Ruházat és cipő lányoknak

Gyermek fürdőköpeny

Gyermek fürdőköpeny

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. anyagok
 3. modell
 4. Hogyan válasszuk ki?
 5. Hogyan varrni?

A gyermekruházat fő dolog a kényelem. E szabály szerint és a gyermekek fürdőköpenyét. A nedvességet jól kell elnyelniük és meg kell tartaniuk a hőt.

Jellemzők

A gyermekköpenyek puha mahrából készülnek. Más anyagok is használhatók, de ezt különösen a szülők és a gyerekek szeretik. A meztelen testen a gyermek termékének előfeltétele a szövetek hipoallergén és természetessége, így a magas légáteresztő képesség.

A megfelelő öltözőben a gyermeknek olyan kényelmesnek kell lennie, mintha nem viselne ruhát. Melegnek és lágynak kell lennie, hogy megvédje a gyermek forró bőrét a hűtéstől.

anyagok

 • Mahra. A gyerekek fürdőköpenyének legnépszerűbb anyaga. Ez egy pamut szövet. A puhaság mértéke a halom hosszától és vastagságától függ. Ez a szövet elnyeli a nedvességet, így a gyermek kényelmesen érzi magát, anélkül, hogy törölközőket is használna. De ha a halom meglehetősen vastag és hosszú, akkor a köntöst nehéz lehet.
 • Mikroszálas. Szintetikus poliészter szövet. Kevésbé természetes és környezetbarát. De a mahr-tól eltérően ez nem foszlik, gyorsan szárad és tartós. Nem ajánlott vasalóval vagy akkumulátorral szárítani, különben a hőszigetelő tulajdonságai romlanak.
 • Gyapjú. Hozzáadható az anyaghoz vagy egy külön változatban. Ezek a ruhák melegek és természetesek. A speciális feldolgozási technológiáknak köszönhetően nem üt, hanem a nedvességtől nehezebb. Emlékeztetni kell az anyag allergénességére.
 • Selyem. A szövet szép, könnyű és látványos. Leginkább az idősebb gyermekek, serdülő lányok számára alkalmas. Az ilyen ruhával nincs fürdő opció, de a forró évszakban ez a fürdőköpeny tökéletes a test hűtésére.
 • Nylon. Változás a szövet egy olcsó köpenyt. Ha a gyermeke nem szeret fürdőköpenyben járni, ez a szövet jól működik, mivel csak a fürdőtől és a hátsó úttól fogják használni.
 • Flanel. Puha szövet, kétoldalas nap. Megőrzi a hőt, de fürdés után, legalább kiöntötte. Ez is tulajdonítható, és a lapátszövet, de kissé durva a szövetre.

Anyag kiválasztásakor ne felejtsük el, hogy milyen célból vásárolnak fürdőköpenyet, melyik szobában fogja a gyermek viselni, és mennyi ideig - hosszú ideig, vagy csak úgy, mint a vízkezelési és öltözködési ruhák közötti váltás.

modell

A kicsik számára

Kisgyermekek számára a fürdőköpenyek választéka nagy. Az e korszak minden rétegében kapucnival van, hogy megvédje a fejet a hipotermiától. De a fürdőköpeny elhelyezése egy kis nedves testre egy kicsit kényelmetlen. Ezért egy jó alternatívát találtak fel - egy nagy frottír fürdőlepedő, sarok helyett egy motorháztető helyett. A gyermek egyszerűen belefér, és kényelmesen nyugszik.

Villám

Egyszerű lehetőség gyerekeknek. Ez a köntös könnyen rögzíthető. A választáskor keresse meg a rejtett zárral rendelkező modelleket, mert a gyermek bőrével érintkező hideg fém kényelmetlenséget és még a bőr irritációját is okozhatja.

Gombok és gombok

Ezek a köpenyek lehetnek varrott hurkok vagy hurkok a széltől. Itt kell megkötözni, amikor zippel. És a gombok között vannak hézagok, amelyek a hidegben maradnak. Ezenkívül a köntös önmagában is kigombolható, ami zavarja az aktív gyermekeket.

Szaggal

Kétszerű köpeny, övvel. A gyerekek szeretik a melegebb érzés és a könnyű elhelyezés érzését. A nedves testre dobva csak egy öv kötése marad. Az illat jó védelmet nyújt a fújás ellen.

díszített

A gyermek fürdőköpenyek modelljei szórakoztatóak és fényesek, mert a gyermek mindig velük marad. Gyakran előfordul, hogy a gyerekek fürdőköpenyei vicces fülekkel és arcokkal vannak ellátva a motorháztetőkön, a faroknál. A zsebek bolyhos szőrme díszítik, mancsok formájában.

Az idősebb gyermekek számára a díszítés személyre szabott hímzés formájában fog megfelelni.

Egy másik dekoráció lehetőség az applikáció. Ez lehet egy egyszerű virág vagy egy név, vagy lehet mesés vagy rajzfilm hős.

Hogyan válasszuk ki?

 • Fürdőköpenyhez a fő tulajdonság a higroszkóposság. Ezért kérheti az eladót, hogy tesztelje vízzel. A kiváló minőségű szövet elnyeli a cseppeket, de a szintetikus is elnyomja. Ha az eladó elutasítja az ilyen ellenőrzést, akkor nézd meg a kompozíciót, annál több természetes összetevő van, annál gyorsabban felszívja a köntös a nedvességet. Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy a sűrű szövetből készült köntös vízzel nehezedik.
 • Nézd meg a varratok minőségét - nincsenek kiálló szálak, csomók és csíkok egymástól. A szövet szerkezetének világosnak kell lennie. Ha a mahra-t választja, akkor nézze meg a halomfény-opciókat, amikor a halom egyetlen csavart szálból áll, az ilyen csíkok nem nyúlnak, és sokáig megőrzik megjelenésüket. Ha a halom kettős hurokból áll, akkor a köntöst tágasabbnak és lágyabbnak tűnik, de itt ezek a hurkok végül kinyúlhatnak és csúnyán ragadhatnak, ha vágás történik, lyukakat kaphat.
 • Eldobja az élénk színeket, ami azt jelenti, hogy sok színezék van a szövetben. Ellenőrizze és szagolja a köpenyt, nem szabad külső fém- és műanyagfestéket tartalmazni.

A legjobb, ha fürdőköpenyet választ a gyermekével. Kiválasztja azt a lehetőséget, amit szeretne, csak a varratokat és a kompozíciót kell vizsgálnia.

Hogyan varrni?

A gyermek elégedett lehet egy öltözővel és saját termeléssel. Ehhez az anyák egy nagy fürdőlepedőt vesznek fel, hajlítva félig, és egy gyermek hajlított blúzját is elhelyezik. Vágjon ki egy törülközőt a kabát kontúrja mentén, húzza le néhány centimétert a varráshoz és a köpeny szabad vágásához. Továbbra is a varrógépen varrni kell a fürdőköpenyet. A gyermek fejének méretére összpontosítva hozzáadhat és kapucskázhat.

Ha figyelembe veszi az összes árnyalatot, akkor egy fürdőköpeny lesz a gyermek szekrényének kedvenc eleme. A gyermek öltözködésének fő dolog a kényelem és a természetesség.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok