Ruha stílusok és modellek

Ing ruha - brutális és elegáns megjelenés

Ing ruha - brutális és elegáns megjelenés

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki lesz?
 2. Egy kis történelem
 3. Jellemzők
 4. éjszaka
 5. háztartás
 6. farmer
 7. szerelt
 8. Üzleti stílusban
 9. ingyenes
 10. Ruha Safari
 11. Népszerű színek
 12. Stílusos nyomatok
 13. hossz
 14. Divat trendek
 15. Mit kell viselni?
 16. tartozékok
 17. cipő

Az ilyen sokoldalú és kényelmes ruhák, mint egy ing ruha nagy népszerűségét több mint egy éve ünneplik. Ennek a stílusnak a ruhái sok divatos szekrényben láthatók.

Ki lesz?

Bár ez a stílus a ruhák univerzálisnak tekinthetők, a ruha választásánál figyelembe kell venni az alakjuk árnyalatait.

Ha a lány vékony, és az alakja egy téglalaphoz hasonlít, ajánlott egy egyenes ing ruhát választani, amely könnyű anyagból készül, midi hosszúságú és világos árnyalattal rendelkezik.

A női figurával rendelkező lányok homokóra hasonlítanak, mind laza, mind pedig bármilyen hosszúságú ruhát viselhetnek. Ha az ábra aránytalan (a felső vagy az alsó rész tele van), akkor a ruházat tágas modelljével meg kell állítania a választást, mintázat nélkül és öv nélkül.

Egy ing ruhát gyakran vásárolnak és viselnek a nők, akik szeretik a konzervatív és egyszerű, de elegáns ruhákat. Ez egy népszerű stílus a minimalizmus és a lányok körében, akik hangulatos és elegáns ruhákat akarnak egyszerre viselni.

Egy kis történelem

Ezt a stílust a 20. században a híres Coco Chanel feltalálta, amikor a legendás tervező úgy döntött, hogy kényelmes inget kölcsönöz férfiaktól, és egy női alakhoz igazítja.

A női ruházatban megjelenő öltözködés a női divatban érzékelést adott. Azóta ezt a stílust a nők állítják, bár időről időre változik és alkalmazkodik.

Az 50-es években egy ilyen ruhát módosított Christian Dior az új kollekcióiban. A 60-as években ennek a stílusnak a népszerűsége jelentősen növekedett mind a Szovjetunióban, mind külföldön. A magazinok borítóján és a járdákon egyre inkább megjelennek a ruha-ingek. A 80-as években Yves Saint-Laurent, aki akkoriban népszerűsítette a szafari stílust, tetszett a modellnek.

Jellemzők

A ruha ing leginkább egyenes vágású ruha, amelyben nincs kifejezett derék, de gyakran van egy gallér és ujjú.

A legtöbb modell esetében a nyakörveket állvány vagy lekapcsolási lehetőség jellemzi. A hüvely rögzíthető és mandzsettával kiegészíthető, de hiányzik. Az ing-ruha hátoldalán általában egy hajtás van, és ha a terméket kissé szereljük, a hajtogatók szintén elöl vannak.

Majdnem minden ruha ing van, mint a férfi ingek. Ebben az esetben a gombok nyíltan vagy rejtve vannak a léc alatt. Ennek a stílusnak a ruházatához elsősorban természetes anyagot használnak - len, gyapjú, farmer, pamut, pamut és egyéb. A ruhák nagy része egységes színű, de a díszek és a hímzés a modellen, a mandzsettán vagy a galléron is megtalálható.

éjszaka

Egy rövid selyem ruha póló lesz egy jó választás egy fél számára. Ehhez a magas sarkú cipővel és érdekes tengelykapcsolóval együtt.

Ön is készíthet egy képet, amely alkalmas egy dátumra vagy pártra egy alkalmi ing-ruha modell alapján, kiválasztva fényes cipőt, kézitáskát és egy övet.

A ruha színe az esti íj hangsúlyozásaként is szolgálhat. Ehhez válasszon egy telített színmodellt, a kontrasztos, megfelelő színnel rendelkező jelmezek hozzáadásával, és felejthetetlen megjelenést garantál.

Érdekes esti lehetőség lenne egy fekete ruhás ing a padlóra.Tedd a sarkú cipőjét, készítsen ünnepi stílust, és vegyen fel egy kis táskát. Hagyjon néhány gombot a felső és az alsó részen.

háztartás

Ennek a stílusnak a ruha ideális, mint otthon viselt ruha. Otthoni ruha ing varrni a puha és kényelmes viselet szövet. Hangsúlyozzák a nőiességet, és sokkal jobban illeszkednek a mindennapi otthoni viselethez, mint a fürdőköpenyhez.

farmer

A farmerből készült ing ruha sikeresen sziluettje és gyakorlati felhasználása miatt nagyon népszerű ezekben a napokban. A vékony farmer modelljei szabadon vághatók és közepes hosszúságúak. Az ilyen ruhákban az anyag tökéletesen borít, és hangsúlyozza az ábrát.

A felszerelés kényelmes és stílusos. Ez kiegészül egy övvel, terjedelmes bőr táskával, nagy kiegészítőkkel és lapos cipőkkel.

Egy farmer ingből kitűnő alapot biztosít a mindennapi szekrényhez. A különféle kiegészítők kiválasztásával létrehozhatja a kívánt stílust (például városi vagy etnikai), hogy minden nap gyakorlati és eredeti íjakat kapjon.

Nem kevésbé vonzó és farmer modellek, amelyeket szigorú klasszikusoknak lehet nevezni. Ezek megkülönböztethetőek egy fordulós gallérral, a sávon és a zsebeken. A retro kép létrehozásához egy indigó árnyalatú terméket hímezhet, ha egy táskát, puha táskát és nagy szemüveget ad hozzá a ruhához.

szerelt

A pólók ilyen modelljeit a vágás kiemelt részleteivel különböztetjük meg, melynek köszönhetően használatuk segít egy karcsú alak érdemeinek bemutatásában.

A felszerelt ruhákban ingek vannak, amelyek miatt a termékek csak a derékban ülnek. Leggyakrabban ezek a modellek hosszúak a térdig.

Üzleti stílusban

Mivel a ruha-ing jellegzetes gallérral rendelkezik, egy ilyen ruházat üzleti öltözékként is megfelelő. Különösen akkor, ha a terméket alacsony kulcsfontosságú színekben veszi fel és további befejeződés nélkül. Az üzleti ruha ing túlnyomórészt átlagos hosszúságú, valamint a zárt felső. Bőr táskával és elegáns bőrövvel kombinálva.

ingyenes

Egy ing ruha lehet széles, vizuálisan néhány méret nagyobb, mint egy lány visel.

Ezek a ruhák az áramló anyagból nagyon népszerűek, hiszen nőiesek, és nem hasonlítanak férfiaknak. Sifonból, farmerből, batisztából, finom gyapjúból és egyéb szövetből vannak varrva.

Ruha Safari

Az úgynevezett öltözködési fajták közül az egyik jellemzője a zsebek és cipzárak bősége. Ez a ruhazseb a tetején és a szoknyában található.

Szintén a szafari ruhák legtöbb modelljében van egy füles gallér, egy öv és egy rövid ujjú. Általában ilyen ruhák varrására vastag anyagot használtak. Az elülső szafari ruha gombokkal vagy cipzárral van rögzítve.

Népszerű színek

fehér

A fehér szokásos ingek a leggyakoribbak. Ilyen modelleket vásárolnak a mindennapi nyári szekrényre, különösen ha sifonból, batistaból vagy selyemből készülnek. Ilyen ruhában tökéletesen elindíthatja a cserzett bőrt, és hangsúlyozhatja a karcsú alakot.

A fehér inget viselő tartozékok legjobb színe bézs, fekete vagy barna lesz.

fekete

A V-nyakkivágással ellátott fekete ingben egy karcsú alakot lehet kiemelni. Fekete modellek is használhatók az esti viselet alapelemeként. Ebben az esetben fényes kiegészítőkkel egészül ki.

kék

Ebből a színből álló ruha ingek leggyakrabban denim modellek, bár vannak olyan termékek is, amelyek pamutból, sifonból, vászonból és más szövetből készülnek.

Az ilyen ruhák árnyéka nagyon különböző lehet - a lágy kéktől a sötét indigóig. A csíkos, kockás vagy pöttyös nyomtatású kék ruhák nagyon népszerűek.

Fekete-fehér

Fekete póló ruhák fehér díszítéssel segítik kiemelni az ábra előnyeit és elrejteni a lehetséges hibákat. Ez lehet egy fekete ruha, amelyben a mandzsettákat és a léceket fehér színnel jelöljük ki.

A fekete pöttyök, a kis és nagy négyzetek, valamint a kis virágminták vagy csíkok vonzzák a figyelmet.

Stílusos nyomatok

A rendkívül népszerű, egyszerű színes ruha-ing modellek mellett sok divatos nő egy ruhát vásárol.

Ezeknek a ruháknak a színei nagyon változatosak. Láthatjuk ruhák, ingek csíkokkal, pöttyös, virág, ketrec. A nyomtatott termék kiválasztásánál fontos figyelembe venni az ábra árnyalatait. Például egy nagy ketrecben vagy vízszintes csíkban lévő ruha-ing nem ajánlott a görbe formák tulajdonosai számára.

hossz

Hosszú a padlóra

A ruha-ing ez a modell egy nőies és elég érdekes felszerelés.

Az ilyen ruhák rögzítőelemei a teljes hosszon haladhatnak, de vannak olyan termékek is, amelyek csak a derékig nyomják meg a gombokat, és a szoknya alján szilárd marad. Ez a ruha könnyen elrejti a kövér lábakat.

midi

Az ilyen hosszúságú modellek mind a fiatal hölgyek, mind az idősebb nők esetében keresletet igényelnek. Ezt a ruhát kabát vagy kabát viseli. A póló hüvelye midi rövid és hosszú.

Ha szeretné, akkor a ruha felső részét szorosan rögzítheti, vagy néhány gombot nem hagyhat el.

rövid

A mini ruha ing főleg nyáron viselt, lapos szandálokkal vagy magas sarkú cipővel.

Ez a ruha nagyon kevés tartozék, vagy csak egy táskával lehet. Egy széles, rövid ing ruha általában kiegészítik egy öv.

Divat trendek

Napjainkban a ruha-ing számos jelenlegi stílusban van jelen - az üzlettől a katonai és romantikusig. Az ilyen ruhák elengedhetetlenek egy nyári szekrényben, ami lehetővé teszi, hogy egy nem triviális alkalmi megjelenést hozzon létre.

A modern trend a szabadság és az elegancia kombinációja, és a ruha ingben van jelen.

Népszerű modellek a csípőn és a mellkason található nagy zsebekkel, amelyekben a derékvonalat egy széles bőr vagy egy vékony pánt övezi. A denim ingek ruhája rendkívül igényes, melyet a modern kollekciókban romantikus modellek képviselnek, egy szabad vágott és szigorú, vintage sziluett termékekkel.

Mit kell viselni?

 • Az ing-ruhát gyakran kiegészítik egy övvel, így a kép nőiesebb lesz.
 • Ennek a stílusnak a ruháit önmagukban viselik, de gyakran viselnek nadrágot, nadrágot vagy farmert.
 • A klasszikus ruha inghez kiválaszthatja a sáfrány vagy selyem könnyű sálat.
 • A ruhát rövid szőrme mellény, tágas táska és nagy napszemüveg egészíti ki.

tartozékok

Az elegáns kiegészítők, például egy vékony láncú medál, egy vékony pántos táska vagy vékony fülbevaló, jó választás lesz egy ing-ruha számára.

A szüreti megjelenés ellenére nagy ékszereket használnak - gyöngyök, fülbevalók és karkötő. Barna árnyalatú, fából vagy bőrből készült kiegészítők tökéletesek egy fehér ing ruha számára.

cipő

A magas sarkú cipő tökéletesen alkalmas ruha-ingre. A modelltől függően ezek lehetnek szandálok vagy cipők.

Ez a stílus jól kombinálható szandálokkal és balettcipőkkel. Egy ilyen ruha hosszú modelljéhez válasszon vastag sarkú cipővel. A csizma viselése egy platformos vagy egy állandó ruhával ellátott sarkú cipővel retro megjelenésű lesz.

Comments
 1. Rita
  14.02.2016

  Hosszú ruha ingek valahogy különösen romantikus.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok