Esti ruhák

Ruhák a padlóra - az elegancia és a kifinomultság megtestesülése

Ruhák a padlóra - az elegancia és a kifinomultság megtestesülése

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. aktualitás
 2. Népszerű stílusok
 3. Nyitott és szexi
 4. Vissza nyitva
 5. Vágással
 6. zárva
 7. Ujjakkal
 8. baszkok
 9. Csipke, gipsz
 10. kötött
 11. A sifonból
 12. Meleg modellek
 13. TOP 5 népszerű szín
 14. Mit kell viselni?
 15. frizura
 16. tartozékok
 17. Tippek a kiválasztáshoz

A ruha hosszának maxi-ját helyesen nevezhetjük a legfejlettebb ruhának a nők számára. Ruhák a padlóban különbözőek a ruhák, stílus, stílusirányok, dekoráció, színek és egyéb részletek varrására. Nézzük meg ezeket a ruhákat részletesebben, és megtudjuk, mit kell viselniük.

aktualitás

A hihetetlenül nőies megjelenésnek köszönhetően a hosszú ruhák soha nem veszítik el népszerűségüket. A híres tervezők minden kollekciójában jelen vannak, és számos lehetőséget kínálnak az egyszerű ruháktól kezdve minden napig a luxus ruhákig, gazdag kivitelben.

Kényelmes, hogy hosszú ruhát viseljen mind meleg évszakokban, mind télen. A hideg évszakban sűrű, sötét színű ruhát választanak, nyáron az emberek jobban kedvelik a fényes árnyalatokat és a tágas anyagokat.

Népszerű stílusok

A legnépszerűbb ilyen ruhák a padlón:

 1. Zárt modell ujjakkal.
 2. Nyissa meg a különböző hasadási lehetőségekkel rendelkező ruhákat.
 3. Aszimmetrikus modellek, amelyek eredeti kivágással vagy egyenetlen szegéllyel rendelkeznek.
 4. Drapéria modellek, például görög stílusú ruhák.
 5. Egyenes sziluett ruha.
 6. Modellek a boho stílusában.
 7. Ruhák szoknyával.
 8. Modellek fűzővel.
 9. Ruhák, amelyek derékvonalát túlértékelték.
 10. Ruhák "év".

Nyitott és szexi

A nyakkivágás, a hátsó és a magas vágások vágása a szexualitást és őszinteséget adja egy hosszú ruhának. Az átlátszó betétekkel rendelkező ruhák nagyon lenyűgözőek.

A hosszú ruhák félkövér modelljei mély V-alakú nyakkivágással rendelkezhetnek. A leghangsúlyosabb ruhákban az ilyen kivágás elérheti a derékot. Szintén a szexi hosszú ruhák gyakran hiányoznak az ujjakról és a pántokról, de vannak modellek is, amelyek egy vállra vágnak.

Vissza nyitva

Mivel a nyakkivágás soha nem lepte meg senkit, a ruhák egyre népszerűbbek, és a hátuk csupasz marad. Egy ilyen felszerelés előtt elviselhetetlen és meglehetősen szigorú megjelenés lehet, de ha hátat fordít, a lány csábító és szexi lesz.

A vágás mérete a hölgy bátorságától függ. Lehet, hogy mérsékelt és szerény, őszinte és mély. A legjobb az egészben, hogy egy hosszú ruha, nyitott háttal, magas lányokra néz, akik tökéletes testtartással és karcsú alakkal rendelkeznek.

Az ilyen modellek nem tartoznak a mindennapokhoz. Ezek főleg egy fontos ünnepségen, például esküvőn vagy évfordulón vannak viselve.

Selyem ruha a padlóra nemes és fényűző. Ez az oldal nem igényel további részleteket vagy díszítéseket.

Vonzó megjeleníteni ruhák a padlón, amelyben a hátsó dupla nyakkivágás. A női alak karcsúságára és eleganciájára koncentrálnak.

Fiatal és romantikus lányok gyakran választanak egy ruhát egy csupasz hátsó sifonnal. Ha szeretné csökkenteni az ilyen ruhák őszinteségének mértékét, nézze meg a modellt a díszített nyakkivágással, amelyet strasszokkal, drapázással és különféle szőnyegekkel vágunk.

Vágással

A magas résszel rendelkező ruha modellek rendkívül népszerűek. Ez a vágás még nagyon szerény ruhákban is jelen lehet, a tetején teljesen lezárva.

Ráadásul sok nyári modellben egyszerre két darab van.Hála nekik, egy hosszú ruhában való séta sokkal könnyebb, különösen, ha szabadon mászhat a lépcsőn.

zárva

A zárt ruhát a padlóra hosszú ujjú, nyakvonal, vágások és egyéb elemek alkotják, amelyek a ruhát szexi vagy őszintevé teszik.

A mérsékelt hajó alakú nyakkivágással és hosszú ujjú ruhákkal is nagy a kereslet. Ezt a stílust gyakran az irodának választják, ahol a vékony pántokkal vagy nyitott nyakkivágással ellátott felszerelés nem megfelelő.

Ujjakkal

A hosszú ruhák hüvelye a legkülönbözőbb. Zárt modellekben az ujjak leggyakrabban hosszúak, de háromnegyed ujjú és rövid ujjú is van. Az előállításukhoz használt szövet lehet ugyanaz, mint maga a ruha, vagy különbözhet, például az ujjak csipke lehetnek.

baszkok

A hosszú ruhák ilyen modelljei nemcsak régen jelentek meg a divatboltok szekrényében, de sikerült elkapniuk a stílus és a vonzerejét. A basikkal díszített maxi ruhák segítségével könnyen létrehozhat egy hibátlan esti megjelenést. Egy ilyen felszerelés hangsúlyozza az alak eleganciáját, és a séta kecses.

Hosszú, baszkos ruhák esetén előnyösebbek a levegő-szoknyák, hogy a kép ne legyen nehéz. Ezekben a ruhákban a nyakkivágást egy elegáns nyakkivágással vagy fényes díszítéssel, valamint a derékterületet övvel vagy szín kontrasztmal lehet kiemelni.

Csipke, gipsz

A padlón lévő gipsz és csipke ruhák rendkívül szép és kifinomult megjelenésűek. Ebben az esetben a csipke nem feltétlenül szükséges az egész ruha készítéséhez. Csak a ruha részén lehet bemutatni, például egy sifon vagy pamut ruha tartalmazhat csipke tetejét.

Ha a ruha teljesen csipkéből készült, akkor szatén béléssel rendelkezik, amely elrejti az egész testet vagy bizonyos területeket (bodice vagy szoknya felső). A leginkább pikáns modellekben a bélés hiányzik, vagy testileg, ami egy meztelen test hatását eredményezi.

Az alacsony költségű csipke ruhák gépi kötöttek, és drágább és exkluzívabb modellek készülnek a kézzel készített csipkéből. A csipke felszerelés nem tűnt túl vulgárisnak, adjon fel egy nagyon őszinte nyakkivágással rendelkező modellt.

kötött

A puha kötöttáru a legnépszerűbb anyag az alkalmi ruhákhoz a padlóhoz. Ilyen ruhába öltözött, kis minta, pöttyös, virág vagy csík, sétálhat, vásárolhat, vagy kirándulhat a városból.

Kötött maxi ruhák melegek lehetnek (ilyen modellek ősszel és télen igényelnek) és könnyű (ezek a ruhák meleg időben is alkalmasak).

A sifonból

A sifon hosszú ruhák a selyem, a szatén és a bársony mellett a padló minden modellje közül a legnépszerűbbek.

Az ilyen ruhák fő előnyei az egyszerű használat és a praktikusság, mivel a chiffon ruha kevésbé szennyezett és nem gyűrött.

Könnyű sifonból készült többrétegű ruhában kényelmes a parkban járni és egy dátumot folytatni. Ha a modell merész nyomtatással vagy fényes árnyalattal rendelkezik, nagyszerű a pihenésre a városban vagy a strandon.

Meleg modellek

A hűvös időben viselt maxi ruhák modelljei gyapjú kötöttáru, bársony és más vastag anyagból készülnek. Ezek a ruhák nem feltétlenül jelentenek hosszú ujjú zárt modelleket. Sok hosszú, rövid ujjú, hosszú ruhát láthat. A kabátot vagy kabátot viselik, cipővel vagy csizmával kiegészítve.

TOP 5 népszerű szín

piros

Az ilyen ruhákat halálos és szenvedélyes nők választják, akik hozzászoktak a bókokkal. Egy piros ruhában a padlón felejthetetlen képet hoz létre, így a színes modellek ideálisak különleges alkalmakra.

Vörös illik minden nő, csak meg kell találni a megfelelő árnyalatot. Az ilyen színű ruhák hosszú modelljei gyakran vagy leginkább zárt és szigorúak, vagy nagyon merészek, nagy vágással, nyakkivágással, aszimmetrikus és terjedelmes részletekkel.

Lenyűgözőek a piros ruhák vonattal, áttetsző modellekkel, ruhák az egyik vállán, valamint a guipure és a chiffon maxi ruhák. A nyárra általában piros chiffon ruhát választanak. Egy ilyen ruha, a stílustól és a dekorációtól függően, egy dátumra, egy nyári sétára, vagy egy ünnepre helyezhető.

fekete

Ennek a színnek a padlóján lévő ruhák mindig a kedvencek, amikor egy estélyi ruhát választanak. Ezeknek a ruháknak drága és fényűző anyagot használnak, valamint látványos kivitelben.

A padlóra szerelt fekete ruhát bármilyen alakra lehet választani, miután sikerült elrejtenie a hibákat és hangsúlyoznia a harmóniát. Az ezüst és arany ékszerek, valamint az élénk színű ékszerek tökéletesek az ilyen ruhákhoz. A fekete ruhák merész modelljei nyitott vagy mély hasítással rendelkezhetnek.

Vannak fekete maxi ruhák fényes nyomtatással vagy flitterrel. Ön is találhat alkalmi fekete hosszú ruhadarabokat a kötöttáruból, amelyeket csizmával vagy platform cipővel, fém vagy színes kiegészítőkkel viselnek. Az irodában a szigorú, fekete anyagból készült, vastag anyagból készült ruhát választhatja.

fehér

Egy hosszú ruha ez a szín hozzáadhat nőiességet minden hölgy képéhez. Elegáns és szerény.

A fehér maxi ruhák multifunkcionálisak. Attól függően, hogy melyik anyagból van varrva, a padlóra havas fehér ruhát lehet elhelyezni az étteremben és egy sétára. Ezen kívül ez a felszerelés számos ékszerrel és kiegészítőkkel van kombinálva. Ugyanakkor a cserzett bőrű lányoknak a padlón fehérnemű ruhája különösen vonzónak tűnik.

Fehér pamut ruhák tökéletesek nyáron. Nem kevésbé népszerűek a selyem, a gáz, a sifon, a csipke padlóján a hófehér ruhák. Ez a fehér ruha a leggyakrabban a birodalom stílusában jelenik meg, amelyet görög stílusnak is neveznek. Ezek a maxi ruhák a könnyűségük, a nőiességük és a magas derék- és vállszíjuk miatt figyelemre méltóak.

kék

Az ilyen hosszú ruhák titokzatosak és elegánsak. Az árnyéktól függően a padlón lévő kék ruhás tulajdonosa visszafogottnak tűnik (telített hang esetén), vagy finoman (fényes árnyalattal). Nem szükséges, hogy hosszú, kék ruhával öltözzön csak lányok, akiknek szőke hajuk van, és halvány bőrszíne van.

Ennek a kék ruhának a legtöbbje fiatal hölgyeknek illik, sötét bőrrel vagy barnával. Ezenkívül a kék a legjobb kombinációja az arany, a fehér és az ezüst.

zöld

Ezek a hosszú ruhák friss és vonzó megjelenéssel rendelkeznek. Bármely lánynak alkalmasak a zöld színárnyalatok sokfélesége miatt.

Sötét zöld ruhák, hímzett szaténból, bársonyból, csipkéből vagy selyemből. Kötött vagy sifon zöld maxi ruhák nagy mintával tökéletesek a nyáron történő gyalogláshoz.

Mit kell viselni?

 • A hosszú ruha illeszkedő modelljét sikeresen kombinálják egy bolero, csipke vagy szőrme boa, egy könnyű kendő vagy sál. A csipke ruha a padlóra, viselhet farmer dzsekit vagy bőrkabátot.
 • Az esti nyitott ruha a padlón, ujjak nélkül ajánlott, hogy válasszon magas kesztyűt, amely megfelel a ruha hangjának.
 • A hosszú ruhák mindennapos modelljéhez a cipőt balettcipő, elakadás, szandál vagy csizma képviseli. Az esti órákig elegáns cipőt, vagy sarkokat, vagy a platformon felveszi. A görög stílusú ruha tökéletesen illeszkedik a bőr szandálokhoz.

frizura

Ha egy hosszú ruha teteje nyitva van, a frizura nagyon eltérő lehet. A magas frizura és a különböző szövési lehetőségek megfelelnek az ilyen ruháknak. A hajat el lehet hagyni, vagy a farokba gyűjteni.

A klasszikus ruhadaraboknál válasszon egy klasszikus frizurát, és a szokatlan ruhák, amelyeknek összetett vágása van, lehetővé teszi, hogy rengeteg kreativitást és képzeletet adjon.Azt is meg kell jegyezni, hogy a hajat a bolyhos ruhához szerényebben kell lefektetni, és a viszonylag kompakt maxi-ruha modell esetében a bonyolult textúrájú frizurák, az aszimmetrikus stílus vagy az összetett szövés.

tartozékok

A Maxi ruha kis mennyiségű ékszert igényel, így elég 1-3 kiegészítőkkel kiegészíteni. Az esti ruhákhoz a padlón általában aranyat és drágaköveket vagy kiváló minőségű ékszereket választanak.

Hosszú ruhák tökéletesen illeszkednek egy övhez vagy övhez. Estélyi ruhákhoz ilyen kiegészítők díszíthetik flitterekkel vagy kövekkel. Ha a padlón lévő ruha modellje nagy nyakkivágással rendelkezik, a ruhát nyak díszítéssel kell kiegészíteni. Abban az esetben, ha a dekoltázott területen csipkék, fodrosok vagy más kárpitok vannak, nincs szükség további kiegészítőkre a nyak körül.

A táska kiválasztásakor vegye figyelembe az öltözék általános stílusát. Egy kis tengelykapcsoló jobban illeszkedik az esti hosszú ruhához, és választhat egy textil-, bőr- vagy szalmazsákot a padlón a mindennapi ruha modellhez. Nyáron a laza kötött ruhák kiegészíthetők egy etnikai stílusú táskával vagy textilzsákkal.

Tippek a kiválasztáshoz

Még a legdivatosabb hosszú ruha is vonzónak tűnhet, ha nem illik az Önhöz. A padlón lévő ruhák sokféle modellje miatt nem nehéz kiválasztani a megfelelő opciót, figyelembe véve saját paramétereit és hiányosságait. Például a testben lévő hölgyeknek szabadon vágott ruhát, magas derékú ruhát vagy egy sűrű anyagú kötött modellt kell választaniuk.

A vékony lányoknak meg kell nézniük a drapedelt modelleket, valamint a ruhákat, amelyek díszítésével terjedelmes részletek vannak. A szorosan illeszkedő kötött hosszú ruhát csak a tökéletes figurával rendelkező nők vagy a korrekciós fehérnemű viselése mellett kell megvásárolni.

Comments
 1. marina
  27.01.2016

  Utoljára esett egy ilyen ruhában egy ünnepre a padlóra: a sarok összezavarodott. Most óvatosabb leszek.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok