A ruhák színei

Cseresznye ruha - lédús és "ízletes" kép

Cseresznye ruha - lédús és finom kép

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Szín sajátosság
 2. Ki alkalmas?
 3. Teljesen
 4. Látványos kombinációk
 5. Mit kell viselni?
 6. díszítés
 7. cipő
 8. Töltsük fel
 9. manikűr

Személyes szekrény készítésekor a stylistok tanácsot adnak, hogy fekete-fehér színben, például fekete, fehér és szürke színben vásároljanak dolgokat. Csak az alapvető színek használatával elkerülheti a hibákat a napi "íj" elkészítésekor. Ugyanakkor van egy esély arra, hogy a leg unalmasabb és primitívabb szekrény tulajdonosa legyen.

Azok számára, akik nem félnek kockázatot vállalni, szeretnek ruházni és kiemelni többek között, az érett cseresznye színű ruha ideális választás. Ezt a nemes árnyalatot mindig az arisztokraták értékelték, és a királyi személyek közé tartozik egy különleges számlán.

Szín sajátosság

Ennek a színnek a sajátossága az, hogy az egyik vörös származék, amelyből a cseresznye örökölte a benne rejlő energiát, aktivitást és temperamentumot. De az őseivel ellentétben a cseresznye nem olyan vulgáris és dacos. Éppen ellenkezőleg, egy ilyen színű ruha hangsúlyozhatja tulajdonosának nemességét és magas társadalmi státuszát.

Ki alkalmas?

A cseresznye ruha alkalmas magabiztos nőkre, miközben érzéki és kényes szellemi szervezete van. Ennek a királyi színnek a ruhája nem valószínű, hogy egy egyszerű hétköznapi emberre fordul. Végtére is, nem olyan könnyű felvenni a tartozékokat, és azt is viselni.

A stylistok tanácsát követve bármelyik nő képes önállóan felvenni a saját cseresznye árnyalatát, és tökéletes kész képet készít.

Mindig válasszon olyan ruhát, amely megfelel az Önnek. Ne felejtsük el, hogy a ruha megfelelő modellje kedvezően tudja hangsúlyozni az ábra előnyeit. Ezzel ellentétben a rossz választás kisebb hibákat (ha vannak) még inkább észrevehetik mások számára.

Teljesen

Nagyon gyakran, a csodálatos formájú nők inkább ruhákat, overallokat részesítenek előnyben, tekintve őket mágikus pálcájuknak minden alkalomra. Ez a sztereotípia gyakran megnöveli a nő méretét, és még nagyobb és aránytalanabb.

A széles csípő például elrejtheti a cseresznye tulipán ruhát vagy az A-vonalat. Kedvezően hangsúlyozza mind a derékot, mind a dekoltázs területet, és nem fog összpontosítani a problémás területre.

Látványos kombinációk

Színkombinációk létrehozásakor az egyszerű szabályokat kell követnie.

Bármely nő számára előnyös a fő szín és a szomszédos árnyalatok kiegészítők kombinációja. A cseresznye ruha, cipő, ékszer és egyéb rózsaszín, bordó és bíbor színárnyalatok kiegészítő ruházati cikkekké válhatnak.

Ha a cseresznye ruha gazdag lédús árnyalattal rendelkezik, akkor a rózsaszín kiegészítőknek ugyanolyan világosnak és kifejezőnek kell lenniük. Az Ön választása - egy csendes cseresznyefa ruha és kiegészítő színek megfelelőek.

A legjobb tervezők kollekcióikban használják a cseresznye biztonságos kombinációját fekete, fehér, szürke és bézs színekkel.

A cseresznye színű ruhák arany és kontrasztos kövekkel hímezve alakulnak át.

A legnépszerűbb modellek a magas derékú, fekete övvel és édes íjjal díszített cseresznye ruha, amely szinte mindig a mell alatt helyezkedik el.

Egy másik, ugyanolyan népszerű modell, mint egy szerelt sziluett cseresznye ruha, cseresznye szatén anyagból készült, fekete hálóval kombinálva, amelyet leggyakrabban az ujjakon használnak. Ez a modell szexi és merész.A ruha nemes cseresznye hangja segít abban, hogy ne kezdje el a nem mindig nyilvánvaló vonalat a szexuális és a vulgáris út között.

Mit kell viselni?

A fő szín és az ellentétes kontrasztú színek kombinációi ambiciózusabbak. A cseresznye ruha, a kiegészítők, cipők és egyéb segédszekrény elemek különböző zöld árnyalatok, valamint az elemek az aqua szín lehet jó kiegészítés.

Például a barnahez közelebbi cseresznye színű ruha tökéletesen alkalmas egy gazdag füves árnyalattal rendelkező kabátra. Ez a kombináció a természetet jelzi.

Emlékezzünk arra, hogy az érett cseresznye ízletes, a saját zöld levelei alapján néz ki. Ezt a megjelenést egy sötétbarna táskazsákkal egészítheti ki. Egy ilyen divatos "íj" nem nevezhető unalmasnak vagy rendesnek. Bár tökéletes a munka számára, ha a ruhád természetesen megfelelő hosszúságú.

Rendkívül rövid, cseresznye színű, viszkózból vagy elasztánból készült ruha, amely a gipsz vagy csipke kombinációjával párosul.

Nyáron egy fehér dzseki egy szerelt vágásból nyereséges cseresznye-ruhát készít, és ősszel egy fehér kabátot. Az irodai változat egy cseresznye színű ruha, egy kisebb, lekerekített nyakkivágással, vastagabb anyagból készült, tökéletesen illeszkedik egy kötött kardigánhoz vagy egy felszerelt kabáthoz. Az irodai ruha lehet egy vagy egy A-alakú vágás. A bonyolult és aszimmetrikus ruhadarabok alkalmasabbak a barátokkal való találkozásra vagy bármilyen megjelenésre.

A cseresznye ruha-kötszer lesz egy társadalmi esemény sztárja. A divatos ruhakötés kiválasztásakor az egyik előfeltétele, hogy a nő alakja hibátlan legyen. Töltse ki a képet miniatűr tengelykapcsolóval és fekete, fehér vagy szürke lakkozott csapokkal. És a kép teljesnek tekinthető.

díszítés

Az érett cseresznye árnyalatainak előnyös hangsúlyozása segít a megfelelő díszítésekben és kiegészítőkben. Nyugodtan vegye össze a cseresznye ruhát arany vagy ezüst ékszerekkel. A „téli”, „nyári” hideg színtípusok esetében az ilyen nemesfémekből készült ékszerek, mint ezüst, fehér arany, a platina jobban megfelel.

A nők számára, akik színfajtáknak tartják magukat - a „tavasz”, az „őszi” arany ékszerek hasznosak lesznek.

Ne légy túl buzgó, és egyszerre tegyen mindent. Adagoló tartozékok - tömör és harmonikus kép ígérete.

cipő

Az őszi-téli időszakban fekete vagy szürke boka csizma, csizma és egyéb, grafit színű cipő szigetelt modellje, valamint a „nedves aszfalt” színei megfelelnek a cseresznye ruhának. A sötétszürke bőrcsizmák sikeresen kombinálódnak egy lakkozott cseresznye ruhával.

Nyáron egy könnyű cseresznye ruha egyszerűen kombinálható barna fonott ékszandálokkal vagy lapos cipővel. Minél egyszerűbb lesz a ruha, annál kifinomultabb a megfelelő cipő. Végtére is, a szandálok több eleme a dekoráció képes felhívni a figyelmet magukat.

Ha az Ön által választott ruha aszimmetrikus vágással rendelkezik, vagy szorosan díszített, akkor a klasszikus fekete vagy testes csónakok mindig segítséget kapnak.

Töltsük fel

Világos, lédús ajkak a ruha színeiben kétségtelenül kiegészülnek és a befejező akcentussá válnak. Ha meggyőződsz a cseresznye rúzsával, akkor először érdemes odafigyelned az ajkára. Nem szabad elakadni.

A stabilitás érdekében a rúzs előzetesen ellenőrizhető. Végül is, az elterjedt fényes ajkak vulgárisak és nem vonzóak.

A munka során el kell kerülnie az ilyen fényes ékezeteket a sminkben. Itt semleges színek alkalmasak bármelyik nőre.

manikűr

A cseresznye ruha szinte mindig nemes és drága, ezért a manikűrnek megfelelőnek kell lennie. A mai napig legelegánsabbnak tekinthető klasszikus francia. Ha a „műfaj klasszikusai” nem okoznak csodálatot, akkor egy színes kabátot készíthet. Csak fedjük le a körmök végét lakkozással, tónusú hangot adva a kiválasztott ruha árnyékában.

Ne féljen kísérletezni ruhákkal, mert csak így lehet létrehozni egy egyedülálló képet, amely megfelel az Önnek.

Comments
 1. Lina
  28.01.2016

  A férjem ilyen színű ruhában cseresznye. Szép) A szín nagyon szép és azonnal felhívja a figyelmet.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok