Ruházat és cipő lányoknak

Magas sarkú cipő lányoknak

Magas sarkú cipő lányoknak

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. modell
  2. Színes megoldások
  3. méretek
  4. Tippek a kiválasztáshoz

Bármelyik, még a legfiatalabb divatista, gyorsan fel akar nőni, hogy olyan szép és divatos legyen, mint az anyja. És a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy úgy érzi magát, mint egy felnőtt, magas sarkú cipőt viselni. Szerencsére a mai gyermekcipők bősége lehetővé teszi, hogy elegáns, aranyos cipőt válasszon egy kényelmes saroknál, még a legkisebb lány számára is.

De hogyan kell kiválasztani a sarok magasságát, hogy ne károsítsa a növekvő testet? Melyik sarok van egy 6, 8 vagy 10 éves lány számára? Hogyan válasszuk ki a cipőt sarokkal? Ezt a cikkünkben tárgyaljuk.

modell

A gyerekcipőknek nem lehetnek teljesen sík és lapos talpuk, ahogy azt néhányan gondolják. A saroknak kell lennie, de a sarok biztos: széles, stabil és magas a gyermek életkora szerint.

Gyermekcipők, sarokkal, általában két fő kategóriába sorolhatók: alkalmi és elegáns. Az alkalmi cipők közé tartoznak az iskolai cipők. Öltözött cipőt viselnek különleges alkalmakkor, matiné, party stb.

Az iskola számára

Ideális esetben az iskolai szekrényben több cipőt kell találni. Ezek közé tartozhatnak a balettlakások, az alacsony, széles sarkú cipő vagy a platform, valamint a magasabb és vékony sarkú ünnepi cipők.

A hétköznapi cipőknek elég praktikusnak kell lenniük, természetes anyagokból készültek, és jó, erős rögzítővel kell rendelkezniük. A legjobb az egészben, ha az iskolai cipőt semleges színekkel díszítették és szerény, tömör díszítéssel díszítették. Általában a cipőknek széles, lekerekített lábujja van. Ebben a modellben a lábak egy egész iskolai nap után sem fáradnak el.

ünnep

A nyaralócipők érdekesebb és kifinomultabbak lehetnek, és szinte bármilyen színben lehetnek. Természetesen mindenféle díszítő elemet díszítenek: rózsák, csatok, gyöngyök, strasszok, ragyogások, rojtok, íjak, stb. Az újév fényes cipője egy kis saroknál, mint egy igazi hercegnő, különösen szép és látványos.

6-7 évig

Az orvosok nem ajánlják a divatos fiatal nőknek a cipőt, még a legelegánsabb és ünnepélyesebb vásárlást is, 0,5 - 1 cm-nél nagyobb sarokmagassággal, továbbá az elegáns és alkalmi modellek jelenlegi bősége megkönnyíti a megfelelő választási lehetőségek kiválasztását egy kis hercegnőnek és ízlésének, valamint az ortopédok ajánlása alapján. .

8-9 évig

Az általános iskolás korú lányoknak ajánlott 1,5 cm-nél nem magasabb sarkú cipőt vásárolni, amelyek már nem csajok, de nem olyan fiatal hölgyek, akik különböző formájú és magasságú sarkú cipővel rendelkezhetnek. A test továbbra is formálódik, és biztosan be kell tartania a szakemberek ajánlásait a cipő kiválasztásáról.

Az általános iskolás korú lányoknak ajánlott 1,5 cm-nél nem magasabb sarkú cipőt vásárolni, amelyek már nem csajok, de nem olyan fiatal hölgyek, akik különböző formájú és magasságú sarkú cipővel rendelkezhetnek. A test továbbra is formálódik, és biztosan be kell tartania a szakemberek ajánlásait a cipő kiválasztásáról.

10-11 éves

Ebben a korban már megpróbálhat olyan cipőt, amelynek sarokmagassága kb. 2 cm. A saroknak még mindig meglehetősen szélesnek és stabilnak kell lennie, vagy alacsony cipőn választhatja a cipőt. Már sok oka lehet, hogy szép cipőt viseljünk egy kis sarokkal.Ez az ünnepi rendezvény, és a színházba utazás, valamint egy 4 év osztályú ünneplés alkalmával, stb.

12-13 évig

A lány egyre öregszik, és a felnőtt és stílusos vágy egyre hangsúlyosabbá válik. Ebben a korban a lány felkérheti őt, hogy ne csak ünnepi rendezvényre, hanem a mindennapi iskolai életre is vegyen cipőt.

A szinte serdülőkor ellenére a magas sarkú cipők napi viselése ellenjavallt. Ez a gerinc görbületéhez vezethet, amely már komoly terhelést tapasztal a lány aktív növekedése miatt.

Az ünnepélyes rendezvényre természetesen egy elegáns cipőt vásárolhat egy vékony, elegáns, alacsony sarkú cipőn. Ez elég ahhoz, hogy a lány érettebb és nőiesebb hölgy legyen.

Annak érdekében, hogy a sarkú cipők kevésbé aggódjanak a gyermek és a szülők számára, szükség van egy csúszásmentes, stabil talpra épülő modell kiválasztására. A cipőnek könnyűnek kell lennie, a láb nem lehet fáradt. Ha nyitott cipőt vásárol, győződjön meg róla, hogy az ujjai nem csúsznak és nem mennek kívülre.

14-15 évig

A tizenéves lányok számára 4 cm-es magasságú cipőt vásárolhat, az idősebb korú lányok már elég magas sarkú cipőt viselhetnek. A tizenéves cipők köre igen változatos. Ez lehet klasszikus cipő, nyitott lábujjú cipő és perforált modellek, és magas cipő vagy ék.

Színes megoldások

Az alkalmi és elegáns modellek színsémája mindenféle színt és árnyalatot tartalmaz. Természetesen a klasszikus vonal a szezonon kívül marad.

Fehér vagy fekete cipő, amely nemcsak tökéletesen illeszkedik az iskolai egyenruhákhoz, alkalmi ruhához, szép sundresshez vagy szigorú nadrághoz. Ez egy univerzális lehetőség bármilyen szabadidős együttesek számára.

Az ilyen cipők minden ruhában relevánsak, tökéletesek bármilyen korú lányok és különböző testtípusok számára.

A piros cipő mindig vonzza a figyelmet. Különösen, ha ízlésesen illeszkednek a többi ruhadarabhoz.

Ezüst és aranyozott cipő - nyomja meg az újévi ünnepeket. Egyetlen más cipő sem fogja adni a lánynak azt az érzést, hogy tündér hercegnővé vált. Ezek a cipők tökéletesek a gazdag dekorációval díszített buja golyókhoz.

A divat fiatal nők nagyon szeretik a szelíd, szép árnyalatokat. Ez lehet a rózsa, fukszia, levendula, menta, mész, őszibarack stb. Az ilyen szép cipők nagyszerűek a közepesen hosszú, ugyanolyan színben készült ruhákon.

Elegáns cipőmodellek, az eredeti stílus és a gyönyörű színek mellett csipkével, strasszokkal, gyönyörű hímzéssel, applikációval, íjakkal, nagy csatokkal, fém díszítéssel stb.

méretek

A sarkú cipők mérettartománya meglehetősen széles. Egy kecses modellt találhat egy szép saroknál, még egy nagyon fiatal fashionista számára is, aki csak az első lépéseket teszi. Ezek a cipők lenyűgözően néznek ki a 19-20.

Az idősebb gyermekek számára a megfelelő méretű cipő megtalálása még könnyebb. A méretrács megkönnyíti a cipő páros vásárlását, amely tökéletesen illeszkedik a lábra. A cipőket, mint bármely más cipőt, pontosan a gyermek lábának méretének megfelelően kell kiválasztani. Nincs szükség a növekedésre vonatkozó tartalékra. Kényelmes, túl laza cipő nem okoz kisebb gondot a gyermek testére és túl közel is.

A 34 sarkú cipőtől kezdve a sarkú cipők szélesebbé válnak. Most már egy felnőtt boltban is figyelhető meg a megfelelő cipő, ahol miniatűr méretű cipők vannak 34 és 35 méretben. Természetesen ebben az esetben nemcsak a modellek külső szépségére kell támaszkodnunk, hanem a sarok magasságára is, amelyet a gyermek kora határoz meg.

Tippek a kiválasztáshoz

A gyermek számára cipővel való kiválasztásakor nemcsak a lány ízét és a modell vizuális vonzerejét kell figyelembe venni, hanem az ortopéd orvosok szemszögéből is. Csak ezeket a követelményeket szem előtt tartva választhat egy olyan modellt, amely igazán alkalmas a gyermek korára.

  1. A cipő talpának elég vékonynak és rugalmasnak kell lennie. Ha egy gyermeknek ortopédiai problémája van, akkor szükség van rá. A cipő nem ülhet túl szorosan a lábán, a lábának elég lazanak kell lennie.
  2. A cipő méretének meg kell egyeznie. A szoros cipők mindig károsak az egészségre, különösen ilyen éles korban, miközben a láb még kialakul. Jó, ha az ujjak és a cipő belső felülete között körülbelül 1-1,5 cm-es rés van, a gyermeknek szabadon mozognia kell az ujjait a cipőben.
  3. A sarok magasságának pontosan meg kell felelnie az ortopédok által erre az életkorra megállapított normának. Nem szükséges a gyermek meggyőzéséhez engedni, és cipőt vásárolni magas sarkú cipővel. Ez visszafordíthatatlan hatással lehet a lábfej csontjaira, a lábakra és a gerincre.
  4. A sarkú cipőnek szilárdnak, kényelmesnek és lélegzőnek kell lennie, ezért ajánlott csak természetes anyagokból cipőt vásárolni.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok