Ruha stílusok és modellek

Ruha léggömb - kötetet ad a csípőhöz?

Ruha léggömb - kötetet ad a csípőhöz?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Ki alkalmas?
 3. A szoknyák típusai
 4. szövetek
 5. kötött
 6. Ruha léggömb teljes
 7. Divat trendek
 8. Mit kell viselni?
 9. cipő
 10. tartozékok

Jellemzők

A ballon ruha olyan szokatlan és emlékezetes, hogy nem keverhető össze más stílussal. Mi ez a modell? A léggömb ruha „trükkje” egy hatalmas, mintha túlfúvott szoknya lenne, aminek következtében a ruhát megnevezték. A kötet a derékvonalról vagy a mellkasról indulhat, de a szoknya szükségszerűen szűkül.

Egy ilyen stílus megjelent a múlt század közepén, amikor egy nőstény, buja csípő, mell és karcsú derék - az úgynevezett „homokóra” - ideálisnak tekinthető.

A ruhahenger lehetővé tette, hogy az ábrán szereplő arányokat a kívánt szabványhoz hozza. A szoknya pompáját többféleképpen sikerült elérni. Ebből a célból leggyakrabban lerövidítették a bélést, és megölték a ruhát. A kötet megteremtése érdekében sok szoknyát és ráncot készítettek a szoknyában.

Ki alkalmas?

Annak ellenére, hogy a ballon ruha stílusa meglehetősen specifikus, a különböző figurákkal rendelkező lányok ilyen ruhát viselhetnek. A kisgyerekekkel, keskeny csípővel és egy kifejezetlen derékvonalú ruha-ballonnal fiatal hölgyek, akik agyi fizikumot tartalmaznak, segítenek a megfelelő helyeken a kötetek kialakításában.

Az "alma" típusú alakot a kifejezett derék hiánya is jellemzi, mert ugyanolyan méretű, mint a mellkas és a csípő. A helyzetet egy léggömb ruha segítségével kijavíthatja, amelyet széles hevederrel vagy övvel fogtak meg a gyomorban.

A körte alakú figura tulajdonosai csodálatos csípővel büszkélkedhetnek. A lányok ez a kategóriája valószínűleg az egyetlen, amelyet el kell kerülni nagy ruhákkal rendelkező ruhákkal, mivel a test alsó részét túlságosan nehézkessé teszik.

A szoknyák típusai

 • Ballon ruha lángolt szoknya Ma úgy tűnik, nem egészen szokásos, de a XX. Században egy ilyen ruha nagyon népszerű volt. A hangerőt egyidejűleg hozza létre a rövidített bélés és a derékra összegyűjtött nagy számú redők miatt.
 • Ruhák tulipán szoknya gyakran fordul elő. Különösen jól néz ki a vékony derék, keskeny csípő és karcsú lábak tulajdonosai számára. Általában a tulipán szoknya meglehetősen rövid, hossza ritkán esik a térd alá. A szoknyában szükségszerűen széles szélességű és több hosszanti hajtás található.
 • Alsó szoknya a gumi, ez nagyon extravagánsnak tűnik, ezért ezt a ruhát általában merész, magabiztos személyiségek választják. Az ilyen szokatlan szoknyával rendelkező ruha-léggömb gyakran hiányzik a derékvonalról, a szoknya elkezd szerezni a térfogatát a mellkasból és élesen szűkül a térd alatt.

szövetek

A ruhák létrehozásához a hengerek sokféle anyagot használtak - ha csak az évszakhoz és a ruha stílusához kapcsolódnak. A szövetre vonatkozó fő követelmény az alakzat fenntartása, így az anyagokat általában elég sűrűen használják.

Gyakran kötőruhát választanak egy léggömb ruha varrására, mivel tökéletesen illeszkedik. A hideg évszakban kiválaszthatja a gyapjúszövetet, majd újra létrehozhatja a divatista képét a múlt századból.

Golyó ruhák lehetnek ünnepi vagy akár esküvői öltözék. Ebben az esetben előnyben részesítjük a könnyű, tágas szöveteket, mint a taft vagy a organza. Az áttetsző anyag térfogati szoknyája valódi fényfelhőknek tűnik.

kötött

A fonalból készült ballon ruha kiváló választás a télre, mert még fagyos napokon is szeretnénk nőies maradni. A meleg ruhák természetesen szépek lehetnek.Feltűnő példa - különféle kötött ruhák és szoknyák. Nagyon szépnek és hangulatosnak tűnnek, és emellett tökéletesen melegek.

Előnyben kell részesíteni a fonalakból készült modelleket, amelyek a lehető legtöbb természetes gyapjúból és legalább poliészterből vagy akrilból állnak. Egy ilyen ruha több mint egy szezonra örvend, míg a mesterséges anyagokból készült modellek néhány zokni után elveszítik megjelenésüket.

Ruha léggömb teljes

A ballon ruha jól néz ki a kövér lányokon, elsősorban azért, mert sikeresen elrejti a köteteket. Az egyetlen dolog, amit nem szabad megtenni, olyan rövid ruhát viselni, ha kis magassága és teljes lábai vannak. Minden más esetben biztonságosan kísérletezhet ezzel a modellel.

Ha problémás területei vannak, kerülje el a díszítő elemek e helyeken való átfedését. Például a teljes karok és a vállak nem hangsúlyozhatók rövid, terjedelmes ujjúakkal, mint a „szárnyak” vagy a „zseblámpák”. Ha már nagy csípője van, ne kerüljön a henger ruhák a szoknya foltjaival.

Divat trendek

 • A közelgő divatos szezonban a csipke vagy csipke betétekkel készült ruhák különösen népszerűek lesznek. Ha nem szereted az áttetsző szoknyákat, de nem akarsz lemaradni a divatról, nézd meg a léggömb ruhákat egy csipke bodice-val.
 • Rétegelt ruhák és szoknyák a nyáron minden lelkes divatszakértőben lesznek. Győződjön meg róla, hogy kapsz egy léggömb ruhát, melynek szoknya több finom rétegből áll. Ilyen ruhában egy egzotikus virágot hasonlít.
 • A V-nyakú ruhák hihetetlenül hasznos tulajdonságokkal rendelkeznek: hangsúlyozzák a mellkasot és vizuálisan nyúlik a nyakát. A háromszög alakú nyakkivágás az új divatszezon egyik fő trendje. Egy vonzó nyakkivágással ellátott léggömb ruha teszi mások megcsodálható pillantásait.

Mit kell viselni?

A léggömb, mint a ruhásszekrény minden más ruhája, megfelelő karbantartást igényel. A fő feladat itt az, hogy kiegyensúlyozzuk a test alsó részén létrejövő kötetet, és ne tegyük túl nagy terhelés alatt a derékvonal alatt lévő mindent.

Rövid kabátot vagy bolero-t viselhet egy léggömb ruha felett. Ha a szoknya nem túl hosszú, akkor a klasszikus egyenes vagy felszerelt stílusú árok fognak.

A színes harisnyák vagy nadrágok kötött ruhákból vagy más meleg anyagból készült golyós ruhákkal viselhetők. Ha a felszerelés szilárd, próbálja meg rajta a mintás harisnyát viselni - így lesz egy szemtelen, játékos képed.

cipő

A léggömb ruha a megjelenésed legfényesebb eleme, így minden másnak nem szabad nagy figyelmet szentelnie. A cipőket a lehető legegyszerűbbnek kell választani, de elegánsnak kell lenniük, mivel maga a ruha alsó része meglehetősen hatalmas.

Ezért tegyük félre egy széles tetejű csizmát és egy vastag platform cipőt. A ruha-ballonhoz valami kevésbé fülbemászó: szivattyúk, szandálok vékony pántokkal, elegáns csizma magas sarkú cipővel. A sík talpú cipőket el kell hagyni, mert egy ilyen szokatlan szoknyával rendelkező ruha egy sarokot igényel - annak érdekében, hogy megőrizze az arányokat.

tartozékok

A kiegészítők nem kevésbé fontosak a képnek, mint a cipők vagy ruhák, így azokat úgy kell megválasztani, hogy azok összhangban legyenek a ruhával. A stilisták azt mondják, hogy az arany, ezüst és drágakövekből készült klasszikus ékszerek - elegáns nyakláncok és áttört fülbevalók - rosszul járnak egy léggömb ruha (csak akkor, ha ez nem esküvői lehetőség).

Mert ez a ruha jobb választani valami egyszerűbb, de mégis eredeti. Nézze meg közelebbről a minőségi ékszereket - a gyűrű, a fülbevaló és a nyaklánc szokatlan formája jól néz ki egy léggömb ruhával. Meglehetősen masszív ékszereket választhatsz, hogy egyensúlyba hozzák a ruhát.

Comments
 1. Galya
  20.02.2016

  Ez a szoknya csaltnak tűnt! Úgy gondolom, hogy ne viseljen ilyen ruhát a 25 év feletti nők számára.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok