A ruhák színei

Rózsaszín ruha - a női megjelenésért

Rózsaszín ruha - a női megjelenésért

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki alkalmas?
 2. Hosszúság funkciók
 3. Népszerű modellek és stílusok
 4. árnyék
 5. Csillagképek
 6. Mit kell viselni
 7. Töltsük fel

A rózsaszín szín érzékenység, érzékiség és romantika. A világos piros sor árnyalatai végén található. A vöröshez képest a rózsaszín dinamikus, élénk, de nem agresszív. Soha nem megy ki a stílusból.

Ki alkalmas?

Sok évszázadon át a nők szekrényükben előnyben részesítették a rózsaszín színt, annak ellenére, hogy a rózsaszín csak a fiatalok és a szőkeek számára készült.

Sok rózsaszín árnyalatú, így szinte minden nő választhat egy ruhát - egy szőke, barna és barna hajú nő. Sőt, ha a megfelelő árnyalatot választja, akkor az arc friss és fiatal lesz. Pozitív érzelmek garantáltak.

Az egyetlen hátránya - a szín vizuálisan kissé tele van. Bár valaki számára ez a lehetőség előny.

És ha egy ilyen ruhát szeretne viselni, de a sztereotípia megint zavarja, ne használjon puszta rózsaszínű stílusot, és a szélességet a térdre kell választani.

Hosszúság funkciók

Hosszú a padlóra

Egy hosszú ruha a padlón hihetetlenül szép, érzéki és elegáns. Ez az esti kép. Ezért a különböző strasszos betétek jól fognak kinézni. A színárnyalat lehet világos és szelíd

midi

A midi ruha kifinomultságot sugároz, ha fekete kabátot visel rajta (egy köpeny fog tenni). A cipők (fekete vagy bézs) véget érnek és teljességgel. Ez az íj nem igényel további ékezeteket (fülbevaló, nyaklánc).

rövid

A mini ruhák egy koktélra alkalmasak. Kiegészítjük a frilleket vagy a drapériákat, pontosan megismételhetik tulajdonosuk számát, ezáltal hangsúlyozva a kép telítettségét.

A tartozékok kiválasztása kontrasztos. Vagy díszítheti a táblát gyöngyökkel vagy flitterekkel.

Népszerű modellek és stílusok

Az egyik vállán aszimmetrikus

Ez a modell nem csak a pártok és a klubba való utazások számára alkalmas. A ruha rózsaszín változatában szőnyegek alkalmasak.

ennivaló

A bolyhos szoknyával egy tandemben lévő fűző létrehoz egy képet, amelyből mese mesél. Ez az opció jó egy esküvőre és egy esti rendezvényre.

Köpeny ruha

A rózsaszín változatban az irodai stílusok szigorúak és tömörek. Az előnyös árnyék - tea rózsa vagy jeges-rózsaszín. A szokatlanok ellenére sok üzleti nő megengedi magának egy ilyen képet, és gyönyörűnek tűnik.

Felszerelt stílus, hosszú ujjú, talán még egy kicsit izzadt. A 80-as évek elfújnak tőle, de ez a kép lenyűgöző az egyszerűség és a nyugalom. A gyöngyökkel és a fekete cipővel ellátott sarokkal kiegészítve hihetetlenül nőies és elegáns megjelenést kapunk.

Ujjakkal

A rózsaszín színű, ujjú ruhák mindennapi életre alkalmasak meleg időben, és hosszú ujjú kényelmes, ha kívül van.

Az ünnepélyes változatot azonban nem zárják ki. Például a Cannes-i Filmfesztiválon Jane Fonda lágy rózsaszín ruhát mutatott a padlón, hosszú ujjú. A dekoráció csak fülbevalók és csepp alakú, ezüstös betétek szolgáltak.

A beépített, pamut aljzat jól néz ki a hüvelyekkel. Tökéletes V-nyakkivágás vagy kerek nyakkivágás.

Az ujjak elrejthetik a hibákat, például a kis vállakat. Az esti viselethez külön ékszerként működik.

csipkés

A csipke ruha a legkeresettebb modell. Rózsaszín maga is finom, és a csipke hihetetlenül tágas és világos.

Hosszú, bolyhos, enyhén lángolt - a népszerűség csúcsán vannak.

kötött

Kötött ruha vonzónak és szépnek tűnik, ha áttört betétek vannak benne. Ha meleg fonalból készül, akkor ez az opció alkalmas az irodában, jó a téli szezonban. A ruha lesz puha, szelíd, meleg hideg időben.

A vékony pamutfonal készült kötött ruha megfelel a nyárnak.

Látványos kombinációk

Fehér

A rózsaszín és a fehér tandem sikeres lehet. A fehér jó a kiegészítőkben.

Dobj egy fehér kabátot, kiegészítsd a képet egy fehér karkötővel vagy gyöngyökkel. A hagymák pozitív, könnyű és vidámságot sugároznak.

Fekete

A fekete és rózsaszín klasszikus kombináció. A fekete szín élénk színeket emel, és megnöveli a képet. A fekete heveder vagy szalag lesz a kis csavar, ami gyakran szükséges ahhoz, hogy a kép teljes legyen.

Szürke

A szürke nagyon szép, rózsaszín pasztell árnyalattal. Ez a kombináció alkalmas a hideg évszakra. A téli téli csodálatos együttes egy rózsaszín ruha, szürke kardigán és csizma lesz. A kép szelíd és nőies lesz.

Kék

A kék és a rózsaszín kombinációja a természetben való kreativitásra alkalmas. Ez vonzza a figyelmet. A rózsaszín azonban kiegészíti a kék színt. A kombináció fiatal korban alkalmazható, csak ebben az esetben a rózsaszínnek világosnak és gazdagnak kell lennie. A világos rózsaszín új érzést ad.

Kék

Ez az aktív lányok kombinációja. A kék jó cipő, kézitáska, ékszer. A miniatűr öv hozzáadható a képhez.

Piros

Rózsaszín, piros megjelenés kissé agresszív. Ezért, ami a legfontosabb, a piros színárnyalatok jó választása. A piros kiegészítők hangsúlyozzák a természet vitalitását és nyitottságát.

Bézs színű

Elegáns és stílusos a bézs cipő, a táska és a nyak körüli sál. Az ebből a képből készült ékszerek lehetnek az arany színei.

Zöld

Zöld kiegészítőkben alkalmazható. Szandál, fényes kuplung, ékszerek - a kép tavasszal pozitívan fog játszani. És viselhet egy esőkabátot vagy kabátot, amely világos zöld.

Sárga

Sárga és rózsaszín - nem szerény természetű kombináció. Az íj rendkívül fényes, sugárzó és nem minden lány dönt. Hideg rózsaszín és világos sárga nem ajánlott. A harmonikus hideg árnyalatok.

Lila

A lila árnyalatnak hidegnek kell lennie, és a rózsaszínűség felett kell lennie. A kombináció ideális irodai és gyalogtúrákhoz.

Lila

Lila és rózsaszín a fényerő megtestesülése. Ha az árnyalatok pasztellek és pályák, akkor egy romantikus képet alkotnak.

árnyék

Gyengéd, könnyű

A finom árnyalathoz tartozik a halvány lila és a lazac. Ez a romantika és a pihenés, amely az ilyen virágok ruháiban robbant.

Világos rózsaszín árnyalatok kizárólag a fiatalok számára. Ezért nem tanácsoljuk a nőknek, hogy viseljenek egy ilyen színű ruhát. Egy világos rózsaszín ruha tökéletes egy szőke számára. De ez nem alkalmas üzleti találkozókra és munkára.

Piszkos rózsaszín árnyalat gyakran nevezik fénynek. Ez az árnyék szinte mindenki számára alkalmas, univerzális és tökéletesen kiegészíti a kor bármelyikének képét.

Világos sötét

Az amarant színárnyalata is fényes és telített. Az amarant színe erős és domináns jellegű. Ha üzleti nő vagy, akkor ez a színed.

A fényes árnyalat másik képviselője a fukszia. Szín, feltűnő. A ruha inkább üdülésre, mint a napi előfordulásra vonatkozik. A színárnyalat mindig divatos, de nem minden. Hangsúlyozza a barnák szépségét. A világosbarna hajú lányoknak ragyogó sminket kell csinálniuk, és csak ilyen ruhát kell viselniük.Szőke nem ajánlott. Túl világos a számukra. Több visszafogott árnyalatra van szükségük.

A flamingó árnyék illik a szőke és a barna hajú nőkhöz.

A rózsaszín fényes árnyalata bíbor (bíbor). Robbanó, csillogó, érzéki és romantikus. Ezért a bíbor ruha alkalmas 18 éves korára és az 50 év feletti ruhára. A bíbor ruha univerzális. Egy ilyen színű ruhában dolgozhatsz, üzleti találkozót, bulit. Ez az ünnepek és a mindennapi élet. Szinte bármilyen anyagból készíthető.

A cowberry nagyon gazdag és nemes.

Csillagképek

Sok csillag rózsaszín ruhát visel. A Paris Hilton kedvenc színe. Ő nem idegen Sandra Bullocknak ​​és látványos szőke Cameron Diaznak. A csillagok sugárzik a fiatalokat és a nőiességet.

Mit kell viselni

Bármelyik ruhát választja: bolyhos vagy áramló sziluett, amely illeszkedik a derékhoz, akkor kegyelembe és nemességbe kerül. A kiegészítés cipő, kontraszt vagy egyezés. Ékszerek - aranyból, ezüstből vagy gyöngyből. De mindent részletesebben.

tartozékok

Ha bulizni fog, egy fényes bíbor ruha, egy nagy kontrasztú platform, egy kis tengelykapcsoló lesz az esemény sztárja.

A ruha tökéletesen illeszkedik az arany kiegészítőkhöz. Ez különösen a halvány rózsaszín árnyalatára vonatkozik.

Általában véve a wc ezen részének kiválasztását a napszak határozza meg. Az alkalmi íj kis méretű fülbevalót feltételez. Ha kövekkel vannak, akkor jobb, ha átláthatóak. Jó kinézetű láncok és kis medálok.

Az esti megjelenés fényes akcentusokat igényel. Ezért a helyes döntés a hatalmas karkötők, gyűrűk vagy nagy nyakláncok választása lenne.

Bármi legyen is a kép, az univerzális díszítés gyöngy lesz. Ők gyengédséget és tömörséget adnak.

A tartozékok kontrasztos színek lehetnek, például fekete karkötő, öv és tengelykapcsoló. A bézs, a tea rózsa és a lila színe is érdekes.

Ékszer kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy melyik anyagból készült a rózsaszín ruha. A sűrű szövet geometriai vonalakhoz és formákhoz szükséges, könnyű - nőiesség.

cipő

A rózsaszín színt a melegség és a hidegség jellemzi. Ennek megfelelően a kombináció ugyanazon az alapon zajlik: a hidegnek hidegnek kell lennie (kék, lila vagy lila), meleg - meleg (barna, bézs). A cipő kiválasztásakor ne felejtsd el. A cipő és a felszerelés két tónusú (a cipő sötétebb).

A fekete sarkú cipők karcsúságot és kegyelmet adnak. Leginkább a ruha mély rózsaszínű színéhez illeszkednek. De ne felejtsük el elkapni ugyanazt a színes tengelykapcsolót és tartozékokat.

Cipő szürke és ezüst, arany tónusok a versenyből, és ezt a tervezők is megjegyzik. Ugyanez mondható el a fehér cipőkről is. By the way, és a barna színű a cipő, mindig jön egy rózsaszín ruhát.

Ami a modelleket illeti, a „csónakok” klasszikusok, és nyertesek. Ő lesz nőiesség, a kép elegáns lesz.

A hajtű varázslatos, pompás és szexuális. Az egyetlen negatív a fáradtság, amelyet a sarok magassága okoz.

Rózsaszín ruha balettcipővel az alkalmi stílus, melynek kényelmét és kényelmét jellemzi. A nő a bennük szépnek és tágasnak tűnik. A repülési stílus és a könnyű szövet lesz a megfelelő döntés. A kép kiegészítéséhez kardigán és tágas táska.

Töltsük fel

A rózsaszín színe szeszélyes és nem tolerálja a mellszobor. A felesleg mindent elronthat, ezért komolyan kell lennie egy rózsaszín ruhát alkotó smink kialakításában. A fényerő, a durvaság és az agresszió itt elfogadhatatlan.

Az árnyékokat ugyanolyan árnyalattal használjuk, mint a ruhát, szigorúan tilos. A halvány rózsaszín ruha és ugyanaz az árnyék fájdalmasnak tűnik. Ha a ruha ellenkezőleg, fényes árnyalatú, az árnyékok bohóc színezést adnak.

A matt árnyékok tökéletesek, csillogó fény nélkül. Paletta - homok vagy bézs.A hajú lányok számára a szempillaspirál és a szemceruza barna.

Jó hatással van a gyöngy és a szürke árnyalatok. De kerülje a túlzott telítettséget. Ugyanez mondható el az árnyalatok kékes spektrumáról (lila, levendula, kék). A sötét paletta naponta teljesen helytelen.

A smink fő elve ebben az esetben a természetesség. Használjon valamit, ami hangsúlyozza a természetes fellebbezést. Alkalmazzon természetes színû alapszínt, vagy kissé sötétebb, mint a bőr színét. Könnyű arc és rózsaszín ruha nem egyeztethető össze. A ruha egészségtelen megjelenést ad a bőrnek.

Az elpirulás színe ajánlott arany vagy őszibarack. Könnyűnek és tágasnak kell lenniük, és nem úgy kell kinézniük, mint egy fényes foltot az arcokon és arcokon. Ez különösen a világos és sötét rózsaszínre vonatkozik.

Világos barna lehet összpontosítani az ajkak - szilva, bordó. Az őszibarack ruha barna, arany és terrakotta árnyalatú.

Rózsaszín smink használható az ajkakon. Ha a rúzs és a ruha színe megegyezik, akkor az árnyékok semlegesek.

Nem alkalmazható vörös sminkre. A kivétel a világos árnyalatok.

Mindenesetre, ha úgy dönt, hogy rózsaszín ruhát visel, a saját kora és a napszak irányítja. A legfontosabb az intézkedés betartása.

Comments
 1. Lelia
  07.11.2017

  Hűvös ruhák

 2. Alexander
  19.01.2016

  Egy ilyen lányos rózsaszín ... tetszik ez a szín. Az 50 év feletti nők esetében azonban ezt a színt óvatosan kell kiválasztani, jobb, ha rózsaszínű porokat használ.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok