Ruha stílusok és modellek

Hogyan válasszunk egy esküvői ruhát?

Hogyan válasszunk egy esküvői ruhát?

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Kiválasztási szabályok
 2. hossz
 3. divat
 4. Terhes nők számára
 5. Teljesen
 6. szín
 7. tartozékok
 8. frizura
 9. Töltsük fel

Minden lány életében ugyanaz az ember van, akivel készen áll a csomót kötni. Gyakran előfordul, hogy az ifjú házasok úgy döntenek, hogy esküt tesznek a magasabb erők előtt, és mennek az egyházba, hogy házasodjanak. Mi legyen egy esküvői ruha és hogyan kell helyesen választani?

Kiválasztási szabályok

Ha úgy dönt, hogy egy esküvőre van szükség, akkor vegye figyelembe az esküvői ruha kiválasztásának bizonyos szabályait:

 • Az esküvői szertartás nem illik a felszereléshez, túlságosan csupasz karok, vállak, hát, lábak és mellkas. A ruhát zárt vagy bolero kell kiegészíteni.
 • Ugyanez vonatkozik a hosszra is - a térd alatt kell lennie. Nem viselhet esküvői rövid és szűk ruhát.
 • Nem kell kiválasztani egy divatos díszítésű ruhát. Finom hímzés, gyöngy gyöngyök vagy drapéria lesz igaza.
 • Szatén, sifon, gipsz vagy bármilyen más anyag alkalmas szövetre, de figyelni kell a ruhára, hogy természetes és egyszerű legyen.
 • Az esküvő ergonomikus modellje egy egyenes vagy enyhén lángolt ruha.
 • A vonat a katolikusok esküvői öltözékének része, így az ortodox egyházak számára nem teljesen alkalmas.
 • A fej szükségszerűen kalapot borított.
 • A ruházat mérséklődése egy láthatatlan sminkben és szerény, de kényelmes cipőben folytatódik.

hossz

Sokan hozzászoknak ahhoz, hogy feltételezzék, hogy a legjobb választás az esküvőre a maxi hossza. Szép, ünnepélyes, szerény. Természetesen a padló hossza mindenkor releváns, de az egyház nem tiltja meg a közepes hosszúságú ruhákat, amíg a térdek le vannak zárva.

Egy hosszú csipke vagy szatén ruha nagyon kecses, elegáns és egyszerűen kiváló. A fejre és a vállára szelíd fátyol vagy csipke kendőt adhat hozzá.

Különösen népszerűek a transzformáló ruhák, amelyekben a szoknya megváltoztathatja az alakot vagy a kinyitást. Ezek között megtalálható az esküvő megfelelő stílusának modellje és az ünnepélyes esemény. A levehető szoknya megoldja a hosszúság problémáját, ha rövid ruhák szeretője.

divat

Az esküvőre nagyon ritkán választják a hercegnő stílusát és az évet. Úgy tartják, hogy nem bolyhos szoknya teszi lehetővé, hogy megmutassa a menyasszony szerénységét. Mégis a divat trendek befolyásolták az esküvői ruha mintázatát. Megengedhető, hogy ruhát válasszon az áttetsző anyagból készült ujjakkal és nyakkivágással.

Ujjakkal

Esküvői ruhát lehet készíteni az ujjak különböző formáival: zseblámpával, egyenes, feszes, hosszú vagy rövid.

A hosszú ujjú ruhákból feszültség és feminitás fúj. A legjobb megoldás egy csipke bodice és ujjú ruha, valamint szatén modellek.

Ha a választás egy rövid ujjú modellre van helyezve, akkor oldalra kell helyezni a színhez és az anyaghoz illő kesztyűt.

zárva

Az egyház kánonjai szerint egy karóra, vállra, mellkasra és lábra kiterjedő ruha ideális egy esküvőre. A zárt stílusú ruhák alkalmasak lesznek a szerény és komoly lányok számára, akik tökéletesen szeretnének kinézni. És az ujjak és a gipsz bodice hígítják a súlyosságot.

csipkés

Csipkéből és csipkéből készült esküvői ruhák hangsúlyozzák a lány törékenységét és gyengédségét. Egy ilyen esküvői ruha kifinomult és gazdag lesz.

Egy másik előny, hogy az anyag luxusának köszönhetően a felszerelés nem igényel különleges díszítéseket és kiegészítéseket. A ruhát áttört szövetből lehet varrni vagy díszíteni.

egyszerű

A felesleges frillek nélküli ruhák egyszerűsége és szépsége hangsúlyozza a menyasszony ártatlanságát, gyengédségét és nőiességét. Ez a felszerelés az esküvői szertartás számára a legoptimálisabb lesz. Egy egyszerű szatén ruha, csipke fátyol lesz a legeredményesebb választás.

Terhes nők számára

Ha az esküvő a terhesség alatt következik be, gondosan vegye ki a sziluettet. A terhesség első hónapjaiban a legjobb megoldás az A-vonalú ruházat vagy egy magas derékú görög ruha, amely elrejti a hasat.

Mivel a fehér ruhát a vallási dogma szerint csak szűz viseli, a pozícióban lévő lányoknak más, világos színű ruhát kell választaniuk.

Teljesen

Figyelembe kell venni a modell választását, figyelembe véve az alkotmány jellemzőit. Egy univerzális görög sziluett majdnem elrejti a has összes hibáját, és az A-silhouette felszerelés vizuálisan korrigálja a csípő hibáit.

Ha van egy jól meghatározott derék, próbáljon meg egy sellő sziluett ruha.

A ruha-trapéz elrejti a széles csípőt és vizuálisan tágabbá teszi a vállakat.

szín

A hagyományos fehér szín mellett a könnyű és finom árnyalatok felszerelései is tökéletesek az esküvőre: rózsaszín, krém bézs, tejes, zöld, kék.

Érvénytelen a sötét színű esküvői ruhákhoz.

A fehér ruha a hagyományos megoldás az esküvőre, így ez a felszerelés soha nem veszít. A fehér szimbolizmus mellett a menyasszony tanúsága is jól megy. Tehát, ha sikerült menni a tengerbe vagy egy szoláriumba az esküvő előtt, egy fehér ruhát nagyon jónak tűnne egy bronzbőrön.

tartozékok

cipő

Ügyeljen arra, hogy fordítson figyelmet a cipőkre, amelyekben az egész esküvői szertartás alatt áll. Szerénynek és kényelmesnek kell lennie alacsony sarkú, mert a fejed felett koronát tart.

Nem szükséges a cipők kiválasztása világos és szemet gyönyörködtető részletekkel, mivel ezek nem illeszkednek egy egyszerű képbe.

fejdísz

Használhatja a fátyol, áttetsző kendő vagy köpeny a fején, valamint egy kalap, mint fejdísz az esküvőn. Szintén modern megoldás lesz a csipke vagy a ellopott fátyol.

Más kiegészítőkkel kiegészítheti a képet, például bármilyen hosszúságú kesztyűket, természetes virágok karkötőit vagy a vállon lévő köpenyt.

Az esküvői ruha súlyossága és egyszerűsége magában foglalja a fedett vállakat és karokat, de ez nem jelenti azt, hogy a ruhának zártnak kell lennie. Válasszon egy csipke bolero-t, egy kendőt vagy egy hosszúkás fátyolot a ruhádhoz, és nem kell elhagynia a nyitott modelleket.

frizura

A frizurának is egyszerűnek kell lennie, hogy ne roncsolja a fejfedő alatt, amellyel a fejét lefedi. Ha a frizurát fátyol egészíti ki, akkor nem kell a fejet is lefednie - a lényeg az, hogy a fátyol a fej tetejét fedi le.

Nagyon szép megjelenésű friss virágok a hajban és díszítésekként.

Töltsük fel

A modern világban nem tehetünk make-up nélkül, ezért mérsékelt és egyszerű sminkel kell menned a templomba. Könnyű természetes smink a legjobb, de nem kell festenie az ajkát, ahogy meg kell csókolni az ikont és a feszületet.

És a legjobb megoldás a kérdés tisztázása a papral.

Az esküvő nagyon felelősségteljes esemény és a legfontosabb döntés a fiatalok életében. Ezért érdemes mindent komolyan venni és minden ügyben - smink, ruha hossz, kiegészítők, kalapok stb. - konzultálni a szent apával, aki ezt a szertartást végzi.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok