Ruházat és cipő lányoknak

Elegáns bolyhos ruha egy lánynak: adja meg a baba hercegnő képét

Elegáns bolyhos ruha egy lánynak: adja meg a baba hercegnő képét

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. labda
 2. Tutu ruha
 3. esküvő
 4. Új év
 5. Családi megjelenés
 6. tervezés
 7. szövet
 8. tartozékok
 9. Kiválasztási szabályok

Felnőttkorban gyakran nem engedhetjük meg magunknak, hogy puffadt ruhákat viseljünk. Ez általában egy érettségi párt, egy privát esküvő és egy pár esemény azok számára, akik világi gazdag életet élnek. A gyermekkorban minden teljesen más. Bármely nyaraláshoz egy lány egy elegáns, bolyhos ruhában felöltözhet, amely tökéletesen meg fogja nézni. Siess, kérlek, kérlek a morzsát, miközben fiatal és kedves korban van.

labda

A golyóköpenyeket különleges alkalmakkor viselik, mivel ünnepi ünnepi rendezvényekre szánják őket, hogy megfeleljenek a nevüknek.

A padlóhoz egy bolyhos térfogatú szoknya és egy nyitott, szerelt karosszéria áll. Különböző díszítőelemekkel díszíthető, amelyek ünnepélyes adatot adnak a képnek. A ruha szegélye több réteg krinolinból vagy tüllből áll, ami segít a kötet létrehozásában.

A többrétegű szoknyákkal rendelkező köpenyek népszerűek, mert ilyen ruhában egy kislány hasonlít a levegő felhőjére. A tervezők gyakran egy érdekes technikát alkalmaznak, ami különböző árnyalatokat képez, ami még szokatlanabbnak tűnik.

A golyóköpeny mellett egy csipke vagy hímzéssel díszített vonat is lehet. De az idősebb lányok számára is alkalmas, az aktív játékok során a baba behatolhat.

Az 5 éves lányok flitterekkel, strasszokkal vagy gyöngyökkel hímzett fűző ruhákat választhatnak. A dekor minden mozdulattal ragyog és csillog, és egy bolyhos tüll szoknya megtartja a levegő formáját és térfogatát, ami igazán örömét fogja a gyermeknek.

A fűzőnek köszönhetően a ruha tökéletesen illeszkedik az alakzathoz, hangsúlyozva a derékot. Ez egy nagyszerű modell mind a vékony, mind a kövér lányok számára, mert segít a méltóság hangsúlyozásában és szükség esetén a kövér lábak elrejtésében.

Tutu ruha

A csecsemők alkalmasabb ruhák szoknya-csomagolással. Nagyon elegánsnak tűnik, gyakran ilyen ruhákat virágokkal, íjakkal és egyéb szokatlan díszítéssel díszítenek.

A tutu szoknya a legkisebbre is alkalmas, mert nagyon kényelmes az anya vagy apa kezébe ülni, egy rövid buja szoknya nem zavarja az első lépéseket. Az ilyen ruha kiváló kiegészítője a ruha, amely kiegészíti a kis virág képét.

esküvő

Ha Ön és lánya meghívást kaptak egy közeli hozzátartozó esküvőjére, akkor választhatnak neki egy ruhát, amely hasonlít egy menyasszonyi öltözékre. Különösen, ha a baba egy virágcsokor szerepét fogja játszani, ami ma nagyon népszerűvé vált.

A ruha klasszikus hossza általában nem alacsonyabb, mint a boka, ideális 6 éves lányok számára. A népszerű gyerek ruhák egy amerikai szoknya esküvőjére. Könnyű anyagból vannak varrva, ami fantasztikus térfogatot teremt.

A klasszikus ruhák mellett választhat egy ballon ruhát vagy egy retro ruhát. Különösen igaz, ha az esküvő témájú.

Bármilyen korú lányok felvehetnek egy rövidített modellt, magas derékkal.

Új év

Gyermekek szeretik az újévi ünnepeket sokkal több felnőtt. Különösen a lányok, akik számára nemcsak ajándékot kapnak, hanem egy szép ruhát is próbálnak ki.

A leggyakoribb képek a hercegnő, tündér, Hamupipőke, Barbie. Bármelyik azt sugallja, hogy egy gyönyörű, buja ruhában, díszítőelemekben gazdag. Hímzés, csipke, arany hímzés üdvözlendő.

Ha teljes történelmi megfeleltetést szeretne elérni, bérelhet egy rokokó ruhát vagy ruhát Marie Antoinette stílusában. Az idősebb lányok tetszeni fognak a népszerű játék „A trónok játék” főszereplői stílusában.

Családi megjelenés

Általában egy lány ünnepi ruha hasonlít egy hercegnő ruhájára, de egy ilyen ruha aligha alkalmas egy anya számára. Még egy ünnepi öltözéknek is kell lennie egy lakonikus dekorációval és egy mérsékelten teljes szoknyával.

Ha tetszik a Családi megjelenés, a legjobb, ha egy elegáns ruhát választunk az anya számára, és a lányának, hogy megtalálja az elegáns árnyalatú, elegáns ruhát, akkor jól harmonizálnak egymással.

Chiffon ruhák is jól néz ki, anya lehet a padlón, és a lánya - a boka vagy a térd, díszített több ünnepi és világos.

tervezés

Ha elég költségvetésed van, taníthatod a lányodat a gyermekkori szép ruhákra. Számos világbajnoknak van egy sor gyermekruházata, amely csodálja meg a fantáziát a szépségével.

Különösen népszerűek az olasz, francia és amerikai márkák ruhái, amelyek nemcsak szépek, hanem drága, minőségi anyagokból és környezetbarát anyagokból is készülnek.

A legtöbb gyermek ruházat a felnőttek miniatűr példányai, például a Dolce & Gabbana. Ezért ünnepélyes rendezvényre könnyedén kiválaszthatod a lányodnak egy hasonló ruhát, ami összhangban lesz a tiéddel.

A tervező ünnepi ruháit az eredeti vágás és a szokatlan díszítés jellemzi: Swarovski kövek, finom csipke, kézzel készített hímzés, strassz, flitter. Mindenképpen vegye fel a tervezőcipőket és kiegészítőket: kézitáska, haj kiegészítők, kesztyű, bolero és még sok más.

szövet

A gondoskodó szülők, amikor gyermekeik ruháit választják, általában inkább a természetes anyagokat részesítik előnyben, mint például az organikus pamut és a vászon. De ez a szövet teljesen nem alkalmas formális ruhák varrására, szép szintetikus anyagok használata szükséges.

Ha vásárol egy ruhát egy neves gyártótól, akkor a nylon sifon, a szintetikus selyem, a organza vagy a tüll biztosan jó minőségű és teljesen ártalmatlan lesz a gyermek számára.

tartozékok

Még a legelterjedtebb ruhát is ünnepélyes ruhává alakíthatjuk ki, amely kiegészíti azt megfelelően kiválasztott kiegészítőkkel. A hosszúkás kesztyű, a tengelykapcsoló-táska és egy elegáns bross megfelel a szíj nélküli ruhának. Ha hideg van a teremben vagy a csarnokban, a gyapjú ruha és a prémes bolero megmenti a helyzetet. Eldobhatja, és amikor a gyermek elkezd futni, és eltűnik.

Néhány ruhát bolerával együtt értékesítenek, és ha nem, külön megvásárolhatja. Ez az első pillantásra a szekrény egy apró részlete lesz a varázspálca. Ne felejtsd el vásárolni, mert még a legszebb ünnepi ruha is gyökeresen megrontható egy kötött pulóverrel vagy pulóverrel.

Ne felejtsen el egy elegáns fejdíjat! Ha nyáron van, akkor nagy virágokkal lehet kötést kötni, télen hozzáadhat egy szép kalapot a ruhához.

Kiválasztási szabályok

 1. A luxus bolyhos ruha kiválasztásakor ügyeljen a gyermek korára. Ha a lány nem lépett át a 3 éves határon, akkor valószínű, hogy nem tud egy helyen ülni, így a kicsik szépsége kényelmes. Egy rövid bolyhos csomagcsomag csak tökéletes.
 2. Ha a lány idősebb, vegye figyelembe a több rétegű ruhát. 5-6 év után a lányok már jól értik, hol vannak, és milyen szerepet játszanak ebben az eseményben. És ha a lánya a hercegnőkről szóló mesék szeretője, akkor biztosan nem bánja, hogy egy ilyen képet próbál magának.
 3. Ügyeljen a ruha modelljére. Például a fűző ruháknál meg kell vizsgálni a felső rögzítéseket, hogy ne nyúljon le az esemény közepén. Kétség esetén jobb, ha előnyösebb az egyszerűbb vágás ruha.
 4. A ruha nem lehet nagyon nehéz, általában a lányok törékeny lények. Ha a lánya kemény lesz, gyorsan elfárad, és haza akar menni. Ezért szükséges a könnyű levegő ruhák előnyben részesítése, anélkül, hogy rengeteg nehéz köveket és más térhatású díszítést használna. Jobb, ha előnyben részesítjük a könnyű ruches, flounces, flittereket, gyöngyöket és buja íjakat.

Míg a lánya fiatal és kedves korú, nem kell különösebb ok arra, hogy elegáns bolyhos ruhát tegyen. Bármilyen ünnepélyes alkalomra viselni lehet, mert a gyermekkor nagyon gyorsan repül, majd a lánynak nem lesz sok oka, hogy újra ilyen ruhát viseljen. Még felnőttkorban is néha álmodunk, hogy egy szép, buja ruhában egy hercegnővé válunk. Mindaddig, amíg a babának ilyen lehetősége van, ne tagadja meg neki az örömöt!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok