Ruházat és cipő lányoknak

Cipők a kerekeknél a lányoknak

Cipők a kerekeknél a lányoknak

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Modell.
 2. Előnyök és hátrányok.
 3. hátrányai:
 4. Hogyan válasszuk ki?
 5. Milyen korban?
 6. Néhány biztonsági szabály

A kerékpáros cipők először 2000-ben látták a fényt. Ez a könnyű, szokatlan és kényelmes gyermekcipő létrehozott egy amerikai amerikai polgárt - Roger Adamsot. Gyakran nézte a boldog görkorcsolyázó gyerekeket, és álmodott arról, hogy hosszabb ideig meghosszabbítja ezt az örömöt. Így jött az ötlet neki, hogy gyerekcipőkkel készüljenek. Az ötlet egyszerű volt, de zseniális volt.

Ma a kerékpáros cipők váltak az új sport alapjául. A sportolók különböző trükköket mutatnak. Ez a cipő azonban népszerű a mindennapi életben élő gyerekek és a szüleikkel.

Modell.

Számos vállalat foglalkozik gördülőcipők gyártásával és értékesítésével. Ezek közül a legnépszerűbb a HEELYS. A márka termékei a világ több mint ötven országában ismertek. Sok vásárló ezt a legmagasabb minőségnek és sokszínűnek nevezi. A tartomány nagyon széles. A gyerekeknek, nőknek és férfiaknak a kezdő sportolók és szakemberek számára készült modelleket mutat be. A cég a talpfajták és fajták széles választékát, a rögzítési és a rögzítési módszereket is kínálja. A gyerekmodellek között a klasszikus sík talpú cipőkhengerek különleges igényt támasztanak.

Nézd meg a lányok cipők csodálatos modelljét. Egy érdekes, világos szín minden fiatal hölgyet érdekel.

Ezeket a cipőket két kerékkel, sapkával és kulccsal értékesítik.

Az alábbi fotó fehér és rózsaszín modellt mutat, érdekes kivitelben. Ezek a cipők rendkívüli kényelmet, kiváló minőséget és kifogástalan stílust egyesítenek. Az ilyen HEELYS cipők ára körülbelül 5000 rubel.

Előnyök és hátrányok.

A sarkú cipőknek a sarokba pozitív és negatív tulajdonságai vannak, és részletesebben tekintjük őket.

Előnyök:

 1. Természetesen a kerekek cipőinek fő előnye a gyermek mozgásának koordinálása. Lovaglás közben számos izomcsoport fejlődik. Ez természetesen kedvezően befolyásolja a gyermek fizikai fejlődését.
 2. Az ilyen cipők előnye, hogy a görgőkkel ellátott cipők nem távolíthatók el. Bárhová mehetnek - üzletekben, mozikban, gyermekkávézókban stb., Azaz azokon a helyeken, ahol nem mehetnek a görgőkre.
 3. Ez egy sokoldalú cipő, amit szokásos cipőként vagy görgőként lehet viselni. Az ilyen átalakulás azért lehetséges, mert a talpnak speciálisan kialakított lyuk van a kerekek számára. Szükség esetén zárható és kinyitható. Ehhez a cipőknek univerzális dugókkal vannak ellátva, amelyek rendszeres cipőket hoznak létre a görgőkből.
 4. Gyermekek gyorsan alkalmazkodnak az ilyen típusú cipőhöz. Ez mind a kisgyermekek, mind a tizenévesek esetében érvényes. Természetesen nem beszélünk komplex sport trükkökről. De a gyermek megtanulja, hogy zökkenőmentesen mozogjon 5-10 perc alatt. By the way, annál fiatalabbak a gyerekek, annál gyorsabban alkalmazkodnak.
 5. A görkorcsolya-cipők felkeltik a jó étvágyat és elősegítik a jó alvást.

hátrányai:

1. A kerekeken lévő cipők hosszú ideig nem viselhetők. Ezt nem szabad elfelejteni a gyermekek lábának fáradtságának elkerülése érdekében.

2. Többé-kevésbé egyenletes, jó minőségű és biztonságos bevonaton kell lovagolni.

3. A cipő meglehetősen súlyos a talpnak a görgős kerekekkel való összekapcsolása miatt.

4. Emlékeztetni kell a lehetséges esésekre, és tanítani kell a gyermeket, hogyan viselkedjen.

Hogyan válasszuk ki?

Nem lenne felesleges gondolni a cipő súlyára, különösen, ha a baba nagyon kicsi. Számára a nehéz cipő gyors fáradt lábakat eredményez.Emiatt kényelmetlen lesz, és az eredeti cipők nem adnak örömöt.

A cipőhengerek vásárlásakor először is figyelembe kell venni a gyermek életkorát.

Egy kisgyermeknek, valamint a kezdő robogóknak ajánlatos két cipőn választani a cipőket. Ez a modell stabilabb. Ez segít megőrizni az egyensúlyt, és nem teszi lehetővé az esést. Cipővel ajánlott cipőt választani, mivel jobban rögzíti a lábakat. Igen, és sokkal könnyebb.

Jobb, ha egy vagy két méret nagyobb. Ellenkező esetben kellemetlen érzés lesz vezetés közben. Ezenkívül a baba gyorsan kinyílik egy kis cipőből.

Ami a cipők méretét illeti, csak a cipő méretét kell választania, de kis hosszúsággal.

Nem tudjuk mondani a kerekek típusairól. A tizenéves cipők kiválasztásakor különös figyelmet kell fordítani rájuk. Tudnia kell a talpban használt csapágyfajták típusairól. Kezdők számára a legjobb megoldás az ABEC 1-4. Ez lehetővé teszi a sebesség beállítását. A tapasztaltabbaknál nagyobb arányú csapágyakat választhat. A kerekek normálisak lehetnek - FATS és nagy méret - MEGA. Az utóbbit az útval való legjobb kölcsönhatás jellemzi. Továbbá plusz őket, hogy ellenálljanak a nagy súlynak.

Milyen korban?

Valójában nincsenek életkori paraméterek. Ma már a gyerekeknek is vannak görgős cipők. Minden a gyermektől, képességeitől és képességeitől függ. Gyakran láthatjuk az utcán boldog gyerekeket, kb. 3-4 éves korig, a kerékpáros cipőkön. Bár a szakértők nem javasolják, hogy rohanjanak ilyen cipőt vásárolni. A legmegfelelőbb kor a hét-tíz év. E korban a gyerekek érezhetik az egyensúlyt, és koordinációjuk jól fejlett. Ez lehetővé teszi, hogy előre nem látott helyzet esetén gyorsan navigáljon, és elkerülje a várt esést és sérüléseket. Ebben az időben az izmok meglehetősen fejlettek, és a gyerekek könnyen ellenállnak az ilyen cipők súlyának.

Néhány biztonsági szabály

Természetesen minden szülő, mindenekelőtt gondoskodik gyermekének biztonságáról. Ez különösen igaz a kerékpáros cipők kiválasztásakor.

 • A görgős cipők külön kaphatók. Ennek ellenére további védelmi eszközöket kell vásárolni. Ez elsősorban a sisak, a térdpárnák és a könyökpárnák, mivel ezek a helyek a leginkább sérülékenyek. Az ilyen eszközök használatával a gyermek megbízható védelem alatt áll.
 • Mielőtt lehetővé tenné, hogy a gyermek önállóan mozogjon, meg kell tanítani neki, hogyan kell helyesen egyensúlyozni. Végül is ez az alapja a kerékpáros cipőknek való lovaglásnak. Az első alkalom, hogy segítsen a babának. Az egyensúly megszerzéséhez bármilyen támasztó elemet használhat - falakat, korlátokat vagy kerítéseket.
 • Amikor a gyermek magabiztosan áll a kerekeken, elkezdheti megtanulni a lovaglás technikáját. Ehhez elmagyarázhatja neki, hogyan kell lovagolni, vagy példával bizonyítani. Természetesen először a baba téved, de nem lehet büntetni. Ellenkező esetben elveszítheti a lovaglás vágyát. Emellett ösztönözni kell a gyermeket a megfelelő mozgásra.
 • Nagy szerepet játszik a síelés helye. Tágasnak kell lennie, és az útnak sima és sima kell lennie. Fontos, hogy az oldal távol legyen az úttesttől.
 • A futás közben a bal lábujjat kissé fel kell emelni. A jobb láb lábujját könnyedén el kell távolítani a felszínről. Különös figyelmet kell fordítani arra a tényre, hogy nem helyezhet két lábot mellé. Mozgatniuk kell egymás után.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok