A ruhák színei

Test ruha - egy provokatív képért

Test ruha - egy provokatív képért

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki alkalmas?
 2. Meztelen hatás
 3. hossz
 4. Látványos kombinációk
 5. Mit kell viselni?
 6. harisnyanadrág
 7. cipő
 8. Kiegészítők és ékszerek

A bőr színei nap mint nap egyre népszerűbbek. És ez egyáltalán nem meglepő. A bézs színű természetes színárnyalat frissül, így a kép nőiesebbé és elegánsabbá válik. A hústónusú ruha lehet irodai és hivatalos, valamint elegáns, ünnepi.

A test ruha, mint a mi bőrünk, több árnyalatú lehet: szinte fehértől világosbarnaig. Könnyen kombinálható az alapszekrény számos elemével, ami sokoldalúvá teszi.

Ki alkalmas?

A hímszínű színű női hideg árnyalatok színe "téli" és "nyári" típusú. Általában egy ilyen ruhának világos szürke vagy füstös patina van. Jó a hivatalos üzleti találkozókra.

A húsos ruhát sikeresen kombinálják a „tiszta arc” sminkkel, amely kiemeli a természeti adottságokat, kifejezőbbé teszi őket. Kiderül, hogy mindennapi, de kifejező és divatos "íj".

Egy dátumban testes ruhát viselhet. Minden nőt még vonzóbbá és vonzóbbá tesz. Make-up egy különleges alkalom, hogy jobban fogékony, hangsúlyt fektetve a szemre. Az ajkakat semleges csillogással kell fedni a "víz sima felület" hatására. Ez érzékiséget és kötetet ad nekik.

Meztelen hatás

Emellett a húsos ruhák lehetővé teszik az úgynevezett "meztelen hatás" elérését. A bőrrel való összeolvadással ez a ruha teljesen meztelenül érzi magát. A hollywoodi csillagok gyakran használják ezt a technikát a vörös szőnyegen, és szeretnék hangsúlyozni az ideális formáikat.

Egy ilyen hatás mindig csodálatot okoz a férfi közönség soraiban. Az egyik első wow-effektus érezte Marilyn Monroe híres hollywoodi színésznőjét.

A híres, meztelen hatású, számos strasszos hímzett ruha nem hagyta közömbösnek a nézőt.

De a "meztelen" hatású ruhának van egy másik oldala - nem tolerálja a képzavarosságot vagy a saját testük figyelmen kívül hagyását. Mindig drága és elegánsnak tűnik, de képes kiemelni az ábra hibáit, még a kisebbeket is. A „meztelen hatású” ruha a legjobb alkalom a különleges alkalmakra, és alig alkalmas a mindennapi viseletre.

Nem lenne értelme, hogy nagy kiegészítők formájában lógj magadra nagy díszek formájában. A hajnak jól ápoltnak és fésültnek kell lennie.

A kreatív hajvágás vagy egy összetett, bonyolult frizura disszonanciát okoz egy elegáns képpel, amely mindig egy hasonló hatású ruhát hoz létre.

A nadrágos tömlők nem nehézkesek. Azt is meg kell jelölni a „meztelen hatás”, amely garantálja a természetesség érzését, majdnem súlytalanságot.

Meglepő módon, a meztelenség hatására megjelenő testi ruhák nem mondják másoknak, hogy partnert keresel, hanem éppen ellenkezőleg, megmutatja az Ön állapotát és függetlenségét. Magas sarkú cipő és emelvény - a női cipőnek egy kellemetlen kiegészítője egy ilyen fülbemászó és elegáns ruha számára.

Klasszikus csábítás: csipke ruha húsbéléssel

Egy másik hihetetlenül csábító hatás lehetővé teszi, hogy egy ruhát kapjunk, amely hússzínű béléssel rendelkezik.

Ha a tetejét varrjuk, például fekete csipkéből, úgy érzi, hogy a lány átlátszó, elegáns ruhát visel a meztelen testén. Ez extravagánsnak és provokatívnak tűnik.

Ha ezt a hatást szeretné elérni, akkor nem talál jobb választást.

hossz

Hosszú a padlóra

A bézs színű árnyalatú, csillogó vagy tollas díszítésű, hosszú ruha alkalmas minden olyan szépségre, amelyik másokat lenyűgözni szeretne. Az ilyen modell mellett a királyi személyek gyakran választják meg társadalmi eseményeiket.

midi

A testruha mindennapos lehet, ha például puha kasmír vagy merinó gyapjúból készül, elfogadható midi hosszúságú és egyszerű textúra.

Sötét szürke zsákmány vagy nagy fekete csizma kiváló választás a hűvös télhez. A térfogatú kötött sál segít a megjelenés befejezésében.

rövid

A gyártók rövid ruhákat kínálnak testes árnyalatokban. Különböző textúrájúak lehetnek, mivel különböző anyagokból készülnek ruhák, például selyem, viszkóz, csipke, gyapjú és még bőr is.

Néha egy modellben a tervező könnyen kombinálja a bézs szín számos árnyalatát, ami az eredeti példányt teszi.

A fodrosok és a fodorok sokasága szinte gyerekesvé teszi a képet. Egy ilyen ruha nem lenne alkalmas egy érett, tartott nő számára. De a fiatal lányok biztonságosan beilleszthetik a szekrénybe.

Látványos kombinációk

A Fashionistas gyakran bézsét egyesíti más, világosabb színekkel. Ez lehetővé teszi, hogy a képet élénkvé tegye.

A legtöbb vörös szín (különösen a cseresznye és a vörösáfonya) a húsos színnel együtt jól néz ki.

Mit kell viselni?

Nem nehéz megvilágos együttes létrehozása bézs ruhával, hiszen az univerzálisan versenyezhet egy kis fekete ruhával. Ha a ruha egy egyszerű tömör vágással rendelkezik, akkor az irodában és a pártban szolgál.

A barna bolero vagy a tenger zöld kabátjával kombinálva minden barna felismerés nélkül átalakul, és a párt csillagává válik.

A nagy gyöngyökkel vagy fényes flitterekkel hímzett farmer dzseki egy gyönyörű duettet hoz létre, melynek egy kis bőrszíne van. Ez az "íj" alkalmas arra, hogy a klubba, a karaoke-ba vagy a moziba menjen.

A narancssárga cipő és az öv színe színes lesz és élénk lesz. De egy fehér vagy fekete kabát és kézitáska egy jó cég egy ruha számára, hogy formális üzleti megjelenést hozzon létre.

harisnyanadrág

A természetes árnyalatú harisnyanadrág bármilyen ruhához alkalmas. A női lábakon szinte láthatatlanok, de színeik jól illeszkednek és kellemes tapintásúak. Fekete feszes harisnya illik a bézs színű ruhához a hűvös őszi és téli időszakban.

cipő

A legegyszerűbb választás a megfelelő cipő kiválasztásakor - egy hasonló árnyalatú csizma vagy cipő. Bézs lakk elegáns és drága. Adjon hozzá egy lelkesedést a képhez, hogy segítsen a "színes" csónakok "nedves aszfaltjában".

Nyáron a szilárd talpon vagy a platformon található fehér szandál különösen jó.

A farmer ékszandál és a farmer dzseki tökéletesen illeszkednek a természetes bébi színű, tágas ruhához. Egy ilyen átalakulás lehetővé teszi, hogy egy fiatal lány valódi babává váljon.

A végzetes szépség képe mindig kiegészíti a „érett cseresznye” hajtűszínét. Ha a testmodell választott modellje sportos stílusban van, akkor nem lehet divatos cipők nélkül a platformon.

Eredeti megjelenésű cipők, arany vagy ezüst, strasszokkal díszítve.

A természetes árnyalatú bőr ruha harmonikusan néz ki egy fekete cipővel.

Kiegészítők és ékszerek

Világos akcentusok a cseresznye színeinek kiegészítőként vagy más piros színárnyalatokként mindig segítenek egyedi kép létrehozásában. Fényes kiegészítők nem lehet túl sok, ezért ne felejtsük el az arányérzetet. A bézs szín önmagában semleges, és könnyen kombinálható a legtöbb élénk színekkel.

Nemes és kifinomult megjelenés a bézs háttéren különböző barna változatok. A sötét csokoládé árnyéka különleges eleganciával rendelkezik.Nézze meg közelebbről a karkötőket, az órákat, a gyöngyöket és az egyéb kiegészítőket. Tehát látványos kombinációt hozhat létre a bőrszínnel.

Comments
 1. Helena
  09.02.2016

  Gyakran nem látható messziről a testi ruhák, és úgy tűnik, hogy a lány meztelenül van.) Igazán provokatív. Én magam szeretem a testét a kontrasztos csipkével kombinálva, mint itt a képen a testrétegről.

 2. Irene
  06.02.2016

  Testreszabás fekete csipkével - nagyon ünnepi lehetőség, de mérhetetlen.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok