Ruha stílusok és modellek

Aszimmetrikus ruha - a szokatlan sziluett vonzza

Aszimmetrikus ruha - a szokatlan sziluett vonzza

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. A vágás jellemzői
 2. divat
 3. Az aszimmetria típusai
 4. Népszerű színek
 5. Divat trendek
 6. Mit kell viselni?
 7. tartozékok
 8. cipő

Az aszimmetrikus elemekkel rendelkező ruhák népszerűek a divatos nők körében, nem az első szezonban. Őket vonzza a szándékos zavartság, ami a könnyedség és a szabadság irányába mutat. Ezen túlmenően, a vágás aszimmetriája miatt a lány ki tudja tennie a test egy bizonyos részét és felhívhatja a figyelmet, de nem néz ki vulgáris és túlságosan őszinte.

A vágás jellemzői

Az olyan ruhák, amelyeknek vágása aszimmetrikusnak nevezhető, ilyen előnyökkel jár:

 • A felszerelés csábítóbbá teszi a lányt.
 • Vizuálisan ez a ruha javítja a sziluettet.
 • Az aszimmetrikus részletek helyes megválasztásával egy ilyen ruhás lány elrejtheti az egyes figurákat.

divat

Az aszimmetrikus ruha gyakori választás, ha egy fontos estére vagy a strandra van felszerelve. A főbb stílusok, amelyekben az ilyen ruhákat bemutatják, az A-alakú és lángolt sziluett, valamint a trapéz.

Egy másik stílus, amelyet gyakran alkalmaznak az aszimmetrikus ruhákhoz, az antik stílusú ruha. Az ilyen ruhában lévő figura vonzóan drapedik és szokatlanul csábító.

Az aszimmetria típusai

Ennek a stílusnak a ruhája lehet olyan aszimmetrikus részletek:

 1. Ujj. Az egyik ujjú ruhák eredetinek tűnnek, és gyakran egy párt vagy más különleges alkalomra választanak. Az ilyen ruhákban gyakran a teteje aszimmetriáját kiegészíti a szoknya egyenetlen vágása.
 2. Szoknya. Az aszimmetrikus ruhák közül az egyenetlen szegélyű modellek a legnépszerűbbek. Felhívják a lányok figyelmét, akik szeretnék bemutatni a karcsú lábukat, ugyanakkor a mini hosszát is túlságosan kihívónak tartják. Az aszimmetrikus szegéllyel rendelkező ruháknak elég sok lehetősége van. Ez lehet többrétegű ruhák, amelyek különböző hosszúságú szoknyákból állnak. A szegély oldalra vagy hátra lehet ferde. Vannak modellek is eredeti drapériákkal.
 3. Train. Az ilyen aszimmetrikus felszerelések fénypontja a szoknya rövidített elülső része, a hát hátul olyan hosszú, hogy egy vonatot képez. Az ilyen ruhákat gyakran látványos estélyi ruhában választják. A legjobban nézik a magas, karcsú lábú lányokat.
 4. Cutout. Az aszimmetrikus nyakkivágású ruhákat gyakran a gyönyörű vállú lányok választják. A ruha ez a változata segíti a mell aszimmetriájának vizuális kijavítását, azonban a modellt nagyon óvatosan kell kiválasztani, hogy a hiba kiegyenlítésre kerüljön, és ne jelölje ki. Az ilyen típusú aszimmetria egyik leggyakoribb változata a vállszíj jelenléte az egyik vállon.

Népszerű színek

fehér

Az ilyen aszimmetrikus ruhák színe különösen igényes, ha könnyű nyári verziót keresnek.

A leggyakrabban az ilyen ruhák aszimmetrikus szegéllyel és nyitott nyakkivágással rendelkeznek. Az egyik vállon és az egyik kezével nyitott vállú ruhák is igényelhetők.

fekete

A durva fekete alsó ruha bármilyen alkalomra tömör és elegáns ruha lehet.

Egy fényes övvel, sarokkal és arany ékszerekkel kiegészítve egy luxus esti megjelenést kap. Az egyik vállán fekete ruhák is gyakoriak.

piros

Egy fényes piros aszimmetrikus ruhában minden lány elképesztő lesz, így főleg koktélként vagy estélyi ruhában viselt.

Leggyakrabban ennek a stílusnak a piros ruhája egy vállpánttal rendelkező modell, egy hüvely vagy egy vonat. Nem kevésbé látványos, ferde szegélyű termékek.

Színes aszimmetria

Különösen érdemes megemlíteni egy egyszerű vágású ruhát, amely különleges színsémák miatt aszimmetrikusan néz ki.

Az ilyen ruhák jó választás az irodának, mivel a vágás megfelel a ruházati kódnak, és a színek segítenek kiemelkedni az irodai dolgozók között.

Divat trendek

E stílusok közül a legkedveltebbek az aszimmetrikus szoknyával rendelkező modellek. Egyrészt a szegély érintheti a padlót, vagy akár mozoghat a vonatba, másrészt csupasz lábakkal felfelé vagy lefelé.

A csúcs aszimmetriájú modellek kevésbé gyakori. Ezeket főként egy ujjú ruhával vagy a nyakvonal aszimmetriájával képviselik.

Mit kell viselni?

Egy aszimmetrikus, elegáns ruha viselhető bolero, szőrme, kabát vagy kabát. Hűvös nyári estéken alkalmi ruhák egyenetlen szegéllyel kiegészíthetők lágy kabát, farmer dzseki vagy raglan.

Ami a táskát illeti, akkor az esti aszimmetrikus mellett vegyen fel egy kis tengelykapcsolót, hogy illeszkedjen a ruhához. Nyári alkalmi ruhák aszimmetriával kiegészítik a borítékzsákot vagy egy kis kézitáskát vékony pántokkal. Az irodai modellek jól kombinálhatók közepes méretű vagy fekete bőr táskákkal.

tartozékok

A ruhák aszimmetrikus modelljei olyan fényesek és kifejezőek, hogy sok esetben ékszereket nem kombinálnak velük. Ha egy ilyen ruha felső részét egy fűző képviseli, akkor egy nyaklánc vagy lánc jelenléte megengedett. A hosszú aszimmetrikus ruhát csak gyűrűkkel vagy karkötőkkel kell kiegészíteni.

Az egyik váll felszereléshez minimális tartozék is szükséges. Elég lesz, ha világos fülbevalót helyezünk, és egy nyitott kézre vonzó karkötőt találunk.

cipő

Az aszimmetrikus ruhák cipőinek kiválasztásakor vegye figyelembe a klasszikus színeket (fekete, szürke, fehér), vagy vegye fel a cipőt, hogy megfeleljen a ruhának. Tarka fényes cipő kifejező díszítéssel nevezhető nem megfelelő opciónak, túlterhelte az alját.

Az aszimmetrikus ruha cipőjének sarka jobb, ha magasra választja, vagy egy ékkel helyettesíti. A sarok nélküli cipők csak rövid aszimmetrikus ruhákkal kombinálhatók.

Comments
 1. kúszónövény
  20.02.2016

  Imádom az aszimmetrikus szegélyt vagy az egyik vállát.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok