A ruhák színei

Saláta ruha - egy kép a tavaszi frissesség jegyzeteivel

Saláta ruha - egy kép a tavaszi frissesség jegyzeteivel

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Kinek
  2. hossz
  3. Kombinációk más színekkel
  4. Mit kell viselni?

A természet egy meleg pórus előestéjén ébred, és ezzel is felébredünk. A nők várják a lehetőséget, amikor a tavaszi ruhák helyettesítik az unalmas téli szekrényt. A mindennapi és ünnepi ruhák ötletei merészebbé válnak, és a képek élénkebbek és érdekesebbek.

Milyen gyakran javul a hangulatunk, amikor gyönyörű és fényesen öltözött gyalogosokat látunk. És milyen csodálatosnak érezzük magunkat, amikor elhagyjuk a házat, elégedettek vagyunk a megjelenésével, és mások szemében találunk megerősítést.

És mi fogja a legjobban hangsúlyozni a női szépséget és varázst a meleg szezonban? Természetesen a ruha. És legyen világos, friss és izgalmas, mint a tavaszi érintés. Ma mészárnyék ruháiról beszélünk.

Kinek

A ruha mészszíne mindig a női kép frissessége és könnyedsége. Az árnyék tökéletes társa a tavaszi színtulajdonosok számára lesz. De mind az őszi lány, mind a nyári lány ellenállhatatlanná teszi a mészszínt. Ennek az árnyalatnak a harmonikus kombinációja a világos vagy rózsaszínes bőrrel, a zöld szemekkel és a világosbarna vagy a vörös fürtökkel, mintha maga a természet hozza létre.

A téli színtulajdonosoknak óvatosnak kell lenniük a mészárnyalatok kiválasztásában: a legtöbb esetben abszolút nem kombinálják a "téli" lányok megjelenését.

Ebben az esetben a hölgyeknek olyan színeket kell nézniük, mint a türkiz, a pisztácia, az akvamarin vagy a zöld. Csak egy kis időt és erőfeszítést kell szentelnie - és minden nő megtalálja a tökéletes zöld árnyalatát.

Bármely más színhez hasonlóan, a mész egy női alakot is beállíthat. Szükség esetén képes kötetet adni, és a női képet könnyűvé és tágasvá teszi.

hossz

Saláta ruha nem várhat okot arra, hogy viselje. Az alkalomra kiválasztott hosszúságnak és anyagnak köszönhetően bármelyik hölgy ellenállhatatlan lesz az árnyékban.

hosszú

A Maxi hosszúságú ruhák sokoldalúsága miatt minden nő nagyra értékelik. Végül is, bármilyen típusú figurával rendelkező nők számára alkalmas, vizuálisan meghosszabbítja a sziluettet, szükség esetén elrejti a lábak hibáit, és egyszerűen egy nőt igazi hölgyré alakít.

A drága és jó minőségű anyagból készült maxi-hosszú saláta ruha kiemeli a tulajdonosát minden gálaeseményen. Ha van esküvő, egy érettségi vagy egy világi este, akkor nézd meg a mészárnyalatok felszerelését. Tömlőkkel, csupasz háttal, vonzó nyakkivágással vagy éppen ellenkezőleg, szerényebbek: hüvely vagy magas gallérral. A ruhák a ruhát különlegesvé teszik: bársony, velúr, selyem, szatén, kötöttáru és gyapjú. Ez a sokféleség lehetővé teszi, hogy bármely nő megtalálja a világos zöld estélyi ruha tökéletes változatát.

A Maxi hosszúság különösen fontos a meleg évszakban. Ebben az időben a ruhák könnyű és súlytalan anyagból készülnek, mint például a selyem, a sifon vagy az ágynemű, ami megkönnyíti a felforrósodó hő elviselését. Ebben a ruhában kényelmes és kényelmes lesz, mind a nyaralás a tenger mellett, mind a kő dzsungelben.

midi

A Midi univerzális hosszúság minden korosztály számára, függetlenül attól, hogy milyen színű a ruha és a stílus. Egy közepes méretű mész ruha jól néz ki a különleges alkalmakra készült ruhákra, pl. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy kiegészítse a képet elegáns kiegészítőkkel, egy szép cipővel és egy nagy frizurával.

Ez a hossz is elengedhetetlen a többfunkciós készletek keretében: mindennapi vagy üzleti. A lédús mészárnyalat hangsúlyozza a női természet nyitottságát és pozitív hozzáállását.

mini

A rövid lime ruha tökéletesen illeszkedik a pihenés és a szórakozás légkörébe. Lehetőség sétára: rövid lime ruha és fehér cipők. Egy dátum vagy a barátokkal való találkozás előtt? Akkor figyeljen a rövid mész ruha-a-vonalra ékszandálokkal. Az este folyik? A világos zöld mini-ruha és a szélsőséges magasságú szegecsek az éjszakai ünnep fényes csillagává teszik a fiatal hölgyet.

De ne felejtsük el, hogy egy rövid lime ruha kiváló alapot jelenthet egy irodai ruházathoz. Végül is jól megy a kabátokkal. És a cipő kiválasztása után nem kell birkózniuk, mert itt majdnem mindenre lesz szükség: balettlakások, magas sarkú cipők vagy boka csizmák. Kényelmes és világos!

Kombinációk más színekkel

A különböző színek kombinációja a ruhákban nemcsak a ruha színeinek diverzifikálását teszi lehetővé, hanem a megfelelő megközelítéssel is hangsúlyozza a nő megjelenésének és jellegének méltóságát. A színek kombinálása a szekrényben nemcsak egymás között van, hanem szükségszerűen külső adataik sajátosságai is.

A mészszín világos, világos és mindig pozitív. Különböző szekrényelemek vagy kiegészítők segítségével könnyedén beállíthatja intenzitását.

Fekete

A fekete és világos zöld virágok kombinációja mindig harmonikus és univerzális. A fekete jól világít a világos zöld színnel, hangsúlyozva annak gazdagságát és dinamikáját. Ebben a kombinációban az egyik színnek kell érvényesülnie. A fekete szőnyeg szekrényének alapvető ruhái, lime színű cipőkkel és kiegészítőkkel kifogástalanok. És fordítva, a mészárnyalatok készletének fő összetevői, amelyekhez további elemek és kiegészítők tartoznak fekete színben.

Fehér

A fehér szín világos zöld színnel kombinálva olyan lányok számára is alkalmas, akik a jól elhelyezett akcentussal kedveltebbek. A fehér szín képes „világítani” a zöldzöld intenzitását, és ügyesen illeszkedik egy vagy másik készletbe. Ebben az esetben egy világos zöld színárnyalat használható különböző betétek formájában, és például fehér galléros gallérral és mandzsettával. Tehát mint egy független szekrény. Például egy fehér felső és egy világos zöld szoknya vagy egy hófehér ruha, világos cipővel és kiegészítőkkel.

Narancssárga

Narancs és mész - ez a tandem a természet által teremtett és mindig a nyári élénk színekhez kapcsolódik. De ha a természetben egy ilyen kombináció mindig tökéletes, akkor az ilyen árnyalatok kombinációjával nagyon óvatosnak kell lennie.

Egy ruhában kombinálhatja ezeket a színeket, ha világos zöld színben, a tetejét pedig narancssárga színben hajtja végre. Abszolút világos zöld ruhát lehet díszíteni narancssárga betétekkel, gombokkal, cipzárral vagy a termék egyes részeit ezzel a színnel.

Természetesen a lime ruha tökéletesen kiegészíti a narancssárga árnyalatok kabátját, cipőjét és tartozékait. És ha akarja, és a kifogástalan íz jelenlétét, akkor ezt a képet még merészebbé teheti. Például egy leopárd nyomtatással rendelkező kuplungzsákot használva.

Lila

Egy másik módja annak, hogy kiemelkedjen a város nyüzsgésében, egy partin vagy egy hétköznapi szabadnapon - lime ruhát viseljen, és lila elemekkel díszítse. Ez lehet a díszítés közvetlenül a ruhán, valamint különálló ruhadarabok, amelyek kiegészítik a képet: kabát, táska, cipő, ékszerek és még egy kalap is.

Mit kell viselni?

Nehéz vitatkozni azzal a ténnyel, hogy a zöld szín mindig a virágzás idejét és a színek lázadását szimbolizálja. Ezért tavasszal és nyáron bármelyik időjárás és bármilyen ok miatt világos zöld árnyalatok ruhái viselkedhetnek. A fő dolog az, hogy ügyesen hozzon létre egy képet, a külső és a közvetlenül választott saláta ruha jellemzői alapján.

Tavasszal a világos zöld mini ruha és a midi hosszúság egy könnyű kabát és egy kontrasztos színű esőkabát. És helyesen elhelyezett fényes ékezetek sál, szemüveg és táska formájában segítenek minden hölgynek, hogy kifejezze karakterét és hangulatát.

Ilyen esetekben a világos zöld ruha és a bőr felsőruházat kombinációja semmiképpen sem rosszabb. A gazdag kék, homokos vagy klasszikus fekete bőrkabát kiválóan kiemeli a zöld színt, és ha szükséges, hideg időben meleg.

A lime ruha cipőit hosszának, anyagának és stílusának megfelelően kell kiválasztani. Tavasszal egy rövid lime ruha tökéletesen kiegészíti a csizmákat, cipőket vagy zacskókat. A közepes hosszúságú „nyitott” lábakkal ellátott ruhában a magas sarkú cipő vagy az elegáns alacsony cipő segít.

A nyári divatos nők számára igazi helyet biztosít a repülő fantáziák számára. Ez az az idő, amikor a szekrényben lévő saláta ruhák nem egyek, hanem többek lehetnek. Rövid, közepes hosszúságú, a padlóhoz, hüvelyhez vagy a banda stílusához - számtalan lehetőség telített napsütéses napokhoz.

A nyári változatokkal a salátaruhák nagyszerű kendőt és szárakat látnak. És egy hűvös nyári estén farmer dzsekit, mellényt vagy könnyű kardigánt viselhet.

A meleg zöld ruhák irodai verziója a forró pórusok számára a természetes textíliák különböző modelljei, amelyek kombinálhatók egy üzleti kabát vagy egy női bolero.

És persze, cipő. Nyáron vele ugyanaz a ruha lehet teljesen más. Egy rövid mész ruha és szandál vagy csúszásgátló egy nagyszerű sétát kínál. Ugyanaz a rövid ruha és fényes, magas sarkú cipő mindenki számára előnyös megoldás egy zajos és szórakoztató párt számára.

A sarok vagy ék, sabot vagy balett lakások szandálai alkalmasak a közepes hosszúságú mész ruhákhoz. Egy hosszú lime ruhát könnyedén lehet választani egy tengeri séta egy pár strandcipővel.

A világos zöld színű elegáns estélyi ruhák nem igényelnek további ruhadarabokat. Elegáns bunda vagy köpeny lehet, hogy méltó cég legyen, ha egy hölgy meg akarja fedni a csupasz vállát. A kép elkészítéséhez segít a klasszikus fekete szín és a kontrasztos árnyalatok elegáns sarkában: ezüst, tejtermék vagy akár piros.

Kiegészítők és dekorációk

A mészáru kiegészítők és díszek nem kevésbé gondosan kell megválasztani, mint a szekrény és a cipők kiegészítő elemei. A színkombinációk kiválasztásakor tudnia kell, hogy a zöld "jól megy" fekete, piros, ezüst, világos rózsaszín, tejszerű, arany és sárga árnyalatokkal. Egy érdekes kombináció zöld, lila, bordó, kék, málna és sötétzöld.

Az ékszerek kiválasztásánál a ruha stílusából kell kiindulni, kiemelve például a karkötővel ellátott nyitott csuklókat, a fülbevalót vagy a nyakláncot, valamint a dekoltázs területét egy bross. Az ékszerek színe és alakja nemcsak a ruhával, hanem a női megjelenéssel is összhangban kell, hogy legyen, hangsúlyozva érdemeit, és figyelmen kívül hagyja a hiányosságokat.

A világos zöld, mint minden más ruha, hagyományos kiegészítőkkel is ellátható. A táskát a lány esetétől és igényeitől függően választják ki: az esti ruhát egy kuplungzsák egészíti ki, a hétköznapi egy kényelmes női kézitáska, a séta pedig egy miniatűr női hátizsákkal néz ki.

Ne hagyja figyelmen kívül a kontrasztos hevedereket, ami lehetővé teszi a derék kiemelését. A megfelelő fejfedő, nyakörv vagy szemüveg „hiányzó részévé” válhat, ami néha oly szépen igényes ruhát igényel.

A saláta ruha mindig csodálatos hangulat, amit egy nő ad magának és a körülötte lévőeknek. És a csodálatos árnyalat tökéletes ruhája minden nő ruhásszekrényében legyen jelen!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok