Ruházat az elhízott nők számára

Barát farmer kövér lányoknak

Barát farmer kövér lányoknak

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. A stílus jellemzői
  2. Teljesen viseljek?
  3. Dekor és dekoráció
  4. Színes megoldások
  5. Tippek a kiválasztáshoz
  6. Mit kell viselni?

Ma a barátja farmer gyakran megtalálható a göndör hajú lány szekrényében, bár néhány évvel ezelőtt sokan úgy gondolták, hogy nem alkalmasak a teljes nőkre. Most már minden divatos nőnek legalább egy pár barátja van, akik nagyszerűen helyettesítik a szorosan illeszkedő stílusokat.

A stílus jellemzői

Ha röviden leírja a farmereket, barátokat, nagyon hasonlítanak a férfi modelljére. Egyes stylistok viccelődnek, és ezt a stílust „barátja ruhásszekrényének farmereként” definiálják. A sajátosság a vágásban rejlik, mert a legtöbb modell szorosan illeszkedik a csípőterülethez, majd szabadon lefelé halad.

A ruházati tervezők a barátok farmernadrágjainak széles választékát kínálják, de az összes modell kombinálja a kényelmet, ha viselt. Ebben a szezonban tendenciát mutatnak, és az elkövetkező években minden bizonnyal az egyik vezető pozícióba kerülnek.

Ennek a stílusnak a fő előnye a funkcionalitás és a praktikusság.

A farmer barátok nagyszerűek ahhoz, hogy minden nap egy stílusos megjelenést, vagy egy divatos íj üzleti nőt megtestesítsenek. Ha a jobb felsőt választja, akkor minden íj egyedi lesz. A barátnő farmer és a szigorú dzseki kombinációja nagyszerű megoldás lesz egy üzleti találkozóra.

A barátaival való sétára fényes felsőt vagy pólót viselhet.

Teljesen viseljek?

A csodálatos formákkal rendelkező lányok megpróbálják elkerülni a tágas ruhákat, amelyek még többet töltenek be, de a barátja farmer kivétel a szabály alól.

Kezdetben ez a stílus csak vékony lányokat viselt. A népszerűsége azonban csak évente növekszik, így a csodálatos formák tulajdonosai is szeretnék ezt a stílusos farmerstílust beilleszteni a szekrénybe. A stílusok némiképp megváltoztatták a vágást, így nőiességre tettek szert. A barátnő farmer nagyszerűen ül a derékon és a csípőn.

Ez a stílus szép vagy magas a magas vagy közepes magasságú nőknél. A kisfiú barátok farmerjei teljes hosszúságú lányai határozottan nem alkalmasak. Nevetségesnek és nevetségesnek tűnnek.

Dekor és dekoráció

A farmer modelleknek a teljes hölgyeknek minimális számú díszítő elemet kell kapniuk. A lakonikus vágás és az ékszerek hiánya miatt a farmer karcsúvá teszi az alakot. Kivétel a függőleges csíkok vagy dekoratív varratok. Az ilyen dekorációk segítenek vizuálisan csökkenteni a hangerőt bármely zónában.

A dekor minden eleme vonzza a figyelmet. A lábak vagy a csípők bármelyik része, melyet elegáns elem díszít, többet fog kinézni, mint amilyen valójában.

A fiatalok előnyben részesítik a rongyos modelleket, mert a farmer lyukai a huligán varázsát adják. A mézeskalács lányoknak kerülniük kell a nagy lyukakat, amelyek teljes lábakkal rendelkeznek, és rendetlenséget adnak a képnek.

Különböző nyomatokkal, alkalmazásokkal vagy hímzéssel díszített farmer ideális a boho vagy hippi stílusában.

A kanyargós formájú lányoknak olyan modelleket kell választaniuk, amelyek nem teljesen díszítettek. A minta átlós vagy függőleges elrendezését előnyben kell részesíteni. Például, hímzés egy övön, hogy növelje a csípőt a kötetben, és számos szép virágot a zsebek mentén vizuálisan szűkítenek.

Színes megoldások

A tervezők különböző színeket kínálnak. De fontos megérteni, hogy a sötét farmer segít elrejteni az extra fontokat. Szükséges a fekete, kék, sötétzöld vagy sötét szürke előnye.

Barna farmer, sárga, krém, bézs vagy fehér színű, elegáns és szép. Ezeket a lehetőségeket éppen ellenkezőleg, teljes körűek lesznek, így az íves formájú lányok számára jobb, ha elutasítják az ilyen színeket.

Tippek a kiválasztáshoz

A barátnő farmerek alkalmasak különböző testtípusú lányoknak. A modell kiválasztásakor ügyeljen a csípő térfogatára, a derék magasságára, hosszára és színére. Ha harmonikusan egyesíti a fenti paramétereket, akkor a képed felejthetetlen lesz.

Például a körte alakú figurával rendelkező nők a derékvonalról meghosszabbított modellekhez illeszkednek, mert a csípőn szabadságra lesz szükség.

Azok a lányok, akik egy homokóra-szerű figurával rendelkeznek, lehetővé teszik, hogy a formázó modellek ne csak a derékra szoruljanak, hanem hangsúlyozzák a csípőt.

A modell barátja farmer kiválasztásakor meg kell értenie, hogy szabadon vágnak. A fő dolog nem az, hogy túlzásba vesszük, mert a nagy méret csak egy teljes figurát nem mutat egy nyerő fényben. A kis modell nagyon szoros problématerület lesz.

Gyakran ez a stílus a farmer tucked láb, ami nekik eredetiség és szépség. A láb hossza nem haladhatja meg a 10 cm-t a lábtól, mert akkor capri lesz. És ha megtagadod a tucked lábat, akkor ez a stílus nem fog olyan lenyűgöző.

A barátja farmerének egyik kiemelkedő pontja a megrázott láb.

Bár ez a stílus a fiatalok iránti kereslet, a korú nők is megengedhetik magukat. A legfontosabb dolog - elkerülni a kopásokat, fényes és eredeti díszítést. Ha a legkisebb részletre gondolja a képet, stílusosnak és szépnek tűnik.

Mit kell viselni?

Klasszikus barátja farmer tökéletes egy alkalmi megjelenéshez. Sajnos ez a stílus szervetlen a munkahelyen vagy az iskolában. Ideális egy informális hangulathoz, baráti találkozókhoz, bulikhoz vagy szabadtéri kikapcsolódáshoz.

Az üzleti íj létrehozásához csak dekoratív elemek nélküli, egyszerű díszítés nélküli verziók engedélyezhetők. Egy klasszikus vágású és hosszúkás dzseki fehér blúzja súlyosságot ad a képnek.

A harmonikusan kék farmer egy fekete-fehér együttesbe illeszkedik, amely elrejti a ruhák kis fényerejét és ragadós alját. Az elegáns íj hozzáadása fehér vagy fekete szandál lesz.

Ahhoz, hogy minden nap íj hozzon létre, tökéletes egy fehér ing és egy fekete blézer kombinációja.

A stilistáknak azt ajánlják, hogy viseljék ezt a stílust a magas sarkú cipővel, melynek választéka változatos: szandál, csónak, boka csizma vagy platform cipő.

A sarok segít az elegancia és a nőiesség képének megteremtésében.

Mivel a barátja farmernek van egy vágása, amely úgy néz ki, mint a férfiak, kombinálhatók a férfi cipőjével. Például ez a stílus stílusos, cipők, cipők, mokaszinok és csizmák. De érdemes vigyázni ezzel a kombinációval, mert vizuálisan kitölti az ábrát.

A kiegészítők kiválasztásakor előnyben kell részesíteni a matt, homályos színeket.

Kiváló választás a bézs, barna, szürke, világos homokszín.

A Glamour szerelmesei barátja farmert is használhatnak egy felejthetetlen íj létrehozásához, bár első pillantásra ez a stílus nem illeszkedik a kiválasztott stílusba. Ha a megfogott farmer szandálokkal van kombinálva egy tűsarkú, és egy felső póló vagy felső póló, akkor a glamour királyné lesz. Egy kis kézitáska egy láncon, hogy stílusos íjat adjon.

A kanyargós formájú lányoknak barátnői farmert kell viselniük, pólókkal vagy pólókkal kombinálva, és a színválasztás egyéni. Ez a stílus harmonikusan néz ki farmer ingekkel, kardigánokkal, kabátokkal, tunikával és kabátokkal. Nagyon hatékony a barátja farmer és a bőrkabát kombinációja.

Ne felejtsük el az övet, mert segít kiemelni a választott stílust. Például minden nap a farmernek sötét színű övben kell lennie.Az esti íjat fényes szíjjal, fényes szerelvényekkel kell díszíteni.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok