Ruházat és cipő lányoknak

Cocktail ruhák lányoknak

Cocktail ruhák lányoknak

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők
  2. modell
  3. szín
  4. tartozékok

A koktél ruha kiválasztása egy lány számára nem könnyű feladat, mert a vásárlás előtt figyelembe kell venni a sok árnyalatot. Figyelembe kell venni a lánya alakjának és stílusának, korának, szemének és hajszínének a jellemzőit. A legfontosabb dolog - figyelembe kell venni a véleményét, hogy örömmel viseli az új ruháját!

Jellemzők

A lányok számára készült koktélruhák stílusai valahol a nyaralás és a mindennap között vannak. Ők is látványosak és stílusosak, de nem olyan elegánsak, mint a golyós ruha. A legtöbb esetben a koktél ruhák másolják a felnőtt ruhákat.

A koktél ruha felső része általában nyitott, ujjak és gallér nélkül. Népszerű modellek amerikai karfával és hajóval. A szoknya bolyhos, fokozatos vagy egyenletes, enyhén illeszkedik, de gyakran rövid és minimális díszítéssel.

Általában a koktélruhák szaténból, selyemből, gipszből, taftból vannak varrva, csipke, szalagok és strasszokkal díszíthetők.

A nélkülözhetetlen attribútum egy gyönyörű tartozék, például egy öv. Lehet vékony vagy széles, drapéria, virág vagy íj díszítve.

modell

A gyerekek koktélruhái sok stílusban és modellben vannak, így a ruhát az ünnepség, a szezon és a lány temperamentuma függvényében választják ki.

Előnyben kell részesítenie azt a modellt, amely megfelel a lánya korának, és természetesen a lehető legkényelmesebbnek és nem túl nyitottnak kell lennie. A csecsemőnek még mindig van ideje meglátogatni a ruhákat, amelyek a test különböző részeit tárják fel.

retro

A retro stílusú ruhák mindig népszerűek. Válasszon egy öltönyt, amely teljes szoknya van a térd alatt. A gyerekeknél egy virágos vagy pöttyös (pöttyös) nagyon aranyos.

A színek kombinációjának világosnak és érdekesnek, fehérnek, sárganek, pirosnak és zöldnek kell lennie.

A derékban, csodálatos íj formájában lehet szatén szalagot kötni. Kiegészítsük a magas frizurát vagy kalapot, a szabadalmi bőr cipőt és aranyos harisnyát.

Chicago-ihlette A-vonalú trapéz ruhák.

Tatyanka

A "Tatyanka" modell ruha egyszerű és elegáns. A lakonikus vágást kompenzálhatja a gazdag felület és a luxus szövet.

Egy kis szoknya a térdig, a felszerelt sziluett és a mérsékelten illeszkedő csukló jól működik a kislányoknak. Korsetta vagy hajónyakú, V-alakú vagy kerek nyakú szokásos tetejű formában készülhet. Az ujjak romantikus tapintásúak lesznek a képhez, és a ruha színe a szalaghoz hangsúlyozza a derékot.

Empire

A Birodalom stílusa érdekes, látványos, ugyanakkor nagyon kényelmes. A modell hossza általában a térd felett van. A birodalom stílusa magában foglalja a magas derékot és az áramló szegélyt.

Ennek a modellnek a díszítése minimális, de nagyon gyakran csipke és drapéria elemekkel rendelkezik. Mint dekoráció lehet használni a bross a mellkason, vagy egy kecses virág a derék. Ez a gyermekmód egyik legsikeresebb stílusa.

hableány

A bébiruházat formázó is lehet, ebben az esetben a mermaid stílus tökéletes. Ugyanakkor, ha felnőttkorban általában hosszú, az alsó irányba nyúlik, akkor ez a lehetőség nem alkalmas a gyerekek számára, mert kényelmetlenül érzik magukat.

Jobb, ha a mermaid baba ruha a borjú közepén vagy a térd körül ér véget. A szerelvényrésznek közvetlenül a fenék alatt kell véget érnie, majd a szegélynek ki kell terjednie az aljára.Lehet, hogy buja, gyönyörű flounces, hogy a lány úgy néz ki, mint egy hercegnő.

aszimmetrikus

Eredeti kinézetét vékony koktélruhák egy vállán. Általában selyemből vagy szaténból készültek, seprűzéssel vagy fodrozással díszítettek. Az aszimmetria most a legnépszerűbb csúcson van, így a baba minden bizonnyal trendben lesz.

Egyenes vonalak

A fiatal hölgyek divatos, egyenes ruhák, baszkokkal. Eleganciát adnak a törékeny alakzathoz, és segítenek elrejteni a plusz lányokat.

A ruha egyenes vágása segíti a sziluett nyújtását és az alakot karcsúbbá teszi. Továbbá jól néz ki a kis lányok, akiknek még nem volt kifejezett derékuk. Elvégre ez a stílus segít az ékezeteknek a karcsú lábakra és egy szép szoknyára való áthelyezésére, amely floures és frills.

szín

Ha azt szeretné, hogy a lánya fényes és szokatlan legyen, válasszon egy piros koktélruhát, amely nem hagyja észrevétlenül.

A fehér ruhák és azok árnyalatai nagyon nőiesek és gyengédek a lányokra. A világos árnyalat hangsúlyozza a fiatalokat és a törékenységet, a legfontosabb dolog az, hogy megtaláljuk a megfelelő árnyalatot.

A sötét hajú lányok hófehér színűek, a szőke pedig krémesebb színű: vanília, ayvor, pezsgő.

A kék szín és árnyalatai csodálatosak a kék szemű szőkeeknél, és a zöld ruhák a vörös hajú lányokhoz mennek, amit a nap megcsókol.

A rózsaszín ruhák mindenkinek megfelelnek, hangsúlyozzák az ifjúságot és az érzékenységet, a könnyedség és a légkör érzését. Ez mindenki számára előnyös azok számára, akik nem dönthetnek a színről.

tartozékok

Ügyeljen arra, hogy vigyázzon a kiegészítőkre és a szép frizurára. Ha egy lánynak hosszú haja van, jobb, ha egy szép farokba vagy fonatba helyezi őket.

A válla fölött a haj feláradhat, haja hozzáadásával szalaggal vagy egy gyönyörű karikával.

Egy kis kézitáska vagy tengelykapcsoló egy kötelező koktél ruha. A gyermekében szalvétákat, rúzsokat és egyéb dolgokat tud majd tenni. A nyakláncot elegáns gyöngyökkel vagy kis medálokkal lehet díszíteni.

A balett-lakások vagy a szép szandálok tökéletesek a ruhák számára. Ha hideg van, akkor aranyos csizmát vagy elegáns cipőt lehet felvenni.

Ma a gyerekek koktélruhái széles választéka szétzúzza a szemét. Gyakran szokatlan vágással vagy bőséges díszítéssel díszítettek, mert minden tervező megpróbálja felülmúlni a másikat. Emlékeztetni kell arra, hogy egy ruhát vásárol egy gyermeknek, aki szereti a futást, ugrik és szórakozni, így tegyen egy tétet a kényelemért. A lányod biztosan értékelni fogja ezt a ruhát.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok