A ruhák színei

Fekete ruha piros cipővel (56 fénykép)

Fekete ruha piros cipővel (56 fénykép)

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Hogyan válasszuk ki a cipőket
  2. Hogyan válasszuk ki a harisnyát
  3. Hogyan kombinálható egy fekete ruha piros cipővel

A vörös és a fekete egy egész regény a szenvedélyről. Egy fekete ruhás, piros cipővel, nem kevésbé klasszikus, mondja el a világnak a súlyosságot és a vonzerőt, a rejtélyt és a női varázst. Ez a ruházat bátorságot igényel, mert soha nem fog észrevenni. Az ilyen kombináció titokzatosságának megőrzése érdekében azonban szem előtt kell tartani a kis titkait.

Hogyan válasszuk ki a cipőket

A képen piros cipővel a reflektorfényben mindig lesznek. Ezért az ilyen cipők érdekes kiemelés, és ugyanakkor felelősségteljes választás. Úgy tűnik, hogy valakinek nincs semmi választása - a szokásos cipők, csak piros. De valójában ezek különböző stílusok, színek és különböző anyagokból készülhetnek. És minden eset megfelel a saját verziójának.

A lakk magas sarkú cipője üzleti öltönyben kombinálva nevetséges és még vulgáris is lehet, és fordítva, túl egyszerű - matt cipő, fényűző estélyi ruhával.

A leggyakoribb és sokoldalúbb cipő - piros cipő a sarkon. Mind az üzleti öltöny, mind a ruha megfelel a legújabb divatoknak. Az irodában mindig jobb választani a cipők állandó sarkát és elnémított tónusait, például az érett cseresznye színét, hogy ne váljanak öltözködési jogsértővé. Egy egyszerű piros balett lakások jó egy nap séta.

A velúr cipő jobban illeszkedik az esti viselet luxusához vagy egy hivatalos alkalomhoz, mint a magas sarkú cipő. Egy párt vagy egy különleges alkalom esetén a szabadalmi bőr cipők jóak. Ők uralják a labdát a képen, nem tolerálják a többletet más részletekben, és a szigorú feketék különösen megfelelőek lesznek. Még rendes hajók, díszített strasszokkal, íjakkal vagy szokatlan kiegészítőkkel, ünnepélyesebbek lesznek.

A luxusszövet vagy a díszítés, a drapéria, a dekorációk tökéletesen illeszkednek a cipőhöz egy magas platformon és vastag sarokkal.

Hogyan válasszuk ki a harisnyát

A piros cipők nagyon szeszélyesek és nem szeretik a gyalogos versenyet. Ezért a harisnya kiválasztása nagyon korlátozott. És ezek közül a főbb kedvencei matt testesek, a "távollét" hatása a lábon. Egy fekete ruhával és piros cipővel egy ragyogó duett fekete harisnyát hoz létre. De néhány fenntartással: ez a kombináció alkalmas vastag anyagból készült ruhákra, jelmezekre vagy kötöttárukra, és magának a harisnyanadrágnak szinte átlátszónak kell lennie. Nézze meg harmonikusan a fekete harisnyanadrágokat, amelyek csendes színekkel rendelkeznek, mint például a bordó.

Élénkvörös cipők alatt ne viseljen színes, fehér, vastag fekete, szürke és csak gyapjú harisnyát.

A cipőknek és a rövid szokatlan ruhának megfelelő piros harisnya lehet egy modern megjelenés. Ez egy merész kombináció fiatal és stílusos emberek számára. De ahhoz, hogy megtaláljuk azt a szélet, ahol "hangzik", és ahol "hamis", nagyon nehéz. De az áttört, a minták, különösen a háló, a piros cipő nem fogadja el.

Hogyan kombinálható egy fekete ruha piros cipővel

Egy fekete ruha piros cipővel mindig lenyűgöző kombináció bármely korú nő számára. Ezek a cipők tökéletesek az alapvető diszkrét dolgokhoz. Az érett nők számára ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a képüket frissebbé és fiatalosabbá tegyék. De ha ilyen fényes színt választott a cipőknek, akkor minden másban mérsékelni kell.

A szigorú klasszikusok szerelmesei számára az átlagos sarkú piros szivattyúk és a térdre szerelt ruhák is nagyszerű lehetőséget nyújtanak a kép diverzifikálására. Ez a kombináció jó munkára és más esetekre is alkalmas. Csak az üzleti képben kerülje el az egyéb fényes részleteket.Egy ünnepi rendezvényen egy kis fekete ruha elegáns csillogással és fényűző stilettókkal.

A sarkú sarkú cipők egyaránt jól fognak kinézni a könnyű nyári ruhával és a vastag mezével. Különösen elegáns ruhák tűnnek klasszikus stílusban, diszkrét szomszédosak vagy lazaak, hangsúlyt fektetve a derékra, valamint hosszabb modellekre, szükségtelen kivágások és betétek nélkül. A ruhák és a cipők kombinálásánál is fontos figyelembe venni az egyik anyagát és a másik textúráját.

A szatén vagy a szabadalmi bőr cipő, mint egy sima szövet, és a velúr és a matt modellek is viselhetők kötöttáru, bársony és kötöttáru.

De az élénkvörös szín felhívja a figyelmet arra a tényre, hogy nem akar túl sokat mutatni. Még ha csak a lábán van. Ezért csak olyan ruhát kell választania, amely kezdetben felhívja a figyelmet az alak méltóságára és elrejti a hibákat. A csípő csípő egy lángolt szoknya alatt rejtett ruha alatt rejtőzhető, a derékot ki kell hangsúlyozni egy fűzővel vagy övvel felszerelt sziluettjével, és a lábak, amelyek nem csillognak a karcsúsággal, hosszú ruha alatt rejtőzhetők. Végtére is, nincs csúnya emberek - van egy rossz felszerelés.

A kifejező és harmonikus kép nem csak egy ruha és cipő. Ne felejtsen el olyan fontos részleteket, mint a haj, smink, kiegészítők.

Az illeszkedő sziluett hosszú, fekete ruhája, a magas sarkú, fényes piros cipő és az ajkakon ugyanazt a rúzs - az ilyen kontrasztok játékát - mindig megzavarja. A további semleges színekkel - például fényes gombok sorozatával és a cipők lábujjaival azonos díszítéssel - jól illeszkednek a fekete és a piros tandemjéhez. A fekete és a fehér borsó és a piros cipő érdekes képe retro stílusban a fiatal és flört lányoknak szól.

A piros cipő lehet az egyetlen fényes folt a képen - és ez most divatos. És kiegészíthetők széles övvel vagy keskeny szíjjal, tengelykapcsolóval, azonos színű fejdíszekkel. Érdekes lehetőség egy széles öv, csattal, melyet az együttes platformcipője támogat.

Tökéletesen keretezik a világos és nyitott ruhát. A keskeny heveder szigorú felszereléssel hangsúlyozza a derékvonalat. Vagy egy hosszú ruhát, cipőt egy nagy platformon, félénken kinézve alól, és egy nagy virág a hajában egyidejűleg egy romantikus és titokzatos képet hoz létre.

Ha a szekrénye még nem volt piros cipő - próbáljon ki új dolgokat és szokatlan dolgokat. Végtére is, a piros cipő nemcsak fekete ruhában, de a szokásos farmer is új eleganciát fog találni velük. És ki tudja - ha ez a cipő nem lesz a legkedveltebb.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok