Ruha stílusok és modellek

Kendőt ruha - egyszerű illeszkedés és eredetiség

Kendőt ruha - egyszerű illeszkedés és eredetiség

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. előnyök
 2. divat
 3. hossz
 4. Selyem kendő
 5. Pavloposadszkijból
 6. Hogyan készítsünk
 7. Hogyan köti össze

Nem titok, hogy egy modern asszony képének világosnak és egyéninek kell lennie. A Szovjetunió napja óta a divatos nők megtanulták, hogyan készítsenek egyedi ruhákat kendőből. Ennek oka a szép ruhák hiánya volt. Kezdetben a sálakat egy bizonyos módon egyszerűen csomózották, és ezáltal sajátos sundresset teremtettek. Később színes sálak kezdtek vágni és varrni ezekből az igazi divatos ruhákból.

előnyök

 1. A különböző színek lehetővé teszik, hogy a ruhát bármilyen eseményre válasszuk - a mindennapi élettől az ünnepségekig.
 2. A ruhák szekrényben való jelenléte sálakból - a jó ízlés és az egyéniség feltárása.
 3. A sál gyártásában csak természetes szövetek találhatók. Ez pamut, selyem és gyapjú.
 4. A más anyagokkal való kombinálás lehetősége.
 5. Hihetetlen könnyű anyagok.
 6. Az önre szabás egyszerűsége.
 7. Költségvetés, de a ruha szép változata.

divat

Világos nyomatok, virágos motívumok a sálakból készült ruhákban a mindennapi és formális viseletet egyedülálló és színes.

A ruhák általában egy egyszerű vágással rendelkeznek. Ez nem csak a színekkel, hanem a sál méretével is kapcsolódik.

Könnyű anyagból varrni:

 • sundresses a hevedereken vagy egy amerikai karfával;
 • ruhák, tunikák;
 • esetekben;
 • trapéz alakú ruha.

A hideg időjárás során a gyapjú meleg kendők fontosak, ezért az egyenes vagy az A-silhouette ruhák zárva vannak. Karmantyúval, feszes hajtogatással, ujjú lámpákkal, valamint hosszú vagy laza illesztéssel vannak díszítve.

hossz

Ha egy sálból vágott ruhában kis korlátozások vannak, akkor ez nem vonatkozik a hosszra. Minél hosszabb a sál kerülete, annál hosszabb lesz a ruha.

Tehát rengeteg lehetőség áll rendelkezésre a kívánt kép létrehozásához: egy mini felszerelés gyönyörű szemeket mutat a szemnek, a térdhosszú ruha a természet szerénységét hangsúlyozza, és a maxi hosszúság eleganciát ad.

Selyem kendő

Színes, irizáló selyem - a legjobb nyári anyag, amellyel szabadon érezheti magát és szexi.

Ez utóbbit a háttámla, a csupasz váll, az aszimmetrikus szoknya és a mély hasítás miatt érik el.

Úgy gondolják, hogy a selyemkendőből készült ruhák nyár köpenyből származnak - pareo. Tökéletesen illeszkednek és nagyszerűek.

Pavloposadszkijból

A Pavloposadskiye kendők mindig aktuálisak és időtlenek. A Pavloposadsky kendőt színes, színes motívumok és virág díszek díszítik.

A Pavloposad kendők iparágának mesterei még mindig örülnek az eredeti mintáknak. Folyamatosan modernizálódnak, de önmagukban is stilisztikai hagyományokat tartanak fenn. A háttér gyakran fekete, piros, sötétkék és fehér.

A Pavloposad kendők modelljei a ruha legbonyolultabb változatai.

A sálok sűrűsége és nagy mérete lehetővé teszi, hogy összetett modelleket találjon és életre keljen.

A minta pontossága fontos része a couturier kemény munkájának a felszerelésen.

Nem viselhet ilyen ruhát a tengerparton, de egy esti ünnepséghez ideális.

A hosszú és rövid A-vonalú ruhák különböző tematikus fotózásokhoz is alkalmasak.

Az "la Russ" stílusában fényes, színes textúrájú ruhák választéka lehetővé teszi, hogy másképp nézzétek meg a mindennapi élet felszerelését.

Hogyan készítsünk

Egy egyedülálló nyári ruhát szeretne kendőkből? Próbáld meg magad varrni. Ez nem okoz sok nehézséget és néhány mesés költséget.

Mi szükséges? Egy pár sál az ízlésedhez és a varráshoz szükséges eszközök. Nincs szükség speciális varrási képességekre.

Egy egyszerű nyári ruhát varratokból varrni, csak néhány sort kell elhelyezni a fogasok mentén és a vonal mentén mindkét oldalon. A legfontosabb dolog az, hogy ez a ruha lesz egy exkluzív dolog a szekrényben.

Hogyan köti össze

Ha nem akarja a varrómódszert alkalmazni, akkor nyárruhát készíthet, ha a sálakat csomókkal rögzíti. Igen, ez csomópont! És ez a módszer is nagyon megbízható és eredeti. Például tekercseljünk ki egy zsebkendőt a test körül, és tippjei óvatosan a mell alá nyúljanak.

Valójában rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, amelyek alkalmasak a nyári paradó és a tengerparti sundress számára.

Függetlenül attól, hogy vásárol-e kész ruhát, vagy saját kezűleg készítenek-e népi stílusú kendőt, egy modern, buja ruhát vagy egy sellővel ellátott sellőt, az anyag fényessége és szokatlan textúrája olyan új dolgokat hoz létre, amelyeket minden nap viseltünk, vagy különleges ruhát viseltünk esetben.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok