Ruha stílusok és modellek

Raglán ujjú ruhák - a hibákat elrejti és varázsát ad

Raglán ujjú ruhák - a hibákat elrejti és varázsát ad

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Ki alkalmas?
 3. Stílusok és modellek
 4. Kötött Raglan ruha
 5. Mit kell viselni?

A női szekrény számos tárgyát és stílusát a katonai egyenruháktól kölcsönözték. Egy példa erre a nadrág, a nadrág, a nagy öv, nagy csattal, egy sapka, egy sapka. A raglán hüvely a férfi katonai ruházatából is származik. Pontosabban, egy tábornok ruháiból kölcsönözte, aki a csaták során egy kézben vesztett. Ezt a tábornokot Raglannak hívták, és az ilyen ujjú egyenruhát viselte, hogy elrejtse testének hiányát.

Jellemzők

A raglánhüvelyek lényege, hogy a háttámlával és a termék polcával együtt vágják ki őket, vagyis a ruhák hüvelyei és a váll része egy egész. Az ilyen ujjú termékekben nincs vállvarrás, és lehet, hogy a hüvely felső varrása van.

Az ilyen ujjú ruházat nagyon szokatlan, érdekes és így vonzza a figyelmet. Annak ellenére, hogy az ilyen ujjak varrása során általában több anyagot használnak, mint a szokásos varráshoz, úgy tűnik, hogy elég könnyű és egyszerű.

Ki alkalmas?

Az ilyen típusú ujjú ruhák, pulóverek, pólók és blúzok sok nő számára alkalmasak. Egyformán szépen díszítik mind a széles, mind a keskeny vállakat. Különösen jól fognak kinézni a kövér lányoknál. Mivel a széles ujjú maszk vállát és karját maszkolja. Egy ívelt varrás, amely összeköti az ujjakat a termékkel, és a nyakvonalról a karfuratba megy, vizuálisan csökkenti a mellkas térfogatát.

Az invertált háromszög típusú sziluettjei esetében a mély vagy közepes V-nyakú gallérral és rövid raglán ujjú vagy háromnegyedes ruhák optimálisak. Bennük a vállak kevésbé kifejezettek és szűkebbek lesznek. Azoknál a lányoknál, akik egy háromszög alakú figurával rendelkeznek, éppen ellenkezőleg, előnyös, ha raglán ruhákat viselnek, sekély nyakkivágással. A karcsú ujjak vizuálisan segítenek a vállak szélesítésében. Raglan felszerelés nem ajánlott karcsú, négyszögletes sziluettű lányoknak.

Stílusok és modellek

Leggyakrabban raglán ujjú trapéz stílusú ruhák és köpeny ruhák vannak. Különböző változatok vannak a Raglan vágás hüvelyében. Ezek különböznek egymástól a karfurat mélységében és konfigurációjában, a hüvely hosszában és szélességében, valamint a mandzsetták vagy a rugalmas csíkok jelenlétében vagy hiányában a csuklón. Az ilyen ujjak különböző ruhákból, blúzokból, pólókból és pulóverekből állhatnak. Ezek viszont szabadok lehetnek, felszerelhetők vagy egyenesek.

A Raglan vágott termékek legmegfelelőbb vágási stílusai: csónakvágás, angelica, a torok alatt lekerekített és V-alakú nyakvonal. A széles és kerek ujjakkal együtt vizuálisan növeli a sziluett tetejét, ami különösen fontos a kis mellű lányok számára.

Elég gyakran vannak ruhák csipkékkel vagy vékony szalagokkal a kapu körül. Úgy tervezték, hogy a lányok maguk tudják beállítani a nyak mélységét. A nyakkivágás mélységének csökkentéséhez húzza le őket, és enyhén oldódjon. Az ilyen ujjú ruhák és angelica nyakkivágással a kép nagyon csábító és romantikus.

Mint már említettük, különböző szöveteket használnak a termékek varrására. Ezek elsősorban vékony és lágy anyagok, amelyek könnyen illeszkednek a testhez és nem akadályozzák a mozgást. A szövetek és nyomatok színei is eltérőek lehetnek: monofonikus, színes, virágos vagy absztrakt formák.Érdekes, hogy az ilyen ujjú termékek mind hétköznapi, mind ünnepélyesek lehetnek, de minden esetben az ilyen stílusú ruhákban lévő nő szelíd, tágas lesz és kiemelkedik az általános háttértől.

Kötött Raglan ruha

A raglán ujjú kötött ruha nagyon kényelmes, meleg és hangulatos dolog. Különösen ez a ruha fontos a hideg időben.

A kivágott nyakkivágást, a teknősbéka nyakát és a hajó nyakkivágását az ilyen ruha legmegfelelőbb kivágási stílusának tekintik. Ilyen ruhákat saját maguk vásárolhatnak vagy kötöttek. Az interneten elegendő különböző információ áll rendelkezésre arról, hogyan kell egy kötött raglán ruhát saját kezével kötni. Ezért, ha van ideje és vágyad, akkor könnyű lesz megtenni.

Mit kell viselni?

Figyelembe véve azt a tényt, hogy a raglán ujjak tágabbá teszik a sziluett felső részét, meg kell próbálnunk a ruházat alsó részének egyszerűbbé és keskenyebbé tenni. A ruhák hossza eltérő lehet, de a szűkített fenékkel és a mini és a midi ruhák sokkal lenyűgözőbbek.

Cipők a ruhák e vágás jobb választani egy klasszikus. Kívánatos, hogy színeik eltérjenek a ruha színétől. A felszereléstől függően cipőt vagy szandálszandálokat vehet fel.

A kiegészítőkből elegáns cipőt viselhet, amely megfelel a cipőinek színeinek és számos ékszernek. Az ilyen ruhákkal kombinálva hosszú és nagy fülbevaló. Ezek kombinálhatók vékony lánccal vagy nyaklánccal, valamint karkötővel vagy nagy karórákkal.

Comments
 1. Vita
  24.02.2016

  Nagyon szeretem a csipke vagy áttetsző raglan ujjú ruhákat - a kép érdekesebbé és titokzatosabbá válik.

 2. Alina
  23.02.2016

  A születésnapi estélyi ruhámról most úgy döntöttem, hogy minden bizonnyal egy raglánhüvely lesz.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok