Ruha stílusok és modellek

Ruhák a "körte" alakra (háromszög)

Ruhák az alakzathoz Körte (háromszög)

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Az ábra jellemzői
 2. Csillagok háromszög alakú
 3. Megfelelő ruha stílusok
 4. Tippek a kiválasztáshoz

Minden nő, aki lenyűgözni akar, vegye figyelembe a test típusát, amikor kiválaszt egy ruhát. Például, ha az ábrája körvonalaihoz hasonlít, akkor fontos tudni, hogy melyik stílusok fognak kinézni az ilyen alakban, és melyeket kell elkerülni.

Az ábra jellemzői

A "körte" vagy "háromszög" nevű alakot a következők jelenléte jellemzi:

 • Keskeny vállak;
 • Vékony nyak;
 • Kis mellszobor;
 • Vékony kezek;
 • Kifejezett derék;
 • Széles medence;
 • Teljes lábak.

Csillagok háromszög alakú

Ez a fajta alak az alábbiakban található:

 • Jennifer Lopez;
 • Shakira;
 • Beyoncé;
 • Kristin Davis;
 • Christina Aguilera.

Megfelelő ruha stílusok

Azoknak a lányoknak, akiknek az alsó része nagyobb méretű, ajánlatos olyan stílusokat választani, amelyek felhívják a figyelmet a mellszobra, a hátra és a karokra.

Ezek a következők:

 1. Ruhák, amelyek csupasz vállak. Ezek lehetnek nyakkivágással vagy vékony pántokkal ellátott ruhák. Ezekben a ruhákban kiemelheti a kis méretű mellszobor, és vizuálisan tágabbá teszi a vállakat. Az ilyen ruhák szoknya előnyösen széles, közepes hosszúságú vagy középső borjú.
 2. Ruha ingek Az ilyen felszereléseknek szabadon vághatóknak kell lenniük, és biztosítani kell, hogy azok kiegészüljenek egy övvel.
 3. Ruha a birodalom stílusában. Különösen a kereslet a görög ruhák a padlóig terjedő hosszúságig vagy a térdig, amelyek mély nyakvonallal és túlbecsült derékvonalral rendelkeznek.
 4. Ruha trapéz. Körte alakú test esetében ajánlatos olyan átlagos ruhát és magas deréktípust választani, valamint egy tömörített testtartóval.
 5. Ruhák sziluettje. A legjobb megoldás egy fekete ruha. Egy ilyen ruhában a csípők vizuálisan keskenyek lesznek, a mellkas és a vállak kifejezettebbek lesznek, és az egész alak szexisebb lesz. Ezt a ruhát egy kabát, magas sarkú cipő és egy vékony sál viseli.
 6. Öltöztetős ruha az ötvenes évek stílusában. A lányoknak "körte" -nek ajánlott egy szűk fűzővel, széles szoknyával és derékszalaggal ellátott modellt keresni.
 7. Ruha szoknya. A legjobb megoldás a térdhosszú modell, valamint a magas derékvonalú ruha.

A körteszerű figurákkal rendelkező szépségeket ajánlatos elkerülni a ceruza szoknya és a mini szoknyákkal rendelkező ruhákat. Egy ilyen fizikummal sem szabad túlságosan szűk ruhát vagy zsákruhát viselni.

Tippek a kiválasztáshoz

Mivel a „háromszög” figura teteje kevésbé terjedelmes, a hasonló fizikumú lányok biztonságosan választhatnak esti és esküvői ruhák modelljeit, amelyek nagy részletekkel rendelkeznek a mellkason. Ruhadarabok, nadrágos, hüvelyes, nagy mellkasi zsebek, nyakkivágás, szárnyhüvelyek és hasonló elemek. Az alsó rész egyidejűleg szerényebb és egyszerűbb, például egyenesen vágott szoknya.

Az A-szerű figuráknak azt is ajánlják, hogy hangsúlyozzák a derékot, így a szemet gyönyörködtető részletekkel rendelkező modellek alkalmasak. Például a ruhák övén lehet egy nagy íj, csipke betét vagy szerelvény. Ez elvonja a födém alját.

A nyakkivágás kiemeléséhez a háromszög alakú nőknek figyelniük kell a nyakvonalra. A legjobb, ha egy hasonló alakmodellt nézünk ovális, négyzet alakú és V-nyakú. Szintén jó választás lenne egy ruha a vállon.

A szövet kiválasztásakor a körte alakú figuráknak inkább olyan fényes anyagokat kell előnyben részesíteniük, amelyek csúszhatnak a csípő felett. A legjobb választás a pamutszövet, a gyapjú és az ágynemű.Az A-sziluett alakján a selyem, organza és hasonló anyagok ruhája jól néz ki, feltéve, hogy a szoknya nem többrétegű.

Ami a színeket illeti, a „körtével” rendelkező lányok jobban megfelelnek a sima ruháknak, valamint a sötétebb alsó részből álló ruhák. Ha a ruhát egyetlen sötét anyagból készítik, akkor ajánlott ilyen ruhát viselni egy könnyű sállal vagy sállal.

Comments
 1. Christy
  30.08.2017

  J Lo és a többi itt említett csillag hatalmas mellei vannak, milyen körte? A körte kis mellekkel rendelkezik, így van egy tipikus körte - kis mell, vékony derék és széles csípő és csikk. Nehéz a szoknyákat és ruhákat választani, mert Minden lóg a derékon, és keskeny a csípőn. És nem értek egyet az itt javasolt stílusokkal: a ceruza szoknyák nagyon illeszkednek, vékony derékot adnak ki, és hangsúlyozzák a csípőt. És a harangok éppen ellenkezőleg, a test alsó részét még masszívabbá teszik.

 2. tengeri
  08.08.2017

  Van egy ilyen alakom! Derék 67, csípő 104, mellkas 86!

 3. veronika
  26.02.2016

  A homokóra alakját ideálisnak tartom, és úgy gondolom, hogy a legcsábítóbb egy körte. Nézd meg Jennifer Lopezet, ez az ideális!

 4. Lara
  24.02.2016

  Veronica, én, épp ellenkezőleg, komplexálok, mint a Lopezé. Eltávolítaná ezeket az extra fontokat, de valami nem megy sehova.

 5. bükköny
  23.02.2016

  Látom, hogy a legtöbb csillag nem zavarja a hibás számokat. Tedd rá, amit akarsz. Igaz, ez gyakran abszurdnak tűnik. Legalább ugyanezt Jennifer Lopez.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok