Ruházat és cipő lányoknak

Gyermek jelmezek táncra

Gyermek jelmezek táncra

csatlakozzon a vitához

 

Amikor egy gyerek szenvedélyesen egy ilyen szép művészeti formában, mint a tánc, a szülők feladata, hogy támogassa a siker iránti vágyát. A szakmai osztályok különleges jelmezeket igényelnek, amelyekben a fia vagy lánya a színpadon jár.. Egy jól megválasztott felszerelés lenyűgözővé teszi a táncot, és a legteljesebb mértékben feltárja a színpadi képet.

Jellemzők

A gyerekek tánc jelmezei elvben hasonlóak a felnőtt modellekhez, de még mindig saját sajátosságaik vannak.

Ha ilyen ruhát varrunk, természetesen figyelembe veszik a gyermek testének szerkezeti jellemzőit. Ezen túlmenően a gyermek ruha nem lehet túlságosan őszinte. A komoly végső előadások gyermekfelszerelését általában a stúdióban rendezik, mivel nagyon nehéz ilyen magas minőségű ruhákat vásárolni a boltban. Emellett lehetetlen megtalálni a megfelelő méretű, megfelelő méretű jelmezeket a bolt kreatív csapatának. Az egyéni szabás többek között garantálja a ruhák kizárólagosságát.

Ami a próbákat illeti, a lányok számára a fő ruhák a fürdőruha (minden résztvevőnek ugyanaz a szín). A fürdőruha lehetővé teszi a koreográfus számára, hogy teljes mértékben értékelje a diákjainak táncmozgásait. Gyakran ezeket a ruhákat ugyanolyan színű szoknyák vagy nadrágok egészítik ki. Ezen kívül megtalálható a már varrott elemekkel ellátott fürdőruha. A lányoktól eltérően a fiúk képzési ruhái szinte nem különböznek a versenyképes ruháktól.

A tánc jelmezhez a megfelelő gondozásra van szükség, mert általában többször használják. Az ilyen dolgokat speciális esetekben tárolják cipzárral.

Az óvodában a gyerekek táncot is folytatnak zenei osztályok részeként. Ez nagyon hasznos: a gyermek fizikai tevékenységet folytat, gyönyörű testtartást, ritmusérzetet alakít ki, legyőzi a félelmet. A szülőknek pedig a szülőknek gondoskodniuk kell az elegáns tánc jelmezekről is. (Természetesen azokra vonatkozó követelmények nem lesznek olyan magasak, mint a szakmai beszédek modelljei).

modell

A tánc sokoldalú jelenség: számos stílusa és iránya van. Ettől kezdve először is a táncos öltöny kiválasztása a gyermek számára.

Így a modern tánc nem ír elő semmiféle konkrét követelményt a jelmezre, míg a tánc bizonyos típusaiban a ruha különleges szerepet játszik és saját sajátosságai vannak.

A jazz számára a kulcs a viselet ragyogó megjelenése lesz. Lehet, hogy ez egy mellény, a flitterrel a fiú és egy csillogó lány szoknyája. Erőteljesen fényes, sikoltozó jelmezek lesznek alkalmasak erre a táncra.

A hip-hop jelmezei nagyon kreatívak. Gyakran van egy laza nadrág kombinációja egy ujjatlan kabát kapucnivalral. Ismét praktikus egy fényes ing. Ez az energikus tánc különösen tartós és biztonságos felszerelést jelent (nincs szükség sálak és sálak viselésére).

Orosz néptáncra a lányoknak jellegzetes szundresszusokra lesz szükségük, és a fiúknak okos ingek és sapkák kellenek, amelyeknek megfelelő színek vannak. Nyilvánvaló, hogy más nemzetek (például kaukázusi) táncai megfelelő nemzeti jelmezeket igényelnek.

Ami a balettet illeti, a fiatal művészeknek mindenekelőtt pointe cipővel és néhány kényelmes rugalmas harisnyával kell rendelkezniük. A lányok számára még mindig szükség van tutu-ra. A balett-jelmezek színei főleg visszatartottak - ez univerzális fekete plusz rózsaszín, húsos, különböző kombinációikban.

Egy külön téma a kecses keleti táncok a bájos zenével.amelyekben fiatal művészek vesznek részt.A klasszikus felszerelés egy szabványos részegységből áll (minden egyes elemnek saját funkciója van), amely változhat:

  • Fényes test, gyakran díszített monisto, strasszos, gyönyörű hímzéssel.
  • A szoknya áttetsző vékony anyagból készül, amely táncként folyik. Különböző hosszúságú lehet (modelltől térdig maxiig), vágással vagy anélkül. A szoknya különleges rejtélyt ad egy fiatal táncos képének, kiegészítve a mozdulatait.
  • Harem nadrág mint egy szoknya alternatívája ugyanolyan csodálatos. Sőt, ez a dolog önállóan is elvégezhető - két köpeny-pareos összekötése a derékban és a boka körül.
  • Öv vagy kendő. Ez az elem, amely a szoknya fölött van kötve (harem nadrág), a csípő mozgásának hangsúlyozására szolgál. A hozzá tartozó monisto tartozék bizonyos táncoknál biztosítja a szükséges „csípő” hatást. Ezenkívül az öv moniston súlya és a táncos is könnyebben érezheti a verést.
  • díszítés - rengeteg ragyogó karkötő a kézen és a lábon, masszív fülbevaló, érdekes gyűrűk, többrétegű nyakláncok, haj kiegészítők.

A keleti táncok jellemző ruházat hiányában elvesztik a varázsukat. Emellett a keleti hercegnő reinkarnációja felejthetetlen lesz a lány számára.

Érdemes megemlíteni a gyerekek témájú táncait. Egy koreográfus vagy zenei igazgató óvodában táncot készíthet egy jelmezes jelenet formájában. Itt a karneváli ruhák hasznosak lesznek - például kalózok vagy bohócok. Néhány produkció egyedi karaktereket tartalmaz (például a Disney karaktereket), és egy hasonló jelmez egy időben történő vásárlása irracionális (különösen, ha a gyerek nem játszik a színpadon, hanem csak az óvodai matinéban). Ezért előre kell gondolni: lehetséges-e egy ruhát improvizált eszközökből. Például a hercegnő színes parókával, koronával és bármilyen elegáns ruhával ábrázolható. A kalóz felszerelését a szemfolt, a kigombolt póló, a fekete bandana és a nadrág kombinálja.

Hogyan válasszuk ki?

A gyermekek táncos jelmezének mindenekelőtt szépnek kell lennie. A ruha esztétikai összetevője különösen fontos, mivel gyermekkorától a gyermek ízlését fejleszti, és a táncokkal jobban érdekli őt.

Természetesen válasszon kényelmes ruhát, amely nem fogja meg a baba mozgását. (válassza ki a rugalmas anyagot), és ezáltal elvonja őt a teljesítmény alatt. A termék szövete nem okozhat irritációt a finom bőrre. A próbák fürdőruhái nem dörzsölhetik, indokolatlanul meg kell szorítani az alakot, vagy fordítva, leesni a testből.

Emellett szem előtt kell tartani, hogy a gyerekek gyorsan nőnek, és a ruházatot úgy kell kialakítani, hogy szükség esetén ne legyen nehéz a méretet beállítani. Ahogy fentebb említettük, a szülőknek ajánlatos, hogy a gyerekek jelmezét varázsolják a rendeléshez, hogy nem személytelen legyen, és hangsúlyozza a gyermek egyéniségét.

ábrázolás

A modern, nyilvánvalóan tüzes tánc. A fiatal művészek ugyanolyan stílusban öltöznek (felső és rövidnadrág), de különböző színekben (minden színben - narancssárga, zöld és rózsaszín - világos árnyalatok). A ruhákat ugyanaz a vidám nyomtatás egyesíti, amely a mezek mellkasából indul ki és a hevedereken is megtalálható. A táncosok hajfestékekkel és húsos cipőkkel azonos frizurákkal rendelkeznek. Ezek a színpadi képek teljes mértékben közvetítik a tánc pozitív hangulatát.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok