A ruhák színei

Csokoládé színű ruha

Csokoládé színű ruha

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki alkalmas?
 2. hossz
 3. Látványos kombinációk
 4. Teljesen
 5. Mit kell viselni?
 6. cipő
 7. tartozékok
 8. Töltsük fel

A csokoládé árnyalat nagyon népszerű a nők körében, mert az ilyen színű ruhák olyanok, mint sok divat. De gondolkodva, hogy vásároljon egy ruhát a csokoládé színének, sokan nem tudják, hogy ilyen ruhát fognak-e eljuttatni hozzájuk, és nem is tudják, mit kell viselniük. Gondoljunk ki, ki kedveli magát egy ilyen "finom" színű ruhával, valamint azzal, amit a legjobban kombinálhat.

Ki alkalmas?

Mivel a csokoládé meleg, minden nőt díszít. Egy ilyen színű ruhát látványosnak látsz egy szőke, és egy vörös hajú fiatal hölgy, barna hajú nő, és egy gyönyörű barna.

hossz

hosszú

A sötét csokoládé árnyalatú ruha a padlóra jó választás egy ünnepi alkalomra. Ilyen felszerelés esetén általában drága szöveteket és gazdag anyagokat használnak, például kövekkel, csipke- vagy bőrbetétekkel.

Hatékonyan úgy néz ki, hogy a csokoládé ruha nyitott háttal vagy magas résszel van ellátva. Nem kevésbé vonzó és szexi modellek, amelyeknek nyaklánc vagy egy válluk van.

rövid

A csokoládéval ellátott mini ruhák alkalmi ruha vagy irodai viseletre alkalmasak. A gyártásukhoz gyakran kötöttek, sifonok vagy pamut. Egy rövid csokoládé színű ruha jól néz ki egy övvel. Ugyanakkor a modellek lehetnek formálisan illeszkedőek és meglehetősen szabadok.

Látványos kombinációk

 1. A csokoládé árnyéka tökéletesen kombinálva van a fehér színnel. Például egy ruha lehet csokoládé alsó és hófehér felső. Az egyik érdekes és népszerű lehetőség a borsó ruhájának színe.
 2. Az ideális csokoládé társa színének másik változata a bézs. Csokoládé színű ruhát viselhet bézs színű dzseki vagy dzseki, és kiegészítheti ezt a ruhát egy bézs tengelykapcsolóval és egy könnyű sállal.
 3. Figyelemre méltóan egyesíti a csokoládé színét más pasztell árnyalatokkal - őszibarack, tejtermék, tejszín, világos türkiz, halvány rózsaszín, világos citrom.
 4. Ha szeretné, kombinálhatja a csokoládét és a fekete árnyalatokat, ha a színekben színes kiegészítőket választja ki, amelyek sötét háttér előtt kiemelkednek.
 5. A csokoládé szín és a bordó vagy a piros kombinációja lenyűgöző. Egy meleg őszi napra jó választás lesz egy csokoládé ruha, amelyet piros cipő és piros kabát egészít ki.
 6. A narancs a csokoládé számára is megfelelőnek tekinthető. Bemutatható a ruha díszítésében, valamint kézitáskában, ékszerekben és cipőkben.

Teljesen

Mivel a sötét árnyalatok képesek az ábrát vizuálisan lágyabbá tenni, a csokoládé színű ruhák jól illeszkednek a nők testéhez. Ha ezt a ruhát magas sarkú cipővel viseli, eleganciát és karcsúságot biztosít.

Mit kell viselni?

A csokoládé ruha segítségével feltétlenül vegye fel a fényes vagy kontrasztos elemeket, hogy ne érezze el a színeit.

cipő

Ha ilyen színű alkalmi ruhát visel, kiegészítse azt egy kis sarokkal vagy cipővel ellátott szivattyúval. Egy csokoládé ruha estére történő változatához vegye fel a cipőt a sarokkal (a lakkozott cipők különösen lenyűgözőek ebben az esetben). A csokoládé ruha nyári modelljéhez válasszon egy sabotot vagy egy nyitott szandálmodellt.

Fontos, hogy válasszon megfelelő cipőt, hogy ne roncsolja meg a csokoládé színben megjelenő ruha vizuális benyomását. A klasszikus színekben, mint például fekete, szürke és fehér, nem fogja elveszíteni a csokoládé cipőit.Jó lehetőség lenne a sárgarépa cipő és a világos narancssárga színárnyalat. Érdekes ötlet lenne, hogy csokoládé színű ruhát adjon arany vagy leopárdcipővel.

tartozékok

Egyezik a ruhával csokoládé színű díszítéssel bézs, tejszerű, ezüst, arany, bézs, narancs vagy türkizkék. Ezek közül az ékszerekben és cipőkben megjelenő árnyalatok nagyon harmonikusak a csokoládé színével. Az árnyalatú ruha gyönyörűen ötvözi mind az ékszereket, mind az ezüst vagy arany ékszereket.

Érdemes megjegyezni, hogy a csokoládé ruhát bőr, fa vagy szőrme is kiegészítheti. Például választhat fából készült gyöngyöket és egy fából készült karkötőt a csokoládé színű ruha alkalmi modelljére.

Töltsük fel

Egy univerzális választás a csokoládé ruha lesz a barna árnyalatok és a barna ceruza smink, valamint a fondant rúzs vagy átlátszó ajakfény használata.

Egy estélyi ruha a csokoládé színe, hogy a smink arany színű. Jól néz ki egy árnyalatú ruha és természetes smink, amelyhez test árnyékokat használnak. A csokoládé ruhával viselt elemektől függően megállíthatja a vörös rúzs vagy türkiz árnyalatok választását.

Comments
 1. Katia
  28.01.2016

  Ritkán elég, ha csokoládé színű ruhákat látunk, de nagyon szépek és „finomak”. Egy ilyen ruhát akarok. Különösen tetszett az illeszkedő ruha 4m-es fotója, kis pöttyökkel.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok