Ruha stílusok és modellek

Bustier ruha - klasszikus csábítás

Bustier ruha - klasszikus csábítás

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
  1. Jellemzők
  2. Ki alkalmas?
  3. Népszerű stílusok
  4. hossz
  5. Mit kell viselni?
  6. gondoskodás

A "bustier" név francia nyelven érkezett hozzánk. A buste szóból származik, ami "mellkas" -ként fordul elő. Eredetileg a bustier egy fehérnemű volt. Kereszt volt a fűző és a modern melltartó között. Küldetése az volt, hogy lebegjen a deréktól, és támogassa a mellkasát.

Ma a nyüzsgő egy vállnélküli merev melltartó, amelyet főleg nyitott estélyi ruhákhoz használnak. Idővel azonban az alsónemű bustier a szokásos ruházati kategóriába költözött. Egyre több bustier felsőt és nyüzsgő ruhát talál, amelyek független ruhadarabok lettek.

Ebben a cikkben meséljük el a nyüzsgőbb ruhákról: arról, hogy milyenek, ki illik, és mit kombinálnak.

Jellemzők

Szóval, egy bustier ruha egy ruha és egy melltartó sajátos hibridje. Jellemzője, hogy egy nyitott felső pánt nélküli és hüvely és egy csésze alakja készült.

A nyüzsgő ruha gyakran meglehetősen őszinte nyakkivágással rendelkezik, így jogosan tekintik a női szekrény egyik legszexisebb darabjának. Lehet, hogy illeszkedik egy alakhoz, és bolyhos szoknya is lehet, de a felső rész mindig a lehető nyitott állapotban marad. Minden figyelmet a vállakra, a mellkasra, a karokra és a nyakra összpontosítunk, ezért ha hasonló ruhát teszel fel, akkor győződj meg arról, hogy ez a terület tökéletes.

Ki alkalmas?

A nyüzsgő ruhát nagyon óvatosan kell kezelni: a lenyűgözően szép megjelenés ellenére a rossz modellt választva elronthatja a képet. Különös figyelmet kell fordítani a nyakkivágásra és a kezekre, mert a ruha mindezt megjeleníti. Ha nagyon teljes vállai és karjai vannak, csúnya bőrráncok gyűlhetnek össze a test fölött. Ebben az esetben jobb, ha visszautasítaná a nyüzsgő ruhát (a kijárat egy elegáns kabátot vagy nyakláncot dob ​​át rajta).

A luxus mellek, mint a ruha, a legkedvezőbb fényben jelenhetnek meg. Azonban nagyon fontos a megfelelő méret kiválasztása: ha a test túl szoros, úgy érzi, hogy a mellkas „kiugrik” belőle.

A legjobb az, hogy egy bustier ruha ül egy homokóra és egy téglalap alakú lánynál. Ha az utóbbi típushoz tartozol, azt javasoljuk, hogy válasszon egy modellt, amelynek teljes szoknya van, hogy az alak nőiesebb legyen. A teljes szoknya is segít egyensúlyban a széles vállakban.

Népszerű stílusok

  • Szerelés. A ruha kontúrjait ismétlődő ruhák szokatlanul vonzónak tűnnek. Igaz, csak akkor kell viselni, ha a figura közel van az ideálishoz.
  • Baszkok. Ma a baszk ruhák a népszerűség csúcsán vannak. Ez a díszítő elem egy kicsit kopott képet ad a képnek. Emellett a baszk tökéletesen eltakarja a derék teljes teljességét.
  • Teljes szoknya. A feszes felsőruházat és a teljes szoknya teszi a lányt kecses virágként. Különösen jól néz ki ez a stílus miniatűr, karcsú hölgyekre.
  • Szaggal. Egyfajta illatú ruhák egyformán jól ülnek a figurák különböző típusain, ezért biztonságosan viselhetnek mind a pyshechki, mind a vékony embereket. A szag láthatatlan és elegáns részlet, amely sikeresen megnöveli a képet.

hossz

A ruhafüzér általában a ruha estélyi vagy koktélos változata. Ami őt illeti, nincsenek szigorú ajánlások a hosszra vonatkozóan: mi legyen az a szoknya, amelyet csak az Ön döntése határoz meg, az ábra jellemzői és az esemény formátuma alapján.

hosszú

A legemlékezetesebb alkalmakra ki kell választani egy bustierebb ruhát a szoknya mellett.Ilyen ruhában helyénvaló lenne egy esküvőn (akár saját), egy esti recepción vagy a díj bemutatásakor. A szoknya bolyhos lehet, de a bustier elegánsabbnak tűnik egy félig laza vagy egyenes, áramló aljjal.

midi

A közepes hosszúságú, nyüzsgőbb ruha szinte mindenre illik, így egyetemes nyaralásnak tekinthető. Kényelmesen mozoghatunk belőle, így gyakran tesszük, ahol a táncokat reggel tervezik. A térdhosszú ruha bármilyen sziluettje lehet. Népszerű modell szoknya, feszes csípővel, szoknya-csomaggal és szoknya csengővel.

rövid

A „táncos” ruha egy másik változata a miniszoknyal rendelkező bustier ruha. Ő őszintesége miatt kizárólag informális eseményekre alkalmas. A ruha, amely teljesen csupasz fegyvereket, vállakat, mellrészeket és jelentősen megnyitja a lábakat, nem minden lány merészel. Leginkább egy rövid bustier ruha alkalmas egy feszes figura és karcsú lábak tulajdonosainak.

Mit kell viselni?

fehérnemű

A nyüzsgő ruha alatt ki kell választania a leginkább láthatatlan fehérneműt, sima felületű, csipke, hímzés és egyéb díszítés nélkül. Erre a ruházatra különleges melltartó van, de ha a test elég vastag, akkor nélkülük lehet.

ruházat

A nyüzsgő ruha egy önálló felszerelés, amelyhez nincs szükség további részletekre a szükséges tartozékok mellett. Azonban, ha félénk a csupasz vállakon vagy hűvös beltéren, egy kabátot, bolero-t vagy gyönyörű ruhát helyezhet el, amely megfelel a ruha stílusának.

tartozékok

A ruha-nyüzsgő ékszerek és kiegészítők kiválasztása nagyon fontos, hogy időben megálljon, így a legjobb és szép dolgokat szeretné viselni egy ilyen szokatlan ruha számára. A hely lesz egy kis kézitáska egy láncra vagy egy kis kuplungra. Ha a ruhát nem díszítik gazdag díszítéssel, a kézitáska csipke, gyöngyök vagy strasszokkal vágható. Egy erősen díszített ruha számára jobb, ha valamit egyszerűbb választani.

Egy nyüzsgő ruha megnyitja a nyakkivágást, és nagyszerű módja annak, hogy bemutassa kedvenc nyakláncait és medáljait. A kéz kegyelmét az eredeti karkötők segítségével lehet hangsúlyozni. Ne feledkezzünk meg a fülbevalókról: lehet olyan tömör szegecsek és masszív medálok. Az igazi ékszerek helyettesíthetik a kiváló minőségű ékszereket.

cipő

Bustier ruha - ez a felszerelés nem létezik nélkülözés nélkül, magas sarkú cipő formájában. Minél magasabb a sarok, annál látványosabb lesz. A cipő azonban helyettesíthető stílusos szandálokkal - a kép nem veszít el róla. Ha valamilyen oknál fogva nem viselhet sarkú cipőt, merészen viseljen balett lakásokat (de csak azokat, amelyek a lábat díszítik, így karcsúbbá teszik).

gondoskodás

Számos modern anyag, amelyből bustier ruhák készülnek, különös gondosságot igényel. Néhány dolog esetében tilos a mosógép mosása, fonás vagy vasalás. Ezért nagyon fontos a belső címkén feltüntetett utasítások betartása - különben a dolog eldobható.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok