A ruhák színei

Sötétkék ruha - egy titokzatos képért

Sötétkék ruha - egy titokzatos képért

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Népszerű stílusok
 2. Látványos kombinációk
 3. hossz
 4. bársony
 5. szatén
 6. Pöttyös
 7. Gallérral
 8. Mit kell viselni?
 9. Ékszerek, ékszerek
 10. harisnyanadrág
 11. cipő
 12. Töltsük fel
 13. manikűr

A kék a színpaletta egyik legértékesebbje, mélységet és rejtélyt hordoz, ezért tökéletes a nyugodt, de érzéki kép létrehozásához.

A sötétkék színű ruhákat különböző színű lányok választhatják. A kék szemű hideg barnák olyan lenyűgözően fognak kinézni, mint a fényes barna szemű barna hajú nők. Szőke és vörös hajú lányok szintén nem szabad elkerülni ezt a színoldalt, csak a megfelelő árnyalatot kell választani, hogy a bőr ne látszódjon túl sápadt.

Népszerű stílusok

A magas derékú ruhák különböző stílusok lehetnek, például bébi dollár (rövidített ruha, lángolt szoknya), görög stílusban (ingyenes ruha a padlóra) vagy csak egy ruha.

A ruhaöltözés egy rugalmas anyagból készült, rugalmas anyagból készült ruházat. Ez a ruha szorosan illeszkedik az ábrához, így általában magabiztos lányok választják. Ha kétségei vannak a figurájával kapcsolatban, akkor jobb, ha hibásan és korrigáló fehérneműt viselni a harisnyanadrág alatt.

A sport ruhák lehetővé teszik a sportruházat kényelmét a mindennapokban. Ezeket a ruhákat általában sportruházat gyártó cégek állítják elő.

Nagyon gyakran a sportruházathoz tartoznak a tréningruhák jellemzői, például a motorháztető vagy a húzózsinór.

A köpeny ruha egy közepes hosszúságú ruha (térd vagy kissé magasabb), amely kissé illeszkedik az ábrához.

Az ilyen ruhák a múlt század közepén voltak a legnépszerűbbek, és Edith Piaf és Audrey Hepburn örömmel viselték őket. Ma egy köpeny ruha tekinthető univerzális szekrénynek, ami megfelelő egy üzleti találkozón, egy időpontban és egy partin. Egy sötétkék tok lesz a megoldás minden alkalomra. A kép diverzifikálása segíti a megfelelő kiválasztást.

Látványos kombinációk

Fehér

A sötétkék és fehér színek kombinációja sok esetben a tengeri témákkal való összefüggést eredményezi. A tengerészruhák női változata, amely egy rövidített ruha gallérral és egy vékony szoknyával, minden új nyári szezon ismét releváns.

A kék és fehér színű ruha nemcsak játékos, gondtalan, hanem üzleti is lehet. Sötétkék, szigorú ruha, hófehér mandzsettával és zsebekkel, már régóta egy üzleti nő szekrényének valódi klasszikusja.

Ez a kombináció nagyon alkalmas egy estére, a tervezők már évek óta bizonyítottak számunkra.

Kék

Sötétkék színe jól megy a kék, beleértve a kék színét is. Ha a szekrényben olyan sokoldalú dolog van, mint egy kék farmer ing, akkor biztonságosan viselhet egy sötétkék sundress vagy alkalmi ruha. Ugyanazzal a sikerrel, egy farmer dzseki helyettesítheti a kék kardigánt vagy kabátot - ez inkább egy szigorú ruha, amely általában az irodában van. A fényes kék harisnya tökéletes a meleg, kötött, sötétkék ruhában: ez a váratlan részlet segít Önnek egy eredeti, kissé szemtelen kép létrehozásában.

Piros

Sötétkék színű, vörös színnel kombinálva, valaki extravagánsnak vagy akár merész döntésnek tűnhet, de valójában egy ilyen kombináció teljesen indokolt és nagyon harmonikus.

A piros fényes és friss foltot mutat egy homályos, elnémított kék árnyalat ellen. Fényes vagy matt vörös bőrből készült kiegészítők és cipők tökéletesen kiegészítik mind az alkalmi, mind az ünnepi vagy üzleti megjelenést. Ebben az esetben a vörös árnyalatai nagyon különbözőek lehetnek: a sárgától a cseresznyeig.

Zöld

A zöld és a kék kombinációja az egyik leginkább harmonikus, ahogy a természetben gyakran megtalálható. A legszembetűnőbb példa a víz alatti világ hihetetlen szépsége, amelyben ezeknek a színeknek több száz árnyalata van.

A sötétkék színeket sokan nagyon komornak tartják, így a zöld kiegészítők nagyszerű módja annak, hogy „hígítsák” a sötét ruhát, frissebbé és dinamikusabbá tegyék. A zöld cipők és a kézitáska tökéletesek egy sötétkék ruhában.

Fekete

A sötétkék és a fekete kombináció klasszikus színséma üzleti öltönyök és estélyi ruhák számára. Ez a diszkrét kombináció tökéletes a hivatalos eseményekre. Ahhoz, hogy a kép ne legyen túl sötét, ajánlatos kontrasztos részletekkel kiegészíteni. Az irodai öltözékben könnyű pánt vagy póló lehet (ha a ruha stílusa lehetővé teszi, hogy ingét viselje).

A különleges alkalmakra szánt ruha csak a pezsgő ékszerek kíséretében szükséges - még akkor is, ha ékszer, hanem a legjobb dolog, hogy jó minőségű volt.

Narancssárga

A sötétkék és a narancs váratlan kombinációja nyáron fényes és romantikus. Ez a szín leginkább könnyű, nőies ruhákhoz használható - egyértelműen megjelölt derékvonal és lángolt szoknya. A narancs-kék színséma az egzotikus madarak vagy a trópusi virágok élénk színeire emlékeztet. A narancssárga és kék ruhát magával kell vinni a pihenéshez, mert tökéletesen elszállítja a gyönyörű déli túrát. Ebben a ruhában nem fog észrevenni.

hossz

Szóval, a sötétkék ruha alkalmas számos alkalomra, csak meg kell találnia a megfelelő modellt. Az első dolog, amit figyelembe kell venni, a ruha hossza.

hosszú

Hosszú, sötétkék ruha természetesen különleges alkalmakra. Esküvő, érettségi, Szilveszter - pontosan azok a helyzetek, amikor a ruha a padlóra lesz a legszívesebben.

Egy hosszú, sötétkék ruha lehet egy csuklós vagy zárt karosszériával, felszerelhető szoknya vagy bolyhos. Az esti modellek hosszú gipsz ujjúak, valamint aszimmetrikus ruhák csak egy hüvelyvel. Egy sötét ruhában, sötét kékben öltözött lány, mintha rejtélyes lenne, ezért elkerülhetetlenül mások érdekeit idézi elő.

midi

A közepes hosszúságú ruhák megválasztása egyszerűen óriási: ezek a könnyű ruhák, alkalmi kötött ruhák, laza ingek és táskák.

A sötétkék rajongóknak szekrényükben többféle, különböző modellből álló ruhája van, amelyek bármilyen helyzetben segítenek. A Midi ruháknak egy nagy előnyük van - különféle rendezvényeken, formátumtól függetlenül viselhetők. Egy sötétkék ruhában szoknya a térdre, akkor jöhet a munkába, majd folytassa a dátumot.

rövid

Egy rövid, sötétkék ruha lehet egy forró nyári nap ruha, vagy egy koktélparti, mindez a stílus és a szövet függvénye.

A koktél ruhák általában sűrűbb anyagokból vannak varrva. A ruha, amelybe táncolni fog, egy figura illeszkedik, vagy teljes szoknyájával rendelkezik (az utóbbi esetben a modell egy kicsit hasonlít egy tutu-ra). A legjobb lehetőségek lehetnek végtelen sokak: nyitott karosszéria, nyakkivágás, amerikai karfarok, stb. A könnyű nyári ruhákat általában vékony, természetes anyagból varrják, és stílusuk gyakran elég egyszerű.

Csipke, gipsz

Egy csipke ruhát viselő nő hihetetlenül vonzónak tűnik.Ebben az esetben a ruhának nem kell átlátszónak lennie: a semleges vagy kontrasztos színű béléssel rendelkező modellek nem kevésbé lenyűgözőek.

A sötétkék csipke nagyszerű felszerelés lehet koktél vagy gálavacsorára. Egy csipke ruha az elülső lezárásban nagyon szépnek tűnik, de a hátán mély nyakkivágással. Egy ilyen ruha a legmegfelelőbb alkalom egy szép testtartás bemutatására. Azok, akik nem kedvelik az áttört ruhákat, csipke részletekkel rendelkező modelleket ajánlhatnak, például a guipure ujjakkal.

bársony

A sötétkék bársony egy igazi klasszikus ruha. Kiválóan alkalmas ünnepi és kulturális eseményekre. Egy ilyen ruhában megjelenhet egy vacsora és a színházi premieren.

A bársonyos ruha leggyakrabban hosszú, formájú, gyönyörű, a mellkason vagy a hátoldalon található nyakkivágással. A kék bársony mellett a legjobb ékszereket is viselheti, de ne feledje, hogy a csillogás mérsékelt.

szatén

Az Atlas meglehetősen sűrű és nehéz anyag, ezért a legjobb, ha estélyi ruhákhoz választja.

A szatén ruhák nemcsak hosszúak, hanem mini is lehetnek. Az egyetlen dolog, amit figyelembe kell venni, az, hogy ez a szövet rosszul fekszik, így a szatén ruha teljes szoknyával való megtalálása nem lesz könnyű. Az ékszerek kiválasztása a szatén oldalára, ne feledje, hogy ez az anyag mesterséges fényben csillog, úgyhogy próbálja meg anélkül, hogy sok strassz és más fényes részlet lenne.

Pöttyös

A pöttyös ruha, bár a retro stílushoz tartozik, harmonikusabbnak tűnik a nagyon fiatal lányoknál. Általános szabály, hogy egy rövid ruha, egy huncut szoknya a hajtogatásban.

A pöttyös ruha azonban nem mindig könnyű ruhát jelent. Az idősebb lányok választhatnak egy közepes hosszúságú, egyenes vagy enyhén illeszkedő modellt, és a szíjnak megfelelnek a színek.

Gallérral

A gallérral ellátott ruhák, annak ellenére, hogy általában üzleti stílushoz kapcsolódnak, nagyon aranyosak. Ebben a ruhában egy felnőtt lány is egy középiskolás diáknak érzi magát. Egy sötétkék ruhát viselhet gallérral, hogy tanulhasson és dolgozzon, és ezután találkozzon a barátaival. A gallérok ugyanolyan anyagúak lehetnek, mint a ruha, vagy lehetnek kontrasztos textúra és színek. A galléron levő piszkos szalagok, még a szigorú kép is megkönnyíti a könnyedséget és a romantikát.

Mit kell viselni?

A sötétkék ruha jó, mert ennek a ruházati cikknek az alapján sok olyan készletet hozhat létre, amelyek több alkalomra is alkalmasak. Kísérlet - a cipők, kiegészítők, ékszerek megváltoztatása, saját, egyedi képek készítése.

Egy sötétkék ruhát, fényes vörös cipővel és ugyanazt a rúzsot kísérve valódi csábítóvá válhat. Egy sötétkék ruhát áthelyezve, és egy hatalmas, matt bőrből álló tengelykapcsolót helyezve el egy üzleti nő szerepét.

Ékszerek, ékszerek

Sötétkék - a színe visszafogott és nyugodt, így a kép ebben a színsémában könnyen feloldható mindenféle díszítéssel.

Ha egy estélyi ruháról beszélünk, akkor az aranyból és ezüstből készült ékszerek tökéletesen megfelelnek neki. A fehér arany zafírja tökéletes harmóniában van a sötétkék ruhával. A könnyű, nyári képek egy egyszerű, de kiváló minőségű ékszerekhez illeszkednek. Például egy romantikus sötétkék ruhát fényes gyöngyökkel vagy többszínű gyöngyökből vagy kövekből készült nagy fülbevalókkal lehet kiegészíteni.

harisnyanadrág

A sötétkék ruha harisnyát a szezontól függően kell kiválasztani. Univerzális lehetőség - vékony testszínű harisnya vagy enyhén barnás árnyalattal.

A hideg évszakban a fekete harisnyanadrág - áttetsző vagy vastag - illik egy ilyen ruhához.

A színes harisnyák rendszeresen visszatérnek a divathoz, így élénk színek harisnyait viselhetjük, például zöld vagy sárga, egy sötétkék alkalmi ruhához.

cipő

Nos, ha a szekrényében fekete vagy bézs színű cipő van - tökéletesek a sötétkék ruhákhoz, de csaknem minden ruhához.

Nem kell figyelmen kívül hagyni a kontrasztos színek cipőit.

A piros, sárga vagy zöld cipő egy sötétkék színű ruhát fog kinézni, ami igazán lenyűgöző, feltéve, hogy egy kicsit megérinti.

A klasszikus cipő illik az elegáns ruhához, és szandálokat vagy szandálokat vásárolhat semleges színekkel a nyári ruhában.

Töltsük fel

A lányok által a sötétkék ruhában történő smink kiválasztásakor a legnagyobb hiba a kék és a kék színek túlsúlya. A stilisták azt tanácsolják, hogy ne próbálja meg a Snow Maiden képét, hanem egy melegebb, kontrasztosabb palettánál álljon meg.

Kísérletezzen arany, bézs és rózsaszín árnyalatokkal. Az ajkaknál válasszon rúzsot, amely fényes, vagy éppen ellenkezőleg, természetes tónusú. A kötet hatásának kialakításához használjon ajakfényt.

manikűr

Kék lakk nagyon szépen néz ki, csak ápolt kezeken. Ha tökéletes manikűrvel büszkélkedhet, akkor a sötétkék ruhában választhat a kék lakkozás egyik árnyalatáról.

A fényes, fényes lakk lehetővé teszi, hogy elrejtse a manikűr minden hibáját, sőt mindig természetesnek tűnik, és nem ragadja meg a szemet. A sötétkék ruhában a mindennapi manikűrhez ajánljuk, hogy válasszon egy finom rózsaszín vagy bézs lakkot. Világos kép létrehozásához használjon lakkkal telített színeket, mint pl.

Comments
 1. Kira
  11.01.2016

  A sötétkék ruha univerzális: viselni lehet munkához, sétához és kávézóban. Szerintem a manikűr jobb, ha semleges.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok