Ruha stílusok és modellek

Őszi ruhák - a leglátványosabb képek az ellentmondásos évszakok számára

Őszi ruhák - a leglátványosabb képek az ellentmondásos évszakok számára

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. hossz
 2. Stílusok és modellek
 3. Teljesen
 4. Terhes nők számára
 5. mindennapi
 6. Irodára
 7. éjszaka
 8. esküvő
 9. nyomtatás
 10. szín
 11. Mit kell viselni

Az ősz szigorú és szomorú, játékos és könnyed, mint egy nő ruhában. És milyen ruhát, és kitalálnunk kell.

hossz

hosszú

A hosszú ruhák rajongói számára a modern tervezők valódi ajándékot készítettek - érdekes modelleket készítettek egyedi designban.

Jól néz ki a hosszúság maxi és a nyak, a tarka anyag, a fény és a csipke.

A hosszú ruhák legfrissebb verziói meleg felső elemekkel kombinálhatók, amelyek nem teszik lehetővé, hogy egy őszi napon rázkódjanak.

rövid

Rövid ruhák jól néznek ki minden vágásban. A tulajdonos egyenes vágású sziluettje megvilágosodik, a lábak aláhúzott karcsúsága lesz, és a test arányai a megfelelő formában kerülnek bemutatásra.

Ősszel rövid ruhákat kell választania a gabardinából, főleg élénk színekben, vastag selyem anyagban és gyapjúban.

Rövid változatban a hajó alakú nyakú modellek, valamint a kimonó stílusában álló hüvely jól néz ki.

Stílusok és modellek

ügy

Ősszel a köpenyes ruhákat gyakran kombinálják a turtlenecks-ekkel, vagy akár könnyű chiffon-blúzokkal, egy íjjal, amellyel szigorú megjelenést adhatunk.

Keresse meg a magas csizmát egy őszi ruhával.

buja

Még ősszel is érezheti magát, mint egy hercegnő. Ez segít a buja ruhákban, amelyek megtartják a könnyű és játékos sziluett képét. Hagyja ezt a ruhát különleges alkalmakra.

Ingyenes vágás

A szabad sziluettek nem használnak csak lusta tervezőket gyűjteményeikben.

Őszi ruháik praktikusak és sokoldalúak, és meglepően képesek bármilyen stílusba illeszkedni.

Ruha tunika

Ingyenes, ahol szükség van rá, ideálisan kombinálva a nadrágtartókkal vagy a feszes harisnyákkal - mindez olyan ruhákra vonatkozik, amelyeket tunika stílusában varrtak.

szarafan

Az ősz kezdetével nem akarok búcsúzni a ruhák nyári stílusairól. És miért ne kombináljunk egy vékony pántokkal ellátott ruhát egy beatlovka, ing vagy vastag blúz. Meleg, szép és eredeti.

Szeretné az eredetiséget? Ezután vegye fel a magas kesztyűt egy ruha számára, amely jól fog kinézni a cipőkkel vagy akár a magas csizmákkal.

Ujjal

Nem kell öltözni egy ujjú legyen meleg és szigorú. A modern tervezők megtanulták, hogyan kell játszani az ilyen ruhákkal, nagyon eltérő hozzáállást adva nekik.

tüdő

Ősszel gyakran meleg napok vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy világos ruhából készüljenek. Ez lehet poplin, szatén, pamut vagy szatén.

Még az ujjatlan modellek is figyelembe vehetők. Ha félsz fagyni, akkor dobj egy egyhangú kabátot egy ruhával a vállad felett.

Ne korlátozza magát a semleges színekben a hideg tartományban, az őszi könnyű pasztell színű ruhák még ősszel is fontosnak tűnnek.

meleg

A változó ősz köteles meleg gyapjú és kasmír ruhát adni a szekrényhez. A modern tervezők számos olyan eredeti ruhát tartalmaznak, amelyekben nehéz lesz fagyasztani és észrevétlenül maradni a tömegben.

A karcsú modell figyelmet fordít a bozontos modellekre.A szekrényből nem szükséges a szoros kötésű modelleket, vastag viszkózus maxi ruhákat és hosszúkás pulóvereket leküzdeni.

Szőrme díszítéssel

Mindenki kivétel nélkül örül a szőrme elemekkel rendelkező ruháknak. Akár zsebek, gallérok, akár mandzsetták - az ilyen felszerelések mindenképpen királyiak.

Torkával

Különösen hideg időjárás esetén, ha melegben szeretne körülvéni magát, érdekes nyakkal rendelkező ruhák alkalmasak.

Különleges gyakorlati szempontból kiemelkednek a hosszú gallérok, amelyeket a nyakörv és a kötött gallér alkot. De a rövid opciókat nem szabad figyelmen kívül hagyni.

kötött

Különösen hideg őszi napokon, ne felejtse el a kötött ruhákat tűvel. Ha kiválasztja a megfelelő sziluettet, akkor a sűrű kötés vastag szálakkal nem ad szükségtelen és rendkívül nem kívánt mennyiséget az ábrához.

kötött

Mi lehet jobb egy hideg esésnél, mint a tested megkötött ruhában. A szoros mez jól néz ki, átlagos hosszúságú sötét és világos színekben.

Teljesen

A formájú kapucnis pulóvereknek ki kell dobniuk a szekrényből, és egy szagú ruhával kell lecserélniük őket, a tulipán alakú szoknya és az A-sziluettjei. Ezeket a négyféle ruhát maguknak kell elfogadniuk, és segítségükkel az őszi ruhásszekrénybe sorolhatók.

Nem szabad megkerülni a fényes ruhákat és még a fényes modelleket is.

Terhes nők számára

Érdekes helyzetben lévő nők számára az őszi ruhák az üdvösség, a kényelmet, nem akadályozzák a mozgásokat és növelik a természetes vonzerőt. Az első lépés az A-vonalú ruhák kiválasztása. Őszi hűvös ruha alatt leggingeket viselhet.

Természetesen a magas derék a terhes nő szekrényének fő eleme. Kiválaszthatja, hogy egy kötött ruhát viseljen a kötött szerkezettel, amely tökéletesen kifeszített, és ennek köszönhetően akár a terhesség nagyon késői szakaszaiban is kísérheti a tulajdonosát.

mindennapi

A mindennapi viselethez használt ruhák kiválasztásakor az egyszerűségre és a kényelemre kell összpontosítania.

Az élénk színek itt nem megfelelőek, az ékezetek segítenek díszíteni azokat a díszítéseket, amelyeket óvatosan kell használni, és ne felejtsük el az arányérzetet.

Az egyszerű kiegészítők segítségével minden alkalommal különböző ruhákat készíthet egy ruhából.

Irodára

Őszi ruhák, amelyekből egy üzleti nő képe alakul ki, gyakran rendelkeznek a szokásos, rövid vagy egyenesen vágott ujjjal.

Vékony pánt, klasszikus színek és rendkívül egyszerű nyomatok - ezt korlátozni kell.

Az irodai megjelenés elfogadható vágási lehetőségei egy ing ruha, trapéz alakú, klasszikus A-soros és körbefutó lehetőségek. Az anyagok közül a gyapjú, a pamut és a kötöttáru nagyobb figyelmet érdemel.

éjszaka

Ősszel gyakran ünnepélyes események vannak, ahol fontos lenyűgözni. Ne félj, hogy ősszel válasszon élénk színeket és merész kombinációkat.

Az ilyen ruhák hossza önállóan határozható meg, csak a preferenciáikra összpontosítva. Nem kétséges, hogy a ruhád relevanciája - a legfontosabb dolog az, hogy megfelel neked és kényelmes.

A mély és éles nyakkivágással rendelkező őszi ruha és a széles derékszíj öv nagyszerűen néz ki a buja formákban. A szegélyen lévő aszimmetrikus vonalak váratlanul szépnek tűnnek egy rendes alakban.

esküvő

Az őszi esküvő még szebbnek tűnik, mint az év bármely más időpontjában. A menyasszonyi ruha különösen az aranyozott természet hátterében néz ki.

A menyasszony fő dolog nem fagyasztani. Ehhez válasszon egy ruhát az időjáráshoz: hosszú ujjú, maxi vagy midi hosszúság.

nyomtatás

Ebben az évben a geometriai nyomatok a legdivatosabbá válnak.

Az újságnyomatok támogatóinak figyelmet kell fordítaniuk az Emilio Pucci és az Acne Studios gyűjteményére.A népszerű nyomatok listája magában foglalja az absztrakcionizmust, a virágos és a virágos témákat is.

szín

fehér

Fehér őszi ruha született örömére, elcsábítására és minden járókelő megfordulására.

fekete

A ruha azonnal felhívja a nő képzeletét Coco Chanel képére. Legyen szabály, hogy mindig legyen elegáns az időjárás, az alkalom és a hangulat ellenére. És segít neked ebben a fekete ruhában az ősznek.

piros

A vamp színe, add hozzá a bordó és a nemes bor színét - egy őszi választás lesz a fiatal hölgyek számára, akik inkább élénk képeket viselnek, és elkapják a körülöttük lévő világ figyelmét.

kék

A kék ruha nagyon szokatlan az őszi színekben. Bár, mikor mást kísérletezni, ha nem az aranyszezonban. Próbáld ki a kék színárnyalatait, amíg meg nem találod a tökéletes színeket.

Mit kell viselni

Az őszi megjelenéshez megfelelő cipő szükséges (csizma, szorosan fűződő, szép félcipő vagy magas csizma). Az őszi ruha alatt, még akkor is, ha a nyári stílushoz hozzák létre, ez a cipő és egy másik sem nagyon alkalmas.

Ne felejtsük el a legkülönlegesebb elemeket, amelyek másképp néznek ki: baszk, háromdimenziós elemek, sálak, övek és gallérok. Segítségével egy ruha teljesen másnak tűnhet.

Az őszi kísérletek, érzelmi remegés, új színek és stílusok megkövetelése szükséges. Mindez rejtve van az őszi ruhákban.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok