Ruha stílusok és modellek

Ruha fűzővel - a tökéletes megjelenésért

Ruha fűzővel - a tökéletes megjelenésért

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Egy kis történelem
 3. Ki alkalmas?
 4. Teljes szoknya
 5. Csipke fűző
 6. Átlátszó fűző
 7. Vintage ruhák
 8. szín
 9. hossz
 10. Hogyan csipke egy fűző?
 11. Divat trendek
 12. Mit kell viselni?
 13. tartozékok
 14. cipő

Minden nő vékony derékról álmodik sikeresen a fűzők segítségével. Ruhák, amelyekben a felső részt fűző alkotja, tetszetős és csábító képet ad minden női alakhoz.

Jellemzők

A modern, fűzős ruhák kényelmesek és puha anyagokból készülnek. A fűző felső (felső részén) és alsó része van (a szövetrétegek alatt). Leggyakrabban a fűzőt estélyi ruhákban lehet látni, de a mindennapi ruhák modelljei fűzővel is rendelkeznek.

A fűzők alakja, csontjaik és helyük eltérőek. Ez lehetővé teszi, hogy sokféle lehetőséget hozzon létre a fűzőruha számára.

Ennek az elemnek a ruhái különböző hosszúságúak - mini szoknya és hosszú a padlóig. Bármilyen alkalomra és bármilyen típusú alakzatra is megtalálható a megfelelő fűzővel ellátott ruha-modell.

Egy kis történelem

Az első "fűzők" a 12. században jelentek meg a nők szekrényében. Rendszeres csipke volt, amely szűkítheti a derékot, és kissé felemelte a mellkasát. A fűző a 16. század elején megszerezte a szokásos pillantást. Először a fűző csontváza fém rudakból készült, majd később a bálnabár bajuszát kezdték alkalmazni, így a termék teste gyengébb lett.

A 18. században a fűzős ruhák szembetűnőek voltak a pompájuk miatt (a szoknyaik karika volt), és a 20. században maga a fűző is lecsökkent (a harisnyát csatolták).

Napjainkban a fűzők nem olyan gyakoriak, mint a nők, mint a kényelmesebb ruhák. A fűző alkalmazása azonban sokkal szélesebb.

Ki alkalmas?

Egy ruha, amelyben van egy fűző, egy lánynak felel meg bármilyen fizikummal. A modellek alacsonyak és túlbecsülték a derékvonalat is. Ez a fűző segít a sziluett korrekciójában. Valódi találatot nevezhetünk olyan ruhának, amely egy gyönyörű figurával rendelkező lányoknak fűződik.

A fűzők ruhában való főbb előnyei:

 • Segít a karcsú derékra összpontosítani.
 • Emeli a mellszobor.
 • Segít elrejteni a felesleges mennyiségeket.
 • Javítja a testtartást.
 • Egy lányt önbizalmasabbá teszi.

Teljes szoknya

A fűzős szoknyákkal díszített fűzőmodellek nagyon gyakoriak a különleges alkalmakra alkalmas ruhák. Széles választékban vannak, és különböző szövetekből vannak varrva.

Egy ilyen ruha jó választás a prom. Különösen vonzóak azok a ruhák, amelyekben a szoknya többrétegű.

Csipke fűző

Egy csipke fűzővel ellátott ruhát egy lány vizuálisan növelheti a mellszobra. A ruha hasonló modelljeit egy kis mellű nő választja. Az ilyen fűzők gyakran gyöngyösek.

Különös figyelmet fordítanak a fűzővel ellátott csipke ruhákra. Hihetetlenül nőiesek és vonzóak.

Átlátszó fűző

A fűző ruhák modelljei, amelyekben a fűző átlátszó, most már nagyon népszerűvé váltak. A dekoráció díszítésekor nem néz ki vulgáris, hanem éppen ellenkezőleg, nagyon csábító és szép.

Az ilyen ruhák viselése azonban csak olyan szépségekre vonatkozik, akik tökéletes formákkal büszkélkedhetnek.

Vintage ruhák

A nők egy évszázaddal ezelőtt viselt fűző ruhái bájosak, de nem túl kényelmesek. Elegáns pincékkel, csipke jelenlétével, petticoats sokaságával, drága aranydíszítéssel és egyéb részletekkel rendelkeznek. Ezeknek az attribútumoknak köszönhetően a vintage ruhák elegánsak, fényűzőek és ünnepiek.

Napjainkban az ilyen ruhákat elsősorban a filmezéshez és a tematikus rendezvényeken való részvételhez használják.

szín

fekete

Ezek a ruhák, amelyeket fűzővel egészítenek ki, jó választás egy ünneplés vagy kiadvány számára. A fekete ruhát fűzővel nemcsak vékony, hanem lehetővé teszi a különféle kiegészítők felvételét is.

A fekete fűzővel díszített fekete ruha egy népszerű csábító eszköz.

fehér

A fehér ruhát azonnal felidézik, amikor egy fűzővel ellátott modellről beszél. Ez a felszerelés a legszebb és elegánsabb.

A fehér fűző ruhák nemcsak esküvői modelleket mutatnak be.

piros

A piros fűzővel rendelkező ruhát a szenvedélyes és bátor nők választják, mert az ünnepi rendezvényen minden figyelmet csak egy ilyen ruha vonz.

hossz

Minden fűző ruhát a hossza függvényében a következő típusokra osztanak:

 1. Long. Ez a klasszikus változata a ruhák, fűzők viselése hírességek, menyasszonyok vagy diplomások. Ezek a ruhák sifonból, szaténból, selyemből és más gyönyörű anyagból készülnek.
 2. Közepes hosszúság. Ezeknek a ruháknak gyakran szűk sziluettje van, így szerénynek és visszafogottnak tűnnek. Kiegészítenek egy kabátot vagy kendőt, alacsony sarkú cipőt és alacsony kulcsú kiegészítőket.
 3. Rövid. Az ilyen fűző ruhák szoknya bolyhos vagy feszes. Ilyen ruhában egy dátumot vagy egy divatos pártot tudsz folytatni. Ügyeljen arra, hogy magas sarkú cipőt és világos kiegészítőket viseljen.

Hogyan csipke egy fűző?

Annak érdekében, hogy a mellszobor csábító és terjedelmes legyen, fontos, hogy megfelelően rögzítse a karosszériát. Elkezdheti a termék csipkézését bármelyik oldalról, de a felsőrész a szokásosabb, és klasszikusnak tekinthető. Miután elhaladt a hurok a felső lyukakon, keresztezi a corset, majd kezdje meg a húr meghúzását a felső részről lefelé. A nyaklánc megkötésekor győződjön meg róla, hogy egy csomót készít egy selyem csipkén, amely megakadályozza, hogy "mozogjon".

További információ a cikkben hogyan csipke esküvői fűző és nézd meg Tatiana Kozorovitskaya videóját - a Corset Akadémia szerzőjét.

Divat trendek

Majdnem minden divatbemutató a ruhát fűzővel látja. A rövid ruhák közé tartoznak a nagyon népszerű termékek is, amelyekben a teteje illeszkedik, és a szoknya rövid és bolyhos (szoknya-tutu).

Különösen most népszerű modellek, amelyekben a derékvonalat alulértékelték. Azokat a lányokat választják, akiknek alakja egy homokóra. Ne veszítse el a népszerűségét és a magas derékvonalú modelleket.

A nyári ruhák közül a vékony, spagetti hevederekből készült rövid ruhák, melyek légköri szövetekből vannak varrva, nagyon igényeltek. A pasztell színekből készült aszimmetrikus modellek nagyon vonzóak.

Szokatlanul divatos fűzőfelszerelések, amelyek szoknya rövid, de különböző hosszúságú vonattal van díszítve. Ez a ruha különösen nőies.

Napjainkban a hosszú fűzőmodellek körében népszerűsítő ruhát nyerünk egy vékony szoknyával. Szintén a szaténból és a sifonból készült termékek is igényelhetők, mivel az ilyen szövetek puhasága és könnyedsége segít a figurának kifejezőbbé tenni.

A fűzővel díszített hosszú ruhák díszítésében strasszok, kövek, csipke, bőrbetétek és hímzések használatosak. A hosszú fűzőfelszerelésekben a szoknyák stílusa között megkülönböztethető a vágott „ceruza” és a „tulipán”, valamint az aszimmetrikus szoknyák is.

Mit kell viselni?

 • Fűzőruha fényes, többszínű díszítőruhával, monofónikus dolgokkal.
 • Egy ilyen stílusú ruhában vegye fel a tengelykapcsolót, hogy megfeleljen egy kis zsáknak egy lánccal vagy egy hosszú, vékony pánttal. A tömeges zsákok rossz választás lesz.

Az oldal nagy része egy bolero lesz.

Hűvös időben ez a ruha viselt kardigánnal.

tartozékok

Ha a kiválasztott fűzővel díszített ruhát fényes nyomtatás vagy gazdag díszítés jellemzi, az ilyen ruhát tartalmazó ékszereket minimálisra használják. Elég egy karkötőt, egy pár fülbevalót és egy elegáns nyakláncot, és a kép teljes lesz.

További díszítéseket adhat a fekete-fehér ruhához. Esti ruhák optimálisan kombinálhatók gyöngyökkel vagy nemesfémekkel.

cipő

A cipő felszerelésének legjobb választéka a cipők vagy szandálok ékkel vagy golyóval. A romantikus kép létrehozásához elengedhetetlen a vékony, magas sarok.

Comments
 1. Lena
  21.02.2016

  Csakúgy, mint a szegény nők, akik egy fűzővel viselkedtek ... ez csak egy rémálom. Még a belső szervek deformálódtak a tér hiánya miatt. Szóval, kedves lányok, légy óvatosabbak és ne viseljen túl sok ruhát a fűzővel.

 2. Olga
  15.02.2016

  Gyerünk, nem kell feszíteni a fűzőt, - és minden kényelmes lesz.

 3. Alina
  13.02.2016

  Pár szexi ruhát fogadott el) Estélyi ruha fűzővel - ez minden bizonnyal szép, de kényelmetlen. De egy különleges alkalomra néhány órát tolerálni lehet.

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok