A ruhák színei

Őszibarack ruha - gyengéd megjelenésért

Őszibarack ruha - gyengéd megjelenésért

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki alkalmas?
 2. hossz
 3. Ujjal
 4. ennivaló
 5. csipkés
 6. Színes kombinációk
 7. Mit kell viselni?
 8. tartozékok
 9. cipő
 10. Töltsük fel
 11. manikűr

Egy ilyen pasztell színű, mint őszibarack nőies és finom, ezért a divatos ruhákat ebben a hangban kérik. Azonban sokan úgy vélik, hogy egy ilyen ruhát más dolgokkal és kiegészítőkkel kombinálni nehéz. Nézzük meg, ki megy az árnyék ruhája, milyen színekkel lehet kombinálni, és hogyan kell kiválasztani a sikeres kiegészítőket.

Ki alkalmas?

Az őszibarack színe meglehetősen puha, így összhangban lesz a sötét arccal és a halvány bőrrel. Tehát az őszibarack tónusú ruhája bármilyen bőrszínnel illik. A dolog csak a finom választékban van.

Azonban a gyöngyház árnyalatú őszibarack ruha nagyon könnyű és cserzett bőrre alkalmas, ami segít a könnyű titokzatos kép kialakításában.

Az őszibarack színű, a lazacra és a terrakotta bézs színre fektetett ruhát univerzálisnak is nevezik, mivel alkalmas különböző eseményekre és teljesen bármilyen megjelenésű lányokra.

Egy ilyen ruhában egy fiatal hölgy és egy érett hölgy is képes lesz egy szelíd és romantikus képet alkotni.

hossz

Az őszibarack-ruha és a különböző ruházati cikkek és kiegészítők kombinációját a ruházat árnyéka és stílusa, valamint a szövet, amelyből készült, határozza meg.

Hosszú a padlóra

A hosszú őszibarack-tónusú ruhák a leglátványosabb megjelenésűek, ha áramló szövetből varrják, vagy éppen ellenkezőleg, elég sűrű anyagból, amely kifinomult ráncokat képez.

Ha egy ünnepi rendezvényre ruhát szeretne, akkor ez az őszibarack hangja, a padló hossza segít a királynőnek. A drapériával díszített, sifonból készült tágas őszibarack ruha kifinomult és fényűzővé teszi a képet.

Ha az őszibarack ruha padlóhosszú, hímzéssel vagy csipke betétekkel van ellátva, az ékszereket minimálisra kell használni, például a fülbevalókra.

midi

A közepes hosszúságú sifonszárnyas ruhát romantikus találkozóra lehet helyezni, és képessé tehetik egy diplomát vagy esküvőt. A közepes hosszúságú selyem ruha őszibarack színben tökéletes a kiállításhoz vagy a színházhoz.

Ha egy ilyen ruhát modellt választunk ki, akkor kiemelheti az figura eleganciáját. Kombináljon egy hasonló ruhát, amelyhez hasonló hangok vagy világosabb színek tartoznak.

rövid

A rövid hosszúságú őszibarack-felszerelések modelljei nagyszerűek a mindennapi használatra. Kék farmer dzsekivel és szandálokkal vagy boka csizmákkal hordhatók.

Ha hozzáad egy mini szoknyával rendelkező ruhát egy őszibarack hangon kardigánnal vagy kabátdal, ehhez válasszon diszkrét kiegészítőket, akkor kap egy képet, amely alkalmas a baráti találkozókra és az irodára.

Ujjal

Figyelembe véve a ruha célját, a hüvely teljesen hiányzik, vagy különböző hosszúságú lehet. Az őszibarack tónusú estélyi ruha mind az elegáns pántokra, mind a csipke betétekre korlátozódik, ugyanakkor ugyanolyan tágas anyagból, mint maga a ruha, hosszú ujjú.

A vastag anyagból készült őszibarack ruha alkalmi változata hosszú ujjú vagy hosszú ujjú ujjú modellekkel is ellátható.

ennivaló

Az A-silhouette őszibarack ruhák modelljei segítenek a lábak vizuális meghosszabbításában.

Leggyakrabban az őszibarack tónusú buja ruhákat olyan fontos eseményekre választják, mint például az esküvők vagy a proms. Ebben az esetben a tüllből, sifonból és más szövetekből készült barackruha bolyhos szoknyája lehet a padló és a közepes hosszúságú. Az ilyen ruhák díszítését általában csipke, gyöngyök, strasszok képviselik.

csipkés

Csipkéből készült őszibarack ruha lenyűgöző és szokatlanul romantikus. Ilyen ruhák vannak felszerelve rövid beépített modellekként, valamint hosszú ruhával, a padlóra eső ruhákkal.

Ezek a ruhák minimális ékszereket és diszkrét sminkeket igényelnek, kiemelve a szemeket.

Gyengéd, világos árnyék

Halvány őszibarack ruha leginkább arany bőrű lányok számára alkalmas.

Egy rózsaszín árnyalattal rendelkező ruha egyszerre hűvösnek és melegnek tűnik. Ez segít kiegyensúlyozott és nagyon nyugodt kép kialakításában. De ha hozzáadsz egy ilyen őszibarack ruhát flitterekkel vagy strasszokkal, látványos pillantást fog keresni egy esti rendezvényre.

Színes kombinációk

Az őszibarack árnyalatai hajlamosak az eleganciára és a nőiességre hangsúlyozni, különösen, ha sikeres társa színeket választanak nekik. A pasztell színek egy őszibarack ruhát lágynak és lágynak fognak alakítani.

Nézzük meg közelebbről, hogy milyen extra színek és árnyalatok fognak kinézni az őszibarack ruhában.

Fekete

A kis mennyiségű barack ruha kiegészítése klasszikus lehetőség, és mindenki számára előnyös lépés. Tehát biztonságosan vásárolhat lakkozott fekete kiegészítőket az őszibarack árnyékában.

Rózsaszín

A szelíd őszibarack-tónus és a meleg rózsaszín szín kombinációja világos hajú, sötét hajú lányoknak szól. Ezeket az árnyalatokat ajánljuk a kiegészítők okker és karamell tónusainak kiegészítésére.

Szintén nagyon sikeresen ötvözi a világos őszibarack színét a korall és a lazac árnyalatokkal, különösen, ha a lány vörös vagy barna.

A ruha narancssárga-őszibarack-tónusához ajánlatos sötét rózsaszínű vagy rózsaszín-barna színű kiegészítőket, valamint világos barack színű - finom rózsaszín vagy fukszia árnyalatot.

Fehér

Egy ilyen kombináció elfogadható, de világos kiegészítések nélkül enyhén unalmas megjelenésű.

Ha a cél egy diszkrét megjelenés létrehozása, akkor könnyedén kombinálhat egy barack felszerelést egy fehér dzsekivel, fehér cipővel és fehér díszítéssel.

Bézs színű

Az őszibarack árnyéka harmonikusan bézs skálával néz ki. Különösen az őszibarackruhához illik a tejszerű tónus, a sült tej színe, valamint a hús színe. Fehér, menta, kék vagy szürke színnel egészíthetők ki, hogy a kép teljes és kifejező legyen.

Barna

Ez a kombináció az egyik legsikeresebb. Különösen alkalmas sötét hajú, sötét hajú lányok számára. Minél könnyebb lesz az őszibarack hangja, annál sötétebb lesz a barna társa, annál nagyobb kontrasztot és kifejező kombinációt kap.

Más pasztell színekkel

Az őszibarack és a menta árnyalatai kombinációja segít új nyári megjelenés kialakításában.

Rövid őszibarack színű, tágas ruhát viselhet, betétekkel vagy blézerrel, egy menta színű kardigánnal, amely kiegészíti ezt a ruhát tejszerű szandálokkal vagy cipőkkel.

Az őszibarack és a kék árnyalata tökéletesen kombinálva van, de a ruhák ilyen kombinációjához fontos a semleges kiegészítők kiválasztása, például bézs színű.

Az árnyalatok harmonikus szövetsége az őszibarack és a szürke kombinációjának is nevezhető.

Annak érdekében, hogy az ilyen együttes ne tűnjön elhalványultnak, a ruha őszibarack-hangjának elég világosnak kell lennie. A cipő ebben az esetben egy húsos, kabát vagy táska - szürke.

Élénk színekkel

A mandarin, a bordó, a fényes lila, a smaragd, az indigó az őszibarack hangja sikeres fényes és kifejező társa.

A narancssárga cipő és egy őszibarack ruha táskáját választva vacsorázni lehet egy étteremben, és egy őszibarack és zöld kombinációja egy romantikus sétára alkalmas.

Mit kell viselni?

 • Az őszibarack színű ruhát sikeresen kombinálták az olyan klasszikus színekkel, mint fehér, fekete, szürke. Egy univerzális megoldás egy narancssárga és barna színárnyalatú őszibarack ruha számára.
 • Ha szereted a kísérleteket, kiegészítsd az őszibarack felszerelést egy övvel, kézitáskával vagy smaragd, sárga, piros vagy lila cipővel.
 • A puha őszibarack színű ruha esetében a túlzottan masszív kiegészítők rossz választás lenne. Az ilyen ruhák táskájának közepes méretűnek kell lennie. Válasszon egy modellt, amely a könyökre lóg, vagy a kezükben van.

tartozékok

A klasszikus arany és ezüst ékszerek tökéletesen illeszkednek az őszibarack árnyalatú ruhához.

Ha a ruhája monokróm színű őszibarack, elfogadható fényes ékszerek használata, amelyekben zöld, korall, sárga, barna, kék vagy lila elemek vannak. Sikeres lesz a hozzáadott őszibarack pályázati öltözék türkiz díszítéssel.

A ruhák gazdag őszibarack-árnyékához fa dekorációk közül választhat, ha természetesen tetszik az etnikai stílus. Ha estélyi ruhát szeretne viselni őszibarack-tónusban, akkor gyöngyházzal vagy gyöngyszemekkel ellátott termékekkel egészítheti ki.

cipő

Válasszon egy kis sarkú cipőt egy rövid ruhához az őszibarack-tónusok és a lapos cipő számára a ruha a padlón. Szandálok, balett lakások vagy szandálok, csizmák csodálatosan kombinálva vannak az őszibarack ruhával.

A fekete cipőt ez a felszerelés nem tekinthető nagyon megfelelőnek. Bézs, korall, kék vagy menta cipő jobb választás lenne. Ha valami sötétet és kontrasztot szeretne, akkor választhat a sötétkék balettlakások vagy a boka csizmák közül.

Az ünnepi rendezvény jó választás lehet egy őszibarack-ruha kombinációja fém árnyékoló cipővel - réz, arany vagy ezüst. Csak akkor fontos, ha az ékszert választaná a hangnak, és hozzáadná a villogást a sminkhez.

Töltsük fel

Az őszibarack felszereléséhez a make-up választékát azon a helyen határozza meg, hogy hová akarsz menni ebben a ruhában.

Egy esküvői vagy irodai fényes smink nem megfelelő, de egy fél számára, ellenkezőleg, túl sápadt smink nem illik.

Először is megtudja, hogy az őszibarack-ruha meleg vagy hideg színpalettával rendelkezik. A hűvös ruha árnyékában a rúzs hangja is hideg, például korall vagy rózsaszín. Ebben az esetben a szemeket ezüst-barna vagy ezüst árnyalatokkal lehet színezni.

A meleg színárnyalatú barackhangokhoz vegye fel barna vagy arany színű árnyalatait. Az őszibarack rúzs alkalmas erre a ruhára, de jobb, ha csillogással helyettesítjük. A fényerőt zöld vagy kék árnyalatokkal egészítheti ki, a barna szemű lányok pedig lila árnyékokkal próbálhatják ki a szemhéjaikat.

A fekete szemceruza gazdag hangulatú őszibarack ruhával van kombinálva, és ha a ruhád nagyon könnyű, az ilyen szemek túlságosan kiemelkednek. A puha és puha sminkeléshez használjon barna szemceruza. Ugyanezek a tippek alkalmazhatók a tetemek kiválasztására.

Bár az őszibarack nem rossz, a rózsaszínrel kombinálva, de a rózsaszín túlzott használata a make-up-ben a kép összeillesztését okozhatja. Nem ajánlatos rózsaszín árnyalatokat, rózsaszín pislogást és rózsaszín rúzsot választani az őszibarackhoz.

manikűr

Klasszikus francianak tekinthető az őszibarack-felszerelések manikűrének univerzális változata. Alternatívaként a körmöket rózsaszín, kék, lila, barna vagy bézs lakk borítja, de mindegyiknek hangja pasztell.

Ha a tartozékok fényes akcentussal rendelkeznek, a manikűr ugyanolyan színben készülhet, például narancssárga, lila vagy világos kék színben.

Comments
 1. Maria
  23.01.2016

  Az őszibarackhoz hasonlóan nagyszerű! Finom ruhát egy finom árnyalat bármely lány átalakítani.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok