Ruha stílusok és modellek

Karcsú ruhák - elegancia és elegancia

Karcsú ruhák - elegancia és elegancia

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Hogy megfeleljen
 2. hossz
 3. Divatmodellek és stílusok
 4. Kötés és horgolás
 5. Teljesen
 6. csipkés
 7. kötött
 8. nyár
 9. esküvő
 10. este
 11. Érettségi után
 12. szín
 13. nyomtatás
 14. Mit kell összeállítani

Minden lány ruhásszekrényében van egy felszerelt ruha, amelyet örömmel visel - végül is, egy ilyen ruházat olyan, mint egy kesztyű. A mai ruhákról beszélünk.

Hogy megfeleljen

A felszerelt ruhák szinte mindenki számára alkalmasak. A legfontosabb dolog, hogy válasszon egy stílust az ábrán:

 1. Ha széles vállai vannak, a ruha egy bolyhos szoknya és a felsõ ruha illeszkedik, az ilyen felszerelés is elrejti a széles csípõt.
 2. A szép lábak minden szépségben bemutatják a rövid, felszerelt modelleket.
 3. A köpeny ruha segít elrejteni a hasi hibákat.
 4. A ruha aszimmetrikus teste egy pár centimétert ad hozzá a magasságához.

hossz

hosszú

Az ábrán látható hosszú ruhát leggyakrabban estélyi ruhában használják.

A kárpit és a szövet lágy hajtásai illeszkednek a kinézetedhez és a romantikához.

A testéhez illeszkedő, teljesen felszerelt ruha kiemeli a test minden görbéjét, felfedve az erényeket, és hozzáfűzve a képet.

rövid

Egy több nyári és alkalmi lehetőség egy rövid félig öltözött ruha. Minden nap egy szokatlan színeket viselő ruha, bolyhos vagy lángolt szoknya illik.

A tetejét különböző módon lehet díszíteni: az ujjak rövidek és háromnegyed hosszúak, széles vagy keskeny fogasok, vagy akár nélkül is, kerek, ovális, téglalap alakú vagy v-nyakúak.

Ami a koktélruhákat illeti, ugyanazok a megoldások vannak, de a stílus eltérő lehet. Például, nyakkendő vagy nyakkivágással ellátott köpenyes ruha, nyakkivágással vagy gipszel díszítve.

Egy másik lehetőség: egy ruha, görög stílusban, vékony övvel a derékban és egy v-nyak, amely az anyag metszéspontjából áll.

Ne feledkezzünk meg a klasszikusokról, amelyek a legendás nőt, Coco Chanelt - egy kis fekete ruhát - adták az üzleti és esti ruhák sokoldalú felszerelésének.

midi

A közepes hosszúságú ruhák sokoldalúak, naponta viselhetők, üzleti találkozók, pártok vagy ifjúsági pártok számára.

A ruha, a nyakkivágás, az ujjak és a ruhák díszítése nagyon változatos lehet, ezért a modellt arra a beállításra kell kötni, amelyben ebben a ruhában találja magát.

Divatmodellek és stílusok

Ujjal

A beépített ruhák modelljei különböző hüvelyformákkal rendelkezhetnek:

 • egyenes vonal;
 • felszerelni;
 • zseblámpa;
 • denevér hüvely;
 • kleshenny.

A hüvely hossza is változik: a hüvely rövid, háromnegyed hosszú vagy hosszú lehet. Az utóbbi tökéletes egy hűvös évszakhoz vagy naphoz.

Éjszakai és alkalmi ruhák találhatók érdekes ujjjal.

közvetlen

Az ábrán látható ruha tökéletesen ül a karcsú lányokra, kiemelve a test minden görbéjét, és kiemeli az összes előnyt.

A V-nyakkivágás kiemeli a képet, és kedvező fényben mutatja be a mellkasot. A hosszú, szorosan illeszkedő hüvely szépen illeszkedik a kezedhez, és nagyon elegáns lesz.

Ami a hosszúságot illeti, egy rövid ruhát és egy közepes hosszúságú ruhát csábító fényben mutatnak a lábad, és ha hosszú ruhát választasz, akkor ugyanaz a hatás érhető el a comb közepétől levágva.

hableány

A hableány sziluettjei a világi pártok, különböző ünnepségek és egyéb estek számára alkalmasak. A térdre vetítik az alakot, így a kép elegáns, romantikus és vonzó.

Egy érdekes nyelv az alján nem hagyja közömbösnek bárki közömbösségét, és az esti királynővé teszi.

kiszélesedő

A görög ruhák és az Empire stílusban, a tetejére szerelve és az alsó részre lebegve, egy túl magas derékvonal segítségével elrejti a has hibáit, és elrejti a tökéletlen csípőt.

Az illeszkedő szárú szoknya kombinációja a beépített felső változatokkal lehetővé teszi érdekes modellek létrehozását.

Teljes szoknya

A stílusos stílusban díszített, közepes hosszúságú, felöltözött ruhák és fényes és szokatlan pillantást nyújtanak a pártra.

És ha egy ilyen ruhát ugyanabban a színben készítenek, akkor tökéletes, mint egy estélyi ruha.

Hosszú, bolyhos szoknyával rendelkező ruhák a hercegnő sziluettjében mindig luxusnak és gazdagnak tűnnek: nyitott váll és nyakkivágás növeli a szexualitásodat és emancipációodat, de ugyanakkor mutasd meg nagyságodat és visszafogottságát.

Ing ruha

A sportos lányok tetszeni fognak, mint egy öltözött ing, amelyet szinte minden nap viselnek.

A kényelmes vágás és stílus mellett ez a ruha egy másik előnye, hogy önálló ruházatként viselhető, és leggings vagy farmer is kombinálható.

vágás

A levágott derékigényű ruha kiemeli a derékvonalát, és vizuálisan szűkebbé teszi. A teljes szoknya elrejti a csípőt, és hangsúlyozza a lábak karcsúságát. Tökéletes az esti és minden nap.

A magas derékú és díszített floppel rendelkező ruha kéthangú modellje nagyon népszerű.

Kötés és horgolás

Tökéletes hűvös horgolt ruhákhoz és kötéshez. Számos érdekes minta hangsúlyozza a méltóságot és elrejti a hibákat.

A legfontosabb dolog, hogy emlékezzünk rá, hogy az ilyen ruhák egy extra pár centimétert adnak a derékhoz, és kicsit szélesebbé teszik.

Teljesen

A sztereotípiákkal ellentétben a félig öltözött ruhák jól néznek ki a kövér lányokra, és széles övekkel vagy különböző bolerókkal kombinálva elrejthetnek néhány hibát, és az alakot vékonyabbá teszik.

A beépített csúcs kiemeli a buja mellkasi szépségét, egy vékony öv a derékot mutatja, és egy hosszú, egyenes szoknya elrejti a puha csípőket puha hajtásokkal. A bolero és az ujjak segítségével elrejtheti a karok teljességét, és a széles öv egyértelműen megkülönbözteti a derékot.

csipkés

A kép luxus, gazdagsága és nagyszerűsége megmutatja a nemes csipkéket. Rendkívül finom és elegáns megjelenésű csipke ruhák és csipke betétekkel ellátott ruhák.

A csipke megnyitja a titoktartás függönyét, így a kép titokzatosabb és kívánatosabb. A szoknya a padlón csipke ékekkel még karcsúbbá teszi a lábadat, és egy bézs háttérrel ellátott csipkés csípő a meztelenség érzését fogja teremteni, és mások lelkes nézeteit vonzza.

Egy rövid csipke ruha, melynek teteje fel van szerelve, segít a játékos és játékos játék megteremtésében egy fiatal lánynak, megmutatja a lába szépségét, és egy szorosan illeszkedő hosszú ujjú keze kecsesebb és kifinomultabb lesz.

kötött

A kötött ruha ideálisan ül az ábrán. Kétségtelen, hogy ez lesz az egyik legkedveltebb felszerelés, köszönhetően az anyag jellemzőinek és a jól választott stílusnak.

Az ábrán látható közvetlen ruha megmutatja az összes előnyét, de nem tud elrejteni néhány hibát. Ezért ez a felszerelés a lányoknak és a nőknek tökéletesen illeszkedik.

De egy ruhát, melynek felszereltsége van, és egy teljes szoknya elrejti a kísérteties szemeket, néhány extra centimétert a gyomra és a csípőre.

Kötött ruha a padlón tökéletes a különleges alkalmakra és a színházi kirándulásokra.

Visszafogás és elegancia - ez egy olyan ruha, amely a tetejére illeszkedik, és puha, kötöttáru hajtogatja.

nyár

A felszerelt ruha nyári változata világos színű vagy világos monofónikus ruházat lesz.A moziban, a strandon, az étteremben és a barátok látogatásánál felöltözött szoknyákkal öltöztetett ruhák, valamint egy szigorú ruha- vagy öltözőruha illik a munkába.

Egy szűk kis ruhában, vagy egy rövid és teljes szoknyaú ruhában mehetsz egy diszkóba vagy egy buliba. A hosszabb egyenes ruhák alkalmasak a hivatalos formákra és eseményekre.

esküvő

Az esküvő legkedveltebb stílusa az volt, hogy a hercegnő stílusa lesz, és egy fűzővel ellátott, ill.

De azok számára, akik nem akarnak lenni, mint mindenki más, rengeteg ruhanemű lesz a menyasszonyok számára, akik nem illeszkednek a hagyományos normákhoz. Napjainkban népszerűvé válik a vékony görög stílusú esküvői ruha, ami segít az isteni megjelenésnek az életed legfontosabb napján.

Ha bolyhos vállad van, használhatsz egy közepes hosszúságú, puha szoknyával felszerelt ruhát. A nyitott felső rész vékonyabbá teszi a vállát.

este

Nagyon óvatosan kell választania egy estélyi ruhát. Mivel a rövid ruházat az egyik legnépszerűbb estélyi ruha, figyelni kell arra, hogy nem mindig lehetséges a hivatalos recepción megjelenni. Ezért egy hosszú köpenyes ruha egy rövid ruhás méltó helyettesítője lesz.

Ami a ruha tervezését és díszítését illeti: a ruhát kövekkel és strasszokkal, csipke- és félig átlátszó szövetbetétekkel, kivágásokkal és vágásokkal lehet díszíteni, valamint számos olyan ujjú, amely a legjobban megmutatja az Ön testének előnyeit.

Érettségi után

Az érettségi ruhák kiválasztásakor figyelni kell a különböző ruházati modellekre is, amelyeket nem csak az érettségi estéjén lehet viselni, hanem az ünnepélyes uralkodónál is jelen lehet.

A hosszú, hosszú ruhák mellett választhat egy ruhát a hercegnő sziluettjében egy közepes hosszúságú és pasztell színű bolyhos szoknyával. Nyitott vállakat lehet áttetsző kendő vagy sál alatt elrejteni, valamint megfelelő bolero-t választani.

szín

fekete

A színek zavargása között állandó kedvence fekete. Korlátozás és súlyosság, hivatásosság és ünnepély, hagyomány és innováció - mindezt az elegáns fekete szín kombinálja.

Ennek a színnek a ruhái soha nem veszítik el relevanciájukat és elismerésüket. Nyugodtan összeállíthatja őket fényes rúzsokkal és fekete cipőkkel, vegye fel a kézitáskát, hogy megfeleljen a helyzetnek.

kék

A nemes kék és minden színárnyalata nem alacsonyabb, mint a fekete szín. Az üzleti öltözék vagy esti ruha mélykék színe, amely kiemeli a női test szépségét, és a figyelmet a bőr színére összpontosítja.

A tenger hullámának színe frissességet és könnyedséget biztosít, a sötétkék szín pedig hangsúlyozza a ruha tulajdonosának súlyosságát és súlyosságát.

fehér

Egy másik klasszikus színes ruhák ártatlanságot és tisztaságot, gyengédséget és varázst adnak neked. A bézs és a tejszerű meleg árnyalatok is itt szerepelnek, mert megvédik a sérthetetlenséget és a fiatalokat a lány körül, lágy fényben.

piros

A fényes vörös szín a szenvedély és a vágy színe, ez az, ami aláhúzza a képedben a vörösbarna színű ruhát. De nem minden vörös árnyalat tekintélyes és vulgáris.

Burgundia - az érettség és a visszafogottság színe, amely alkalmas az idősebb nők számára. Világos és gondtalan rózsaszín - fordíts egy fiatal lányt egy Barbie-babává. Ugyanakkor egy finom rózsaszín szín ártatlanságot és szüzességet ad az ilyen ruha tulajdonosának.

nyomtatás

A monofónikus ruhák mellett nem szabad elfelejteni az érdekes színekkel rendelkező ruhákat. A felszerelt ruha utánozhatja a leopárd bőrét, vagy virágokkal pontozva.

Ne hagyja figyelmen kívül a népi és geometrikus mintákat. Ne felejtsd el a népszerű ruhát pöttyöskel.

Mit kell összeállítani

Az ujjú ruhákhoz egy bizonyos szélességű pántot választunk: vékony, a lehető legvékonyabb, teljes - szélesebb.A karcsú, semleges színű öv megfelel a szigorú hivatalos ruhának.

A divat is keskeny öv, amely a derékot kétszer is becsomagolhatja.

A képet egy kuplungzsák egészíti ki. Ne feledkezzünk meg a dekorációkról is. A cipőket a helyzettől függően választják ki.

A sok ruha között mindig népszerű vékony ruha - a nőiesség, a gyengédség és a szépség szimbóluma. Viseljen örömmel!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok