Ruha stílusok és modellek

Egyenes sziluettje - a klasszikus és a minimalizmus rajongóinak

Egyenes sziluettje - a klasszikus és a minimalizmus rajongóinak

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Ki alkalmas?
 3. Stílusok és modellek
 4. hossz
 5. Teljes?
 6. Mit kell viselni?

A ruha, amely egy téglalap alakú, az egyik legkeresettebb ruha a fashionistas szekrényében. Hasonló ruhák tetszenek, és azok, akik szeretik a klasszikus ruhákat, és a minimalizmus rajongói. De mielőtt megvásárolná egy ilyen ruhát magadnak, érdemes kitalálni, hogy mi vonzza az ilyen stílus ruháit, akinek menjen, és mit viselnek.

Jellemzők

Az egyenes ruha a női szekrény univerzális tárgya, mert hangsúlyozza az alak nőiességét, és bármilyen alkalomra alkalmas. Egy ilyen vonzó és elegáns modell megvásárolható a klasszikus köpeny ruha helyett.

Egyenes ruhák gyártásához különböző szöveteket használtak. A nyári modellek varrására például a levegő és a könnyű anyagok, a téli ruhák - ruha-, gyapjú-, gabardin- vagy kötöttáru. A sifon, csipke, brokát, szatén, selyem és hasonló, drága szövetek úgy vannak megválasztva, hogy ebből a stílusból estélyi ruhákat hozzanak létre.

Az egyenes ruhák színváltozatai is nagyon változatosak. A modelleket rajzokkal, hímzett elemekkel, flitterekkel, gyöngyökkel, csipke betétekkel és egyéb díszítéssel díszítik. A nyári ruhák között nagyon népszerűek az állati motívumokkal vagy virágnyomattal rendelkező közvetlen ruhák.

Ki alkalmas?

Ez a stílus tetszőleges magasságú nőnek felel meg - mindkét magas (ebben az esetben egy karcsú alakot fog kiemelni) és alacsony (ez a ruha vizuálisan néhány centiméterrel bővül). De az egyenes ruhában a figura típusának saját igényei vannak. A legjobb az, hogy ez a fajta ruha olyan lányokra néz, akiknek az alakja egy homokóra vagy egy téglalap. A második esetben a derékot általában vékony pánttal hangsúlyozzák.

Azok a lányok, akiknek az alakja megegyezik egy fordított háromszöggel, alma vagy körte, nem érdemes egyenes sziluett ruhát viselni. Ez a stílus tovább hangsúlyozza a széles vállakat, a teljes csípőt vagy a has jelenlétét. Ha igazán egyenes ruhát szeretne választani, keresse meg a sötét függőleges oldalsó betétekkel rendelkező modellt.

Stílusok és modellek

Hagyományosan ennek a vágásnak egy ruhája négyzet alakú vagy kerek nyakkal rendelkezik, és egy különböző hosszúságú hüvely van. Ugyanakkor a modern modellek változatosabbak. Kötött, egyenes ruhák a sportos stílushoz tartoznak, és a csendes színek illeszkedő modelljei az irodába tartoznak. Néhány ruha egyenes sziluettje aszimmetrikus szegéllyel vagy szegélyekkel. A vágott egyenes ruha érdekes változata éles vállaknak nevezhető.

Ujjakkal

Sok egyenes ruhának van egy olyan hosszú ujja, amely lehet hosszú vagy rövid. Ugyanakkor a hüvely színe egybeeshet a ruhával vagy a kontrasztmal. Érdekes megjelenés és modellek egy ujjjal.

ujjatlan

Egyenes ruhákkal találkozhatsz a hevedereken és az egyik vállon. Emellett léteznek „cső” modellek, amelyekben hiányoznak a hevederek. A hosszú, egyenes ruhák amerikai karfája is lehet.

hossz

Hosszú a padlóra

Az ilyen közvetlen vágású ruhákat leggyakrabban egy ünnepi rendezvényre választják, hiszen ez a stílus képes a sziluett vizuális megjelenítésére, ami növeli a nő kegyelmét és karcsúságát.

midi

Egyenes ruha, térdhosszú, gyakran egy üzleti íj létrehozására kerül sor. Egy ilyen ruhában egy nő elegánsnak és visszafogottnak tűnik, így ez a ruha jól illeszkedik a ruházati kódhoz. Ebben az esetben a fekete, sötétkék, barna vagy szürke ruhák a leginkább igényeltek.Az ilyen modellek díszítése minimális, például csak egy fehér csipke gallér.

rövid

Az egyenes mini ruha jó választás egy évfordulóra, pártra vagy vállalati eseményre. Egy ilyen ruha, fényes ékszerek, hajtű és egy kis kézitáska jól néz ki.

Teljes?

A nagyon nagy csípővel vagy nagy hasa egyenes ruhával rendelkező lányoknak tanácsos elkerülni. De a teljesség igénye nélkül az ilyen ruhák a szekrényben meglehetősen alkalmasak, különösen akkor, ha egy függőleges nyomtatású vagy sötét oldalakkal ellátott modellt választunk.

Ezenkívül, a színes ékezetek segítségével a figyelmet a problémás területekről is el lehet irányítani, például válasszon egy modellt, amely élénk színekkel rendelkezik a mellkas területén, vagy vásároljon egy ruhát, amelyben a színkombinációk az alacsony derékhatást eredményezik.

Mit kell viselni?

 • Miután egy dzsekivel egy közvetlen sziluett ruhát adtak hozzá, elegáns és elegáns együtteset kap. Különösen gyakran ezt a kombinációt választják az irodában viselt modellekre.
 • Rövid, egyenes ruha alatt feszes, fekete vagy test nélküli harisnyát viselhet.
 • A közvetlen ruha jó kiegészítése sálnak is nevezhető.

tartozékok

Fontos, hogy olyan kiegészítőket válasszunk, amelyek harmonikusan fognak kinézni egy általános együttesben egy egyenes vágású ruha számára. A leggyakoribb változata az ékszereknek egy ilyen kombinációnak a medál fülbevalónak és egy volumetrikus nyakláncnak nevezik. A közvetlen szerény ruha érdekes, fényes dísze egy virág a vállon vagy egy hatalmas nyakláncon. Ha a ruha ujjait lerövidítik, a karkötő lesz a megfelelő dekoráció.

Ami a megfelelő zsákot illeti, akkor vegye fel egy kis tengelykapcsoló-zsákot az egyenes vágás melletti este, és egy bőröndöt tartalmazó táska, amely megfelel a terméknek, megfelel az irodai stílusú ruhának. Rövid, egyenes ruhával egy téglalap alakú térfogatú zsákot is viselhet.

cipő

 • Az esti egyenes ruha legjobb cipője a szegecs.
 • Szigorú irodai ruha egyenes vágással, csónakokkal.
 • Egy rövid, egyenes, vastag anyagból készült ruha jól néz ki a magas csizmákkal, amelyek vastag sarkú, vagy platformosak.
 • A szandálokat vagy a boka csizmát egyenes, világos nyomtatású ruhába lehet viselni.
Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok