Ruha stílusok és modellek

Öltöztetős ruha - látványos kép

Öltöztetős ruha - látványos kép

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki alkalmas?
 2. Baszk pluszok
 3. Beállítások bázisok
 4. Köpeny ruha
 5. Ujjakkal
 6. Vonattal
 7. szövetek
 8. hossz
 9. Népszerű színek
 10. éjszaka
 11. esküvő
 12. Teljesen viseljek?
 13. Mit kell viselni?
 14. tartozékok
 15. cipő

Mi a baszk, ismeri a lányokat, akik a divatot követik. Ha még nem találkoztál ezzel a ruhadarabdal, magyarázzuk meg: a baszk egy széles ruha a ruha vagy szoknya derékánál.

A baszk nevét a spanyolországi régiók egyikének - a baszkoknak - tiszteletére nevezték el, mivel a népviselet hagyományos része volt. A múlt század közepén a baszk hihetetlenül divatos lett, de a köpenyek és kabátok ruhájaként használták.

Aztán hosszú ideig elfelejtették ezt a ruhadarabot, és nemrég emlékezett rá. Ma a baszk ruhák nagyon népszerűek.

Ki alkalmas?

Baska nemcsak dekoratív, hanem funkcionális részlete is. Célja, hogy vizuálisan korrigálja az alakzatokat. A baszk általában a derékvonal alatt helyezkedik el, ami növeli a csípő és a derék közötti különbséget. A „téglalap alakú” figurával rendelkező lányoknak ez a baszk tulajdonság nagyon hasznos lesz.

Ezenkívül a baszk segíti a széles vállak egyensúlyát - ez a jellemző, amely gyakran a sportolókban és csak a magas lányokban van. Ha el kell távolítania a figyelmet a kiálló hasról, akkor a ruha a baszkból segít ebben.

Baszk pluszok

 • A baszkok jelenléte segít elfedni a figura néhány hibáját - ez egy nagyon fontos minőség minden ruha számára. Ezen kívül ez a ruha alkalmas a különböző magasságú lányok számára is. Az egyetlen kivétel a körte alakú figura tulajdonosai. Esetükben a baszk a test alsó részét még nehezebbé teszi.
 • Baska még a legegyszerűbb ruhát is képes díszíteni. Hosszú ideig a divat perifériáján maradt, de most már a szezonban a híres tervezők ruháinak gyűjteményében jelenik meg. Tehát számíthat arra, hogy a baszkokkal díszített ruhák sokáig népszerűek lesznek.

Beállítások bázisok

Hosszú basca hasonló a szoknyához, mint a ruha. Ezt a benyomást fokozzák, ha a baszk más színű vagy szerkezetű anyagból készül.

Dupla basca - két rétegből készült elem. Ez a baszk általában rövidebb és csodálatosabb, mint a klasszikus változat.

Nem teljes bascaa szilárd anyagtól eltérően nem foglalja el a ruha teljes övét. Rendszerint ez a ruházat oldalain kiálló "szárnyak".

Aszimmetrikus basca - a ruha legmodernebb változata. Egyrészt rövidebb, de másrészt hosszabb. Ez a típus a baszk, amely egyfajta zapát alkot.

Köpeny ruha

A baszk szinte bármilyen stílusú ruhát díszíthet, de a leghatékonyabban úgy néz ki, hogy a szűk sziluettjei vannak.

A baszk köpeny ruha az elmúlt években valódi klasszikus lett. Ez a felszerelés hihetetlenül nőies és elegáns. Végtére is, az ügy önmagában nyer, és a baszk hozzáadásával ez nagyon kifinomult. A baszk köpeny ruha különböző alkalmakra alkalmas: a munkától a táncig, ezért a világ minden tájáról a lányok annyira szeretik.

Ujjakkal

Emlékeztetünk arra, hogy a baszk eredetileg női ruházat felső díszítésére szolgál. Talán ezért nagyon jól néz ki a hosszú ujjú ruhák. A legfontosabb dolog - hogy a szoknya nem volt túl buja. Jobb, ha szűkül, például "ceruza". Hosszú ujjú súlya a ruha, de a piszkos baszk kompenzálja a kép túlzott súlyosságát.

Vannak olyan modellek is, amelyekben egy rövid ujjú ruha van. Ebben az esetben az ujjak gyakran eredeti formájúak, így a kép kissé extravagáns.

Vonattal

A vonattal rendelkező ruhák általában az ünnepélyes események egyik lehetősége. Az ilyen ruhákat gyakran a menyasszony választja ki, tisztelegve az európai esküvői hagyományokat. A közelmúltban a Basca esküvői divatba süllyedt, így a szalonokban a baszkból álló ruhák modelljei találhatók, amelyek zökkenőmentesen váltak vonattal. Nézd meg a képeket - ezek a ruhák nagyon szépek és szokatlanok. Meg kell azonban jegyezni, hogy az ilyen vízszintes vonalak egy sora „egyengeti” az ábrát, így ez az opció csak meglehetősen magas lányok számára alkalmas.

szövetek

Ahhoz, hogy a baszk megőrizze alakját, meg kell varrni vastag anyagból vagy egy kétrétegű anyagból. Ugyanezzel a ruhával nincsenek követelmények a szövetre vonatkozóan.

A baszk ruha lehet természetes vagy szintetikus anyagból készült, vékony vagy sűrű, rugalmas vagy nem. Csak a szépségre vonatkozó saját elképzelései alapján kell választania, az alak, az évszak és az esemény formátumait. Egy modellben többféle szövetet is kombinálhat. Például egy ruhát és egy peplumot lehet kötni a kötöttáruból, és az ujjak készíthetők gipszből.

hossz

Baska bármilyen ruhát viselő ruhában jelenhet meg - a mini és a maxi között. A baszknak azonban szükségszerűen rövidebbnek kell lennie, mint a ruha, különben az egész hatás eltűnik.

Hosszú a padlóra

A baszk ruha mindig elegánsnak tűnik, de különleges alkalmakra estélyi ruhákat kell választani a szoknyával. Baska hihetetlenül lenyűgözően néz ki egy keskeny hosszú szoknyában. Ezt az elemet gyakran díszítik sziluett ruha, szoknya, csípő csípő és drasztikusan lefelé. Mindezek közül a legjobban alkalmas a magas lányoknak a homokóra alakjával.

midi

A közepesen hosszú szoknyákkal rendelkező ruhák a legnépszerűbbek, mivel különböző helyzetekben alkalmasak; Kényelmesek és elegánsak. A "midi" stílusos ruha különösen jól néz ki egy ceruza szoknya jelenlétében.

Ha egy ilyen ruhát egy visszafogott színsémában készítenek, és teljesen zárt, teljesen lehetséges, hogy megjelennek az irodában. A világosabb felszerelések alkalmasak informális találkozókra.

rövid

Rövid ruhák - a legjobb választás a pártok számára, mert ilyen kényelmes a tánc! Egy koktélruhában, egy baszkból álló lány mindig vonzza a figyelmet, mert ez az elem egyedülálló varázsát ad a ruhának. Baska többet piszkos és játékos ruhát tesz, így egy ilyen ruhában minden este megcsodálod a pillantásokat.

Népszerű színek

fekete

A fekete baszkos ruha lehet egy dolgozószekrény klasszikusja és egy megjelenítendő ruha. Mindez a modell jellemzőitől függ.

Például egy rövid szoknya és nyakkivágás megfelelő lenne egy informális környezetben, az üzleti vagy kulturális események esetében pedig jobb, ha valami szigorúbbat részesítenék előnyben. A fekete szín kombinálva a basky-val, képes egy figurát modellezni, elmentve néhány hátrányból.

fehér

A fehér szín a tisztaság és ártatlanság halójával körülveszi a lányt, függetlenül attól, hogy milyen korú. A fehér ruhában lévő lányok csak pozitív érzelmeket okoznak másokban, mert ez a szín egy jó kezdethez kapcsolódik.

A fehér ruha nem feltétlenül egy menyasszonyi ruha. Az esküvőn kívül sok más olyan helyzet is van, ahol egy baszkos fehér ruha teljesen helyénvaló lenne, például egy érettségi, színházi premier, stb.

piros

Egy másik ruhában egy nő olyan vonzónak és csábítónak érzi magát, mint a vörös. A piros ruha igazi megtalálása egy lánynak, aki végzetes szépség szerepét akarja játszani.

Mivel a piros nagyon kifejező szín, a ruhának a lehető legegyszerűbbnek kell lennie. Legyen a baszk a ruhád egyetlen dekoratív eleme.

kék

A kék szín nagyon kifejező, de ugyanakkor nyugodt, ezért az egyik legkedveltebb ilyen sok lány.

A kék ruha soha nem lehet vulgáris (kivéve a nagyon őszinte modelleket) - benne mindig elegáns lesz. Baska egy nagyszerű módja annak, hogy felgyorsítsa a kék ruhát.

zöld

A Green a következő évszakokban az egyik legdivatosabb színeket ígéri. Mindegyik szekrényében legalább egy zöld ruhának kell megjelennie, különösen azért, mert a sok rendelkezésre álló színárnyalat közül mindannyian megtaláljuk azt, amelyik a legjobban illik hozzá.

A smaragd, a türkiz, az alma- és a baszk ruhák hihetetlenül vonzóak minden színtartományban.

éjszaka

Az esti ruhák a legrangosabb alkalmakkor viselik a nőket, amikor meg kell jelennie az összes csillogásban. Ha nem vezetsz aktív társadalmi életet, akkor az esély arra, hogy mások előtt megjelenjen az egész dicsőségében, nem jön hozzád annyira. Ezért az esti ruha lányok választása nagyon óvatos. Az estélyi ruha hosszú és nem csodálatos. Győződjön meg róla, hogy nézd meg a sellőstílust a corsage tetejével és egy keskeny szoknyát, amely az alján lángolt. Ha a ruha egyenes sziluett, figyeljen a baszk nem szabványos formájú modellekre.

esküvő

A menyasszonyi divat szintén nem adja ki a baszk oldalú ruhákat. Nemrégiben egyre több menyasszony választja pontosan ugyanazt a stílust az életük legfontosabb eseményeire. A lányokat különböző okok vezérlik: néhányan szeretnék követni a divatot, mások - egy szép figurát és még másokat is -, hogy elrejtsék a ferde hasát. Mindenesetre egy ruha, melynek alapja van, nagyon szép lesz, és kedvező fényben segít bemutatni a megjelenés összes jellemzőjét.

Sok menyasszony visszautasítja a hagyományokat és inkább rövid ruhákat szeret. Ebben az esetben egy baszk ruha egy nagyszerű módja egy modern és elegáns esküvői megjelenésnek.

Teljesen viseljek?

A kövér lányok természetesen baszk ruhákat viselhetnek. Feltéve, hogy a ruhát helyesen választották ki, képes néhány pillanatot kijavítani, gyakran a kövér fiatal hölgyek zavarának oka. A fő szabály az, hogy a baszknak a problémásnak tartott zóna alatt vagy felett kell lennie.

Például egy kiálló hasnál szüksége van egy baszkos ruhára, amely majdnem a mell alatt kezdődik és a csípővonalra szivattyúzódik. A buja szépségeknek figyelmet kell fordítaniuk a modellekre, amelyekben a transzfer a derékból származik. Mindenesetre azok, akik luxus formájúak, széles baszk ruhákat kell választaniuk, mivel a kis elemek csak a köteteket hangsúlyozzák.

Mit kell viselni?

A ruhásszekrénnyel kombinálhatja a ruházatot, és egy különféle dolgokat. A legelterjedtebb ruhák, amiket új módon játszhatnak. Üzleti megjelenés létrehozásához viseljen kabátot a ruhára (de nem lehet túl rövid). Nagyon szép, baszkos ruha, klasszikus árok és szigorú cipőkkel. A vékony bézs színű harisnya vagy harisnya mindig megfelelő lesz, de a hideg évszakban szűk, sötét harisnya kapható. A nyári modellek jól illeszkednek a széles karimájú kalapokhoz, romantikus stílusban. A karcsú pánt és egy kis, elegáns kézitáska segít a megjelenés befejezésében.

tartozékok

A baszk ruha nem tartozik a ruhákhoz, így jól illeszkedik minden tartozékhoz. Például egy fekete köpeny ruha, bőrkabát és nagy, bőrből és fémből készült ékszer, teljesen harmonikus felszerelés a rocker stílusban. Ugyanaz a ruha, egy könnyű dzseki és szivattyú cipő egy tökéletes kép egy üzleti nő. Vedd le a kabátodat, tedd világos ékszerekre és magas sarkú szandálokra - ebben a formában biztonságosan eljuthatsz a pártba.

A tökéletes kép keresésekor különböző kiegészítőkkel próbálkozhat: luxus ékszerek, eredeti ékszerek, órák, poharak és sálak. Ennek eredményeként biztosan találhatsz érdekes stílusos megoldásokat.

cipő

A baszk ruha nem igényel különleges cipőt. Természetesen, mint minden más ruha, a legjobban magas sarkú cipővel néz ki. Végül is, a cipőkben a cipők különösen vonzónak tűnnek, és a séta csak lenyűgöző. A cipőt úgy kell kiválasztani, hogy milyen ruhát visel. A munka szigorú irodai cipők, a város körüli gyalogláshoz - elegáns csizmák, és az ünnep - látványos szandálok. A cipő színe közel lehet a ruhához, vagy éppen ellenkezőleg, ellentétes hangon.

Comments
 1. Lena
  26.02.2016

  A baszk nagy ruha a vállalati pártok számára. Ez szigorú és ugyanakkor nagyon nőies. Nekem van egy fekete ruhám erre az alkalomra, most egy másik kéket akarok.

 2. Masha
  23.02.2016

  Én is meghajolok azoknak, akik feltalálták a baszkokat. Csak az üdvösség az én számomra!

 3. bükköny
  21.02.2016

  Szeretek ruhákat basky! Baska kötetet ad a nem kifejezett csípőmnek.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok