Ruha stílusok és modellek

Lángolt ruhák - romantikus megjelenésért

Lángolt ruhák - romantikus megjelenésért

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Ki alkalmas?
 2. divat
 3. kötött
 4. Fésült szoknyák fajtái
 5. Lángolt ujjak
 6. Szezononként
 7. hossz
 8. Mit kell viselni?
 9. Öv vagy öv
 10. cipő
 11. tartozékok

A nem mindig illeszkedő sziluett megfelelő, és többnyire tökéletesen illeszkedik a lányokhoz. Ha el akarja rejteni a figura hibáit, nézze meg a nőies és romantikus és kényelmesen érezze magát, akkor a lángolt ruha lesz a tökéletes megoldás.

A világ vezető tervezői folyamatosan dolgoznak az ilyen gyűjteményeken, mert ez az opció a mi korunkban releváns.

Ki alkalmas?

 • A keskeny csípővel rendelkező lányok számára a lángolt ruha valódi találatot jelent. A fáklyák hullámokat képeznek, amelyek az ábra körül áramlanak, és egy kis térfogatot adnak hozzá a csípőhöz, ami vonzóbbá teszi az ábrát.
 • Az A-típusú test tulajdonosainak a térdhossz alatti égetett ruhán kell maradniuk. Ebben a kiviteli alakban a csípő teljességét beállítjuk, és a lábakat a legjobb fényben mutatjuk be.
 • A T-típusú figuráknak meg kell választaniuk a formájukat megtartó, vastag anyagból készült, lángolt ruhákat. A ruha segít vizuálisan hozzáadni a csípő hangerejét és hozzon létre egy homokóra-szerű figurát.
 • Az alacsony lányoknak óvatosnak kell lenniük egy ilyen ruha kiválasztásában, mert a stílus kissé telt, és a sziluett nehéz lehet.
 • Az O-típusú alakzatú nőknek nem szabad a deréktól kirakott ruhákat választaniuk, mivel a derék hiánya csak hangsúlyos lesz. Válasszon ruhákat, amelyek a mellkasból kirobbantak.

divat

Magas derék

Ez a stílus nagy a kereslet a nem ideális figurával rendelkező lányok körében, mert a figyelmet a problémás területeken eltereli, és segít elrejteni a gyomrot.

A drága anyagok modelljei nagyon szépek, a kép ünnepélyességét, kifinomultságát és varázsát adják. A mellkasi vonal alatt egy bross vagy egy szalaggal vághatja őket, ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy figyeljen a mellkas területére.

Flare a deréktól

A deréktól kirakott ruha klasszikus változata, amely a múlt század 50-es és 60-as években népszerű volt. A fő hangsúly a derékon van. Annak érdekében, hogy még nagyobb hangsúlyt fektessünk, egy elegáns öv is használható. Ennek a stílusnak a ruha különböző hosszúságú lehet: a térd, a mini vagy a maxi alatt. A padlómodelleket retro stílusban használják.

Ha egy keskeny vagy közepes derék és keskeny csípő tulajdonosa, akkor ezt a stílust az Ön számára hozza létre. A klasszikus vágásnak köszönhetően a ruha a képen látható.

Érdemes azonban emlékezni arra, hogy a teljes szoknyával ellátott tandemben a szorosan illeszkedő karosszéria vizuálisan megnövelheti a csípőjét. Ezzel a légszövetrel azonban segít megbirkózni, kisebb súlyozási hatást hoz létre.

Fáklyázott a mell

Ezt a stílust gyakran használják egy kép létrehozására az Empire stílusban. A hosszú ruhák a padlón hangsúlyozzák a karok és a vállak szépségét, és a mini hosszúságú modellek gyönyörű és karcsú lábakra vonzódnak. Annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a mellkasra, sok modell rendelkezik a kontrasztos színek tetejével.

Az A-vonalú ruhák az egyik trapéz opció. A ruha feszes teteje hangsúlyozza a buja mellkasot, majd a hónaljból készült szövet zökkenőmentesen lefelé terjeszkedik, így a lányok elrejthetik az ábrán látható összes hibát. A mellkasi mellű ruhák laza illeszkedésűek, így gyakran sifonszövetből varrnak.

Flare a csípőtől

Ennek a vágásnak köszönhetően kiemelheti a lapos gyomrot és a tökéletes fenéket, így csak a tökéletes alakkal rendelkező nők engedhetik meg maguknak ezt a stílust.

szerelt

Az üzleti stílus megteremtéséhez választhat, hogy egy öltözött ruha, amelyen lángolt szoknya és zárt váll van. Felszerelt ruha nem ajánlott az „alma” típusú nők számára.

Ez a stílus tökéletesen alkalmas az irodai stílusra vagy minden napra. A mini vagy midi hosszúságú, szoros kötöttáruból készült ruhák nagyon népszerűek. A diszkrét szürke szín alkalmas egy üzleti kép létrehozására, de ha stílusosnak és fényesnek szeretné kinézni, akkor egy virágos nyomtatás valódi érzést teremt.

kötött

Kötött lángolt szoknya is segít elrejteni az alakhibákat, serkenti a sziluettet. A perforációval vagy a gipszvel kötött ruhák egy kötött dolog hatására eredetinek tűnnek. Ez a modell sikeresen ötvözi a kényelmet és a szépséget.

A késő ősszel és télen a mindennapi viselethez gyakran kötött kötött lángruhát vásárolnak, mert hideg napokon segít felmelegedni. Kötött ruhák is használatosak a nyári szezonban, jellemzik a lágyságot, és nagyon eredetinek tűnnek. Látványos megoldás - a kötött elemek és a kenu ruha kombinációja.

A lángolt ruhák gyakran ujjakkal rendelkeznek, amelyek hossza és stílusa teljesen lehet. Hosszú, vastag anyagból készült ujjak tökéletesen kiegészítik a meleg téli ruhákat, és a nyári modellek könnyű anyagból készült ujjúak, vagy teljesen hiányoznak.

Fésült szoknyák fajtái

A lángolt ruha alsó részének stílusa elég nagy: hosszú a padlón, midi, rövid és a legkülönbözőbb formák. Mindenesetre a fáklya jelentős mennyiségű könnyedséget és nőiességet ad a képhez.

 • A legegyszerűbb vágással rendelkező napszemüvegek és a fél napsütés tökéletesen alkalmasak vékony pofákkal és buja csípővel rendelkező lányok számára.
 • A karcsú lányok a szoknyát is illeszkednek a szerelvényhez vagy a derékig.
 • A trapéz szoknya univerzális, különböző formájú. A vékony lányok megadják a szükséges mennyiségeket, és nőiesebbé teszik. És a buja csípővel rendelkező hölgyeknek inkább egy szoknyát kell választaniuk, egy kicsit laza a csípő részén. A jövedelmezőbb a matt anyag kis mintázatú.
 • Az év szoknya, amely egy ceruza szoknya és egy lángolt szoknya kombinációja, lefedi a csípőt és az alján lángol. Mindig csábítónak tűnik minden hosszában. Luxus lehetőség az esti viselethez.
 • A kétrétegű ruhákban egy sűrűbb, textil alakú fogantyúból készült ceruza szoknya kiegészíthető egy lángolt felső szoknyával.
 • A lángolt szoknyák sokfélesége magában foglal egy vékony szoknyát, egy bájos harangszerű szoknyát, flörtölést és egy szoknyát a szoknya alján, ami mindig naprakész az esti és alkalmi viseletben.

Lángolt ujjak

A stílus függvényében a lángolt hüvelyek különböző hosszúságúak lehetnek. Ezek a ruhák egyik fő részei.

Hosszú ujjak általában könnyű sifonból készült ruhákban találhatók, csipke, gipsz vagy más áttetsző anyagból készülhetnek.

Néhány tervező eredeti ruhadarabokat kínál, ahol az ujjak aszimmetrikusak: az egyik karon egy hüvely van, a második pedig teljesen csupasz.

A hüvely „denevér” nagyon népszerű, mivel ezzel könnyedséget és könnyedséget biztosít. A flared típus másik lehetősége a „flutter”, amely leesik és luxus shuttlecockokat hoz létre. Ennek köszönhetően a felszerelés elegánsabb lesz.

Szezononként

nyár

Nyáron sok lány kedveli a rövid ruhákat, mivel lehetővé teszik, hogy megmutassák a cserzett lábak szépségét. A pamutból vagy csíkból készült ruha lehetővé teszi, hogy tolerálja a hőt. Egy nagyon népszerű modell egy ruha, amely nyitott pántokkal van ellátva a hevedereken vagy azok nélkül.

A ruhát csíkkal vagy ketrec formájában lehet kinyomtatni, de érdemes megjegyezni, hogy a klasszikus modelleket az elegancia és az egyszerűség jellemzi.

Tavasszal és ősszel

A tavaszi ruhák vékony természetes szövetekböl varrtak, és hideg ősszel a legjobb megoldás egy sűrű kötöttáru. Érdemes figyelmet fordítani a színsémára. Nem szabad csak diszkrét színeket használni, mert az élénk színek segítenek az esős nap díszítésében és a szellemek emelésében.

tél

A hideg évszak modelljei általában vastag kötöttáruból készülnek, bár gyakran megtalálhatók a kötött ruhák.

Télen nem csak midi hosszú ruhákat, hanem hosszú is viselhet. Előnyben kell részesíteni a hosszú ujjú és nyitott nyakkivágás nélküli lehetőségeket. Ne feledje, hogy a ruhának természetes anyagból kell készülnie, mert csak a hidegben felmelegszik.

hossz

hosszú

A maxi hosszúságú ruhák mindig népszerűek a különleges eseményeken.

Ha luxusnak és gazdagnak szeretné kinézni, akkor figyeljen a padlón lángolt ruhára. Segíteni fog a sziluett meghosszabbításában, a fő hangsúlyok elhelyezésében a kép létrehozásában, és vizuálisan korrigálja az ábrát.

midi

Midi hosszúságú, lángolt szoknya-ruhák nagyszerű megoldást jelentenek egy fél vagy félig formális esemény számára. Az atlasz, a sifon vagy a selyem kiválóan alkalmas erre a felszerelésre.

Midi hosszú ruhák alkalmasak a mindennapi életre. Segítenek kiemelni a lábak szépségét, valamint elrejteni az alakzatokat, így kényelmesen érzi magát.

rövid

Ha a szekrényében fekete rövid ruha, széles szoknya van, akkor biztos lehet benne, hogy bármelyik félnél mindig a figyelem középpontja lesz. Egy elegáns, rövid ruha nagyszerű a klasszikus vagy retro megjelenéshez.

A karcsú lányok számára alkalmas egy rövid hosszúságú, felszerelhető corsage vagy nyitott és egy teljes szoknya.

Mit kell viselni?

Modellek, amelyek tökéletesen kombináltak a kabátokkal, a bolerókkal, a kabátokkal vagy a kardigánokkal. A hosszú ujjú ruhákat csodálatosan kombinálják a prémes mellények. A lángolt szoknyával felszerelt ruházat szépségét egy rövid kabát tökéletesíti. A felsőruházat választásánál érdemes megfontolni egy ruha és kinevezés stílusát.

Ha retro stílusú képet szeretne készíteni, akkor az A-silhouette ruha kiegészíthető egy eredeti frizurával, íjjal, cipővel, amely állandó sarkú cipővel és egy ilyen stílusos táskával.

Öv vagy öv

Az öv, az öv népszerű részlete a lángolt ruhának, különösen a vékony modelleknél. Lehetővé teszi, hogy kiemelje a tökéletes derékot, és az egyik kiemelkedő eleme a felülmúlhatatlan kép létrehozásának.

cipő

A cipőmodell megválasztása nemcsak a ruha stílusától, hanem annak hosszától is függ. Tehát egy rövid ruhára stílusos szandálokat vagy cipőket lehet választani alacsony sarkú cipővel, bár a magas sarkú cipő lágyabbá teszi a képet.

Gyakran a kényelmes szandálokat vagy elegáns sarkú cipőket választják ki a lángolt ruhák számára, de a balett lakások is viselhetők a mindennapi életben.

A nyakon lévő világos kendőt, amely új színeket hoz létre, a kép elegáns kiegészítésévé válik. Ha a felszerelésnek egy rövidített hüvelye van, akkor az alsó rész alatt egy blúzot vagy teknősbotot viselhet.

tartozékok

A kecses kiegészítők segítenek a kép díszítésében, világosabbá és elegánsabbá teszik, de óvatosnak kell lenniük, amikor kiválasztják őket, mivel azok a lángolt ruhák stílusától függenek:

 • A válltól kirakott ruhaért érdemes felvenni az ékszereket, amelyek segítenek a sziluett hosszabbításában. Például hosszú fülbevaló vagy nyaklánc, hosszúkás alakú érdekes medál.
 • Rövid és hosszú nyakláncokkal vagy nyakláncokkal viselhető, a mellkasból kirakott ruha, amelyet gyakran úgy választanak ki, hogy egy imperikus stílusú képet hozzanak létre. A masszív fülbevalók felhívják a figyelmet a nyakra. A cipő kiválasztásakor érdemes csak könnyű és elegáns vásárolni.Például görög stílus létrehozásához viselhet arany vagy ezüst színű szandálokat. Ne felejtsük el, hogy a rövid ruháknak mindig elegáns cipőre van szükségük, mert a lábad széles ruhában lesz a figyelem középpontjában.

A legelterjedtebb kiegészítők a süllyesztett modellekhez a sálak vagy sálak, de helyettesíthetjük őket egy bélelt gallérral. Tökéletesen kiegészíti a hosszúkás kesztyű képét.

Egy igazi hölgy, aki a divat trendjeit hallgatta, olyan stílusokat választhat, amelyek az erényeiket hangsúlyozzák, és megfelelnek az ő stílusának. És kiegészítve a kiegészítők képét, mindig kiváló ízelítőt mutathat!

Comments
 1. Alexander
  19.02.2016

  Ez a kedvenc stílusom! A téglalap típushoz ezek a ruhák tökéletesek.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok