Ruha stílusok és modellek

Bandeau ruha - csábító kép

Bandeau ruha - csábító kép

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Ki alkalmas?
 3. faj
 4. hossz
 5. Tippek a kiválasztáshoz
 6. Mit kell viselni?

Jellemzők

Bando - ez az egyik legnépszerűbb ruhadarab-modell. Ez a ruha egyszerűen a pártok számára készült, mivel nagyon szép, szexi, sőt, egyáltalán nem akadályozza a mozgást, így egész éjjel szórakozhat.

A banda ruha neve a francia szóból származik, amely „kötést” jelent. Valójában ez a modell egy bizonyos hasonlóságot mutat a mellkashoz kötött sállal. Bando - teljesen őszinte felszerelés. Nemcsak illeszkedik az ábrához, hanem a vállát és a dekoltázs területét is nyitva hagyja. A banda ruha jellegzetes eleme a vállpántok és ujjak nélküli merev test. A szoknya lehet keskeny és meglehetősen laza, de szinte mindig rövid - nem a térd közepe felett.

Ki alkalmas?

A karcsú lányok ezekben a ruhákban csak csodálatosak, függetlenül a magasságtól. De a csodálatos formák tulajdonosainak nem szabad megkerülniük ezt a ruházati oldalt, csak ügyesen kezelniük kell a banda jellemzőit. A ruha szorosan illeszkedő felülete a fűző elve alapján működik, enyhén összenyomva a hasát. Ugyanakkor a felemelt corseted mellkas valóban luxusnak tűnik.

A buja csípők tulajdonosai egy laza szoknyával rendelkező banda ruhát választanak. A csípővel és a derékkal rendelkezők közel azonosak, jobb, ha előnyben részesítjük a nagy méretű szoknyával rendelkező ruhákat, például a "tulipán" stílusát. Ha kövér vállai és karjai vannak, ajánlatos vékony vájat vagy bolero felhelyezni a ruhára.

faj

 • Klasszikus bandeau ruha egy rövid, rövid szoknya, a nyak, a váll és a felső mellkas megnyitása.
 • Bandeau ruha pántokkal - Ez a stílus modern módosítása. Mivel a ruha karosszériája merev és nem igényel további "megerősítést", a hevederek itt tisztán dekoratív funkciót töltenek be.
 • Ruha bandeau egy bolyhos szoknyával - A ruha másik módosítása. A keskenyebb szoknyák helyett nagyobb mennyiségű lehetőség áll rendelkezésre: plasztikus szoknya, harang, szoknya stb.
 • Öltözködtetős bikini Ma az egyik legnépszerűbb modell. Baska jól néz ki a vékony ruhákon, ami csábító, női alakot ad.

hossz

A bandeau ruha egy parti ruha, így hagyományosan meglehetősen rövid. Azonban a modern tervezők továbbra is módosítják ezt a stílust, és egyre több új banda modellt hoznak létre különböző hosszúságú szoknyákkal.

hosszú

Hosszú banda ruha a szerény lányok számára, akik inkább egy dolgot kívánnak bemutatni: a lábak vagy a dekoltázs. Igaz, a hosszú szoknya ellenére az ilyen ruhák nem tűnnek nagyon szigorúnak, mivel általában meglehetősen magas résük van. Hosszú banda lehet egy különleges alkalmi estélyi ruha és egy könnyű nyári ruha, amely megmenti a hőt.

midi

A középhosszú sávos ruha nagyon elegáns. A félig-sziluett egyszerű modelljei, amelyeket egy visszafogott színsémában készítettek, akár az irodába is szállíthatók (bár még mindig egy kabátot kell felhelyezni a ruha fölé, hogy ne szikrázzon a csupasz vállakkal). A színházba való látogatáshoz, egy kiállítás vagy egy étterem megnyitásához egy ilyen felszerelés nagyon hasznos lenne.

mini

A lányok nagyon szeretik a rövid banda ruhákat, mivel lehetővé teszik, hogy mindenkinek megmutassa vonzó figuráját. A mini szoknyával rendelkező modellek teljesen őszinteek, ezért csak informális eseményekre kell viselniük.Javasoljuk, hogy a klasszikus koktélruháktól fáradtan aszimmetrikus szoknya (rövidebb elöl, hosszabb mögött), valamint egy cserélhető felső szoknya átalakításával vegye figyelembe a bandát.

Tippek a kiválasztáshoz

 • A banda ruha csak akkor vásárolható meg, ha biztos benne, hogy kényelmesen érzi magát a csupasz vállak megjelenítésére. Ha úgy gondolja, hogy ez a testrész nem tökéletes, vagy egyszerűen nem szeretne megnyitni, jobb megtagadni ezt a modellt (vagy válasszon megfelelő kabátot vagy bolerót).
 • A ruha-bando nagyszerű alternatíva lehet a sundress számára. Ha friss patakot szeretne hozni a nyári szekrénybe, nézze meg ezt a modellt. Válasszon ruhákat egy laza testtel és laza szoknyával. A szövetnek, amelyből a ruhát varrják, vékonynak és világosnak kell lennie. Nyáron jobb, ha világos és világos színeket viselnek. Ebben a ruhában jól néz ki a tengerparton, vagy sétál a városban.

Mit kell viselni?

A Bandeau ruha nagyon hatékony felszerelés. Ez önmagában nagyon szép, ezért nincs szükség további karbantartásra. Ha kívül van, húzza a kabátot vagy egy elegáns kardigánt a ruha fölé. Ebben az esetben a nyakörv megfelelő lenne, de el kell távolítani a felsőruházat mellett. A banda ruha harisnyát a lehető legvékonyabbnak, húsos fénynek kell választani, de a vastag sötét harisnyát el kell kerülni. Ha a ruha modell elég egyszerű, akkor jól megy a mintás harisnya vagy harisnya. Hosszú nyári ruhát nyitott vállakkal széles karimájú kalapban és napszemüvegben lehet viselni.

tartozékok

Annak ellenére, hogy a banda ruha nagyon önellátó, nem lehet különféle díszítésekkel elrontani. Milyen kiegészítőket kell választani a ruha stílusától.

Egy hosszú estélyi ruha ékszerek fog kinézni: fülbevaló és nyaklánc kövekből. Ékszerek nagy lógó fülbevalók és többrétegű karkötők formájában alkalmasak a banda koktélruházatra. A nyári ruhák fényes ékszerekkel kombinálhatók: hosszú gyöngyök, szokatlan fülbevalók és sok "cigány" karkötő. Ne felejtsük el a hajdíszeket is: az eredeti hajvászonokat, fejpántokat, fejpántokat stb. Végül is, minden részlet fontos a harmonikus kép létrehozásához.

cipő

A Bando hihetetlenül szép ruha, amely hatékonyan hangsúlyozza az ábrát. Mint minden más hasonló felszerelés, természetesen „kéri” a cipőjét a sarokkal. Végül is, a lány cipőjét egy sarokkal, a lány azonnal átalakul: testtartása kecsesebb lesz, és a járása simább lesz.

A Bando a legjobban elegáns cipővel - cipővel vagy szandálral néz. A magas cipők és csizmák rosszul vannak kombinálva egy nyitott tetejével, ezért jobb, ha elutasítják az ilyen cipőket. A hosszú szoknyával rendelkező nyári banda ruhákat cipővel lehet viselni egy lapos talpon vagy egy platformon. A szandál-gladiátorok vagy a balett-lakások jól fognak kinézni ezzel a modellel.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok