Ruha stílusok és modellek

Ruházat ruhában - eredeti kép a képen

Ruházat ruhában - eredeti kép a képen

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Népszerű modellek
 3. Esti ruhák
 4. Bálterem táncra
 5. Chicago stílus
 6. Népszerű színek
 7. Mit kell viselni?

A fringe a ruha díszítésének nagyon sajátos eleme, mert nagyon népszerű volt a múlt század 20-as éveiben. Ruhák díszítésére használják az ország, a bohó vagy az esztétika stílusában. Ma a híres divattervezők stílusos, fényes és kifinomult ruhákhoz használják.

A fringe segít a kép iránti szenvedélynek, a bátorságnak és a szabadságérzetnek. De gyakran a lányoknak is elegáns, kifinomult és arisztokrácia.

Jellemzők

Ma a bordák bármilyen anyagból hozhatók létre, különböző hosszúságúak és színekkel rendelkeznek. A tervezők bőr, irha, selyem és pamut, valamint rendkívüli textúrát használnak, amikor stílusos és látványos szegélyt hoznak létre. Ezek a vicces húrok lehetnek a ruha díszítésének külön eleme, vagy díszíthetik a ruha nyakát, gallérját, szegélyét vagy hüvelyét.

A ruhadarabok kifinomult rojtok vagy vékony retikulumok formájában lehetnek.

Népszerű modellek

 • A "Latina" stílusában bemutatott rövid ruhákat megkülönbözteti az a tény, hogy a teljes hosszban szegélyezettek díszítik őket. Ha szeretné, akkor bármilyen ruhát divatosvá tehetsz, elég egy vagy négy vékony csipke varrással egy vékony pántokkal rendelkező egyszerű ruhában.
 • A szegélyes ruhák nagyon szépek és vonzóak, különösen, ha a szálak hossza körülbelül 40 cm. Napjainkban a pontszerű ruhában divatos, mert a lány nőiességét, törékenységét és vékony köteleket ad a fénynek és energiának.
 • Ruhák, amelyekben csak szoknya vagy testrész van díszítve. Ez a ruha alkalmas a tökéletlen arányú lányok számára, mert a szegély lehetővé teszi, hogy megadja a szükséges hangerőt vagy nyújtsa az egész sziluettet. Tehát rövid szálak használatosak a kötet létrehozásához, és egy hosszú perem lehetővé teszi, hogy vizuálisan alakítson egy karcsúbb alakot.
 • Kötött ruhák vagy kötöttáruk gyakran gyakran díszítettek. Kézi kötés lehetővé teszi, hogy ugyanazzal a szálalkalmazást hozzon létre, mint egy kötött dolog.
 • Nagyon érdekesnek tűnik egy vékony szövetcsíkból készült ruha. A csíkok szabálytalan alakja segít a kötet megfelelő helyen történő elhelyezésében.
 • A vidéki stílusú ruhákat gyakran díszítik a bordák, azaz a nyakkivágás, a gallérok és az ujjak. A lebegő szoknya ízületein fekvő bérlet látványos és stílusos.

Esti ruhák

Esti és koktél ruhák, díszített, bámulatosak és látványosak. A vékony pántokon nagy sundress vagy háromnegyed hüvelyhosszúságú.

A bölcsesség a női szekrény önálló eleme. Még szigorú ruhát is képes díszíteni, romantikát és eredetiséget ad.

Napjainkban sok divatos nő a parti ruhákba látogat, ami nemcsak a képet díszíti, hanem könnyedségét, eleganciáját és vonzerejét is biztosítja.

Esti ruhát hosszú és rövid, egyszínű vagy többszínű színben lehet díszíteni.

Bálterem táncra

A latino stílushoz tartoznak a rövid hosszúságú apró ruhák, amelyek enyhén észrevehető szíjakkal díszítettek. Ebben a ruhában minden lány mindig a táncparkett közepén lesz, anélkül, hogy feltétlenül táncolni tudna.

Gyakran előfordul, hogy a golyóköpeny a derekán szegélyezett, ami lehetővé teszi a kifinomultság hangsúlyozását. A szegélyes díszített kesztyűk tökéletesek a hosszú, vékony kezek tulajdonosai számára.

A nyakkivágási területen lévő vékony kötelek biztosan mások figyelmét vonzzák.De a legtöbb táncoló lánynak inkább a szegélyes ruhákat kell viselnie.

Chicago stílus

Ebben a szezonban számos divatos nő a ruhásszekrényében Chicagó stílusában öltözött ruhát, amely szeretett klasszikus és nagyon lenyűgöző.

Ebből a stílusból álló estélyi ruha:

 • A koktél ruha hossza térdtől a bokáig változhat. Ha a huszadik század harmincas éveinek hangulatát újra kell létrehoznia, akkor válasszon egy merészebb ruhát.
 • A jellegzetes alacsony derék, bár nem tudsz betartani ezt a szabályt, mivel a természetes arányokat értékeljük. A huszadik század húszas éveiben általában nem a derékra összpontosítottak, vagy a combok közepéig alábecsülött verziót használtak, majd egy évtized múlva a szokásos női sziluettjeit kezdték irányítani ruhák varrására.
 • A legnépszerűbb szövet szatén, de selyem, sifon és bársony ruhák is gyakoriak. Chicagói stílusban díszített ruhát díszítenek, rhinestones és gyöngyök, flitterek és csillogás.

A ruha fénypontja a vágás a kaszáton, amely tökéletesen leírja a női sziluettet. Ez a vágás ma ritkán fordul elő, főként a harmincas évek szentelt pártok estélyi ruhák szabására.

 • A ruhákat a hátoldalon mély vágás jellemzi és egy szűk, sziluettje, amely fokozatosan lefelé nyúlik a combvonalakból.
 • A Chicagói stílusú ruha tökéletes alakja kifinomult sziluett elegáns vonalakkal és széles vállakkal.

Népszerű színek

A divat minden nője felveszi az összes kedvenc színből készült ruhát, miután minden tervező ruhát kínál különböző színsémákkal. A klasszikus opciók fekete, fehér és szürke.

Az élénk színek szerelmeseinek megfelelő öltözködés, világos zöld, piros vagy kék. A díszítésnek megfelelő kesztyűt kell választani.

Ebben az évben a klasszikus fehér vagy fekete, fényűző arany, valamint szexi, vörös vagy piros koktélruhák legnépszerűbb színei.

A színek kiválasztásakor a kép összes elemét ki kell választani, hogy harmonikusan kiegészítsék egymást. Tehát egy ezüst színű korall ruha tökéletesen összekapcsolódik az ezüst színű tengelykapcsolóval.

Mit kell viselni?

Egy stílusos ruhát, melynek bábuja egy felülmúlhatatlan megjelenéshez vezet, kiegészülhet egy gyönyörű kézitáskával, kifinomult kesztyűvel, egy eredeti kalappal és divatos cipővel. A fő szabály, amelyet követni kell, hogy minden elemnek ugyanabban a színskálában kell lennie.

Egy kis kalap vagy egy széles karimájú kalap nagyszerű kiegészítője lesz a képnek. A fej díszítésére szolgáló eredeti megoldás tollakkal, virágokkal és csillogással díszített szalag. A kézitáska kiválasztásakor a táska borítékán maradjon. A nyak díszítésére luxus szőrme, gyöngyök vagy fényes íj választható. Egy nagyon népszerű díszítés egy hosszú nyaklánc - gyakran gyöngyből készült, amely csomózott.

Emlékeztetni kell a kesztyűre is, mivel a harmincas években kötelező jellegzetesség. A bársony vagy a selyem kesztyű kiváló választás.

A ruhát a latin cipő stílusában a sarok-szemüveg jól illik. A cowboy csizmák nagyszerűen fognak kinézni az országos ruhákkal.

Az esti megjelenés érdekében a hosszú fülbevalók, valamint az elegáns láncok nagyszerűen tandemnek látszanak a szegélyezett ruhában.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok