Ruha stílusok és modellek

A flopped ruha egy játékos és romantikus megjelenés.

A flopped ruha egy játékos és romantikus megjelenés.

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Ki alkalmas?
 3. Népszerű színek
 4. szövetek
 5. A shuttlecocks típusai
 6. Esküvői ruhák frills
 7. Divat trendek
 8. Mit kell viselni?
 9. cipő
 10. tartozékok

Egy lány, aki floppekkel díszített, egy romantikus és gyengéd képet hozhat létre. A transzformáció és a rövid nyári ruhák, valamint a koktélruhák és a hosszú esti modellek felborulnak. Ez a ruházat segít kiemelni az eleganciát és a nőiességet.

Jellemzők

A frills segítségével a ruha érdekes és eredeti megjelenésű. Ugyanezen opcióknál a flounces opciók nagyon különbözőek.

A stílus ilyen hullámos adatai térfogatban, pozícióban, színben és méretben különböznek. Ennek a stílusnak köszönhetően a shuttlecocks jelenléte miatt buja. Egy ilyen rész használata a megfelelő helyen segít hozzáadni a kötetet.

Ki alkalmas?

A ruhák, amelyek díszítésében foltok vannak, nem alkalmasak minden nőre. A csípő buja elemei kötetet adnak, így ezeket a modelleket csak karcsú szépségekkel kell viselni. Ezzel ellentétben, ha a lány alakja egy fordított háromszöghez hasonlít, a szoknyában levő pelyhek segítenek a sziluett egyensúlyában.

A figura-téglalapú nők számára is ajánlott a szoknya fodrászruha, mert egy ilyen ruhában a combok szélesebbek lesznek, és egy vékony derék jelenik meg.

Azok a modellek, amelyeknek szoknya átlapolva van, szigorúan ellenjavallt a körte vagy alma hasonlító alakja számára. Kivétel lehet egy hosszú szoknyával rendelkező ruha, amelyben egy tollaslabda varrott a szegélyre.

Népszerű színek

fehér

Hófehér ruhában, a flounces, a lány szelíd és vonzó. Ezek a ruhák segítik az aranybarna elszíneződését, így különösen nyáron igénylik őket.

A vízszintes vagy függőleges csíkokkal díszített Batiste-ruhák elegáns textúrájuk és szüreti bájuk jellemzik.

fekete

A fekete feketékkel díszített modellek jó alapul szolgálhatnak az esti megjelenéshez, ha kifejező tartozékokkal adják hozzá őket. Leggyakrabban egy rövid ruhával rendelkező ruha. A robbantások a mellkason vagy a szegélyen találhatók.

Vonzónak tűnik az is, hogy a teljes hosszúság mentén nagy mennyiségű vízszintes csíkkal rendelkező fekete termékek.

kék

Az ilyen színű floures modellek visszafogottak és elegánsak. Ezeknek a ruháknak a tollaslabda lehet az egyetlen, például a vállon vagy a szegély mentén. Sötétkék rövid selyem ruhák nagyon ünnepélyesek.

A stílus halványkék ruháiban a lány nagyon kedves és romantikus.

piros

Az ilyen fényes felszerelés, a vágófoltokkal látványosnak tűnik, és vonzza a megjelenést. Őt a magabiztos nők választják, akik magukat értékelik és szeretik a figyelmet.

Egy ilyen hosszúságú ruha nem marad észrevétlenül.

szövetek

A könnyű ruhákhoz, amelyekben rengeteg flounces, a sifon ideális. Ez a szövet tökéletesen áramlik, és a ruhát tágasvá teszi. A közepes hosszúságú, pamut, selyem, batisz modellek esetében gyakran választanak.

Elegáns ruhákban kombinálható a sifon, csipke, organza és hasonló anyagok.

A shuttlecocks típusai

A vállon

Ez a vágás nagyon eredetinek tűnik, így a modell egy ünnepi rendezvényre alkalmas. A shuttlecock szélessége legalább 5 cm. Az ilyen ruhadarab-modell viselése csak karcsú lányoknak ajánlott.

A szoknya

A flounces hosszú és rövid szoknyákat is díszíthet. Ebben az esetben a leggyakrabban párhuzamos sorokban találhatók a szoknyában. Szintén gyakori olyan modellek, amelyek floppereit aszimmetrikusan varrják.

Az alján

A szegélyen drapázott ruhákat viselni lehet mind a nyaraláshoz, mind a nyári sétahoz.Mindez a termék anyagától, színeitől és dekorációjától függ.

A mellkason

A nyakkivágásban egy vagy több flopping segít felhívni a figyelmet a mellszobra, és hozzáad egy kis kötetet hozzá. Az ilyen vágással rendelkező ruhák modelljei különböző hosszúságúak és különböző stílusok.

Egy vállon

A shuttlecock helyének ez a változata teszi a ruhát a leginkább nőiesnek és elegánsnak. A modell aszimmetrikus és nagyon szokatlan. Leggyakrabban az ilyen ruhákat piros, fehér vagy kék színben mutatják be. Ezeknek a ruháknak a díszítésében gyakran használnak csipkéket, amelyek romantikát adnak a ruhának.

Esküvői ruhák frills

A menyasszonyi ruha, melynek sok fodrász van, puha és fenséges. A menyasszonyi ruhák különböző anyagokkal kombinálhatók, és a shuttlecocks különböző méretű és különböző elrendezéseket tartalmazhat.

Egy hasonló ruhában újszülöttnek tűnik, mint egy virág. A menyasszony kívánságaitól függően fehér vagy elefántcsont árnyalattal, valamint eredeti (vörös vagy fekete) színben választhatja ki ezt a stílust.

Divat trendek

Különböző méretű és formájú floppekkel díszített ruhák mostanra nagyon népszerűek, és gyakran megtalálhatók a járdákon. A tervezők kollekciói közé tartoznak az esküvők és más ünnepek, valamint a mindennapi használatra szánt aranyos modellek.

A leggyakoribb rövid modellek finom színekkel. Ezek a ruhák a karcsú lábakkal rendelkező fiatal lányok körében vannak. A szigorúbb és visszafogottabb ruhákat frill térdűnek nevezhetjük. Az ilyen modelleket gyakran koktél ruháknak nevezik. A robbantások a mellkason és a derékon is elhelyezkedhetnek, mint egy baszk ruha.

A divattervezők nagy választékban kínálják a hosszú estélyi ruhákat, amelyek rengeteg shuttlecockot tartalmaznak. Bizonyos modelleknél a frills színét vagy alakját különbözteti meg. Gyakran aszimmetrikusan találhatók. Mindezen ruháknak drága és elegáns megjelenésük van, így főleg ünnepi alkalmakra választják ki őket.

Mit kell viselni?

A shuttlecocks mellett a választott kiegészítő elemek nem zavarhatják a könnyedség és a súlytalanság érzését. Emiatt a kép átlátszó elemekkel és tágas szövetekkel egészül ki. A nyáron levő termékeket széles karimájú kalapot vagy kendővel lehet viselni. Hűvös időben viseljen párnázott kabátot, bőrkabátot vagy kardigánt.

cipő

Javasoljuk, hogy válasszon egyszerű és tisztátalan cipőt, amely nem vonzza a figyelmet.

Ennek a stílusnak a legjobb oldala a klasszikus cipők és szandálok nélküli sarkú cipő lesz. Hasonlóképpen hasonló ruhával viselhet csipke-csizma csizmákat és platformcipőt is.

tartozékok

 • Ékszer kiválasztása az ilyen stílus oldalára, ragaszkodj a minimalizmushoz. Például egy szoknya melletti ruhát egy egyszerű fülbevalóval, egy gyöngyökkel és egy vékony karkötővel lehet kiegészíteni.
 • Ha a ruha nyár, néhány kis karkötőt viselhet.
 • Néhány ruhanemű modellje jól néz ki egy keskeny övvel vagy övvel.
 • Egy zacskó egy ruhát díszített flounces felvette egyszerű. Lehet bőr vagy textil.
 • A nagy gyöngyök, a terjedelmes zacskók és a nagy karkötők, melyek ebből a stílusból készültek, rosszul egyesülnek.
Comments
 1. fény
  22.02.2016

  Nagyon szeretem a szoknyát viselő ruhákat. Kiderül, hogy játékos kép, és a kötet hozzáadódik a csípőhöz, ami szépebbé teszi az alakomat.

 2. Erzsébet
  19.02.2016

  Most egy ruhát akart a vállán!

 3. Lera
  15.02.2016

  A rövid szoknyában lévő fodros szegélye egy kicsit olyan, mint egy év)

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok