Ruha stílusok és modellek

Ragasztott ruha: beszéljünk divatos redőkről

Ragasztott ruha: beszéljünk divatos redőkről

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzői a ruháknak, amelyekre kivágták
 2. Ki alkalmas?
 3. A hullámzás különbsége a plisse-től
 4. szövetek
 5. hossz
 6. Népszerű színek
 7. Marilyn Monroe vékony ruha
 8. Mit kell viselni?
 9. cipő
 10. tartozékok

Vésett - egy csodálatos módja annak, hogy fényűző megjelenést nyújtson a szövetek és a ruházat számára. A luxus és a nőiség a plasztikus ruhákat ad, amit bármely nő viselhet, hangsúlyozva a szépségét.

Jellemzői a ruháknak, amelyekre kivágták

A hajtogatások bősége a kép nehéz eleme, ezért általában a következőképpen használják:

 • A ruha alsó része egy vékony szoknya. Segít az ékezetek elmozdulásában, bármilyen hosszúságú, alacsony vagy magas derékú ruhával. A kép más részleteit hígítja, így a nőiesség és az elegancia egy része marad.
 • Vágott részlet: az ujjakon elrejti a kezek teljességét, a ruha tetején - vizuálisan növeli a mellkas térfogatát. Ez segít az elegáns kép kialakításában, bohém stílusban hozza létre az ujjak szövetének szóródását. A széles csípőből néz ki. A kép elegáns és érdekes.
 • A ruha teljes hossza mentén - gyönyörű és ünnepi lehetőség. Gyakran megverték az ujjak, a laconikus gallér és a gyönyörű kiegészítők hiánya. Ennek a vágásnak a ruháját ünnepségekre használják, ezért nagyon óvatosan kell őket választani. Ez a tendencia azonban több évszakra sem veszít jelentőségét.

A vékony anyagokból készült ruhák lehetővé teszik a különböző textúrák többszintű modelljeinek létrehozását. A többrétegű, áttetsző és áramló szövetek tökéletesen kombinálva vannak a hajtogatással.

Ki alkalmas?

A vékony szövet érdekes tulajdonságokkal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy megterhelje és létrehozza a kötetet, és buja formák jelenlétében - ügyesen elrejtse őket. Mindenkinek szembesülve fontos, hogy a megfelelő hosszúságot és ékezeteket válasszuk.

A hajtogatás növeli a kötetet, így a karcsú lányokhoz jutnak, így könnyedséget, romantikus képet adnak. A kifinomult prezentációval a pleating képes elrejteni teljességét, hangsúlyozva a nőiességet, kifinomult eleganciát adva.

Magas lányok próbálkozhatnak a hosszú, vékony ruhákkal, a szoknya ráncok álcázzák a bolyhos combokat, a problémás esetekben a felső részre lehet helyezni a hangsúlyt. Ez igaz a "körte" alakra: a draped bodice vagy ujjak a megfelelő arányokat hozzák létre. A bolyhos, gyűrött szoknyák elvonják a széles vállakat. Teljesen rövid lányoknak óvatosnak kell lenniük ezzel a textíliával, a színekkel díszített színek, a ruhák teljes hossza mentén húzódnak, vagy a nagy térfogatú lapok használatával.

A hullámzás különbsége a plisse-től

Hullámosodás és hajtogatás - a végtermék mennyiségének hozzáadásával a szövet bizonyos módon történő hozzáadásával. Az egyik oldal hosszabb, a másik rövidebb. A hajtogatások irányától és helyétől függetlenül a hajtás szélessége nagyobb lesz, mint a szegély. A hullámzás ugyanolyan méretű és hajtogatott, és a hajtás. Ezért egy szekcióban egy harmonikára hasonlít, amely egy papírventilátor számára készült.

Ezért kényelmesebb a hullámosított szövetek szélességének megváltoztatása: azonos, egyenletes hajtásokkal rendelkeznek. Rángatással nehéz lesz ezt megtenni, mivel nehéz megnézni a szegélyek arányait.

szövetek

A legegyszerűbb módja annak, hogy a kívánt alakot könnyű és vékony textíliákhoz adjuk, amelyek gyönyörűen drapednek (szatén, sifon alapok, selyem). A hagyományos hullámosított ruhákhoz hagyományosan használják. Hatékonyan megnéztük a bőrt, a kötöttáru és a kötést. A szerves bőrtípusok egyedi és elegáns megjelenést hoznak létre.A meleg szövetek alkalmi és kényelmesebbek.

A gyűrött gyapjú nemes és drága, a jó hang jele. Kötött és kötött szövetek kikészítése a hajtogatásban - érdekes és veszélyes fogadás. Jobb elrejteni a kötött gumi teljességét, vagy díszíteni, de a teljes hölgyek számára jobb, ha az ilyen összetett játék- és anyagjátékot elkerüljük. De a jövő anyák örömmel használhatják a hullámzást, és a magas deréktól a kötött és kötött ruhákhoz nyúlnak.

hossz

A ruha hosszát egy adott esetre kell kiválasztani, a magasság alapján. Fontos lesz a zsugorított, a többi részlethez való viszonyának hossza. Teljesen vésett ruha - a kimeneti változat, ünnepi és elegáns. Egyenes vagy felszerelt, vékony díszítésű ruha sokoldalúbb és tökéletesen illeszkedik az üzleti környezetbe.

A stilisták úgy vélik, hogy a hajtásoknak nagy mennyiségeket kell elrejteniük, elrejteniük. Egyenetlen lábak is boríthatók ilyen ruhával. De még érdemes hangsúlyozni az aszimmetrikus szegélyt a hajtásban.

Hosszú a padlóra

A társadalmi eseményekre és a szőnyegekre való ruhák különösen kényesek és elegánsak lesznek, ha díszek díszítik. Jól néz ki egy nyitott háttámlával, csupasz karral, más dekoltázási opcióval, átlátszó és repülő kivitelben. Az amerikai szájnyílások finomabbá és könnyebbé teszik a szájukat. Hosszú ruha egy kis hajtogatásban - a pletyka örök klasszikusja.

midi

Kifejező és veszélyes ruha hossza. A figurát étvágygerjesztő és nőies, hangsúlyozza a csípőt és a lábakat. Ha ez problémás terület - kissé hosszabbítsa meg a szoknyát, mozgassa a hullámzást a tetejére, hangsúlyozva a buja díszítés mellszoborát.

Finom szövetek és nyakkivágás - az esti ruhák előjoga. A sűrű anyag, a diszkrét színek és a design, a klasszikus stílusok, a szigorú részletek a modellt irodai verzióvá alakítják.

rövid

A vékony mini ruha egy nagyszerű bókot ad a retro stílusú figurának. Nagy figyelmet fordítanak a gallérra. Egy ilyen ruha jól fog kinézni a miniatűr lányokon, karcsú, feszes figurával.

Népszerű színek

Annak érdekében, hogy ne bonyolítsuk a modellt, használjunk sima textíliákat. A rajzot ritkán használják, kicsi és egyszerű. Érdekes megjelenésű kombinált ruhák kontrasztos vagy egyszínű kivitelben. Ha különböző szöveteket használunk, akkor a gamma-nak azonosnak kell lennie. Stilisták, mint az átmenetek, a bomlás hatása a komplex hajtások teljesítményében. A fényes és telített színek mindig jóak és figyelmet kapnak. Finom pasztell árnyalatok hangsúlyozzák a vanília hangulatát és romantikáját.

fekete

A fekete vékony ruha egy sokoldalú opció, amely mind az irodai, mind az ünnepi kényelmet szolgálja. A megfelelő tartozékok segítenek a kép kialakításában.

fehér

A fehér ruha is könnyen alkalmazkodik a helyzethez, valamint a fekete színhez. A szín miatt közelebb van a nyárhoz és elegáns lehetőségekhez.

piros

A világos és telített színek hangsúlyozzák a stílust, és a ruhát a főbb részletekké teszik. Ideális ünnepségekhez, de ez a ruha szép vágást és felelősségteljes megközelítést igényel minden árnyalatra.

Marilyn Monroe vékony ruha

A leghíresebb és mesésen drága ruha az emberiség történetében. Ez a fehér mestermű kifejezetten Marilyn számára készült. A stilistáknak sikerült egy tömör és őszinte ruhát létrehozniuk. Most ez a legnépszerűbb modell, amelyet klasszikusnak tartanak.

Mit kell viselni?

A nyaralás és a nyári ruhák, vékonyak, zökkenőmentesen illeszkednek az etnikai és a klasszikushoz, alkotják a bohém ruhát, hippi vagy alkalmi. Jól néz ki a kabátok, kardigánok, dzsekik, bőr és farmer dzsekik. Ez a teteje elhomályosítja a gondatlanságot, vagy hangsúlyozza a ruha gyengédségét. Az elegáns és esti modellek igényesek: csipke köpenyek, bolerók és kardigánok vagy szőrme a szezonban.

cipő

Irodára szükség van egy klasszikus hajóra, loffersre, balettlakásokra. A nyári együttes megfelelő szandál, lapos és a platformon, nyitott szandál.A necc csizmák rövid ruhát díszítenek hosszú lábakkal.

A Maxi elegáns sarkokat igényel. Fontos a szezonalitás megfigyelése és a ruha stílusának megőrzése.

tartozékok

Óvatosan kell használni ékszereket, ne legyen terjedelmes és összetett.

Áttört, vékony, légelemekkel és kis kövek karkötővel, fejpántokkal és láncokkal, vékony övek segítenek az elegancia megteremtésében és a kép elkészítésében.

Vésett - kitűnő és kifejező trend, amely a szekrényben legyen!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok