Ruha stílusok és modellek

Az illatú ruha bármilyen alakú!

Az illatú ruha bármilyen alakú!

csatlakozzon a vitához

 
A tartalom
 1. Jellemzők
 2. Egy kis történelem
 3. Ki alkalmas?
 4. divat
 5. kötött
 6. kötött
 7. Ujjakkal
 8. Drapériával
 9. hossz
 10. Népszerű színek
 11. évad
 12. Mit kell viselni?
 13. tartozékok
 14. cipő

Minden nő csodálatosan nézhet egy ruhában, ha a stílust sikeresen választják. De a különféle modellek között megkülönböztethető az olyan ruházat, amely teljesen bármilyen női alakot képes díszíteni - ez egy ruha, amely illata van.

Jellemzők

Egy ilyen stílusú ruhában az első rész két különálló elemre van osztva. Egyikük egyik oldalról a tetejéről a másodikra ​​halmozódik fel, aminek következtében a ruhára egy V-szerű vágás keletkezik.

Gyakran a kapcsolatokat a ruha rögzítésére használják. A modellek hossza más, de a klasszikus változatot kissé a térd alatt tartják. Gyakran az ilyen ruha modellje egy szagú köntöst alkot, de a ruha ruhái drágaak és szépek.

Egy kis történelem

Diana von Furstenberghez kapcsolódó illatú ruhák megjelenése. A ruha egy ilyen modelljének megalkotása az 1973-as híres tervezőtől származik, miután létrehozta a szag tetejét. Az új stílus első ruhájának varrására jelmez volt. A ruha gyönyörűen hangsúlyozta a nőies sziluettet, nem állt meg, hogy mozogjon, és könnyen elhelyezhető. Az első két évben a nők több mint ötmillió ilyen ruhát vásároltak.

1997-ben Diana úgy döntött, hogy frissíti a ruhát a szaggal. Új modellek kezdtek varrni a modern textíliákból, szegélyük lerövidült, és a gallér keskenyebb lett. Az újratervezett ruha is érdekes nyomatokat és frissített díszítést tartalmazott. Manapság az ilyen modellek a nők iránti keresletben vannak, és számos divatboltban találhatók.

Azt is megjegyezzük, hogy a nők számára hasonló ruhák egy kicsit korábban megjelentek. A 40-es években Claire McCardell amerikai asszonyok számára laza ruhát ajánlott, amely szaglott. Ennek a tervezőnek a létrehozása farmer ruhát jelentett, de nem volt olyan ruha, amely szagú volt, mivel elegánsabb ruhák tetején viselték.

Ki alkalmas?

Egy illathatású ruhában minden nő kecses és vonzó. A felek által létrehozott V-alakú nyaknak köszönhetően hatékonyan kiemelheti és kissé meghosszabbíthatja a nyakát.

Ezen túlmenően az ilyen ruhák előnyei:

 • A vállak vizuális összehúzódása.
 • Aláhúzó derékvonal.
 • Továbbfejlesztett sziluett (a lány magasabbnak és karcsúbbnak tűnik).
 • A mellszobor vizuális növekedése.

Ezeket az előnyöket figyelembe véve a stílus ajánlott a görbült nőknek, különösen, ha az ábra egy fordított háromszögre hasonlít. Ha egy lány meg akarja szűkíteni a derékot, akkor egy szilárd ruhát kell választania, és hozzá kell adnia a ruhához hasonló színű szíjat.

divat

A leggyakoribb ilyen ruhák a szaggal:

 • Lángolt szoknya.
 • Aszimmetrikus szegéllyel.
 • Ceruza szoknya.

kötött

Ezek a ruhák alkalmi viselethez tartoznak. Egy ruhában, amely kötöttáru szaga van, egy nő nagyon vonzónak tűnik, mert egy ilyen ruházat segít egy szép sziluett kialakításában.

A kötöttáru könnyedén drapedik és segít kiemelni a női görbéket. Ezen kívül az e szövetből készült ruhák jól mosva és nem igényelnek vasalást.

kötött

A szag hatású ruhákat a gép és a kézi kötés is mutatja. Ha egy ilyen ruhát kötéshez vagy hurkoláshoz köt, akkor egy egyedi terméket kap. Ebben az esetben a kötött minták nyár (vékony pamutból), sűrűbbek (gyapjúból és akrilból).

Ujjakkal

A szagú modellek hosszú és rövid hosszúságúak.Vannak olyan ruhák, amelyek egyáltalán nincsenek ujjúak, de a legvonzóbb termékeket háromnegyed ujjúnak tartják. Egy ilyen hüvely egy kicsit kioldja a csuklót, ami növeli a romantika és a gyengédség képét.

Drapériával

Az ilyen ruhákban a termék elülső része, amely szagú, gyönyörűen drapériázik. Az ilyen felszerelések gyártásához olyan szöveteket használtak, amelyek áramolhatnak és leeshetnek, hajtásokat és összeszerelést képeznek. Leggyakrabban ezek a ruhák monoton (különösen kék, piros, rózsaszín), de vannak nyomtatott termékek is.

hossz

hosszú

A ruha illatú hosszát főleg különleges alkalmakra választják. Különösen luxus megjelenésű ruhák a padlón a stílusban skarlát, ezüst, elefántcsont, fehér, bordó és smaragd színben.

Nyári alkalmi bokahosszú ruhák is gyakoriak. Gyakran fényes nyomtatással, például virággal vagy cellával díszítik őket. Sok ilyen hosszú ruhát viseltek olyan szíjjal, amely árnyalatú, vagy kontrasztos színekkel rendelkezik.

midi

Az átlagos hosszúságot az illat leggyakrabban használt modelljeiben találjuk. Ezek a ruhák szerények és elegánsak, merészek és csábítóak. Egy monokromatikus öv használatával kötődhetnek össze, amely bross vagy egy rejtett rögzítőelem segítségével van rögzítve. Ezek a ruhák nagyon változatosak és eltérhetnek a nyakvonal, a színek, a szövet vagy az ujjak jelenlétében.

rövid

Az ilyen ruhákban egy nő illata nagyon csábító és szexi. Rövid hosszúságot választanak gyakran estélyi ruhában, cipővel és elegáns kézitáskával.

Egy ilyen ruhában egy lány felhívja a figyelmet a lábára, ezért ezt a modellt csak vékony hölgyeknek ajánljuk.

Népszerű színek

piros

Az ilyen szín illatával rendelkező modellek egy időpontban vagy a színházban helyezhetők el.

Ha szeretne felhívni a figyelmet, vegye fel egy világos árnyalatú ruhát, amely kontrasztos színű, strasszos vagy hímzett betétekkel van díszítve.

fekete

A fekete illatú modelleket jó irodai lehetőségnek nevezhetjük.

Mivel a fekete szín alapvetőnek tekinthető, minden tartozékot könnyű kombinálni az ilyen felszerelésekkel.

fehér

A fehér illatú ruhákat gyakran áttetsző és tágas anyagból készült strandmodellek mutatják. Az ilyen termékek szinte nem észrevehetőek a testen, és hűvösséget hoznak létre egy forró nyári napon.

Ezen kívül elegáns fehér modellek is találhatók - mind a térdhossz felett, mind pedig a padlóig.

kék

Ennek a színnek a ruha lehet elegáns és alkalmi.

Egy elegáns kék szatén ruha, amelyet egy ezüst öv egészít ki, elegánsnak tűnik. Sötétkék modellek alkalmasak az üzleti stílusra, mivel nem tűnnek ki az irodában. Csónakokkal, kabátokkal kiegészítve.

évad

nyár

A len, pamut és egyéb könnyű szövetek a nyári modellek varráshoz használatosak. Gyakran előfordul, hogy ezek a ruhák színes szövetet kapnak, így a termékek világosak és lédúsak.

Tavasz / ősz

Hűvös őszi időben vagy kora tavasszal általában ruhát viselnek, közepes hosszúságú szaggal. Ezeket kiegészítik egy esőkabát, kabát vagy kabát, valamint csizma vagy magas sarkú cipő.

tél

A téli hideg legigényesebb modell vastag kötöttáru és gyapjú szaga. Általában hosszú ujjú.

Mit kell viselni?

Hogy ezt a stílust felöltözhesse, felveszi a kézitáskát.

Egy nagyszerű alkalmi táska modell, egy kis tengelykapcsoló-táska és egy hosszú, vékony övvel ellátott kézitáska egyaránt vonzónak tűnik neki. A nyakot egy kis, elegáns sál díszíti.

tartozékok

Jó választás egy illatú ruhának hosszú gyöngyöknek (a gyöngyöknek kicsinek kell lenniük), valamint lógó fülbevalóknak nevezhetők.

Ha a modell háromnegyed hüvelyes, érdemes a csuklót több karkötővel vagy lenyűgöző órával díszíteni. Ennek a stílusnak az esti ruha jól illik a gyöngyökhöz és az arany ékszerekhez.

cipő

Az ideális illat pár a szandál vagy a magas sarkú cipő. Különösen, ha a ruhát a klasszikus hosszúságban mutatjuk be - midi.

A szandál pántokkal jól működik egy nyári ruhában. A hűvös időben egy ilyen ruha viselni csizma egy stiletto. Télen a szagú ruhát magas sarkú cipővel vagy vastag, egyenletes sarkú cipővel lehet kiegészíteni.

Comments
 1. ale
  20.02.2016

  A szagú ruha egy kicsit csábító, mert a szag megnyílik. Szeretem ezeket a ruhákat!

Írj egy megjegyzést
Referencia célokra szolgáltatott információk. Ne öngyógyuljon. Az egészség érdekében mindig forduljon szakemberhez.

divat

szépség

kapcsolatok