ugyanakkor lenyűgözőnek tűnnek.

hossz

hosszú

Válassza ki a ruha hosszát a figura sajátosságai alapján. Az agyi fizikum testvérei biztonságosan vásárolhatnak egy hosszú narancssárga ruhát. Ez kedvezően hangsúlyozza az elegáns, kifinomult sziluettet. Egy páratlan választás a magas társadalom esti pártjainak és a vörös szőnyegnek.

midi

Ha a munkahelyi öltözködési kód, a fekete-fehér opciók kivételével, más színeket is lehetővé tesz, nyugodtan választhat egy narancssárga ruhát, melynek középső hosszúságú sziluettje van. Különösen jól néz ki ez a lehetőség a homokóra figurákkal rendelkező nőkre. Ruha egy narancssárga midi ruhában, fehér vagy fekete blézerrel, alkalmi megjelenéshez. Ugyanakkor a körülötted lévő emberek intuitív módon felismernek egy optimista személyiséget, tele lelkesedéssel és vidámsággal.

mini

Egy rövid narancssárga ruha alkalmas arra, hogy a nők mindent egyszerre kapjanak. Kezdetben a szín maga is kifejezi a vágyát, hogy látható legyen. A szándékosan rövid hossz ismét ezt megerősíti. A csipke nőiességet ad a képnek.

Mini egyenes vágás - nagyszerű lehetőség téglalap alakú lányoknak.Sikeresen hangsúlyozza a női lábakat, és nem teszi lehetővé a derék hiányát. De lehetőséget ad arra, hogy egy pártra ragyogjon és az egyetemes figyelem középpontjává váljon. Előnyösen a narancssárga kombinálása további színekkel, majd a férfi közönség soraiban garantált siker.

Látványos kombinációk

A narancssárga szín nagyon világos. A színkombinációk látványos brazit hoznak létre. Tekintsük a legnépszerűbb opciókat.

Fehér

A narancssárga, mint bármely más másodlagos szín is, tetszőleges színű: fekete, fehér és szürke. A jól megalapozott színegyüttműködés egyik példája a narancssárga fehérborsó, retro stílusban készült ruha. Egy kis fehér zsebkendő vagy kendő, amely a nyak vagy a kar körül van kötve, segíti a képet. A fehér szegéllyel és néhány más díszítőelemmel (például egy fehér gallérral) meglehetősen tömören néz ki a „lédús” ruha. A fehér szín a tisztaságot és az ártatlanságot szimbolizálja, és még kis adagokban is egy kis romantikát ad a képnek.

Lenyűgözőek azok a ruhák, amelyek színvonala a narancssárga és a fehér között változik.

További kiegészítők, fehér széles karimájú kalapot és több azonos színű karkötőt tartalmaznak minden nőnek, az ízének kifogástalaníthatóságát ismét hangsúlyozzák.

Fekete

A fényes narancssárga ruhánál fekete színű fröccsenések (könnyű tervezővel) lehetnek divatos geometriai formák, különböző bonyolult minták, aszimmetrikus elemek formájában. A fekete feketével szinte lehetetlen túlburjánzni, és minden divatista ismeri az egyetemességét.

A fekete sok nő szereti a karcsú alakot. Ennek a színnek a misztikus tulajdonságai az ókori emberek számára ismertek. Fekete foltokkal egy bizonyos rejtély és rejtély kerül hozzáadásra a képhez. Ennek a színnek a színeit szürke színnek nevezik. A vidám együttesben tökéletesen kombinálhatók az alap narancssárga színnel.

Szürke

A szürke, bár semleges szín, még mindig jobb, ha kis mennyiségben van a ruhában.

A szürke szürke, például galléros keretet alkotó könnyű csipke formájában. A divatos együttes különálló elemei szürke kabát, mellény vagy papucs formájában kissé semlegesítik és megnyugtatják a sikoltozó alapvető árnyalatot. Tehát, ha attól félsz, hogy túlzásba hozza a fényerőt, hígítsa fel a képet egy további szürke dologgal. Egy ilyen színkombináció alkalmas munkára és publikálásra.

Kék

Bizonyított, hogy az egyik legsikeresebb és harmonikusabb a narancs és a kék kombinációja. Úgy tűnik tehát, hogy a tervezők gyakran használják ezt a keveréket gyűjteményeikben: egy narancssárga ruhát, kék illattal, övvel, nyomtatással, ujjjal, szegéllyel és más árnyalatokkal.

Az ilyen összefonódás mindkét fél számára előnyös megoldás mind a tervezők, mind az ügyfelek számára. Ennek a kombinációnak a népszerűsége annak köszönhető, hogy mindkét szín kedvezően hat.

Háromszínű színkombinációk

A legbátrabb tervezők és stylistok három vagy több szín összetett kombinációit veszik figyelembe a ruhákban. A narancssárga, "zöld alma" és a fényes kék színárnyalatú triád a legfélelmetlenebb és rendkívüliebb személyiségek számára készült. A „nyári égbolt” színeiben világos zöld cipőket és kiegészítőket kombinálhat egy narancssárga narancssárga ruhában.

Figyelem, az ilyen variációk sikeresek egy fiatal, kreatív lánynak, aki kis őrültségre képes!

Hasonló, hármas, de mégis nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb a világosbarna, "sötét csokoládé" színtelítettség kombinációja a lédús mandarin hátterében. Ne feledje, milyen finom a mandarin a csokoládéban, és nyugodtan választhatja ki ezt a komplex kombinációt. Egy drága csokoládé színű cipőt helyezzen egy világosbarna nyári kabátdal vagy kardigánnal együtt, és teljesen felkészült a romantikus esti sétákra egy szeretett ember társaságában.

Mit kell viselni: kiválasztjuk a tartozékokat

A narancssárga ruha tökéletesen kombinálható az arany ékszerekkel, mivel az arany színe is hasonló meleg árnyalatú. Az ezüst ezután felesleges lesz. Nyáron aranyozott órák és fehér karkötők kombinálhatók. A kép azonnal egyedi lesz.

A Hollywood két szerelmese, hogy narancs színeket kombináljon a barna, türkiz vagy bézs színű kiegészítőkkel. És helyesen, mert ez a lehetőség nagyon elbűvölőnek tűnik.

Milyen cipő illik?

A megfelelően választott cipők logikusan kiegészítik a képet. De a nem megfelelő cipők könnyen elpusztítják az összes erőfeszítést. A cipő egyik első követelménye a relevancia. Az irodában nincs értelme egy 12 centiméteres sarok elhelyezésére, majd az asztalok között egymásra rakva. A várakozásnak egyszerűnek, nyugodtnak kell lennie, mint a narancssárga ruha.

Ha tudod, hogy az egész napot "a lábadra" kell töltened, vegyél fel kényelmes és jó minőségű cipőt a puha bőrből egy kis sarokkal. Egy klubba vagy egy pártba utazáskor a platform és a magas sarkú cipő több, mint valaha lesz. Nincs értelme, hogy egy narancssárga ruha vegye fel a hangszínt, különben ehető gyümölcsöket kapunk a szárnyaló dáma helyett. Ha nehéz dönteni a lehetőségekről, hagyja abba a választást a testes árnyalatú cipőkre, amelyek minden alkalomra alkalmasak. Ezeknek a cipőknek a másik előnye, hogy vizuálisan meghosszabbítják a lábakat, így végtelenné teszik őket.

Smink tippek

Fókuszáljon az ajkára, kiválasztva az azonos árnyalatú rúzsot a ruha kiválasztott hangjával. A szemeket nem szabad árnyékokkal betölteni. Elegendő ahhoz, hogy szempillákkal festjük át a sötét, barna barna szempillaspirálral. Két megközelítés elérheti a hamis szempillák hatását.

Most, hogy a képed 100% -ban teljes, a saját egyediséged nem hagyja egész nap. Ráadásul egy narancssárga ruha képes megosztani a vidám és a jó hangulat másokkal való felelősségét, és már nem kell a komor arcokba lépnie.

Comments
 1. Galina
  24.12.2015

  Kedves, mint egy narancs! Nagyon felemelő. Természetesen ez a szín csak nyáron megfelelő.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok